73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • kifli
    Szőke, trikz szerverre mapokat honnan szedted? mert én leszedtem összeset fps banana-ról, de még így is van ami nincs meg. Néha indítok itthonról szervert, felmegyünk 3-an 4-en és trikz-ezünk, de már elég kevés map van hátra, szal kéne pár új :)
    linket tudsz adni?

Vagy nemtudom synhostingnál milyen a fast ftp, de totalnal olyan, hogyha bemásolom böngészőbe azt amit sv_downloadurl-hez írok, akk böngészővel megnyitható, gondolom ez nálatok is ilyen, ha nem gond akk pm-be azt is elküldhetnéd, csak leszedem a mapokat amik nincsenek meg :)
    De sima link is jó, ahol fellelhetők a mapok...
  • Lacccca
    Akinek van csapata és tudása is mellé az jöjjön minden szombaton Netfighterz Nightcup-ra:
    http://netfighterz.eu/
  • solo
    Tudom én mi a baj..A procc.Add ide, cseréljünk..adok egy e6550 est XD
  • armageddon666
    Valaki mondja meg mitől szaggat a CSS 3GHz négymagos proci, és 8800GT mellett... ping alacsony, FPS sok (200 alá nem nagyon megy), mégis szaggat... és nem tudom mihez kötni... mióta megduplázódott a magok száma azóta van ez... szerintem semmi mást nem változtattam...
  • kifli
    megvan köszi :)
  • Lacccca
    EV.
    Igazából csak kétféle van szal meg fogod találni és a másik amit most pont nem használunk a jobb csak lusta vagyok lecserélni :)
  • kifli
    Szőke, a trikz pluginotoknak mi a neve? es vagy sm plugin?
  • CheAteR88 #71075
    hányszor hallottam már ezt is:D
  • armageddon666
    Hát, az a csalástól függ... meg ha nem is használja a rendesen, de mégis fut, akkor bukhatja azt is...

Remélem bebukja mindkettőt :) Meg az életét is, lop, csal, mikor lebukott hazudni is fog, hogy öccse volt, meg nem is izé...
  • xHeDex
    konkrétan nem rólam van szó,én viszont reméltem hogy bebasszák neki a tiszta accját is.
  • Lacccca
  • CheAteR88 #71071
    nem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    remélem bukod mind2 accod
  • xHeDex
    emberke benyúl egy accot és nekiáll csalikolni rajta, majd azután visszaloggol az eredeti accounjátba akkor bannolhatja a vac azt az accountot amin nem csalt?
  • Lacccca
    AZ a helyzet hogy a CSS enginhez hozzá se fognak nyúlni.
    Valszeg az OB engine fog oGL támogatást kapni. A Counter Strike meg csak azért van megemlítve mert az 1.6 eddig is támogatta.
    CSS szó sem volt.
  • kifli
    nemlehet hogy hogy ep2 engine?
  • armageddon666
    ha OpenGL lesz benne, akkor elvileg megy majd Linuxon meg Macen meg ilyeneken is, ugye?

Mondjuk nem késő már ehhez? :D
  • drogosgeci
    nah pont a csalás a téma
    ápr. végéig source engine update jön opengl támogatással, ami ugye a hackek mekkája volt 1.6-ban..
    http://www.shacknews.com/laryn.x?story=62687
    és a sok kis "gazdag" geci aki ül a mekiben a részletre vett mekbookal aztán tényleg veheti majd orrba-szájba az accountokat is :/
  • Lacccca
    Egyet értek.
    Nekem már az is gyanús akinek 2 vagy több accon is van ugyanaz a játék, pl esetünkben CSS.
  • Szega87
    hidd el akinek bepénzelik a szülők a high end gépet meg minden LAN on ott van, mert megteheti annak ott van a gépén, meg nem egy, nem kettő steam accountja van, de ez magánvélemény
  • armageddon666
    Magyarok játékot nem vesznek többnyire, majd biztosan a csalásért fognak fizetni :)
  • armageddon666
    Igazából funból használta, mert jó szopatni a népet, de csak törtön, mert félti az accját, meg mert a törtösök amúgyis megérdemlik alapon :) ha meg használta is eredetin, nem eleget, eléggé low :D
  • Spészgószt
    Ha az egér görgőjével kattintasz rá (mouse3) párszor akkor sokkal jobb!
  • Spészgószt
    X22..... Nesze Klikk ide itt egy link hozzá! Ez működik is!
  • kifli
    leszedek egy tört cs-t és azzal szórakozok, hogy retryzek :D

Ha meg is kell halni hozzá, akk itt egy script :)

bind "mouse1" "kill; retry"

:D
  • Lacccca
    AntiRejoin be van kapcsolva :)
    És mivel a nonsteameseknek nincs ID jük vagyis van de mindenke 0:0:0 így azt hiszi a rendszer hogy a 0:0:0 játékos ugyanabban a körben már többször is játszott.
    Plugin beállítás kérdése.
  • HTS s3rg1nh00
    nem nézted te jól meg azt a letöltési linket...
  • Szega87
    nem értem, hogy egy több ezres napi látogatottsággal rendelkező portál hogy süllyedhet le ilyen szintre
  • SzocsA
    a valamelyik oldalon írtak róla egy cikket most néztem van videó is a cikk végén ott van a letöltési linkje és jó is! nos ehhez no comment!
    már tudom mitől nem vakulnak !!!!
  • Szega87
    egy rendkívül elmés nem nevezem meg szerző nem nevezem meg css közösségi oldalán cikkezett több alkalommal erről a cheat programmal, csak azon nem gondolkodott el, hogy ezzel reklámozza, de lehet ez volt a célja? azóta meg belevésődött a köztudatba. Holott emberek 99,9% nem látta, nem tudja mi az. Persze ez személyes vélemény
  • SzocsA
    mi az az X22 ő mindenki arról beszél? hogy azt használom!
  • CheAteR88 #71052
    néha csinál a szerver egy olyat hogy a nonsteamosokat megöli:D kb vagyunk vagy 6-an a 20 főből akik életben maradunk.. kicsit nevetséges...
  • Narxis
    Csiterek miatt berágott Yoda és eredetire váltott, kb. 1 hétig volt eredetis a szerver, senki nem játszott rajta... :D
  • Lacccca
    Természetesen csak tört játéknál használtad és akkor is csak azért mert a többiek is használták és ezért tkp belehajszoltak hogy használd, de steames accounton sose használtad természetesen.
  • Szega87
    te már csak tudod
  • solo
    bhop script ért nem ad bant a vac, mivel az csak egy folyamatos script sorozatot küld be a játéknak, semmit se módosít rajta.
    kb olyan mint a memóriába beíródo cheat-ek, azok sose lesznek detected-ek, de sose lesznek olyan jók mint az x22 vagy akármi más ami módosítja a játék egyes file-jait.
  • kifli
    Énis erre gondoltam, és mondtam is neki hogy azért biztos nem kapta :D

• Lacccca
    Azért nem osztogatnak.
    Ez tudod úgy megy hogy miután megkapja a bannt akkor eleinte tagad majd keresi a kifogásokat.
    Ennyi.
    Akit a VAC bannolt az jogos és nem pitiáner dolgokért kapja.
  • kifli
    énis voltam fent multkor, engem csubakka akart bannolni, csak most nincsen neki adminja me ellopták az accját. :D

Egy kérdés: egy gyerek azt mondja nekem, hogy bhop script miatt kapott vac bant. Namármost szerintem ilyen nem lehet :D
    Abba sima wait meg +jump lef-right parancsok vannak, azért nemhiszem hogy bannolták volna. Vagy mégis?
  • Mozzanat
    idióta egy szerver,ha nem tört lenne már rég a súlyésztőben lenne
  • CheAteR88 #71043
    az meredek:DDD
    sg annyiból volt jó hogy hq-n legalább megnézhetted hogy ki miért menyire bannolt:D
    jo igaz a végén már sok volt a mert indok:D