73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • sertepertex
    nyomtam én is ma 2 órát star warson.
    abból kb 1 órát fent volt Doki és TySoon.
    lehet tippelgetni hány ban volt az alatt az egy óra alatt :)
    de úgy vettem észre egyébként akik odajárnak azok rutinosak és ban után rögtön jönnek fel újra, Dokiéknak meg fel se tűnik. azt sem tudják észben tartani már már hogy kit bannoltak és kit nem :)
    az se tűnt fel nekik egy percig se, hogy engem is bannoltak... (5 év source-ozás után fel kellett raknom az eredeti mellé még egy törtet :)
  • Narxis
    80.249.166.36:27120
  • SzocsA
    mi az IP címe annak a szerónak?

a badboyson is volt vagy 15 admin más nem tudtak csinálni mint bannolgatni! de a szerót normálisan megcsinálni azt nem 50 es choke lagg!
    akkor beállították 40 ms re a pinglimitet nem lehetett felmenni úgy hogy ki ne dobott volna egyszer magas ping miatt!
    most meg van 20 loss! érdekes hogy sokan úgy is tudnak jól játszani!
    ahogy 40 megkapta az admin jogot aznap kibaszott egy hétre
  • Narxis
    pfff, szánalmas az az ember. Nem igaz, hogy nem tűnik fel Han Solonak vagy Yoda-nak, hogy elűzi az embereket.
  • SzocsA
    leszarom!
    De Deathmach szerverről permával kibaszni! és a másik hogy volt egy aimos gyerek aki már egy hete itt játszik nem tudom milyen aimmal, de majd március végén kiderűl, csak nem remeg a kép és közelről ránt a fejre! és mindig ugyanúgy mozog a célkeresztje 3 embert fejbe lőtt úgy hogy felugrott a levegőbe, és őt baszik kibaszni!

amúgy meg tört szerver csak dinamikus IP cím kell és bannolgathat a f@ kalapja majd megsz patom

• 5w0rdf15h
    Doki bannolt engem is mert lemertem lőni :)
  • CheAteR88 #71036
    szerintem ezt nem itt kéne és kurvárade nem így:S.........
  • Narxis
    SW régen jó volt, Csubbakka volt egy kicsit idegesítő, de ő se bannolt asszem nem is tudott.. :D Viszont van az a Doki vagy ki, felnőtt ember de ha lelövik mindig kommentál és van admin joga is sajnos. Én 2-szer lelőttem, már éreztem, hogy 3. ban lesz és ezért eredetiből kiléptem és felléptem törttel, azt bannolhatja. Nem-nem csitelek, szerintem én vagyok az egyik leglámább játékos CS-ben. De egyszerűen utálom ha jogtalanul bannolnak, alapvetően pedig jó a hangulat SW-n.
  • 5w0rdf15h
    :DD valami hasonló módon jártam most én is...felmentem SW-re, belövöm az admint, erre 2 óra ban :) szánalmasok az adminok arrafelé (is)
  • Narxis
  • CheAteR88 #71031
    így már le is esett:DDD
  • armageddon666
    Te kérdezted mi az, ki másnak szánta volna? :D

Töredezettségmentesítés egybe - grammar nazi was here :)
  • CheAteR88 #71029
    ezt nekem szántad?:D
  • Lacccca
    Töredezettség mentesítés. :)
    Néha nem árt.
    Igaz a beépített windowsos nem éppen a topp.
    Én ezt ajánlom:
    http://www.piriform.com/defraggler

Illetve ugyanitt vna eg elég jó kis rendszer tisztító is:
    http://www.piriform.com/ccleaner

Gyorsak és hatásosak. AZ tisztítónál állítsd majd be a kedvenc böngésződnél hogy ne törölje a mentett űrlapokat és sütiket mert úgy a beírt jelszavakat kitörli.
  • CheAteR88 #71027
    nah felmentem erre az ominózus szerverre amit sertével beszéltünk...
    hát mit mondjak adni adja csak hát sok a HITETLEN:D
  • tpmatyi
    végülis élvezheto, csak ha nem megy a szerver akkor télleg veszek majd egy ujat. Azért kösz a gyors segitséget :)
  • kifli
    az mx verzió csak dx7-et tud, a ti 8.1-et. Ajánlott egy új vga beszerzése, márcsak azért ismert nemhiszem hogy élvezhető sebességel futna a játék :/
  • tpmatyi
    Sziasztok, tudtok segitséget is adni, vagy csak Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzésével foglalkoztok? ha tudtok, akkor az lenne a problémám, , hogy nem tudok csatlakozni szerverhez, mert kiirja azt hogy kicked by console. Utána olvasgattam, kaptam tanácsot, de nem müködik. Gforce mx440-es videokarim van, ami dx9-es, mármint fel van rá telepitve, de a játék ugy veszi, mintha 7-es lenne. Ha beirom a consoleba azt, hogy mat_ dexlevel 80 ezt irja ki:
    ] mat_dxlevel 80
    Error: Material "debug/debuglightmap" uses unknown shader "LightmappedGeneric_dx8"
    telepitve van a videokártyám, szoval mi a baj? Kösz a válaszotokat!! :)
  • CheAteR88 #71023
    vki ondja már el ire jó ez a "run defrag"? sose nyomtam még
  • Lacccca
    Megbeszéljük.
    Steamen vegyél fel.
    Zsonak úgyis megvagyok, Csoki kollégánk kedvéért most Lila néven szereplek a listákban :)
  • Lacccca
    Némítgasd ,de ne agyba főbe feleslegesen.
    Igazából nekem nem az nem tetszett hogy lenémítasz mindenkit mert kb nem érdekel, hanem ezt nagy fellegzősen ki is jelented meg még utána beszélsz mikibe hogy "hiába beszélsz úgyse hallak stb.."
  • Sickness
    adj admin jogot
  • Szega87
    van már regisztrációs jegyed? [ na jó nem szemtelenkedem ]
  • GaBenc
    Engem meg azért baszogattál, hogy elnémítom az embereket. Most akkor mi is van? Persze tudom ne menjek olyan serverre amit nem szeretek.

Bocs de nem bírtam kihagyni.
  • HTS s3rg1nh00
    nem,viszont marha jól döntött,mert gyökkettővel cammogott át...ha már nekem van elsőbbségem,vagy tépjen át 100-zal,vagy álljon meg,ha meglát...de lehet csak én vagyok ilyen hülye,hogy így gondolom
  • Szega87
    legalább álló helyzetbe volt ?
  • HTS s3rg1nh00
    egyszerűbb egy szervert leszarozni,mint kattintani kettőt.
    meg egyszerűbb azt mondani,milyen gyorsan jöttem(50-el),mint észrevenni a stoptáblát ami neki ficcen be.(tegnap oldalba kaptam egy mentőt:\)
  • Lacccca
    Akkor meg?
    Szard le, némítsd azt csá.
    Többiek attól még jófejek voltak és jó volt a régiekkel játszani végre.
  • otto13
    Nem a beszólás :))(hozzá szoktam ) a stílus és az ,hogy komolyan is gondolta.Hidd el nem vagyok olyan érzékeny :))
  • Lacccca
    Pont ott voltam, és sztem kicsit túl érzékenyre vetted a figurát az a helyzet.
    De ilyen mód az összes szerverről disconectálj sírva mert beszóltak...
  • otto13
    Hát bazz fel megyek véletlenül rá lövök valakire már kapom is "mi a kur... anyádat lősz rám" ok sry de ne anyázz. jött is a válasz : mi a fa... ugacccccccc kis gyerek .
    Én az ilyen JÓ hangulatból nem kérek . Neked ez a kulturált szerver looooool.
  • 5w0rdf15h
    rég felvágta az ereit :(
  • OrioN the S
    anyazas nem volt :Ð :$
  • sertepertex
    ki is a házigazda, aki törölni fogja az off hsz-eket? :)
  • OrioN the S
    jah :D pl ezt

Jólvan gyere csicskának nem, fogsz csalódni,
    Itt vannak a galaxis legnagyobb csalói.
    Anakin te maradj kint te, csak ne gyere be ide,
    Alapszint a magas szint gyenge vagy te ehhez.

offolok :( 20 mi atyank.
  • Spészgószt
    A Tatuinon mutogasd a tatudat Te tetű!
    Ilyen hangot biztos raknék a szerverre, hogy az beszólás "összecsapás" meglegyen!
  • OrioN the S
    :D (Y)

Véder nagyúr beül néha sisak nélkül nagyon béna,
    Majdnem minden osztásnál, repül egy alkar.
    Hagyjuk inkább nyerni, inkább legyen, amit akar.
  • Spészgószt
    Mivan veled, nem jön a lap Kenobi? Obivan ? Zálogba itt marad megint a padon a pádáván?
    jóság
  • Lacccca
    SG -nk kb minenki statláma volt szal XD
    MEg úgy ámblok mindenütt, ahol volti ilyen funkció és vissza nézted a cahtet kb körönként 4-5 ember minimum beirta hoy stat.
    A lámábbak mégtöbbször mert amint lőttek valakit vagy őket lőtték le már gépelték is befele.

Na nálunk most ezért nem lesz, hiába mondják hogy játékos csalogató az is, de huzzanak a faszomba a sok statlámák.
  • oZ Zlatovsky
    Nem olyan nagy gond az a szigor a pubokon, mint ami az SG-n volt.
    Annyi minimum kell....jelenleg gyakorlatilag nincs olyan magyar public szerver, ahol ne 20 percenként a D2 menne, vagy ahol lehetne egy jót játszani, jó kedvvel, nem olyan gamerekkel akiknek egyetlen cél lebeg a szemük előtt: stat...

Az SG volt messze a legemberibb szerver sztem.