Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fú, beoltottak <#rinya>

SL
hát te basztál rá mert te vagy akkora nyomorék, hogy unbindeled.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

rábasztál mert azt unbindeltem <#beka3>

Spészgószt
F10 <#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

1 napig bagóba kerül a játék steamen!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

1 napig bagó a játék steamen😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Melyik paranccsal tudom eltüntetni a Bomb has been planted, stb. kiírásokat?

solo
BUÉK all:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

armageddon666
uw, fw, extra, atw, vagy vannak hasonlók külföldön is (csak jobb szolgáltatásokkal)... csak keresni kell...

leszedsz egy e107-t, vagy valami blogmotort, feltöltöd, átalakítod, örülsz...

vagy wordpress, freeblog, egyéb blogoldalak... klánhonlapnak bõven elég.

@

Akkor mit ajánlotok pl eoldal mert tudom hogy a gportál egy rakás fos és fizetõs de mindenkilapja is szar akk mit ajánlotok??
fixon
És a COD 2-rõl ne is beszéljünk 😄
Nevetséges a steam-es ára 😄

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

pointer4
Bank vagy Hitelkártyával, ami alkalmas online fizetésre. De Per pillanat még a tesco is olcsóbb. Mivel ami 1$ azt a steam 1€-ért adja. (talán csak a hyper akcióknál jösz ki jobban)

Call of Duty® 4: Modern Warfare™ 49,99€ Az 13.500,- , de most cdGalaxisban pl 9.390 Ft,- ami 49,4$ 😄
A megvásárolt játékot pedig beregeled steamen, és onnantól online is elérhetõ lesz.
Jamirofan89
"Még mindig csak banki átutalással lehet vásárolni?" Steamen...

mi a kérdés?

Jamirofan89
Cs!link "Jelen pillanatban a "Steam letöltési kód" termékek megvásárlására átutalásos fizetéssel van lehetõség, de hamarosan további fizetési módok is elérhetõek lesznek." Nem új dolog Steamen keresztül vásárolni.Szóval nem mostanság írhatták ki a fentit.
Még mindig csak átutalással lehet vásárolni? Mert ugye van a rendes bolti ár plusz annak a posta költsége közel 10 rugó,így pedig fele annyi,ami azért nem mindegy!Légyszíves válaszoljon valaki! Köszi!

fixon
Szerintem meg egyáltalán minek még site nekik. Ha a csapatszellemet akarja ezzel nagyobbítani, indítson egy topicot vagy egy sima wordpresses oldalt. Meg ha a "lowokat" akarja okítani, linkelgessen be nekik igényesebb oldalakról idézéseket...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Mozzanat
buék

Szega87
tévedés

Lompi73
B.U.É.K.<#integet2>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

armageddon666
attól hogy nem tudsz még lehet...

de mindegy mi van rajta mert
gportal => instant fail

csinálj e107s portált vagy valami... könnyen módosítható, normálisabban néz ki... de szerintem valami blogmotor is megfelelõ lenne klánhonlapnak... csak ne gportal (meg mindenkilapja meg egyéb FOS)

@

Sickness
egyépként?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

egyépként is nozoomot csak scouttal lehte lõni wp-el nem
A pályák és fegyverek menüpontot csak azért csináltam hogy low-ok megértsék e egy klán oldal nem fan oldal ezért nem szántam idõt a pályákra meg a fegyverekre de madj átnézm ha nektek megfelel.
fixon
Értékes infó alatt mit értesz? Minden csak bemásoltatok és semmi forrás kijelölés. 😄 Szerintem nem érdemes így honlapot csinálni. <#levele>

http://www.totalcs.hu/info/counter-strike_source_fegyverek
http://www.totalcs.hu/info/counter-strike_1_6_palyak
innen nehéz lehetett kimásolni

Spészgószt
<#taps> B.U.É.K. ! All !<#puszis>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
rosszul csinálod

...

gportal => instant fail

egyébként BUÉK mindenkinek 😊

@

képek semmi
pályák és fegyverek egyszerû copy&paste
játék leírás: tudomásom szerint a szorszban már nincs VIP mod.meg amit arról leírtál az is tök rossz, vip soha nem vehet semmit.
példa pálya persze hogy a dd2, mivel mást nem ismertek.
miért lenne a ct-nek és t-nek kedvenc fegyvere? <#idiota> ez rohadtul személyfüggõ. sniper meg a legjobb közelre olyan nozúmokat lehet vele adni 😄
csak néhány helyesírási hiba a sok millióból: leirás,öbb,tuszokat,közelfarcra.
ezeket mielõbb javítsd, megamúgysincssemmitértelmeazoldalnak
<#idiota>

http://cssclan.gportal.hu/ nézzétek sok értékes infot tartalmazXD
kifli
nálunk is van olyan hogy feljön valaki de nem írja az id-jét, konzolba nem néztem de csak nála csinálja ezt, mikor belép ugye kiírja az id-jét meg hogy melyik prszágból, na neki id nincs csak ország, másnál még nem láttam ilyet...
Lacccca
Elõször is ha megvetted akkor nem foglakoz ezzel, másodszor vannak olyan low szerverek low hostingoktól amiken még a steameseknek is 0:0:0000 lesz a steam ID -jük.
A Shift+TAb os player list meg bugos, van hogy olyan szerveren sem mutat senkit ami steames.

Szal ezekkel ne foglalkozz hanem játssz.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Megvettem a játékot minden nagyon jó megy minden faxául csak anyi a probléma, hogy amikor beírom a consolba hogy status hogy megnézzem ki steamos akkor az én nevemnél nemjelzi hogy steamos lennék, de amikor megnyomom a shift+tabot akkor elõhozza a barátokat meg mindent,meg a haverok is látják hogy éppen a cs vel játszok csak a szerokon nem mutatja 😞

kifli
ha 0-át ír, akk korlátlanra 😊
otto13
consol-fps_max 500 vagy amennyit szeretnél be írni.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

kifli
konzolba fps_max 0
ezt elfelejti legközelebbre, úgyhogy írd bele autoexec.cfg-be (ha nincs csinálj egyet)
Ha ígysem jó, akkor minden bizonnyal graf beállításoknál a vsync-et kell kikapcsolni
Hali!
valaki nem tudja hogy lehet kivenni a fps limitet a játékból?

Lacccca
Hát ha az bonyolult hogy a setupot elindítod majd kijelölöd melyik játékot akarod visszaállítani (ha többet is raktál egy mentésbe) és utána megvárni míg kicsomagolja a fájlokat akkor igen bonyolult 😊

ffxi
Bonyolult a visszaállítás? Mert kipróbáltam a mentés csak meg kell várni míg végig megy a csík.

Fákjúal!

Szega87
csinál egy mentést amibõl gyorsabban visszaállítja az eredeti állapotot mintha csak újra letöltenéd bemásolgatnád

ffxi
Steam-ben my games és az adott játéknál jobb klikk backup files, ha végig zongorázom a folyamatot, akkor mit kapok és mire jó az?

Fákjúal!

Lacccca
Ahogy írták, kitörlöd a fájlt és annyi.

De gondolom olvasni tudsz hogy itt nem warez kérdéselünk mivel a CSS-ben ez alapból nincs benne.

uazt a fórumot olvastam én is, de a kis gecinek bezzeg sikerült 😄
kössz, de az én verziómban ez alapból benne van, és mindenféle törléssel próbálkoztam már, de nem volt oké. mondhatnátok, h szerezzek másikat, de annak a telepítésénél meg betámadt a kékhalál, úgyhogy azt a verzsönt hanyagolom még, addig amíg nem lesz más megoldás. egyéb szolúsönje van vkinek?
C:\program files\steam\steamapps\Your Steam Account\Counter-Strike Source\Cstrike\Scripts

The solution like the above posts is easy - delete the gamesoundsmanifest.txt and you can go on that sever enforcing consistency.

tedd újra, akkor tuti jó lesz!

császtok! az a gáz nálam, h sok szerverhez nem enged be, mert egy sound manifest (vmi ilyesmi) nevû jegyzettömb nem tetszik neki (pár hangot már töltöttem le). hogyan tudnám helyre hozni? kössz elõre is a választ!
kifli
melyik konzol parancsal lehet azt beállítani hogy hány slotot lássanak az emberek?
kifli
sokan járnak és sûrûn 😄
mindig van min 6-7 ember 😊
Mindenhova elég sokan járnak fel, csak kérdés milyen sûrûn.
kifli
hát, elég sokan járnak fel
Mozzanat
akkor az valami fullos szero lehet ,sokan vannak gondolom😊