Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy életbevágó kérdésem:
van egy haver aki karácsonyra kapott egy sourcot, elötte is sokat csézet szóval eléggé megtanult játszani. Ma szólt hogy játszott és jó formában volt és elkezdték cheaterezni(nem csalt ezért akár tûzbe tenném a kezem) és kis 12 éves pöcs admin kibannolta de úgyhogy VAC ban... ezzel lehet valamit csinálni?
Elõre is köszi az infot!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Az más kérdés, hogyha vidéki vagy, vagy Webshopból rendelsz...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jah olvasd el az utolsó mondatot, mert valószínû késõbb került oda minthogy válaszoltál
Steelpad 4S+ Microsoft IME 4.0 egér ez 9.900 Ft + áfa. (jobb pad régebbi egér)
Steelpad Qck egérpad és MS LaserMouse6000 egér ez 9.900 Ft + áfa. (rosszabb pad újabb egér)
Steelpad S&S és Razer Diamondback Plasma egér 13.900 Ft + áfa. (ez már nagyon nem fér bele)
/pixel.hu/
szvsz nézz utána mindegyiknek külön külön, és akkor el tudod dönteni melyik lesz neked jó. ^^
Vagy veszel egy Mx510et vagy egy Razer Diamondbacket, és spórolsz a padra.
Szeretnék venni egyet a hozzápasszoló egérpaddal, amolyan egycsomagban. max. 12k tudsz(tok) nekem valamit ajánlani? Mit érdemes?
Viccet félretéve:
Valahonnan letölti az alap de_dust2-t és bemásolja a maps könyvtárba, vagy CS:S reinstall.
Csak azért mert steam.
Valaki írta korábban, hogy játszott a SIN-el. Mi a vége? Mert addig jutottam, hogy mögöttem erõtér, elõttem rácsos-üveges fal, mögötte a mediterrán arcszõrû fõellenség, elmondja a mondókáját és kész, nem történik semmi. Mintha az AI kikapcsolna, vagy mittomén.
:on:
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Régen külön warezfaq volt itt is amit én magam írtam, és most õszintén mondom neked Krisztián:
NEM LEHET NETEN JÁTSZANI EREDETI CD-KULCS NÉLKÜL. Ez nem olyan játszma volt hogy végül úgyis a crackerek nyernek, ez olyan móka volt ahol elõbb utóbb minden cracker megunta és feladta.
:
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK. HA EZT NEM FOGOD FEL, BÜNTETÕPONTOT KAPSZ."(banner)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
<#violent>#violent>emikrisztián aki nem olvas faq-t.
ha a 13-asra yes a válasz, az ciki? 😉
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Nincs isten... <#sniffles>#sniffles>