Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játszogattam a serverünkön mikor löttem mint állat a dust2ön a falat , dobtam he-t és utána flash-t és gondolom levés élete lehetett , de a falról visszapattanó flash megölte 😄DD
Ott volt Urbijoe is !!! <#vigyor>#vigyor><#gun>#gun> Nem mindennapi 😄
Amúgy sehova se lehetne lossod, mert az hogy van, eleve szar kapcsolatot jelent. Az hogy utána egyik helyre van 3, a másikra 7 már sokat nem oszt, nem szoroz.
0 kéne legyen, mint ahogy mindenki másnak is (pl) az SG szerveren.
Ez a munkahelyi vonalam 😊
Az ottholi tvnetworkös.
Figy, azt nem értem, hogy miért csak az Sg szerver az. Ott fix 7 a lossom, a Lamason 0-1, smalla 2-n 1-2, az egyen sem sok, de oda rég jutottam be. Máshol nemigen játszom.
Props törlés?
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Emitel van itt is , de az én kábelszolgáltatóm nem az, nekünk külön kábel szánkázik Szegedre. Edig nem volt loss bajom még a kritiku tvNOTworkos 100+ pinges idõszak alatt sem. Néha elõfordult, de soha nem zavart. Azért kérdezek ennyit mert most kimondottan állandó a helyzet és zavaró is. legalábbis ahogy én az egylövéses desert találatokkal ahogy tesztelem.
A propsokat mivel kapcsolhatom le?
Neked a 3000+os AMD kis teljesítményû procinak számít?
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
de ha bevállaod, hogy feltöltögeted a mindig aktuális pakkot... 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Le lehet tölteni valahonnan egy csomagban az összes SG szerveren futó mappot? Mert uncsi hogy mindig játék alatt töltögeti le.
Köszi!
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Mert ugye ha a bixnél lenne valami szar, az elég vicces lenne, mivel az összes netszolgáltató oda kapcsolódik össze. De pl tonline, meg chelloval még nem is láttam losst asszem, az utóbbi 1-2 évben.
Amúgy az apró propsokat ki lehet kapcsolni, azok gyenge cpu-val okozhatnak fps csökkenést, ha gránátot dobsz közéjük pl. Mivel ezek ugye kliens oldalon számolódnak.
Mivel nálam az SGn lép fel legszembetûnõbben, nyilván ott a "hiba", itt a legrosszabb/leghosszabb a kapcsolat.
A hang akkor okozhat FPS csökkenést?
Vagy a robbanáskor szerteszóródó apró tárgyak generálják azt?
Az apró tárgyak eltüntetésére van e lehetõség?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Ugyanaz, mintha a windowsban beirod hogy ping www.sg.hu, és ott mittomén 100-ból 1 csomagnál "Nem érkezik válasz a határidõn belül".
Ez csak netkapcsolati problémákra vezethetõ vissza, vagyis valamely útvonalállomás túlterheltségére, hibázására.
A choke az, ami a szerver és a kliens adatfeldolgozási gondjait tükrözi.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
snd_async_fullasync 1
Töltöttem le skineket a játékhoz! Leginkább túszokat, de van itt mindeféle! 😊 Az a gondom, hogy nem tudom, hova kell berakni a skineket, hogy jó legyen, és mit kell elmentenem ahhoz, hogy ha véletlen nem tetszik, akkor vissza tudjam álíltani!
Elõre is THX!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
snd_duckerthreshold "0.15"
snd_duckerreleasetime "2.5"
snd_duckerattacktime "0.5"
snd_ducktovolume "0.55"
snd_mixahead "0.1"
snd_musicvolume "1.0"
dsp_slow_cpu "1"
Állítólag <live kártyáknál segít, a soundscape váltásoknál nem lagoltatja be.
De ismétlem, LOSS nem jöhet ettõl létre, max CHOKE. Loss csak rossz netkapcsolattól.
Egyébként minden alaplapra integrált hangkártya fostalicska, sokkal több cpu-t zabálnak mint a rendesek. Az meg hogy 5.1 vagy 238.1 hangzást tud teljesen mindegy...
nekem is volt olyan érzésem egyébként hogy a hanghatások okozzák, de végül arra jutottam hogy a hanghatással együtt csomó más dolog jár (repkednek tárgyak stb) és inkább azok lassíthatnak. az hogy ezzel együtt néha akadozik a hang, az inkább csak tünet.
Ha jól emléxem 7.1es hangkártya van rajta.
A lossom meg olyan szinten kihat a játékra hogy a ott egyhizamban 7 desert fejest lõttem, ebbõl 4 elsõre, tehát vagy beadja vagy nem nem játszott be.
Nálatok is váltogattam a fegyvert mégsem jött a játékélmény 😞
Remélem van most itt valaki, mert help kéne nekem, de nagyon 😊
Az account regeléséhez!
Adjatok MSN cimet lécce! Vagy vegyetek fel : [email protected]
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kurva szép, ezt még én is szivesen látnám a szerveren is.
de nem vészes mértékû, igazából csak néha (1-2 órás játék alat 1-2-szer) látom net_graph-on hogy 2-3-4-re felmegy, de a játékmeneten nem veszem észre, és nem is tart tovább pár másodpercnél. az viszont biztos hogy ilyen pár héttel ezelõttig nem volt.
amit észreveszek mostanában és zavaró is az az, hogy az fps drasztikusan leesik néha. ki is szoktam lépni megnézni hogy a steam.exe viccelõdik-e megint, de nem. eddig általában 60-70fps meg szokott lenni, durvább helyzetekben 30 körül, de mostanában van hogy lemegy 10-20 környékére is erõsebb "csatajeleneteknél". ha kilépek és task managerben nézem procifoglaltságot az 99-100% idle-t mutat. szóval nem értem. beállok a költõi kérdéseket feltevõ értetlenkedõk táborába 😊
Tudtok segíteni mi lehet a gond?
Vírusírtó nem talált semmit. MAx az msn megy alatta, de az eddig soha nem kavart be.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Így olyan, olaszos az alsó sor...
Csakhogy kommentáljam a jelentkezést:
-nem vagyok álandó SG fórumozó, régen elvette a kedvem néhány fõ hozzáállása
-csak az SG, meg egykét német szerverre járok
-szellemileg nem vagyok 18
-teamwork ok, fairplay, khm, az is
-lojalitás ok
-nem tudtok olyan feladatot adni amit más ne csinálna már
-alig ismerek valakit, 1-2 ember kivételével
😞
A SIN-es skinekhez:
Élõben tényleg jobb, de ez megint semmit a kéznek dolog lesz 😄
szalvétákat elõ, 18 év alatt csak a címoldalt illik megnézni.
Illetve a kis vörössel együtt:
Ide nem kell zsepi De mind kettõ csúnyán gebe.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
lehet jelentkezem 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk .
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat 😊 A csapat saját, közhasznú honlapot, és szervert épít, amelyek fejlesztésébõl egyenlõen kiveszi minden tag részét.
-Csapatmunka és fairplay van, és mindez csak minimális kötelezettségekkel, szabadon
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten. Ez egy funplay team, de ha komolyabbra vágysz, nem zárja ki más klánban való tagságodat.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud.
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érinto kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a CSS (és majd az SG Team) topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a CSS-ben.
-Lehetoség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani CSS-ben.
-A jelentkezés alsó korhatára 18 év!!!
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, a fórumhoz, és a szabályokhoz.
-Kötelezõ jelleggel részt kell vállalnod az SG Team közösségi feladataiban. Te magad választhatsz, hogy mit, és mikorra, de valamiféle posztot el kell vállalnod, amit rendszeresen önállóan ellátsz. Ilyen feladatok mindig adódnak a honlappal, szerverrel, team ügyekkel kapcsolatban. Ilyen jellegû feladatok a jelentkezési idõszak utáni próbaidõ alatt lesznek kiosztva.
-A csapatszabályzatot a próbaidõ alatt részletesen megismerheted, hogy elfogadd azt.
Jelentkezéseddel kijelented, hogy mindezt megismerted és elfogadtad.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdo vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni 😄
Egyéb dolgokat az SG TEAM HQ oldalon lehet megtekinteni.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezezni Sword-nél PÜ-ben. Megadod a játékbeli, és fórumbeli nicked, korod, fórumbeli adatlapod linkjét, melyik játékban kivánsz aktív lenni (mert ugye van BF2 és COD2 részleg is) és hogy mit szeretnél csinálni (elemzés, grafika stb..), email címed (esetleg MSN címed ha van)
AKI NEM TARTJA BE A JELENTKEZÉS FORMAI KÖVETELMÉNYÉT, ANNAK NEM REGISZTRÁLJUK A JELENTKEZÉSÉT!!!!
A jelentkezési idõszak május 23-ig tart!!
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
UI:én szívesen beszélgetek klnákról veled privbe , csak ne itt mert páran allergiásak a magyar scene alakulására