Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is láttam!!!😄
Szega87

Játszogattam a serverünkön mikor löttem mint állat a dust2ön a falat , dobtam he-t és utána flash-t és gondolom levés élete lehetett , de a falról visszapattanó flash megölte 😄DD
Ott volt Urbijoe is !!! <#vigyor><#gun> Nem mindennapi 😄

janos666
TVNetwork, ennyit elég is tudni, szar ahogy van, vegyél inkább valami T-Comos szar ADSL-t, az is jobb. Nálunk egyszer 2 hónapig hagyták 150-es pingen a fél falut, aztán 2 hétig egyáltalán nem volt net, aztán megint 1 hónap mire 150-es ping lement 20-ra.
Nemtom fejbõl mi a parancsa, a hq-n van cvar lista.

Amúgy sehova se lehetne lossod, mert az hogy van, eleve szar kapcsolatot jelent. Az hogy utána egyik helyre van 3, a másikra 7 már sokat nem oszt, nem szoroz.

0 kéne legyen, mint ahogy mindenki másnak is (pl) az SG szerveren.
Nekem nem emiteles vonalam van.
Ez a munkahelyi vonalam 😊
Az ottholi tvnetworkös.
Figy, azt nem értem, hogy miért csak az Sg szerver az. Ott fix 7 a lossom, a Lamason 0-1, smalla 2-n 1-2, az egyen sem sok, de oda rég jutottam be. Máshol nemigen játszom.
Props törlés?

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Zetorg
kijózanítóan szar <#idiota>

Szega87
detox server plugint próbálta már vlki ?

Nekem is olyan procim van, smemi gond nincs vele. A BIX a pesti elosztó központ, ahova a szolgáltatók összefutnak. Azért irtam, hogy az emitel lossos (ezekszerint), mert neked az van 😊
Ezzel a bixel nem nagyon vagyok tisztában 😊
Emitel van itt is , de az én kábelszolgáltatóm nem az, nekünk külön kábel szánkázik Szegedre. Edig nem volt loss bajom még a kritiku tvNOTworkos 100+ pinges idõszak alatt sem. Néha elõfordult, de soha nem zavart. Azért kérdezek ennyit mert most kimondottan állandó a helyzet és zavaró is. legalábbis ahogy én az egylövéses desert találatokkal ahogy tesztelem.
A propsokat mivel kapcsolhatom le?
Neked a 3000+os AMD kis teljesítményû procinak számít?

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Szega87
van olyan mappunk ami több 10/100 mega , ezeket összerakni 1 csomagba nagy meló

M@TriX
mappok jönnek, mappok mennek, nehéz lenne mappackot gyártani állandóan...
de ha bevállaod, hogy feltöltögeted a mindig aktuális pakkot... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GenGeorge
Hi,

Le lehet tölteni valahonnan egy csomagban az összes SG szerveren futó mappot? Mert uncsi hogy mindig játék alatt töltögeti le.

Köszi!

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

Akkor ezekszerint az emitelnek szar linkje van a bix-re... 😄
Mert ugye ha a bixnél lenne valami szar, az elég vicces lenne, mivel az összes netszolgáltató oda kapcsolódik össze. De pl tonline, meg chelloval még nem is láttam losst asszem, az utóbbi 1-2 évben.

Amúgy az apró propsokat ki lehet kapcsolni, azok gyenge cpu-val okozhatnak fps csökkenést, ha gránátot dobsz közéjük pl. Mivel ezek ugye kliens oldalon számolódnak.
Oks, a loss a szolgáltatók közti kapcsolatból fakad.
Mivel nálam az SGn lép fel legszembetûnõbben, nyilván ott a "hiba", itt a legrosszabb/leghosszabb a kapcsolat.

A hang akkor okozhat FPS csökkenést?
Vagy a robbanáskor szerteszóródó apró tárgyak generálják azt?
Az apró tárgyak eltüntetésére van e lehetõség?

janos666
Pedig eddig is volt aki idejött CS1-rõl kérdezni. Benéztél már te a Counter-Strike 1.6 topicjába? Én életemben egyszer, akkor el is szált az agyam. Épp egy olyan moderátor spammolta szarrá az egészet (1 oldalon 250hsz-t látok, az velük volt tele és a baromságaikkal aminek semmi köze még a PC-s játékokhoz se...) 1-2 gyerekkel karöltve akivel régen volt egy kis erkölcsi nézeteltérésünk, akkoriban õ magyaráztott nekem hogy kinek mivel hogy szabad visszaélni...
M@TriX
akkor írj be valamelyik gumiszobába azt is sokan olvassák...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

fruhwirth
jó, lehet, csak elmondtam én is, amit tapasztaltam. Általában a netemmel sosincs gond, kivéve ha vihar van, mivel wireless.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Extraboy
Mert ezt a CS topicot milioszor tobben nezik, es a temaba is vag, csak egyel elotti verzio (sima hlds)

Miért itt kérdezed ezt? Vagy az SRCDS-re gondolsz?
Extraboy
Hali, valaki aki ERT HOZZA, meg tudna kerlek mondani, hogy a windowsos es linuxos HLDS melyik porton kommunikal a steam content serverrel? 1000 koszi

janos666
Mikor erõsen szrakodott a netszolgaáltatásom volt hogy 150-es pingel és 0 lossal szaladgáltam, és volt hogy 20-as pingel és 20-30-as lossal feszítettem (ahogy szerelgették a központot...).
A loss egyszerû ICMP packetloss kijelzés a CSS-ben.

Ugyanaz, mintha a windowsban beirod hogy ping www.sg.hu, és ott mittomén 100-ból 1 csomagnál "Nem érkezik válasz a határidõn belül".

Ez csak netkapcsolati problémákra vezethetõ vissza, vagyis valamely útvonalállomás túlterheltségére, hibázására.

A choke az, ami a szerver és a kliens adatfeldolgozási gondjait tükrözi.
fruhwirth
láttam már magam részérõl is LOSSt, pedig ált. az én pingem a legjobb és azért ilyen kapcsolattal nem hiszem én sem, h a netszolgáltatómmal lenne a gond. De lehet tévedek, csak SGn nekem is szokott lenni.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

janos666
Ha nagyon lagol a játék a hangzástól akkor oda ezt próbál, így bugos lesz a hang de elvileg sose akadhat a hangosítástól a játék (azért lesz bugos a hang mert az "szaggat be", nem a játék):
snd_async_fullasync 1
Minden ilyen cucchoz van leirás, hogy hova tedd.
Csuhai G
Sziasztok!

Töltöttem le skineket a játékhoz! Leginkább túszokat, de van itt mindeféle! 😊 Az a gondom, hogy nem tudom, hova kell berakni a skineket, hogy jó legyen, és mit kell elmentenem ahhoz, hogy ha véletlen nem tetszik, akkor vissza tudjam álíltani!

Elõre is THX!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Tráj disz:

snd_duckerthreshold "0.15"
snd_duckerreleasetime "2.5"
snd_duckerattacktime "0.5"
snd_ducktovolume "0.55"
snd_mixahead "0.1"
snd_musicvolume "1.0"
dsp_slow_cpu "1"

Állítólag <live kártyáknál segít, a soundscape váltásoknál nem lagoltatja be.

De ismétlem, LOSS nem jöhet ettõl létre, max CHOKE. Loss csak rossz netkapcsolattól.

Egyébként minden alaplapra integrált hangkártya fostalicska, sokkal több cpu-t zabálnak mint a rendesek. Az meg hogy 5.1 vagy 238.1 hangzást tud teljesen mindegy...
hogy a hang okozza-e gondot szerintem viszonlag egyszerûen kipróbálhatod úgy hogy letiltod a hangkártyát vagy a játékban (nem tudom lehet-e) vagy az eszközkezelõben.
nekem is volt olyan érzésem egyébként hogy a hanghatások okozzák, de végül arra jutottam hogy a hanghatással együtt csomó más dolog jár (repkednek tárgyak stb) és inkább azok lassíthatnak. az hogy ezzel együtt néha akadozik a hang, az inkább csak tünet.

Lehet hogy a szolgáltatómmal van a gond, de pl a Lamason nekem csak 0-1 volt folyamatosan a lossom, elvétve 2. A Serte által említett fps esés majd mindig bekövetkezik ha egy gránát a közelemben robban, akkor is ha az a fal másik oldal, ráadásul mindegy milyen vastag fal. A robbanás hangja lehet esetleg zavaró, de mivel fullos alaplapom van így nem gondoltam hogy az okozhatja a gondot. Ha igen, akkor csak a gránát miatt kellene vegyek hangkártyát?
Ha jól emléxem 7.1es hangkártya van rajta.
A lossom meg olyan szinten kihat a játékra hogy a ott egyhizamban 7 desert fejest lõttem, ebbõl 4 elsõre, tehát vagy beadja vagy nem nem játszott be.
Nálatok is váltogattam a fegyvert mégsem jött a játékélmény 😞

Hali!
Remélem van most itt valaki, mert help kéne nekem, de nagyon 😊
Az account regeléséhez!
Adjatok MSN cimet lécce! Vagy vegyetek fel : [email protected]
Zsoltika 007
Nem is! Az egyik James Bond filmben bevették! <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Nem TFC-ztem soha, de szerintem az a bevehetetlen hely ahol az aranykészeletet õrzik. <#idiota>
Kurva szép, ezt még én is szivesen látnám a szerveren is.
Szega87
az a team fortress classicos fortknox? <#wow1>

én is tapasztalok ilyet (tcom adsl).
de nem vészes mértékû, igazából csak néha (1-2 órás játék alat 1-2-szer) látom net_graph-on hogy 2-3-4-re felmegy, de a játékmeneten nem veszem észre, és nem is tart tovább pár másodpercnél. az viszont biztos hogy ilyen pár héttel ezelõttig nem volt.
amit észreveszek mostanában és zavaró is az az, hogy az fps drasztikusan leesik néha. ki is szoktam lépni megnézni hogy a steam.exe viccelõdik-e megint, de nem. eddig általában 60-70fps meg szokott lenni, durvább helyzetekben 30 körül, de mostanában van hogy lemegy 10-20 környékére is erõsebb "csatajeleneteknél". ha kilépek és task managerben nézem procifoglaltságot az 99-100% idle-t mutat. szóval nem értem. beállok a költõi kérdéseket feltevõ értetlenkedõk táborába 😊

Loss tipikusan a netkapcsolat hibájából jöhet csak létre. Ha pingeled pl a www.sg.hu-t, akkor van packetloss?
Szeretném megkérdezni az itt játszó embereket, hogy atpasztaltak e loss növekedést az elmúlt 3 hétben. Nekem kb akkor kezdte. A pályákra majd minden szerveren elõször érek fel, az elsõ 4 legjobb pinggel rendelkezem általában.
Tudtok segíteni mi lehet a gond?
Vírusírtó nem talált semmit. MAx az msn megy alatta, de az eddig soha nem kavart be.

persze 1.6 ra gondoltam, csak azert irtam mert elég jo meccs is lehetett volna ha az ancients egy kicsit aktivabb és ez érdekelhet minden csézöt akár sourceost is
Zsoltika 007
Nem kell sg fórumozónak(általánosságban) lenned! Csak az általad játszott játék topikját és az sgteam topikot kellene látogatnod. Amúgy szvsz simán bekerülhetsz. Egyik sem kizáró ok.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

fruhwirth
nem.

T-boy
Épp most akartam kérdezni, hogy megváltozott a banner.
Így olyan, olaszos az alsó sor...

Csakhogy kommentáljam a jelentkezést:
-nem vagyok álandó SG fórumozó, régen elvette a kedvem néhány fõ hozzáállása
-csak az SG, meg egykét német szerverre járok
-szellemileg nem vagyok 18
-teamwork ok, fairplay, khm, az is
-lojalitás ok
-nem tudtok olyan feladatot adni amit más ne csinálna már
-alig ismerek valakit, 1-2 ember kivételével

😞

A SIN-es skinekhez:
Élõben tényleg jobb, de ez megint semmit a kéznek dolog lesz 😄
szalvétákat elõ, 18 év alatt csak a címoldalt illik megnézni.
Illetve a kis vörössel együtt:
Ide nem kell zsepi De mind kettõ csúnyán gebe.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

CheAteR88
beléphetek?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

fontolóra veszem...
lehet jelentkezem 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

k9duli
Nem meg van. Chok4 cshu-t olvasta.De minek?😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

5w0rdf15h
Az SG Team tagfelvételt hirdet a CSS csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-A csapatszabályzatot a próbaidõ alatt részletesen megismerheted, hogy elfogadd azt.
Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.

Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄

Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.

Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Sword-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van BF2 és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT!!!!

A jelentkezési idõszak május 23-ig tart!!

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

RatBaG
valszeg a haver haverja huncutkodott vele

Per Aspera Ad Inferi.

Szega87
IRC-n ma délután #CAL-League csatin 16 kor "a'Felgby 5on5|server on| HIGH" , gondolom akkor ezt bukták és "only de_strike -ot " is írt , akkor valszeg ezt bukták be <#idiota>

k9duli
Valóban nincs errõl semmi infó. Lehet direkt elhallgatják😊

Szega87
hol? mikor? most ez hogy jött? tudttommal nyertek CB-n és az volt úccsó meccsük 😊 akkor most mirõl van szó?

UI:én szívesen beszélgetek klnákról veled privbe , csak ne itt mert páran allergiásak a magyar scene alakulására

k9duli
Mert elfelejtetted a passod?
Egy titkos kérdésre emlékszem valami háziálattal kapcsolatos.