73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Egyébként sztem kb semmit nem fognak javítani.
Megkapja az OGL támogatást de közbe marad az EP1 es motor, maximum 1-2 apróbb biztonsági frissítés amiért nagyon rinyálnak levlistán (hozzáteszem jogosan) és ennyi. -
Zárt már fut Április eleje óta. -
elvileg indul majd beta az új enginen, egy pillanatra látszott a fóruma a steam oldalon -
Közeledik a végítélet napja :D
Ha csak a valve nem csúszik le megint :D mint az áprilisi dátummal. -
Lebowski #71362 ha ennyire csalni akar akkor csinálja :D:D:D -
Hát abból gondoltam hogy nagyobb lesz a ping, hogy több adatot kell küldeni a szervernek -
Mitől lenne?
Ping nem ettől függ.
Pinged függ a nettkapcsolatodtól és a szerveroldali FPS-től. Habár utóbbitől a valós pinged annyira nem inkább a latency.
Azért nem ugyanaz mert jobb a hitreg, több infóból kevesebb pozíciót kell kitalálnia/szimulálnia/előrelátnia a szervernek, és a korrekciós fázisban sokkal kevesebb a hiba.
Persze nagyban számít az is mennyire stabil a serveren az FPS érték és a tic. -
140k-s ratehez milyen net kell? Nem lesz nagy a ping miatta?
Annyira nemtudom hogy ezek a rate dolgok micsinálnak, annyit vettem észre, hogy más-más rate-nél másképp kapják egy kicsit, mozgás közben máshova kell lőni.
Ha jobbak ellen is játszottunk észrevehető különbség volt, hogy nem ugyanoda kell lőni, szóval lehet akármennyire pro valaki, akkor sem ugyanaz 30k-s és 50k-s ratel játszani.
Amúgy valóban, nem szoktunk sokat warozni, főleg nem ligákban, álltalában irc-n keresünk ellenfeleket, vagy ismerősök, de nem is azért álltunk össze hogy mindig warozzunk, amennyit most játszunk az bőven elég. -
Hát ha sokat waroznátok azt is tudnátok hogy EU ba az ESL a meghatározó ott meg a max 140K.
Az hogy nem kapták inkább amiatt lehetett mert jobbak tőletek és hamarabb és pontosabban lőttek. Ha magasabb a rate akkor jobb a hitreg. -
nálunk most 30k, egy ideig 45 vagy 50k volt, csak waron kicsit fura volt, mert legtöbb war szerón 30k az alap, azt így néztük ménem kapják má :D -
Nem is a konfiggal van baj mert az leszarom, engem az ilyen 20-25K -s ratek zavarnak. AZ tiszta hogy amikor ezeket kitalálták akkor kezdett begyűrűzni az ADSL és akkor még nem voltak elég nagy netkapcsolatok hogy magasabb rateket használjanak, sőt akkor nem is igazán voltak 20+ slottos szerverek. De mostanság felmegyek valahova 16+slottos serverre ahol elkezd egyszerre mozogni mindenki és egyből felugrik a choke 30-40 re és akkor így tudjunk játszani az ember :/ -
VPN :)
DX be nekem simán futott nem kellett baszkódni vele. -
igazából nem is a host baja, hanem sok hülyegyerek aki állítólag tud szervert konfigolni, egyszer 3-4 éve szerzett egy teljes szerver konfigot mani adminnal meg stb, és most is azt pakolják fel mindenhova, mert sok 14 éves béreli a szervert, de bekonfigolni nem tudja :/
Amúgy egy kis off de multkor volt róla szó: Szóval, nemtudom talán szőke írta hogy régen mennyit szenvedett, hogy 1.6 opengl-be fusson, és az érdekelne most engem hogy lehet megoldani hogy dx-be menyen az 1.6? (haveromnak folyton vpu recover van, és szerintem opengl miatt, mert ets nekem is produkált opengl-ben hasonlót, mondjuk aztán jó lett...) -
Lebowski #71353 ip tartományt is lehet banolni :) -
Halkan megjegyzem hogy már 1 éve ismerjük :D
Csak a legtöbb host nem ezt használja mert vannak hibái, habár a mostani változatai már elég stabilak. -
csak halkan jegyzem meg
revolution szerver emulator:
REVOLUTiON Emulator
(^ click for available releases)
Features:
- Ability to choose TF2 weapons
- Your server will accept all players
- All players will be validated and assigned theirs unique Steam ID (mindenki kap user id-t, amit nem tud megváltoztatni-> perm ban tényleg perm ban)
- No other server patch is required (like VUP or REV_PATCH) -
És mit érsz vele ha dinamikus IP-n vannak?
-
Lebowski #71349 ilyenkor lehet nekik adni az bant :) -
Alaphelyzetbe nem több, de amint felmegy 1-2 jobb játékos és 0 ba lövi a törtes csicskákat azok lelépnek majd pár perc múlva visszajönnek de akkor már überhigh-ok. -
Lebowski #71347 szerintem a törtes szervereken nem több a csíter. a kretén meg pláne nem... dez ez egy saját meglátás :) -
aláírásom :) -
Felcsatlakozol, majd utána konzolba beírod hogy status, és ha van 0:0:0 steam ID-s játékos akkor törtes és lelépsz. -
hát inkább nem törtön játszanék, HÁTHA kevesebb a kretén vagy csíter... :D -
Lebowski #71343 itt találod a magyar szervereket: link . amik felül vannak azok általában tele vannak.de azt nem tudom megmondani, hogy melyik tört és melyik nem... -
tudtok jó szervereket ahol viszonylag gyakran játszanak, és jól el lehet lenni? -
Kösz!!!!! -
Sry...benéztem...én is csak azért hallom a headshot hangot mert kicseréltem az eredetit hangot
ha jól emléxem van vagy 6 féle pain hang az eredeti gcf-ben és 6. vagy az 5. a headshot hangja...meg a granyósebzésé is... úgyhogy ha kicseréled, akkor a granyósebzésnél is adja a "headshot" hangot...de legalább így tudod tutira, hogy van ott valaki ahová dobtad a granyót...
-
Ha neten hallod ezeket a hangokat, akkor net nélkül is! Mivel letölti mindet a sounds mappádba. -
Hellosztok!
Egy kérdés.Hogyan kell a játékba bekonfigurálni ezeket a hangokat(pl headshot,rampage ,dominating) úgy ki is írja mint ahogy neten a szervereken? Aki tudja annak nagyon szépen megköszönném! -
PunkZoli #71337 nemlesz -
töröld le az egészet és innen rakd fel: http://store.steampowered.com/about/ -
Huati2 #71335 Az eljárás belépési pontja (SteamFindServersNumServers) nem található a DLL-ben ( Steam.dll).Nekem ezt a hibát irja ki. EZt a dll file -t hova kell beileszteni mert én már minden hova próbáltam de semmi.
Ha valki tudja léci irja le ,előre is kösz. -
Május 12. lesz a MAC port napja elviekben.
Ez kb a most vagy soha a CSS -nek hogy megkapja e az OB motort.
Kíváncsi leszek. -
Így szép és kerek az élet
-
mindig olyan fasságon tudtok vitázni:D -
GyP harc GyP harc
-
Úgy is rég volt már egy kis szájkarate :D -
nyomjátokcsak:DD::D:D
-
ki a geci szólt be te kurva
-
De..most..mé?