Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
ATI POWER!!!!!!!!!
Mikor hátsó ülésen ülve szenvedtem balesetet akkor meg az ülésbe szerettem bele, elõrehajtottam a fejem és a hátam tetejét (kb tarkótól lapocka tájékig) a tetõnek préselve markolásztam az ülést.
máskép közelítve a kérdést: volt már baleseted becsatolt és becsatolatlan övvel? utánna nem hiszem, hogy kérdéses lenne becsatold-e vagy sem.
Nem is azt mondtam hogy az öv hülyeség, aki hasznosnak érzi használja, az a hülyeség hogy törvényben is elõírják hogy kösd be, holott lehet hogy pont az öl meg, a találgatásokból hogy akkor épp nagyobb valószinûséggel ment meg még nem szabadna törvényt hozni. Érti...?
szerda=neu mause (remélem) addigis no cs😞
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de mindenkinek szive joga hogy használja-e
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
hülye szabály bekötni a biztonsági övet? Majd beléd rohan egy állat, kirepülsz a szélvédõn, és miután a hátralevõ életed tolószékben töltöd lehet máshogy gondolod majd.... de legalább sokat fogsz tudni csézni! Mindennek van ám jó oldala 😊))
písz.
Alláspont: De én mások baromságai miatt sosem voltam hajlnadó megtanulni hogy a köcsögök mikor hogy akarják velem leíratni ugyanazta a hangot (persze az évek során akaratlanul is rámragadt), úgyhogy dirtekt véletlenszerûen írom a J hangokat ha nem kell odafigyelnem arra hogy javítja-e valaki. Gépelésnél amelyik betû kézreesik, írásban ahogy szebben-könnyebben kanyarodik a toll.
De állítom LY-J-ken kívül nem létezik ma is használatos magyar szó amit ne tudnék helyesen leírni. <#beka3>#beka3>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amugy azert van, hogy csak ennyien, mert nem jottel 😊 A sok béla azthiszi, hogy majd feljön ha lesznek sokan... csak ha mindenki igy gondolja, sosem lesznek sokan. A custom map téma meg nem olyan, hogy kockák százait vonzaná amúgyis.
Summi valszeg nyer, megen mentek 70 kört körbe és kb. ennyi volt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
fy_homevshome
de_yacer_v1
cs_china_v2
de_resort
Ezek lesznek most újak. Mapteszt majd valamikor du.