73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • GaBenc
    Keres másik servert.
    Ez van. Ha felmész egy serverre az olyan mintha vendégségbe mennél. A házigazdának mindig igaza van. Ez az ö lakása/servere..............
  • Sharkhunter
    Halljátok az a gáz, h egy admin mindig kibannol, mert úgymond "elárultam" a szerverét azzal, h egy új szerón kezdtem el inkább játszani. Az új megszűnt, úgyhogy visszatértem oda, de van ez az új banféle, amit ip változtatás után se lehet kijátszani, mivel steam id-re bannol, mégha nincs steamem ak is. H tudnám ezt megoldani, mert csak a saját idiótasága miatt bannol ki, nem cheatért v anyázásért?
  • armageddon666
    >limitált

a lényegre tapintottál

no nem mintha zavarna :P
  • Lacccca
    Aki esetleg próbálkozik beta szerverrel és javítani szeretné a gyors oldalazás bugot az írja be ezt a startup ba: +sv_accelerate "5"

Valamiért ha csak simán cfg-k be kerül nem fogadja el de ha így írjuk be akkor működik.
  • Spészgószt
    Anno az 1.5, 1.6 és még a CZ is telepített magának fontokat a windózba meg a word-be, stb-be ami használt fontokat! (ha dvd-ről vagy cd-ről telepíted nem steamról gcf-ben, bár ha kibontod a gcf-et abban is ugyan úgy megvan!)
  • Spészgószt
    Nem arról van szó MIT, hanem hogy MIVEL és HOGYAN !

• armageddon666
    Szerintem a 2 ugyanaz :P
  • solo
    Ezen mi a f@sz warez?:C
    pob beta.limitált.letölthető ingyen.akkor meg?
  • Lacccca
    Nem tudom mit ugatsz neki.
    Igaza van.
    Régebben te is egyből beugattál warezért, most akkor hogy is van ez?
  • HTS s3rg1nh00
    nem,hanem az a betűtípus amivel azt írja ki,ki ölt meg kit(meg ugye köztük a fegyó)
    amúgy kösz a segítséget,majd berakom ha lesz kedvem,csak a CSS a másik gépen van:)
  • FSpofon
    töltsd le akkor a crysist is meg még pár játékot amihez nincs hozzáférésed. pár újságíró megkapta ingyen csak te rossz pályát választottál és lemaradtál. ahogy a TESZTELÉSRŐL is.azért van limitálva hogy ilyen hülye hobbyjátékosok ne férjenek hozzá csak akik értelmes véleményt tudnak formálni és közölni a fórumokban
  • FSpofon
    warez huszár!
  • solo
    Nahm, pacsteam-en leszedtem a beta cs-t, mindjárt nézem, hogy milyen.
  • PunkZoli
    hudlayout.res ben benne van minden, ha jól emlékszem

notepad edit- deathnotice
  • armageddon666
    Szerintem az kell, amivel a halálok számát írja, meg a nevet, meg a pinget... Poénkép 1337 kill 101 halál 7 latency... vagy valami
  • Spészgószt
    Az utolsó hozzászólásban van amire te gondoltál...szerintem!
  • Spészgószt
    ERRE gondoltál???
    Olvasd el, nézd meg!
  • Jim Morrison
    jaja :D
  • HTS s3rg1nh00
    nem tudja véletlenül valaki,milyen betűtípust használ a játék azon a területen,ahol a killeket írja ki?poénképhez kéne:)
  • Narxis
    lol
  • Neoncsoves
    80.249.173.238:27421

na ide ne menjen fel senki se játszani. felmentem, játszottam, az egész klán speciben verte a faszát majd amikor visszajöttek a géphez, kitalálták hogy ők egyedül akarnak játszani és kibannoltak mindenkit aki nem volt klántag... :)
  • Lacccca
    Sikerült nekem is kipróbálnom.
    Hát, hitbox az nagyon érdekes mintha köze nem lenne a játékhoz :D.
    FPS az renbe van, de olyan mintha folyamatosan percege hiába van meg a min 150 végig.
  • kifli
    szerintem nem lett rosz szinkron, és így viccesebb is (nekem, mivel inkább németül tudok mint angolul :))
  • armageddon666
    OMG... annyi munkát öltek az eredeti szinkronba... Aztán csinálnak hozzá valami felolvasóprogrammal egy ilyen szart... Feliratot tudnak általában normálisat csinálni, akkor minek szerencsétlenkednek szinkronnal? :\
  • Spészgószt
    Az angol hanggal semmi baj olyan kedves... :D
    gondolom a magyar csak azért jó mert vicces...esetleg! Majd kipróbálom, azé köszi
  • kifli
    szinkronnal főleg :D
    INNEN lehet szedni, szerintem jól meg lett csinálva :D
    a portal sm könyvtárat bemásolod a sourcemods könyvtárba, steam újraindít portam magyar szinkron indít, a hangminőséget le kell venni alacsonyra, mert külömben szar :(
  • Spészgószt
    Nagy jóság!
  • kifli
    FREE portal
  • Lacccca
    Te csak menjél vissza lávolni :D
  • Sickness
    cső
  • Lacccca
    Ha valami gond van szóljatok pm-be.
    Vagy MSN.
  • Lacccca
    Kész

94.247.88.82:25000

Lehet joinolni.
    Értelmesebb emberek keressenek meg RCON pw- ért mivel nincs rajta semmilyen plugin így csak az alap maprotáció megy.
    30 kör pályánként.
  • armageddon666
    felül fogja írni.
  • Lebowski
    ez felül fogja írni a jelenlegi css-t vagy egy független játék lesz? amúgy a gyors oldalazást a jelenlegi css-ben is be lehet állítani. talán olyan 3-4 éve jött hozzá ki az a frissítés amiben benne volt.
  • Lacccca
    Intézkedve, nemsokára jön a vannila CSS Beta szerver :)
    Ha végzett a HLDS közlöm majd az IP-t.

• pointer4
    Hát azt nem tudom, de lehet érdemes várni ünnepekig, néha van hogy 2€ :D
    (má hogy karácsony) :D
  • urbijoe
    sziasztok

vajon Mac-re mikor jön ki a CSS ?
    már majdnem két éve nem css-ztem lehet megint elkezdem csak az a baj meg kell vennem mégegyszer mert akkoriban nekiadtam valakinek az account-omat
  • solo
    nemtudsz:]
    tegnap próbáltem, és már azzal se engedi leszedni:X
  • kifli
    itt egy rendesen configolt szerver, nem mozog az ember olyan hirtelen oldalra, és 100tick-es, 16 slotos, bár csak d2 megy rajta...
    217.79.189.135:28925
  • kifli
    ez így nem igaz, pl ugrálás nélkül is lehet bunnyzni :D
    Gyorsabban futsz, ha futás közben nyomogatod, a jobra-balra gombokat, meg láttam emberkéket, akik gugolva sprinteltek, de azt nemtudom hogyan kell. A fizikába még annyi változás történt, hogy a gránát gyorsabban repül (bár gondolom ez azért, amiért az oldalazás is gyorsabb, airaccelrate miatt vagy miért aszem)

Vannak 100tik-es szerverek, legalábbis tegnap voltam olyanon, bár valami faszságot írt valaki, hogy a tényleges cmd vagy updaterate 66 (konzolba 100 volt bírva nekem)

cssmatch remélem működni fog