73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • OrioN the S
    na kudcsolacs van :D
  • Sickness
    hi5
  • Lacccca
    Miért mi ez ha nem sírás? ....
    Ne add már ezt a felsőbbrendű szöveget, nem vagy te olyan pozícióban hogy elvárd tőlünk hogy felnézzünk rád valamiért is.
    Anno is azért lettél kiutálva mert ezt a flegma szöveget nyomtad állandóan.

Hogy ZSo-t idézem, szánalom.
  • CheAteR88 #71323
    :DDDDDDDDDDDDDDdd
  • HTS s3rg1nh00
    nem troll,viszont nem igaz hogy olyan hülye vagy h.nem tudsz googlet használni.
  • Szega87
    nő nemű felmenőd lehet sír, én azt írtam szokatlan és pont. ezt a troll stílust velem szembe mellőzd
  • Lacccca
    Sírás helyet kicsit szét kellene nézni.
    Igaz én nem skinezek de pár per kattintgatás után ezt találtam:
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1161035

Hogy működnek e azt nem tudom ki kell próbálni.
  • CheAteR88 #71319
    én is 1 hónapja használom és idáig semmi problémám nem volt vele...
  • Szega87
    nekem még szokatlan, de nagyon nem jött be eddig, vissza lehet váltani a régire? Még sablonsémát se lehet választani az új UI hez
  • xHeDex
    szép meg minden, de nekem (amíg bétában próbáltam,most nem tudom milyen) elég sokszor nem hozta fel a steam ablakot játékon belül és ez nagyon zavart :S
  • SL
    már egy hónapja ezt használom, persze a bétát :D
  • Golyo69
    nekem kúrvára nem:S:S
    most rakta fel nekem magától az újat.........és azóta nem indul a game:S:S:S
    azt írja scanning for Steam games updates..ezzel nem is lenne gond csak kb 5 perc után sincs semmi változás....és már kb 5 ször própáltam meg elíndítani:S:S
  • Terence007
    New Steam Client Officially Released!

Nekem tetszik.
  • kifli
    aki ért szerver konfighoz, mit gondol, a sourceop nevű pluginról? ugynézem inkább tf2-höz álmondták meg, de css-el is jó, még nem próbáltam de elég sok minden van benne :)
  • kifli
    steamen biztos olcsóbb :D

Dani1888: állítsd angolra steamet. Biztos feltettél valami source motoros játékhoz magyaritást. Ha nincs fent steam, akk tedd fel és állítsd angolra.
  • Jaka923
    Media marktban mennyibe kerül a játék?
  • Lacccca
    Dehogynem.
    Hosszába az ereidet utána meg felhúzod magad az UTP kábellel.
  • Dani1888
    Akkor nem tok semmit csinálni mi?
  • HTS s3rg1nh00
    banner.
  • Dani1888
    Hello!
    Letöltöttem a játékot, már vagy 5 helyről, és fel is raktam, de mikor elindítom azt irja ki h platform error. mit csináljak? Mi a baj?
    Elöre is kössz!
  • kifli
    mindegy már jó :)
    azé köszi
  • Jim Morrison
    "ird be a parancsikon mögé:
    -clearbeta"
  • xHeDex
    Parancsolj
  • Lacccca
    Hiba a te gépedben van.
    Nekem ugyanannyi az FPS-em már legalább 1-1,5 éve.
  • drogosgeci
    na pont egy hasonló géppel, csak a vga 7950GT. a game meg cs1.6, ugye ott alap volt eddig a fix 100 fps, legutóbb úgy 1.5 éve volt vmi update ami miatt ilyen gépre kellett fejleszteni 1 magosról, mert azon már egyszerűen nincs meg. most meg a beta guival újra kezd leesni. és ezt már számtalanszor eljátszották, ugyanúgy néz ki az a szar mint 10 éve, de 5x akkora gép kell neki. biztos hogy a source sem épp úgy fut mint amikor kijött.
    meh, féreg cégek
  • kifli
    az miért van hogy feljön hogy updating steam platform, majd steam is temporaly unavible, pls try later. Nekem is meg havernak is ezvan, mindkettőnknek fentvan beta gui.
  • Lacccca
    Itt:
    http://cssface.esports-cs.hu/?page=9

2. szerver neked való ha szeretsz trükközni.
  • Sharkhunter
    hey tudtok olyan hasonlóan jó ugrálós pályákat, mint az mg_bobi meg az mg_bob2_fixed? ja és meylik a kedvenc fun szerótok a blaha és a bmegen kívül?
  • OrioN the S
    It's hate, muthafucker, hate, muthafucker, hate.
  • Sickness
    tehát akkor már ez miatt is fejleszted. -.-
  • OrioN the S
    azer annyira nem jo ez a jatek, hogy gepet fejlesszenek miatta :D nem eri meg.

persze a tom klensziz, bf sorozatok meg ez a dzsaszt koz miatt mar inkabb.
  • Sickness
    30 fps-em van, egyszer nem sírtam ez miatt. így is király császár isten vagyok.
  • Lacccca
    Hát perpillanat nem megy olyan jól :/

De azért azt te is beláthatod hogy nem 6-7 éves gépekkel kellene játszani a CSS-el.

Rühellem amikor ki van írva a nevükbe hogy 20fps meg stb... és sírnak hogy azért nem megy nekik. Ha egy kicsit is érdekelné őket a játék rááldoznák azt a minimális összeget. Manapság nem kell mélyre nyúlni a zsebbe hogy olyan gépet vegyünk amin jól fut a CSS. Ha meg használtak közül válogatunk akkor sokkal jobbat is össze lehet rakni. pl legutóbb havernak sikerült e6400;Giga DS4;2*1Gb DDR2 1014;HD2600XT alkatrészeket 35K ból kihozni, ha azt vesszük hogy a régi gépét eladja 10K körül akkor a 25K-s ráfordítás ekkora teljesítményugráshoz képes elég csekély ár.

De ez csak az én véleményem.
  • Sickness
    de jól megy neked.
  • Lacccca
    Nem betonkeverővel kell játszani és akkor nem fog esni az FPS_ed.
  • drogosgeci
    kell az évi fps elvétel
  • Lacccca
    Felesleges :)
    26 tól vége és mindenkit átkerül az új változatra.
  • Sickness
    Fater alszik már?
  • Sickness
    csucsu
  • CheAteR88 #71287