Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
másrészt 1-2 ember sorozatos szándékosan osztogatott tékája kicsit felcseszte az agyam. tudom hogy bannoltad az egyiket (én a haverját, Fakert is bannoltam volna, engem õ tékázott le háromszor) és nagyjából helyre is állt a rend, de ennyi bosszúság után egy ideig nem sok kedve van ott játszani az embernek.
tegnap 1 után meg már lamas, smalla is ürült és valamiért krtn-en gyült a nép. az meg nem igazán bírja a néptömeget, stabil 15-ös rate-el tudta kifelé nyomni az adatokat. képregénynek jó volt... szóval becsüljétek meg az sg stabil 66/100 tickes mivoltát 😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Igaz a kis recés mozgás néha befigyelt, nagyobb harcokban, de attól még mindent úgy adott ahogy kellett...
A ratekat 80/80/20k és 100/100/25k között állíthatjátok. Akinek gyengébb gépe, netje van, az vegye lejjebb az also kuszobig szep lepcsozetesen, amig jo nem lesz neki.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A csík mindig a TELJES belépésig eltelõ idõt mutatja. Ha mapot is töltesz, annak hozzáadódik az ideje a pályabetöltéshez, validáláshoz stb. Tehát pl maga a map letöltése lezajlik az elsõ 3-4 osztás alatt, és onnan gyorsabban végigmegy már.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)