Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
jelezzen aki gyün -.-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
1. Install
2. Install végén nem rebootolsz!
3. Crackeled (BWMeter.exe + license.dlc-vel)
4. Mehet a reboot
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
"Hogyha nem jelenik meg a magyar zászló a szerveretek elõtt az ASEban, akkor a következõ megoldás elterjedése megoldhatja ezt a problémát. A megoldás pontos leírását a oldalon megtalálhatjátok. A lényeg, hogy terjedjen ez a megoldás, minél többen használják, és akkor megoldódik a probléma az ASE körül. Amíg csak néhányan használják, addig még nem lehet komoly változásokra számítani, ezért kérlek titeket, amennyire csak tudjátok, terjesszétek, hogy mindenki, aki játszik, értesülhessen róla, legyen szerveradmin vagy játékos, mindegy.
Üdv: FGC Team"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nem tudtok egy kicsi aranyos progit(ne tûzfalba beépített) aminek csak annyi a dolga hogy megmutatja hogy mennyi a letõltésem most, meg mennyi a feltõltésem, esetleg programokra bontva.Semmi mást nem kell tudnia.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Amit persze kishugomon kivûl senki nem néz.
mind1 most beszéltem a bolttal, ezt is kicserélik
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És 2 hétre rá bekötötte az upc a chello-t. Úgyhogy megúsztam. Ráadásul 12 ezret kértek egy 384/128-as wireless netre, amiért én a upc-nél kaptam 2.5Mbit/512kbit es netet. Ez ma magyarország.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ellenben fasza, lehet végre lecserélem a szolgálgatót mert õk bontanak szerzõsést. A kábeltévések kiküldtek egy 25.400-as számlát hogy tán 2 évvel ezelõtt nem fizettünk be 2 hónapot se, meg ha már kapóra jött akkor mellészámlázták azt a hátralékot is hogy a bankban átutalták a legutósó hónapot, de még nem ért be, ugyanakkor mithogy elkönyvelték a 38.200-as adósságot azt már csak túlfizetésnek vették és kikerekítettek 2 napon belül mégegy felszólítást 65.8000 forintról, vagy 30 napon belül szerzõdést bontanak. És mi a poént? Minden ki van fizietve, banki átutalással megy és a bankban azt mondáták mindíg átutalták. SÕTT, 2 éveel ezelõtti tartozás sehogy nem lehet, mert azóta kétszer is be kellett már menni új szerzõddést aláírni (egyszer azért mert dekóderes lett a HBO, egyszer meg mert dinamikus IP-t adtak a netnek) és mindíg felhívták a figyelmtet az értesítõ levélben hogy pénzzel menny vagy biztos fizesd be a csekket, mert hátralékkal terhelt szerzõdést nem áll módukban módosítani.
Ekkora faszokat, de minthogy más kábelTV szolgáltató nincs a környéken csak le kell valahogy rendezni mégha 20-30-at ki is csikarnak arra a 2 éves nemlétezõ tartozásra. Az internettel meg úgy játszanak hogy mindíg csak 1 éves hûségnyilatkozattal újul meg januárban az elõfizetés, és a köcsögök november-december környékén mindíg rendbe is teszik a hálózatot nehogy lemondja valaki, aztán a sok ünnepi bekötés miatt január végére, februárra megint meghal az egész. Már 2. évben is eljátszották ugyanazt. Csak attól félek a helyi Aternatív-DSL meg folyamatosan szar lenne és még fél évig se lene jobb pingem 80-nál...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
r_lod -5
r_propsmaxdist 5000
De inkabb szokd meg, enis csak movie kesziteskor irom be.
Tiszta tv shop.
Btw ezt kint hagyom borgnak bizti teccik majd.
r_maxdlights
r_propsmaxdist
cl_phys_props_max
Ati
Az miért van, ha beírom is a cfg-be a bind-t, meg egyéb beállításokat is az játék indításkor visszaíródik az elõzõre, vagyis két cfg-m van (autoexec és config), és mindkettõ átírásakor is ez van. Mi az ami még meghatározza a cfg betöltését?
(Ja és minden maxra van téve.)
A játék +sv_lan 1 parammal indul, így tudunk ugyanazzal az egy acc-al csatlakozni mind hozzá.
Akkor hogy is van ez? Most legelõször az eredeti srcds lett feltéve, vagy valami crackelt verzió? És most eredeti accounttal lett updatelve vagy crackelt updatevel? A játékosok eredeti vagy crackel játékkal akarnak csatlakozni?
Ezek sem mellékes infók, mert ha egy crackelt programot updatelsz steam-el akkor nem csodálom ha nem indul el többet.
Akkor leszünk gondban ha eredeti volt és most is eredeti update ment rá és úgy halt meg.
debian linuxon fut az alkalmazás, rootként futtattam és updateltem.
A cucchoz van egy db steam-account, az alapján updateltük a cuccot, de nem eredeti példány :-P
De azért köszi :-)
Ati