73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Keres másik servert.
Ez van. Ha felmész egy serverre az olyan mintha vendégségbe mennél. A házigazdának mindig igaza van. Ez az ö lakása/servere.............. -
Sharkhunter #71448 Halljátok az a gáz, h egy admin mindig kibannol, mert úgymond "elárultam" a szerverét azzal, h egy új szerón kezdtem el inkább játszani. Az új megszűnt, úgyhogy visszatértem oda, de van ez az új banféle, amit ip változtatás után se lehet kijátszani, mivel steam id-re bannol, mégha nincs steamem ak is. H tudnám ezt megoldani, mert csak a saját idiótasága miatt bannol ki, nem cheatért v anyázásért? -
>limitált
a lényegre tapintottál
no nem mintha zavarna :P -
Aki esetleg próbálkozik beta szerverrel és javítani szeretné a gyors oldalazás bugot az írja be ezt a startup ba: +sv_accelerate "5"
Valamiért ha csak simán cfg-k be kerül nem fogadja el de ha így írjuk be akkor működik. -
Anno az 1.5, 1.6 és még a CZ is telepített magának fontokat a windózba meg a word-be, stb-be ami használt fontokat! (ha dvd-ről vagy cd-ről telepíted nem steamról gcf-ben, bár ha kibontod a gcf-et abban is ugyan úgy megvan!) -
Nem arról van szó MIT, hanem hogy MIVEL és HOGYAN !

-
Szerintem a 2 ugyanaz :P -
Ezen mi a f@sz warez?:C
pob beta.limitált.letölthető ingyen.akkor meg?
-
Nem tudom mit ugatsz neki.
Igaza van.
Régebben te is egyből beugattál warezért, most akkor hogy is van ez? -
nem,hanem az a betűtípus amivel azt írja ki,ki ölt meg kit(meg ugye köztük a fegyó)
amúgy kösz a segítséget,majd berakom ha lesz kedvem,csak a CSS a másik gépen van:) -
töltsd le akkor a crysist is meg még pár játékot amihez nincs hozzáférésed. pár újságíró megkapta ingyen csak te rossz pályát választottál és lemaradtál. ahogy a TESZTELÉSRŐL is.azért van limitálva hogy ilyen hülye hobbyjátékosok ne férjenek hozzá csak akik értelmes véleményt tudnak formálni és közölni a fórumokban -
warez huszár! -
Nahm, pacsteam-en leszedtem a beta cs-t, mindjárt nézem, hogy milyen. -
PunkZoli #71434 hudlayout.res ben benne van minden, ha jól emlékszem
notepad edit- deathnotice -
Szerintem az kell, amivel a halálok számát írja, meg a nevet, meg a pinget... Poénkép 1337 kill 101 halál 7 latency... vagy valami -
Az utolsó hozzászólásban van amire te gondoltál...szerintem! -
ERRE gondoltál???
Olvasd el, nézd meg!
-
jaja :D -
nem tudja véletlenül valaki,milyen betűtípust használ a játék azon a területen,ahol a killeket írja ki?poénképhez kéne:) -
lol -
Neoncsoves #71427 80.249.173.238:27421
na ide ne menjen fel senki se játszani. felmentem, játszottam, az egész klán speciben verte a faszát majd amikor visszajöttek a géphez, kitalálták hogy ők egyedül akarnak játszani és kibannoltak mindenkit aki nem volt klántag... :) -
Sikerült nekem is kipróbálnom.
Hát, hitbox az nagyon érdekes mintha köze nem lenne a játékhoz :D.
FPS az renbe van, de olyan mintha folyamatosan percege hiába van meg a min 150 végig. -
szerintem nem lett rosz szinkron, és így viccesebb is (nekem, mivel inkább németül tudok mint angolul :)) -
OMG... annyi munkát öltek az eredeti szinkronba... Aztán csinálnak hozzá valami felolvasóprogrammal egy ilyen szart... Feliratot tudnak általában normálisat csinálni, akkor minek szerencsétlenkednek szinkronnal? :\ -
Az angol hanggal semmi baj olyan kedves... :D
gondolom a magyar csak azért jó mert vicces...esetleg! Majd kipróbálom, azé köszi
-
szinkronnal főleg :D
INNEN lehet szedni, szerintem jól meg lett csinálva :D
a portal sm könyvtárat bemásolod a sourcemods könyvtárba, steam újraindít portam magyar szinkron indít, a hangminőséget le kell venni alacsonyra, mert külömben szar :( -
Nagy jóság!
-
FREE portal -
Te csak menjél vissza lávolni :D -
cső -
Ha valami gond van szóljatok pm-be.
Vagy MSN. -
Kész
94.247.88.82:25000
Lehet joinolni.
Értelmesebb emberek keressenek meg RCON pw- ért mivel nincs rajta semmilyen plugin így csak az alap maprotáció megy.
30 kör pályánként. -
felül fogja írni. -
Lebowski #71414 ez felül fogja írni a jelenlegi css-t vagy egy független játék lesz? amúgy a gyors oldalazást a jelenlegi css-ben is be lehet állítani. talán olyan 3-4 éve jött hozzá ki az a frissítés amiben benne volt. -
Intézkedve, nemsokára jön a vannila CSS Beta szerver :)
Ha végzett a HLDS közlöm majd az IP-t.
-
Hát azt nem tudom, de lehet érdemes várni ünnepekig, néha van hogy 2€ :D
(má hogy karácsony) :D -
sziasztok
vajon Mac-re mikor jön ki a CSS ?
már majdnem két éve nem css-ztem lehet megint elkezdem csak az a baj meg kell vennem mégegyszer mert akkoriban nekiadtam valakinek az account-omat -
nemtudsz:]
tegnap próbáltem, és már azzal se engedi leszedni:X -
itt egy rendesen configolt szerver, nem mozog az ember olyan hirtelen oldalra, és 100tick-es, 16 slotos, bár csak d2 megy rajta...
217.79.189.135:28925 -
ez így nem igaz, pl ugrálás nélkül is lehet bunnyzni :D
Gyorsabban futsz, ha futás közben nyomogatod, a jobra-balra gombokat, meg láttam emberkéket, akik gugolva sprinteltek, de azt nemtudom hogyan kell. A fizikába még annyi változás történt, hogy a gránát gyorsabban repül (bár gondolom ez azért, amiért az oldalazás is gyorsabb, airaccelrate miatt vagy miért aszem)
Vannak 100tik-es szerverek, legalábbis tegnap voltam olyanon, bár valami faszságot írt valaki, hogy a tényleges cmd vagy updaterate 66 (konzolba 100 volt bírva nekem)
cssmatch remélem működni fog