73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Szega Csalló külön vagy együtt? -
PunkZoli #71285 tedd fel a beta guit, azt tuti nem idegesítőbb szegánál és csallónál
setting>elsőoldallegalul -
nem tudjátok mitől lehet az hogy ha lerakom tálcára a fájörfokszot akkor felugrik a frenc. kurvára idegesítő. még idegesítőbb mint szega meg csalló...
-
Ide is be spamolom.... 
Bár EZ nem egészen az!
-
sok ingyenélő:D
megeszik hogy 4 game free.... -
énis akartam, csak nemtudom hol lehet :D
-
gts250-et semmi képp ne vegyél, HD4850, vagy HD5750, esetleg HD4870 (az már jóval jobb)
Videokari fejlesztéssel nem lesz annyival több fps-ed, mert proci nem elég. css-nek édesmindegy hogy hány magos a procid (azért 1 mag legyen minimum XD) ha azt a processzort felgyúrod 3-3,4ghz-re (amit simán bírnia kell) akkor javulhat a helyzet. am fps_max 0 és akkor korlátlan lesz -
Még mindig nem érted, nem a VGA-d maitt van enni FPS-ed.
De vedd meg nyugodtan, majd lesz vagy max 20-30+FPS-ed és örülhetsz neki. -
Bejelentettem hamisított webhelyként, Firefox holnap már blokkolni fogja, ennyit tudunk tenni. :) -
SzocsA #71277 azt tudom hogy én állítom be!
3223 MHz megy a procim HTX 2 hűtő van rajta
asus p5 b m van ami tudja az 1333 mhz fsbt 1300 at elbír 3333 om is elfut csak 75 fokos akkor már a cpum!
E8000 szériát meg neméri megvenni mert 2 magos 4 magosat kapsz ennyiért intelben! i5 750 45 kiló csak akkor már le kell cserélni az egész gépet! mert más tokozás!
mindegy megmarad ez a gép jó lesz öcsinek én meg veszek magamnak egyet!
250GTSt így kihajtja! az jó lesz bele vagy nem?
8600 GTSel ha felmegyek egyedűl dust 2 re akkor van 180 fpsem
leginkább olyan kari kéne ami elbírja a 60 slotos dm szerót ahol mindenki tunkol és megvan fixen a 100 fps 1900 × 1080 ban! -
Ilyenkor van az, hogy ő nem tud angolul, és mindent fordítsanak magyarra, még az NFS-t is, de ezt "free games on Steam only this week!" ezt minden majom megérti :D -
Elég sok lúzert lenyúltak magyar körökben ahogy hallottam, de hogy dőlnek be ennek?
Ennyire nem lehetnek IQ fájterek. -
ριτγραηɢ[HUN](nincsitt): http://Steampoweredcom.tk free games on Steam only this week!
nekem ez az első hogy ilyesmit kapok, az én accom még soha nem akarták ellopni :D
:D:D
ASD, ráne nyomjatok... -
fent van, de akk ezt a funkciót kikapcsolom :) -
KAC fetnvan?
Mert ha igen akkor ez legyen beállítva:
kac_client_antispamconnect 0 -
Nem a szerver korlátozza hanem te magadnak az fps_max paranccsal.
Css nek LOW grafikán elég egy mai alsó középkategóriás kártya.
Nem tudom hogy mennyit adna. De sokkal jobban járnál ha ugyanazt a pénzt inkább CPU-ra költenéd. Vagy egy normális hűtőre és felrántod a CPU-t 3.0Ghz környékére. Vagy vennél 1 generációval újabb VGA-t használtan (természetesen azonos típust mint ami most van), és a CPU -it is lecserélnéd E8xxx ra. Asszem ez még kijönne a keretből nagyjából. -
az mitöl lehet hogy szerver banolja azokat, akik 1 ip-ről vannak? De csak pályaváltáskor (aszem akkor is csak akkor, ha az egyik halott, és belép a másik) -
Akinek nem megy mostanában a CS az ilyet egyen :D
-
SzocsA #71268 70 G/s a sávszélessége az enyémnek meg 36
te LOW

-
SzocsA #71267 hogyhogy? minden szerveren le van korlátozva az maxfps 300 ra?
ne mond azt hogy ugyanolyan a kari!
és mi van 60 slotos szeróval amikor 30 t jön be hosszún és van 25-30 fpsem 100 ról? ott mennyit ad? -
Semennyivel nem lesz több LOW-on. -
SzocsA #71265 a biscuiton játszottál mert van olyan ha bant kapsz nem látod a szerót addig míg le nem veszik a bant!
mert itt ilyen! -
SzocsA #71264 hány fpsem lesz a GTS250nel? van valakinek ilyen? 1024×768 ban lowon?
8600 GTS em van E4500 társaságában nagyobbat nem vehetek mert nem hajtja ki a proci! új gépet kell összeraknom! -
Ha nem vetted meg akkor miért vársz el támogatást a játékhoz?
Nem vetted meg, nem kapsz támogatást old meg magad.
Meg mi az hogy és?
Olvasni tudsz?
Bannerba szted mit jelen a No Warez? -
xHeDex #71262 Ja igen, már látom. Nem olvastam el az irománya második részét teljesen
-
Dondark #71261 Nem vettem meg,és????
Túl későn kezdem el csézni utólag bánom mert jó játék.
Tuti nem fagyott ki mert 1 hónapja nem látja azt a szervert és biztos megy mert utánanéztem.Korábban volt ilyen akkor egy csalót banoltak ip tartományban és beleesett az én ip-m is,már irtam az adminnak de nem reagál:( -
Tudod mi az a setti szerver amiről beszél?
Mert ha nem akkor inkább ne is írtál volna.
-
xHeDex #71259 miért kell egyből erre fogni?
@Dondark valószínű hogy csak kifagyott a szerver, vagy nem fizették be a pénzt és leállították azt. -
Azért mert nem vetted meg a játékot. -
Dondark #71257 Sziasztok
Miért van az hogy nem látom azt a szervert ahol eddig játszottam?Frissitettem a szerverlistát a settiről,úgy sem jó
Valakinek valami ötlet? -
Zazu18 #71256 Hali!!!
CS Source Dedicated server készítése során a szerver nem észleli a mapokat és nem tk köztük válogatni és a conzol se mükszik....
ha játékot indítom és onnan csinálok szervert minden működik...
más gépeken mükszik a dedicated server de pont azon nem amiből servert akakok csinálni...
Plíz segítsetek....
Kössz!!!
-
Lebowski #71255 nem egy szerverrel csinálja, és magyar szerverekről van szó :) -
ip ban van rajtad (vagy egyes külföldi servereken jellemzően az egész országon), vagy már nem megy, a game-monitor nem frissül olyan gyorsan -
Lebowski #71253 nem tudjátok miért van az, hogy van olyan szerver gamemonitoron amit hozzá szeretnék adni kedvencekhez csben, de ha rájeresek az ipre akkor Server is not responding. ? -
ik -
jobb is -
Ha sokáig nem játszol, akkor sokkal jobban megy mikor megint elkezded... 
A mindennapi szarba elég hamar belelámulsz...
Én is néhány hét, hónap után tegnap beugrottam warni, aztán ment is az ACE meg a kilóméteres makifejes mp5-el halomra
-
Igazából már jóideje nem csztem, aztán újrakezdtem megint, aztán most ritkán játszom. -
legalább kevesebbet játszol:) -
Win7, Quad proci 3GHz, 2 giga ram, 8800GT, és néha szaggat mint állat ez a szar :) azóta mióta megduplázódott a magok száma... <3