Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régóta nem volt fenn nálam a CS:S ; látom volt pár update azóta...
A ragdoll jobb lett de nálam az emberek csúszkálva mennek most , gyorsabban halad elõre mint ahogy lépked 😊)))))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
1. Mi a f*szért fagyok ki állandóan?
2. Köze lehet-e a maninak hozzá? (sajátban is fenn van)
+1. Hogy lehet leszedni? Csak kitörlöm, amit beraktam file-kat?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
CSBANANA-n volt valamikor egy buy-script generátor , csak bejelölgettem mit szertnék , enter és kiadta a beírandó scriptet.
Na most sehogy sem találom meg, valaki tud ilyenrõl valahol ?
THX 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Biztos vannak itt szep videok, de kar azon kiakadni, hogy milyen a tartalmuk, amig ilyen jatekosok jatszanak csak vele.
SG.hu és más serverekre felenged , de a saját serverünkre nem , miért? interpl értékek összevissza állitgattam de sehogy se egedett be , pedig tegnap este minden jó volt ...
ha meg nem eredeti nincs bot <#idiota>#idiota>
Eredeti a gamed?
2. nem tom mennyi volt az a meccs én kb 3 szor játszottam ellenük az útobbi hónapba
3.március 12.e óta már logoljuk a meccseket itt !!!
4.Újjab fragmovie az Ent!ty nevû klántól
Ha igen akkor volt egy kis lossod néha így jön ki.
Ha nem, akkor szerintem szar az egered, nézd meg egy másikkal.
Szerintem a movie elég jó.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Bár mai napig nem tudom mire írta vissza ezt a számot mikor kinn volt a tortája a fõoldalon és írtam hogy "Boldog születésnapot. Hányadikat sikerült lehúzni?"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Azért utálok fragmuvie-t nézni, mert álandóan bõszen nyomogatom a
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.