Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthewpamer
nah nem lesz 1on1 verseny? :]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

5w0rdf15h
<#wow1> azigen vhogy így járt keresztapám is :S õ se kötötte be szerencséjére mivel nekiment egy kivilágítatlan szekérnek és ha bevan kötve akkor a fa gerenda ami átment a szélvédõn szétlapítja mivel az öv nem engedte volna lehajolni :S szal...változó a dolog

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
<#wow2>

OrioN the S
8o

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

otto13
ja Ha ha az övet kötelezö bekepcsolni! lol akko má nem élnék!Baleset után a rendõre megkérdezte bevót kapcsova az öv ? hüle.. hiányzott a kocsi bal oldala .. én meg 1 pár karcolással ott vigyorgok.azon ,hogy élek.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

PxE
Ere van 1 jo sztorija faternak az 1 ismerosenek el torot a gomcsapagya es neki szalt 1 fanak autoval az ov nem volt ba kotva a muki ki szalt az ablakon a karja el torot es meg jo par horzsolas de a lenyeg az ha be let volna kotve az ov bent marad a kocsiban es a muszer fal szet lapitota volna a labat szal tuti hogy tolokocsba kerult volna de maguszta!!!!

ATI POWER!!!!!!!!!

janos666
Csatolatlanul volt, úgy körbeöleltem a kormánt és belefeszítettem az egyik lábam az ajtónak hogy miután megált a kocsi csak lestem magamat mit csináltam azalatt a pár másodperc alatt miközben azon törtem az agyam hogy mi lesz jobb ha már a fék semmit nem fog padlóig taposva (fullba leesett a fékcsõ): hátba, szembe, vagy árokba 😊
Mikor hátsó ülésen ülve szenvedtem balesetet akkor meg az ülésbe szerettem bele, elõrehajtottam a fejem és a hátam tetejét (kb tarkótól lapocka tájékig) a tetõnek préselve markolásztam az ülést.
törvényben a 16 évig tartó iskolakötelezettség is elõ van írva. mi van ha leesel suliban a lépcsõn és kitöröd a nyakad...

máskép közelítve a kérdést: volt már baleseted becsatolt és becsatolatlan övvel? utánna nem hiszem, hogy kérdéses lenne becsatold-e vagy sem.

janos666
Sosem tudhatod hogy egy balesetben megöl vagy megment az öv. Persze, mondhatja valaki hogy gyakoribb hogy megement, de ki mondhatná meg veled mi lesz a helyzet ha azt se mondták meg hogy baleseted lesz.
Nem is azt mondtam hogy az öv hülyeség, aki hasznosnak érzi használja, az a hülyeség hogy törvényben is elõírják hogy kösd be, holott lehet hogy pont az öl meg, a találgatásokból hogy akkor épp nagyobb valószinûséggel ment meg még nem szabadna törvényt hozni. Érti...?
CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁ miért pont ma miért pont cs közben?😞(((((((((:@@@@@@@@@@@@@@

szerda=neu mause (remélem) addigis no cs😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
ok...nekem nicns kocsim én nem használom csak ha cszek hogy ne érjem el a monitort

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

balvin
csak azt nem értem hogy mért szólaltam meg...😄

BiG G
azé az az eset nem általános volt... soxor ment életeket a bizt.öv.
de mindenkinek szive joga hogy használja-e

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

OrioN the S
monnyuk én amikor látom hogy yard jön és apám üvölt akkor odarántom mintha be lenne kötve 😊

OrioN the S
persze jobb ha bekötöd me nem biztos ,hogy pont oan baleset lesz

OrioN the S
ha Diana h.nõ nem kötötte be volna magát mék élne :|

BiG G
loál! :-)

hülye szabály bekötni a biztonsági övet? Majd beléd rohan egy állat, kirepülsz a szélvédõn, és miután a hátralevõ életed tolószékben töltöd lehet máshogy gondolod majd.... de legalább sokat fogsz tudni csézni! Mindennek van ám jó oldala 😊))

k9duli
<#vigyor>

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

janos666
Az a gyerekes hogy értelmeses felnõtt emberek, koruk nagy elméi megtárgyalták "Összemosódott 2 hang, mi mi legyen a rájuk vonatkozó írásjelekkel?" "Hadjuk úgy ahogy régen, a föld az lapos és véletlen sem forog, hanem stbailan áll és ez mindíg is legyen így: Amit õsapáink LY-al írtak és mondtak azt írjuk mi is azzal!" A hülye szabályokat meg sose tartom be, pl. sohasem kötöm be a biztosági övet, stb...
BiG G
Emlékeztetõül: csak azért mert régen így volt, vagy úgy, nem úgy kell írni. Hiába ugyanaz a hang, az érvényes magyar helyesírási szabályok szerint nem mindegy, hogy hogyan írod, és kész. Nem kötelezõ helyesen írni, de hozzátartozik a képzett magyar ember alapmûveltségéhez, és ciki ha valaki nem tud helyesen írni. Nem 12 éves vagy hogy arra hivatkozz, hogy ugyanaz a hang, és akkor te úgy fogod használni, ahogy neked jólesik... ez azért kissé gyerekes, lássuk be.

písz.

janos666
Emlékeztetõ: Az Ly régen egy külön hang volt ami jobban hasonlított a LJ hangra, például a "Királj" szavunkban. Késõbb ez a két hang, az LY és sz J kiejtésben összemosódtak, de az írás még õrizte a LY betût. Valami faszfejek erõsködtek ezért úgy döntöttek hogy még továbbra is megtartják a LY betût írásban, sõtt kötelezõen elvárják a "helyes" leírását. Azóta se vették elõ újra a témát...
Alláspont: De én mások baromságai miatt sosem voltam hajlnadó megtanulni hogy a köcsögök mikor hogy akarják velem leíratni ugyanazta a hangot (persze az évek során akaratlanul is rámragadt), úgyhogy dirtekt véletlenszerûen írom a J hangokat ha nem kell odafigyelnem arra hogy javítja-e valaki. Gépelésnél amelyik betû kézreesik, írásban ahogy szebben-könnyebben kanyarodik a toll.
De állítom LY-J-ken kívül nem létezik ma is használatos magyar szó amit ne tudnék helyesen leírni. <#beka3>
Kandurex
Hovatovább, a muszáj se muszály, ha már helyesírásról írsz <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
Mióta funszavazás megy róla hogy tudok-e helyesen írni muszály néha villantani vali hasonló zagyvaságot, mert nem hiszik el hogy csak gépelni nem tudok. 😊
Zsoltika 007
Látom skillesedsz. <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Szerintem olyasmit akart írni, hogy "mindeddiglen", csak kicsit kavarta az archaikus stílusú melléknévi fokozásokat, de már az is helytelen lett volna, mert a mondatba olyasmi kéne hogy "mindezidáig"... <#idiota>
balvin
mindeleddig? milyen szó már ez?<#wow1><#wow2>

mindeleddig a föld alatt éltél
balvin
te jó ég... a legalapabb dolgokra nem jövök rá... kösz😄

Zetorg
.gif

balvin
akármilyen képet csinálnék PS-el a nevem helyére, mindig több lesz mint 8 Kb. a minimum amit tudtam az 26Kb volt, de az is csak egy kis szöveg... mi a trükkje ennek? ti hogy csináljátok?

balvin
Ma nem nagyon jövök, mert csináltam egy teljes reinstallt (steam + css) és megoldodott minden gondom a steamemmel, de a css még nincs fenn... Amugy ha jövök akkor GoKu PoW3R névvel jövök, csak hogy tudjátok 😄

szerverre be, na
Jaja, 2 extenddel játszottunk most is rajta, 6-8an.

Amugy azert van, hogy csak ennyien, mert nem jottel 😊 A sok béla azthiszi, hogy majd feljön ha lesznek sokan... csak ha mindenki igy gondolja, sosem lesznek sokan. A custom map téma meg nem olyan, hogy kockák százait vonzaná amúgyis.
Kandurex
Most mondjam, hogy nem maradsz le semmirõl? (F1 -rõl)

Summi valszeg nyer, megen mentek 70 kört körbe és kb. ennyi volt.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsoltika 007
Miért van az hogy mindíg forma 1 alatt van mapteszt? <#duma>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

balvin
a de_yacer az 1 jo map azt en is lattam mar. amugy mer van mindig csak max 5-6 ember a szerveren? általában odanézek és nincs ott senki...

Gyûljünk a szerverre, lassan mehet a mapteszt. Páran vannak már bent.
aim_atrophie
fy_homevshome
de_yacer_v1
cs_china_v2
de_resort

Ezek lesznek most újak. Mapteszt majd valamikor du.
OrioN the S
<#taps>

Ma szerintem lesz mapteszt. Most kezdek megnézegetni 18 új mapot, ami az utóbbi hetekben jött ki. Van már 1-2 jó 😊
OrioN the S
loál :Ð

Zsoltika 007
Nem-e? <#vigyor1>

Fido4life
Hát nem úgy jáccik..

tin tin tin tin
Szega87
nem lárva hanem <#lama>

[<#nyes>]

Fido4life
<#gonosz1>

nincsmit
Fido4life
kösz 😊

Zsoltika 007
Ja

Fido4life
Punkzoli=Lárva ? 😄