73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Spészgószt
    Erről beszélek én is!
    Bár türelmes vagyok annyira nem élek halok érte, hogy azonnal rácuppanjak...majd kijön rendesen is! Úgyis tele van még ilyenkor problémákkal...lásd lentebb ez nem jó az nem jó.... :D
  • HTS s3rg1nh00
    érdekes,nekem az a link is tegnap fél12kor már halott volt,illetve Notice: Thanks for your interest. We've filled the available slots.
    :(
  • balvin
    ez így van nekem is elegem volt az aaa.mp3 fasz.mp3 anyad.mp3 meg hasonlo letöltésekből amiket a downloadfilter meg se fogott:S
  • Spészgószt
    Rá fért már egy kis vérfrissítés!
    Hulljon a férgesse! Semmi szükség arra a sok szarra, tényleg volt egy két értelmes mod, de a legtöbb haszontalan egyszerkipróbálom és ott maradt fos volt. Alig lehetett (nem is volt szinte) találni normális szervert, mindegyik a kurvaannya hangoktól kezdve az ilyen olyan választószavazó, stat meg hitreg szarokkal telibevert fos volt már! Faszé nem lehetett normális custom mentes szervert csinálni!
    Nah végre talán megoldódik ez is
  • Lacccca
    Kicsit olvasgattam SM fórumát és igazából csak most jöttem rá arra hogy a moddereknek nagyon fel kell köti a gatyát.
    A létező összes MOD kb mehet a kukába és/vagy át kell alakítani hogy működjön.
    Ennek mondjuk előnye hogy eltűnik a süllyesztőben sok haszontalan és éppen hogy csak működő mod, illetve a normálisabbak frissítve lesznek.

Kíváncsi leszek mit fog kezdeni a sok EV huszár :D mert tőlük elég régóta nem láttam már frissítést. Illetve hogy a népszerűbb warmodoknak mi lesz a sorsa (PMA-t és ZBlock -ot még fejlesztik, de a 3. legnépszerűbbet a CSSMATCH aka WARMOD már jó régóta nem.)
  • Lacccca
    NETkódhoz nem hiszem hogy hozzányúlnának.
    Mondjuk emlegetik hogy mintha nagyobb lenne a hitbox a fórumokon, de ez sztem ilyen placebo hatás...valamire fogni kell mindig :D

Érdekes amúgy hogy akik hírdeik a szervereiket irkálják hogy 100 tic de ha minden igaz 66 ravan limitálva mindenképpen úgy mint a TF2,L4D,L4D2 ben is, habár utolsó 2 játékba nem vagyok biztos lehet azoknak elég a 33 is.
  • armageddon666
    olvass visszább, még be tudsz kerülni a bétába.
    nem parancs, beállításokba bekerült.
    lehet csak a szerver miatt, vagy az alap konfig miatt, de ugyanolyan szar mint volt...

7 kibaszott évük volt rá, de ugyanolyan szar a hitbox mint eddig... ha nem szarabb.

de legalább van ACHIEVEMENT!!!! meg stat meg rank!! ... mindig volt valami hiányérzetem, most már tudom mi ! ... omg :)
  • Spészgószt
    Mikor lesz full? A betáról lemaradt halandóknak mikor frissíti a steam, ezt lehet tudni? (lusta vagyok utána olvasni...)

Illetve Punker mester a custom szarok letiltásának parancsait küld már meg pm-ben légyszíves! Thx
  • armageddon666
    Szerintem kezdetnek jó lenne egy TELJESEN ALAP BEÁLLÍTÁSOKKAL FUTÓ, csak normális helyen hostolt szerver :)

Aztán lehet kísérletezni.
  • PunkZoli
    holnapra már más bug lesz az aktuális nemesis :D nem kellenek a hősök! :D
  • Lacccca
    Amúgy ahogy olvasgattam a fura mozgás a gyors oldalazásban merül ki.
    Ezt egyszerűen paranccsal vissza lehet állítani alaphelyzetre, nem értem miért nem lépik meg a server üzemeltetők :(

Sajnálom hogy nem vagyok most olyan helyzetben hogy tudjak foglalkozni a dologgal szívesen összeraknék egy szervert amin nomrmálisan tundának játszani :)

1 kérdésem lenne. Mégpedig a tic, vannak 100 -as serverek vagy az OB miatt max 66 lett?
  • PunkZoli
    nahja, de reflexből bekapcsoltam azért, hogy semmi custom gecájt ne lehessen leszednie
  • FSpofon
    isten ez a beta
    végre mod nélküli servereken lehet játszani :D
  • Spészgószt
    nekem teccik :)a tf2 "szerűsége"
    gondolom "war módban" majd le lehet csupaszítani a sok fölösleges csicsától...
    már csak az hiányzik, hogy kalapokat is dobjon néha
    Kicsit feldobódik az achievementekkel, eléggé bele vannak már fásulva az emberek....szerintem!
  • solo
    Ezt így jól elkúrták.
    Ez utánn a vidi utánn nem is bánom, hogy lekéstem a dolgot 30 perccel.
  • Lacccca
    Köszi.
  • kifli
    jaja, ott a multicore rendering :)
    Amúgy kb minden az mint tf2-ben :D
    A player statok, halál után ahogy rázumol arra a ki kinyírt, a mozgás kicsit fura, pl oldalra nagyon hirtelen reagál
    Nekem ahogy néztem kevesebb lett az fps-em :(

konfig aláírásban
  • PunkZoli
    van
    http://www.youtube.com/watch?v=F2lBIw9ctLo

grafika ugyanaz, communitivel kiegészülve, meg igencsak fura fizika van.
    Cserébe kurvasok fps.

• HTS s3rg1nh00
    én már lemaradtam:)
  • Lacccca
    Shotokat dobhatnál.
    Meg meg van a dupla mag támogatás stb.?
  • kifli
    lejött :D
    de elég gány szerók vannak min 20 slot, de soka 40-50 slotos is van, 33 tik-el -.-"

Amúgy eléggé hasonlít így dod-ra meg tf2-re source engine 15 build 4197, elég sokminden hasonlít ep2-es motorra :) (net_graph 3 pl)
  • Lacccca
    Sztem nemsokára az összes hosting fog beta szervert indítani tesztre.
    Ha nem lenne így én garantálom hogy Csüt estére csináltatok egyet :)
    Aki lekéset volna róla :http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1263725
    Itt rögtön az első commentbe van 1 link amivel még leszedhető !
  • armageddon666
    Dettó :D Cool, de most megyek lefeküdni.
    Akinek van szerencséje és bekerült írjon, és majd holnap hostolhatna egy kisebb pingű szerót :\
  • kifli
    háhá, most eztet írja: Thanks for your interest. We've filled the available slots.

Kösz PunkZoli hogy időbe szoltál, pont befétem, 5 perce nyomtam rá és már nem elérhető több embernek XD

am elkezdte leszedni 65%-tól, remélem az ep2 motorra :)
  • kifli
    teszem is fel :)
  • armageddon666
    yaaaaaaaay...
    dánlódin' ...
    kíváncsi vagyok rá. remélem ez nem fog szaggatni :D bár még mindig nem vágom, hogy a ámsik miért szaggat mióta quadcore van :\
  • PunkZoli
    fullgyökereknek még link
  • PunkZoli
    nesztek
  • FSpofon
    Csak a portal jön ki egyelőre macre, de hetente lesznek új gamek.
    http://store.steampowered.com/news/3808/
  • armageddon666
    ennyire
  • kifli
    valaki nemtudja hogy a de_villa mapon hogy lehet bejutni a titkos szobába? :)
  • Lacccca
    Hogy zsó mondásával éljek.
    Aham Ja!
    :D
    Vizsgaidőszak van ilyenkor nincs éjszaka :)
  • GaBenc
    02:31 perc?????? Bolond vagy? (a blogot akkor raktad fel)
  • Lacccca
    Annyira pontos hogy ennek Április 30. kellet volna kijönnie :D

Amúgy akit érdekel 1-2 CSS kapcsolódó téma az olvasson bele néha:

http://shszoke.blog.hu/

Építő jellegű kritikát elfogadok.
  • kifli
    valve mennyire pontos határidőkel? én csak hl részeket figyeltem, de azokkal mindig sokat möszmötölnek, bár amilyen rég kijött az előző, már nem is emlékszem csúsztak-e vele
  • Lacccca
    Majd kiderül holnap este.
  • HTS s3rg1nh00
    én inkább úgy mondanám,nesze semmi fogd meg jól.
  • Lacccca
    Hmm
    Érdekes hírecske:
    http://www.totalgamingnetwork.com/showthread.php?259825-Rumor-Counter-Strike-Source-Beta-Coming-Updated-to-Latest-Public-Source-Build&p=2736185#post2736185
  • Spészgószt
    Remélem a jó öreg "blokkolás" megmarad