Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
<#kerdes>

OrioN the S
<#lama>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

james69holden
<#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

OrioN the S
plz jertek jáccani me vértokádok...

jelezzen aki gyün -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

james69holden
BWMeter.v2.4.1-TE

1. Install
2. Install végén nem rebootolsz!
3. Crackeled (BWMeter.exe + license.dlc-vel)
4. Mehet a reboot

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Fido4life
<#gonosz3><#zavart2><#lookaround>

RaSTaBaNDiTa
uppsz ez kimaradt belõle http://cod2hun.fw.hu

RaSTaBaNDiTa
én elég ritkán játszok a szerveren mert általában nemszeretem a coustom mapokat de már voltam fennt 66 és 100 tick alatt is, az elõbb 99%ig beadott mindent (fõleg 33tickü szervereken szoktam játszani) szal 100 nagyon zsíír. Látom az sg szervernek is vannak zászlóproblémái aseban ezt ma kaptam a szerverszolgáltatómtól:

"Hogyha nem jelenik meg a magyar zászló a szerveretek elõtt az ASEban, akkor a következõ megoldás elterjedése megoldhatja ezt a problémát. A megoldás pontos leírását a oldalon megtalálhatjátok. A lényeg, hogy terjedjen ez a megoldás, minél többen használják, és akkor megoldódik a probléma az ASE körül. Amíg csak néhányan használják, addig még nem lehet komoly változásokra számítani, ezért kérlek titeket, amennyire csak tudjátok, terjesszétek, hogy mindenki, aki játszik, értesülhessen róla, legyen szerveradmin vagy játékos, mindegy.

Üdv: FGC Team"

stp4trick
Vivanco - Bazoo laser(vmi német cég), de mint minden Made in China, na jó ott van még Taiwan is

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

k9duli
Off:
Nem tudtok egy kicsi aranyos progit(ne tûzfalba beépített) aminek csak annyi a dolga hogy megmutatja hogy mennyi a letõltésem most, meg mennyi a feltõltésem, esetleg programokra bontva.Semmi mást nem kell tudnia.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Azért mert három kommentben probálta kifejezni mennyire szét akarja lõni a búrátokat.

CheAteR88
<#nevetes1>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

janos666
Milyen márka ez hogy ennyi a selejt?
stp4trick
lol egy meg sem nyikkant, egy még jobban billegett, egy meg kevésbé,azt hoztam el, úh csak kell reparálni kicsit rajta

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

janos666
Én ültem 20 percig SG-n és nem jött senki...
OrioN the S
me senki nem cs-zik

OrioN the S
sry Bond 😊

Fido4life
mérhánysz ?

OrioN the S
V.ki jön lõni? <#vomit>

k9duli
Nálunk véletlen a HBO is adják (kábelnet).Pedig nem járna vele, de valamit elnézhettek. De lefogadom, képesek lennének egyszer benyújtani a számlát hogy fizessük ki a tévedésüket. Vagy lehet elvárják hogy majd besétálok és azt mondom hogy bocs, de nálunk a tévedésük miatt van HBO?😄
Amit persze kishugomon kivûl senki nem néz.

stp4trick
mivel prinscreenben nem rögzíti a kurzort, így nem tudom megmutatni, de 17 colos monitoron kb 1,5 cm-t billen ÉK-i irányba vagyis, ha a jobb gombot nyomod, gyönyörûen billen, jól lehet vele távcsövezni:-)))

mind1 most beszéltem a bolttal, ezt is kicserélik

OrioN the S
😊 vett újat 😛

5w0rdf15h
😄DDDD ja me csalónak az is jó 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
nála mbevált..ráraktam a téglát(szétpasztam , kettétéptme csalonak adtam..) vettem újat és jó D:

OrioN the S
vagy egy téglát

Kandurex
Tegyél rá teflon szalagot!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

stp4trick
kicseréltettem az egeremet, mert a mikrokapcsolók kezdték eldobni a gitárt fél év után, erre ennek meg az egyik lába kisebb és billeg<#falbav>

Kandurex
Nekem is volt még pár éve wireless net -em.- Nekem is döglõdött, aztán én is felmondtam, persze hûségen belül. Jött is a nyavajgás, de én megtettem pár szükség lépést. Levek írogatása az ügyfélszolgáltnak, telefonhívások rögzítve, levelek elmentve, bmp képek készítése a mûködésképtelenségrõl +mellé 2 tanú. 1 héten belül lekötötték egy peny plusszot nem fizettem, hisz a szerzõdésbe egyértelmûen meghatorzta a sebesség minimumát és a az évi rendelkezésre álló idõt 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
Nabazdmeg, nem érdekelte õket semmi. Azt mondták az irodában hogy vagy kiperkáljuk a 25.400-as hátralékot a két évvel ezelõtti tartozásról (ami nem létezhet, a nõ is elismerte hogy semmivel nem tudja bizonyítani hogy nem újdonsült hiba, hanem régen hibáztak mikor nem küldtek felszólítást 2 évvel ezelõtt, és szerzõdést is módosítottak a hátralék ellenére menet közben...), vagy ugyanaz érvényes ránk mintha idén nem fizettünk volna be valamit (szerzõdésbontás, arra fel nemtomhánytízezer, ha azt se fizetjük kamatostól hajtják be...). Nabasszákmeg, most már heccbõl is ADSL lesz ebbõl decemberben mikor meg kéne majd újítani a szerzõdést.
Zsoltika 007
Igen. Tökéletesen értem a helyzetedet. Nekem is ez ment amíg nem jött a chello. Bár nekem wireless netem volt elõtte. Mikor jó volt minden cool volt, csak hát az adó döglõdött. Õk is tudták de nem cserélték. Mondom lófaszt! Ki is léptem a szerzõdésbõl (mivel a hibáról tudtak nem mertek kérni semmit, pedig a szerzõdés szerint kellett volna fizetni még vagy 30 ropit).
És 2 hétre rá bekötötte az upc a chello-t. Úgyhogy megúsztam. Ráadásul 12 ezret kértek egy 384/128-as wireless netre, amiért én a upc-nél kaptam 2.5Mbit/512kbit es netet. Ez ma magyarország.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Addig örült, úgy legalább be se enged, az idegesítõbb ha hónapokon át pont annyi hogy lehet is játszani meg nem is...
Ellenben fasza, lehet végre lecserélem a szolgálgatót mert õk bontanak szerzõsést. A kábeltévések kiküldtek egy 25.400-as számlát hogy tán 2 évvel ezelõtt nem fizettünk be 2 hónapot se, meg ha már kapóra jött akkor mellészámlázták azt a hátralékot is hogy a bankban átutalták a legutósó hónapot, de még nem ért be, ugyanakkor mithogy elkönyvelték a 38.200-as adósságot azt már csak túlfizetésnek vették és kikerekítettek 2 napon belül mégegy felszólítást 65.8000 forintról, vagy 30 napon belül szerzõdést bontanak. És mi a poént? Minden ki van fizietve, banki átutalással megy és a bankban azt mondáták mindíg átutalták. SÕTT, 2 éveel ezelõtti tartozás sehogy nem lehet, mert azóta kétszer is be kellett már menni új szerzõddést aláírni (egyszer azért mert dekóderes lett a HBO, egyszer meg mert dinamikus IP-t adtak a netnek) és mindíg felhívták a figyelmtet az értesítõ levélben hogy pénzzel menny vagy biztos fizesd be a csekket, mert hátralékkal terhelt szerzõdést nem áll módukban módosítani.
Ekkora faszokat, de minthogy más kábelTV szolgáltató nincs a környéken csak le kell valahogy rendezni mégha 20-30-at ki is csikarnak arra a 2 éves nemlétezõ tartozásra. Az internettel meg úgy játszanak hogy mindíg csak 1 éves hûségnyilatkozattal újul meg januárban az elõfizetés, és a köcsögök november-december környékén mindíg rendbe is teszik a hálózatot nehogy lemondja valaki, aztán a sok ünnepi bekötés miatt január végére, februárra megint meghal az egész. Már 2. évben is eljátszották ugyanazt. Csak attól félek a helyi Aternatív-DSL meg folyamatosan szar lenne és még fél évig se lene jobb pingem 80-nál...
Fido4life
tök jó megint 1000-res a pingem 😛

Zsoltika 007
Nem én töröltem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

stp4trick
vissza-vissza-vissza

Guer
jah<#hehe>

úgy látom nem teccett 😊

Na most 1 jót irtottam! Ha 100 tick en van akkor igy maradjon XD <#alien><#alien>

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

SCITEK
<#banplz>

SCITEK
Szerintem ezek jok lesznek:

r_lod -5
r_propsmaxdist 5000

De inkabb szokd meg, enis csak movie kesziteskor irom be.

Zsoltika 007
Lol? <#wow2>
Tiszta tv shop.
Btw ezt kint hagyom borgnak bizti teccik majd.

k9duli
Tedd nagyobb értékekre ezeket, lehet némelyik nincs mint parancs, mert dodsource-ból szedtem ki:
r_maxdlights
r_propsmaxdist
cl_phys_props_max

Próbáld meg azt, hogy írásvédetté teszed õket miután átírtad.

Ati

stp4trick
Kérdés:
Az miért van, ha beírom is a cfg-be a bind-t, meg egyéb beállításokat is az játék indításkor visszaíródik az elõzõre, vagyis két cfg-m van (autoexec és config), és mindkettõ átírásakor is ez van. Mi az ami még meghatározza a cfg betöltését?

Zsoltika 007
Nekem 7800Gt-vel is ez van. Sõt ha a flash bevillan néha méga fegyverem is eltûnik..<#wilting>
(Ja és minden maxra van téve.)

Nem fut rootként, user alá kell feltenned.
nos, eredetileg crackelt volt, de ezzel a steam-acc-al már ment fel rá update tökéletesen. A crack-re ráhúztunk a steam-accal egy teljes verziót és azt szoktuk updatelni, eddig minden jó volt. A hiba kb. június elején-közepén jött elõ.
A játék +sv_lan 1 parammal indul, így tudunk ugyanazzal az egy acc-al csatlakozni mind hozzá.
janos666
Hova kösz, máris feladod? Még most jönnének a kérdések hogy segíteni is lehessen. 😊
Akkor hogy is van ez? Most legelõször az eredeti srcds lett feltéve, vagy valami crackelt verzió? És most eredeti accounttal lett updatelve vagy crackelt updatevel? A játékosok eredeti vagy crackel játékkal akarnak csatlakozni?
Ezek sem mellékes infók, mert ha egy crackelt programot updatelsz steam-el akkor nem csodálom ha nem indul el többet.
Akkor leszünk gondban ha eredeti volt és most is eredeti update ment rá és úgy halt meg.
nos,

debian linuxon fut az alkalmazás, rootként futtattam és updateltem.
A cucchoz van egy db steam-account, az alapján updateltük a cuccot, de nem eredeti példány :-P

De azért köszi :-)
HAli. Gef4 mx440-es karival source-zok, és az a gondom, hogy néhány tárgy eltûnik a messzebb megyek tõlük (pl: hordók). Ha közelebb megyek megint elõjönnek. HA csak kicsit távolodok tõlük akkor átlátszóak lesznek, ha nanyon messze megyek teljesen eltûnnek. Tudom, hogy gyenge a kártya de ezt nem lehetne vhogy megoldani?

Ati