Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
milyen pontokat ? nincsenek is pontok nálunk <#buck> <#idiota>

urbijoe
a szerveretek sokszor nem számolja a pontokat

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
én meg lõttem ma egy körbe 6 fraget usp vel

ma lõttem 1dmg-t lool
meg 13 akat...
meg sotival 4hitet...
eszemfaszommegáll
Hi!
Egyébként a lentebb említett tört szerver tényleg mûködik, tehát nem kell apróságokon fennakadni.
Én is csak ajánlani tudom azoknak akiknek esetleg, véletlenül, netalán valami oknál fogva nincs meg az eredeti....
Team tagok csekkolják a team üzenõfalat. Fontos.
fruhwirth
nagyjából erre az idõszakra tehetõ a WON megszûnte és az 1.5 behalása is. Ekkor ugyanis a serverek 5%a maradt csak meg, mki 1.6ozott, vagy abbahagyta, és újrakezdte Source-al.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Semmi koze hozza, egy egyszeru cdkey azonosito rendszer volt a sierra akkori netes jatek portaljaba epitve (won.net - world opponent network), amikor kezdtek rosszban lenni a valve atrakta a sajat servereire a jatekaihoz tartozo auth reszt, majd kb. 1 evvel a steam megjelenese utan lezarta az egeszet.

janos666
Nem ebbõl a Now-ból lett a Steam is? Vagy az más?
hejes
Zsoltika 007
Nem fogja. Ez volt az utolsó.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

M@TriX
remélem nem akarod naponta spammelni ezzel a topikot.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

? soha semmi koze nem volt a source jatekoknak a won-hoz.

Ha érdekel valakit NOWON SOurce server, az írjon a [email protected] email-re!
Ugyanúgy Update-el steamrõl, csak nowon!
fruhwirth
dimenzio, te kis haszonlesõ

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

jolvan te kis pattamás<#kacsint>

neeeeem, dehogy, uram...<#worship>
rólam beszélsz? aki a csapatért él, aki minden pénzét a csapatra költi? RÓLAM?

Sicknesstõl ne várj sokat... 😛
hozd el a húgod, megbeszéljük... 😉
Ez nem probléma, de jelenleg a csapaton belül átalakításokat végzünk, szal legszivesebben azt mondanám: nézz vissza jövö héten 😊 A szabályrendszert, és az egész mûködést alakítjuk át, szal utána lényegében megújul a csapat.
Szega87
ez még a régebbi verzió <#pardon1> célzottan veszünk fel embereket valamilyen feladat ellátására , irj Borgnak priv üzit és ird bele hány éves vagy mihez értesz és kbb ennyi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Nem klán, nincs nagy arc. Publikon lehetoség szerint teamwork és funplay van. Max olykor szervezett gyakorlások vannak mások ellen, vagy csapaton belül.

2. Nincs cheat, fairplay van. Aki bármilyen megkérdõjelezhetõ módon elõnyhöz juttatja magát másokkal szemben, vagy destruktív magatartást tanúsít bármely, a csapat által játszott online multiplayer játékban, annak a csapat dönt a további sorsáról.

3. A tagfelvétel egyszeru (csapat-)többség dönt módszerrel történik. Ha a csapat tagok fele+1 rábólint, akkor bevesszük a jelentkezot. Tagfelvételi szavazásokat maximum 3 havonta tartunk. A tagfelvétel feltétele valamilyen közösségi feladat ellátása, amit a csapat tûz ki ilyenkor személyre szólóan.

4. Csak az lehet tag, aki jelentkezett, és fel lett véve a taglistába. Aki tag, az viszont publikon MINDIG köteles viselni az elo/utótagot. Akit bármilyen okból a csapat kiszavaz, az a továbbiakban nem viselheti az tagot. A tagkiszavazást adott esetben bárkinek a (PÜ! publicban névtelenül maradhat a kezdeményezo) kezdeményezo javaslatára el lehet, és el KELL indítani. A felvételi korhatár a betöltött 16. életév.

5. Nincs führer, demokrácia van. De nem anarchia. A kérdéses ügyek szavazással kerülnek eldöntsére, amelyet bármelyik tag levezethet.

6. Aki bármilyen okból 3-nál több büntetõpontot szerez az SG fórumon, annak automatikusan szavazást kell indítani a kizárásáról. Ugyanígy, például közösségi feladatok terén sorozatos mulasztások, vagy egyéb, a csapat egészére nézve destruktív, vagy túl hosszan passzív magatartás esetén megindítható a kiszavazás, vagy egyéb szankciókkal is sújtható a tag.

7. A csapat az SG-n lett létrehozva, tehát onnan nem költözik el. A csapattagság feltétele az aktív fórumozás (SG Team topik!) és játék. Nem kell napi rendszerességgel, de legalább hetente mindkettoben részt kell venni. A 10 napnál tovább távol lévõ tagok be kell jelentsék passzívságukat. Az aktív tagoknak 10 napjuk áll rendelkezésre ahhoz, hogy felszólítás esetén visszajelezzenek, vagy a team szavazásokon való részvételükkel jelezzék aktív tagságukat.

8. A csapat köz-, és önhasznú társaság. Mivel felelõsök csak korlátozottan lettek kijelölve, valamilyen formában minden tagnak ki kell vennie a részét a csapat dolgaiból. Ez bármilyen mértékû, és ütemezésû feladatot takarhat, amivel a tag konstruktívan hozzátehet a csapat weboldalának, szervereinek, közösségi életének építésében. A vállalt feladatot, és annak ütemezését a csapat közös megegyezéssel alakítja ki a taggal.

Valami értelmeseb választ vártam de mind1.. 😄
Felvételi vagy valami ilyesmire gondoltam..

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd loooooooool nem csalódtam benned -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ha fizetsz nekem 10k-t akkor bentvagy egybõl.. amgy meg várj -.-^^😄SA:SDA

Csá all! Szeretnék jelentkezni sg team-be! <#hawaii>
Ez mikor és hogy lehetne lehetséges?

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

szedd le a CS.HU-ról a steam installt, kb 400 Mega, azt telepítsd fel ,és mikor csinálod az accountot, akkor adod meg a Serial-t, tulképp a CD, amit adnak hozzá nem is kell!
Szega87
mondjuk updatel ? <#idiota>

Lehet nagyon amatõr a kérdés, de eddig csak source-al játszottam, most lett meg a sima, rendesen steam-es accal. Kérdésem, ha ezt felteszem, hogy lesz belõle 1.6?
undormány
HA valakinek nincs meg eredetibe a game, de szeretne jáccani übergyors(100Mbit)-es szerveren a törtverzióval/NO-STEAM, NOWON/, az keressen meg a [email protected] e-mail címen.
Már mûködik a szerver, csak kéne 1-2 player, hogy ne csak 6-7-en legyünk rajta max.
Cserébe jöhet más tört szerver IP-je is, lehetõleg magyar legyen!

Üdv all!
Szega87
ha kész lesz útolag modosítom NSS mûvét 1 sg team linkel 😊

Ellenben a maya-t pl lehetne elemezni. Azt megérné. Overview, útvonalak stb.
Szega87
én is nevetségesnek találtam meg is jegyeztem nem egyszer a hsz-ek közt

Nem kell aggódni, az NSS féle map híren jobbat nevettem 😊

de_maya: "sok egyedi textúra ellenére általában magas fps-sel büszkélkedhetünk"

Ja, kb 2 sarokban ha a fal felé fordulsz van 100 fps, azon kívül meg 99%-ban 20-40 között "magasodik" az fps 😊
Szega87
"sajnos baromság amit hentes írt oda" <#hehe> elõfordul ilyen is

Olvastam a hírt, csak sajnos baromság amit hentes írt oda.

Egyrészt a plugin már az 1.04-nél tart, másrészt cheatereket kezdettõl fogva lehetett beküldeni, másképp hogyan bannoltak volna már 8000 embert... az egyetlen dolog ami csak most fog beindulni, az a beküldött demók feldolgozásának nyomonkövetése.
Szega87
majd 7végétõl fognak megugrani a számok , mert lesz vlmi új dolog bevezetése ami gyorsitja a cheaterek kiszûrését , de már nem tom mi , cs2hun olvastam

Az SBS is fejlõdik rendesen:

Total banned: 8004
Total blocked: 151
Protected servers: 462
na Fec örülhet 😛 (hehe, én majdnem ugyanott vagyok így is)
Zsoltika 007
<#taps>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mai nappal a css szerver visszatért a kdr rankinghoz, mivel a pontozásos rendszerben elég szembetûnõ bugok vannak, és mind a mai napig nem javították ki õket.
Mindenkinek megmaradnak a pontjai is, csak a rank (és a topx) lista nem az alapján rendez, hanem kdr alapján.
na végül sokadik próbálkozásra elindult

most spec router nélkül se megy.
updating steam, aztán ez jön:

de van hogy ez se 10 percig...

stp4trick
nekem megy, kapcsold ki a router tûzfalát, vagy engedélyezd a menüjében a szükséges portokat

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

urbijoe
csak az a baj hogy ezt minden inditásnál elfelejti

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Fido4life
Háhá, nem megy a játék Routerrel !

Zsoltika 007
Ön nyert! <#hehe>