Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A qck egyáltalán nem rosszabb pad, csak más anyagból van és más az árfekvése. alacsony sensitivityhez tökéletes.

Adminok nem tudnak vac banra tenni játékosokat, az egy teljesen automatikus folyamat csalás vagy egyéb illegális tevékenység esetén. Ha úgy érzi, hogy jogtalan, akkor a steam support tud segíteni.

ZS90
Hi all!

Lenne egy életbevágó kérdésem:
van egy haver aki karácsonyra kapott egy sourcot, elötte is sokat csézet szóval eléggé megtanult játszani. Ma szólt hogy játszott és jó formában volt és elkezdték cheaterezni(nem csalt ezért akár tûzbe tenném a kezem) és kis 12 éves pöcs admin kibannolta de úgyhogy VAC ban... ezzel lehet valamit csinálni?

Elõre is köszi az infot!

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Kandurex
Az utóbbi lesz 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HunnernesKonge
Figyelj ha bemész a pixelbe úgyis ki tudod próbálni bármelyik egeret bármelyik padon. Megnézed melyik fekszik jobban. Végülis egy árban vannak.
Az más kérdés, hogyha vidéki vagy, vagy Webshopból rendelsz...
Kandurex
Hm, nekem elég a 800dpi 😊 emberbõl vagyok 😊 jónak tûnik az aimbot!

HunnernesKonge
Bocs hogy nem tudtam többet segíteni.
Jah olvasd el az utolsó mondatot, mert valószínû késõbb került oda minthogy válaszoltál
Kandurex
hm..htx, bár a pixel magam is nézegettem

HunnernesKonge
Háát van
Steelpad 4S+ Microsoft IME 4.0 egér ez 9.900 Ft + áfa. (jobb pad régebbi egér)
Steelpad Qck egérpad és MS LaserMouse6000 egér ez 9.900 Ft + áfa. (rosszabb pad újabb egér)
Steelpad S&S és Razer Diamondback Plasma egér 13.900 Ft + áfa. (ez már nagyon nem fér bele)
/pixel.hu/
szvsz nézz utána mindegyiknek külön külön, és akkor el tudod dönteni melyik lesz neked jó. ^^
Vagy veszel egy Mx510et vagy egy Razer Diamondbacket, és spórolsz a padra.
Kandurex
hi, kis segítséget kérnék, aki vágja mostanába az egér témát.

Szeretnék venni egyet a hozzápasszoló egérpaddal, amolyan egycsomagban. max. 12k tudsz(tok) nekem valamit ajánlani? Mit érdemes?

janos666
Én meg lusta voltam kitalálni mi a következõ map neve, inkább kértem egy mentést. Azóta is ottvan a Sin FAQ-ban a linkje.
nemkell megvenni nekem is kifagyott, én annyival megoldottam,hogy console ,és maplistet hívtam le tabbal próbálkozz,nememlékszemmá mi a parancs,és kikerestem holvagy,betöltöttem következõ mapot ennyicsá
HunnernesKonge
Lehet hogy ez egy húzás a Custommapos szeverek üzemeltetõitõl?<#hehe>
Viccet félretéve:
Valahonnan letölti az alap de_dust2-t és bemásolja a maps könyvtárba, vagy CS:S reinstall.
Randelz
Az egyik haveromnak nemmegy a dust2 amin az a map jön kilép neki a source. Hogylehetne ezt megoldani?

Csá! OKÉ én télleg nem találtam a FAQ-ba!! és köszi azért! na meek a boltba megvenni a gamet-t!:-D
vedd meg és játszhatod tovább, meg arena módot is kapsz.

stp4trick
:off:
Csak azért mert steam.
Valaki írta korábban, hogy játszott a SIN-el. Mi a vége? Mert addig jutottam, hogy mögöttem erõtér, elõttem rácsos-üveges fal, mögötte a mediterrán arcszõrû fõellenség, elmondja a mondókáját és kész, nem történik semmi. Mintha az AI kikapcsolna, vagy mittomén.
:on:

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

GenGeorge
Na lol

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

SCITEK
<#eljen>

fruhwirth
Judge Jani, Judge Dredd kollégája.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

k9duli
Sõt még a nem crackerek is megunták és tele lett a tökük.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

janos666
Jó, ez ki lehet írni, mert a fórumokra járók akár fel, vagy ilyen játék esetében akár több mint fele eredeti játékkal rendelkezik, így õket sem kell megkárosítani azzal hogy ezzel tömjük napi több100hsz-el a fórumokat. De õszintén szólva szirintem ennek ellenére ha néha megkérdezi valaki attól nem szabad elhalytani. Ki lehet írni hogy visszaszoruljon a téma, de nem szabad tiltani, hisz ez egy nyilvános hely, azt kérdeznek amit akarnak és aki tud és akar az válaszol, szerintem a legjobb magatartás nem válaszolni annak aki ehhez nem ért, de nem pedig elhalytani az illetõt az istenfaszába is.

Régen külön warezfaq volt itt is amit én magam írtam, és most õszintén mondom neked Krisztián:
NEM LEHET NETEN JÁTSZANI EREDETI CD-KULCS NÉLKÜL. Ez nem olyan játszma volt hogy végül úgyis a crackerek nyernek, ez olyan móka volt ahol elõbb utóbb minden cracker megunta és feladta.
CheAteR88
és ez?
:
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK. HA EZT NEM FOGOD FEL, BÜNTETÕPONTOT KAPSZ."(banner)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Ezt biztos most tetted bele.. <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
<#violent>emikrisztián aki nem olvas faq-t.
HunnernesKonge
Nincs semmi róla? Akkor ezt hol találtam:"Nem lehet! Csak eredeti játékkal és az ahhoz tartozó eredeti cd kulccsal lehet csak használatba venni."???
császtok! hogy lehet neten játszani a CS:S-el(írott verzió) a FAQ-ba semmi nincs róla
54%

ha a 13-asra yes a válasz, az ciki? 😉
OrioN the S
zellerezst azajóak

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

megyves jólesz?

be ne rugjatok...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

OrioN the S
oké.. de csak egy kispohárral :o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

20.-a után meghívlak egy kölyökpezsgõre jovan? na nesírjmá!

<#eljen><#pias><#pias>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

OrioN the S
😄 ( :| )

menjen mindenki Orion fizeti.. 😄

OrioN the S
inkább mennénk pepaszni...az egész team :o

fruhwirth
ez név nélkül ment, de sztem az illetõ, akinek nem árulhatom el a nevét / MISZTER FÕMÁJER PRO SZEGA / érteni fogja.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Inkább mennétek a szerverre játszani...
OrioN the S
dik 😄 Fec pammeg 😄 sztem te az a kevés ember közé tartozol aki le tud oltani úõty ,hogy nem tok mit mondani 😄 kiválasztott...

GenGeorge
õõõõ....lol...<#worship><#taps>

Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...

<#wow2><#integet2><#eljen><#gonosz1>

fruhwirth
ez annyira szánalmas. ha épp nem tudod mivel kelteni a feszültséget/fikázni az SGt/fikázni Borgot, akkor mások képével huzakodsz elõ? mekkora kemény cyberarc vagy, grt. remélem még sokra viszed. najó, nem, ugyse fogod semmire vinni ilyen mentalitással. pedig ezt ilyen korban már illene kinõni, nem? gondolkozzál el ezen, mielõtt egy olyan játékosba kötsz bele, aki már akkor itt játszott, mikor te még a Simsbe jáccogattál a babáiddal.

james69holden
<#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

a a a.. Inkabb Juanito aki Antoan örökbefogadott öccse és Izaura kishugának Floriencítának a édestestvére.. Jah valahogy így

OrioN the S
😮 Szega nem kötsögségbõl ,de ezen a képen kiköpött Szabó Leslie vaty :o

CheAteR88
-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

jóétvágyat
"Istenem miért szorakozol??? Ha egyszer megteremteted a netet akkor ne szorakoz vele !!!"

Nincs isten... <#sniffles>

CheAteR88
😊

még kajálok...