Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
TEK: pre-loading 89,2% <#violent>#violent>
vedd ki a guer részt és kész a neu logo😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
eddig nem tünt fel senkinek pedig már 2 honapja nyár van...
ha ennyire nemtetszik lehet csinálni nekem másikat 😄D
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Asus K8N4-E Deluxe ; AMD Sempron 3300+ ; 1GB Corsair DDR Ram ; Inno3D Geforce 6600 128MB ; Chieftec 12CM A moment of laxity spawns a lifetime of heresy...never forget, never forgive...
Utána volt server restart is, viszont ti már nem jöttetek.
Choke eleve csak abból lehet, ha a szerver küldi az updatet, de a kliens nem tudja fogadni, cpu, vagy net terheltség miatt. Szal eléggé logikus, hogy ez a kliens downstreamre vonatkozik. (mindamellett, hogy valszeg az upstreamet is ugyanennyire limitálja, de abból úgyis jóval kevesebb kell a gamenek)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adhatnék 20k-t is, csak akkor choke lesz valszeg, ha többen vannak a szerveren. Azt meg nem kockáztatjuk meg csak azért, mert lehet 1 ember még a playerek között, akinek nincs 25kbyte/s downja 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
+fps_max 600 parancssori paraméterrel lehet állítani.
2.6-os kernel, illetve pingboosted windows szervereken alapon 250FPS-t tol az srcds, de ha a 2.6-os kernelt felrakom 1000Hz-re (ahogy fel is van), akkro az fps_max 600-al ki lehet hozni a maxot. Ennek a paraméternek nincs más beállítása. Vagy nem irod oda, és akkor 250en fut, vagy 600-at adsz meg, és akkor maxon (496) megy. Tehát pl 400-at nem lehet állítani...
Csakhogy erre ne lehessen fongi semmit, mert mikor még 100-as ticken teszteltük akor ugye nem intervallum volt hanem fix érték...
Punkzoli 80/80/25k-val megy es nem lagol.