Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
most mértem, de rajtam kívül még neteznek a házban:

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
nem voltal itt :\ megint leleptel... megszoktuk.
ma majdnem cs-ztem :o
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
vagy ehhez a topikhoz nem lehet hozzászólni?
Ha kiaknázták a letöltési seb. korlátot,akkor 10000% hogy nekik köszönhetõ.
Eszembe jutott,hogy egy helyen a vírusírtót vitatták meg,mennyire is be tud laggoltatni (?)
Szóval az volt az elsõ amit kikapcsoltam,de semmi változás.
Tényleg csak elindítom a CS-t,mást meg se nyitok.
Marad a túlterheltség (szerintem) most jó egyenlõre............

Amúgy szerintem, ha meg van osztva otthon a net akk routerbe állítsd be a proilitást ha lehet, tehát, a te gépd adatait kezelje legelõször, ha valaki a családban tölt le, vagy fel, egyszerre 10 youtub vidit kezd betölteni akk van ilyen, nekem is tesóm mindig azt csinnálja, hogy megnyét egy csomo yt-j vidit és várja hogy betöltsön, na nekem olyankor felment a pingem mint állat.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nem akartam trollkodni :|
Jó játékot nektek!
Tök mindegy.Most már helyreállt.
Az meg különösen felbosszant,hogy nem éppen segítene valaki akinek volt már hasonló problémája: lásd UPC+SOURCE hanem még feltüzelik az embert!
Elég lett volna egy 'mittudomén,kérdezd máshol' válasz is.
Kétlem,hogy warez miatt viselkednének ilyen bunkón.Ha az elõzõ kommentek alapján könyveltek el ilyennek akkor ez van<#whatever>#whatever>
te valamit nagyon benéztél meg a másik kettõ is
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tegnap kezdte ez a fos net és nem akar alábbhagyni<#szomoru1>#szomoru1><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Pedig ezek a jellemzõek a mostani gémekre.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.