Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor ezt beszoptam mert sehol nincs se a papírtokon se a cd-n se a dobozba külön papíron <#violent><#violent><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#rinya><#rinya>

valahol pedig kell lennie egy 25 karakteres kulcsnak vagy egy linknek hogy hol szerezheted meg.

sziasztok tegnap vettem 1 radeon 9600pro karit és grátiszba kaptam hozzá 1 cs:condition zero-t.felrakom steam en csinálok 1 accot.elindítom a játékot és kéri a cd keyt.nya fasza és az holvan?mert én se hol nem találom a mi a cdre van ráfírkantva az valahogy nem annyi szám/betû bõl áll amennyi kéne pls pls pls help

nemtom,nekem és Hentesnek is 6800a van ,és sztem sokaknak is elõfordul ez a bug, mindneképpen valve oldalrol kell javitani
picit kevesebben játszanak vele (összesen pár 10ezer ember tûnhetett el az elmúlt hetekben kb.), biztos emiatt is összedobnak valamit lassan.
ez a radaros update nagyon félperces munkának tûnik, a HDR-es mapok meg már tuti mind kész vannak, csak csöpögtetik õket. Majd meglátjuk hogy mi jön ez után, talán lesz valami jó is. Én már a CZ-s túsz AI-nak is örülnék, azt sem hiszem hogy hónapokig tartana átírni.

janos666
Amúgy tetszett ez az update news. Már épp fel akartam vetni hogy szerintem így ránézésre egyre kevesebben játszanak a játékkal. Tavaj nyáron napközben is volt nép a szervereken, most meg már szinte csak a smalla van tele. Most õk is megmondták hogy észrevették hogy gond lesz, de aztán eléggé mosojébresztõ volt hogy 1 bekezdés írtak az új radarról, és egyet hogy keresztbetehetjük a kezünk mert az egyik leggyeneébb mapjukat (amin szinte sose játszunk, bár szerintem annyira azért nem rossz) átalakítják, sõtt, még HDR-t is kap.
az a május 25-én kiadott engine update bétája volt, semmi több.

janos666
Nem csak cs2hu, a developer.valvesoftware.com-on is hülyítették a népet valami engine betával. Lehetett nyomni a bugreportot meg kérni új featurekat az új buildhoz, de aztán pár bugfix és apró újítás (a sound engine lett frissítve) után meghalt az egész.
nem ígértek semmilyen engine újraírást, cs2hun írtak hülyeségeket.
de bugfixek biztos lesznek, több update is lesz hamarosan, nem csak ez a radaros baromság.

janos666
Az driverbug. Már ha arra gondolsz amire én is...
nekem annyi kell hogy az illesztési hibát 6800ra javiccsák ki és boldogemberleszek
balvin
tudom, tudom, nemkell mondani hogy 512 ram kevés, min.1024 legyen, de jelenleg ennyire futja

balvin
nekem nem egy jó gép (2.4 pentium, 512 DDR ram, geforce 6600 256 Mb) de a sanandreas maxin is jól megy, az új hitmant még nem próbáltam, de jó ötlet, éjjelre beteszem W@n@d00-ba😊

janos666
Mit mondasz a 2 hét után esedékes updatesorozatra?
Ugyanúgy nem lesz semmi az új radaron és HDR-es de_train mapon kívül ahogy azóta se mint ahogy multkor igérgették hogy apránként újraírják az egész enginet?

Nézted már a VGA és a CPU hõmérsékletét játék után? Bár ha csak pepecselsz windowsban akkor nemigen melegszik fel még akkor se ha szarrátömõdött porral a hûtõ, akkor inkább az lenne a szindróma hogy elindítod, 60-100FPS, aztán 10-20 perc alatt fokozatosan leesik 20-30-ra. De ha nem volt mostanában akkor porszívózd ki a gépet. Vagy ha már régi akkor tedd újra a windows, ügyelve hogy mindenbõl a legújabb hivtalos drivereket tedd fel (gondolok itt fõként a chipset és VGA driverre...) Csinálj CGF ellenõrzést, aztán a cfg és maps könyvtáron kívül töröld le a steamben a counter-strike mappád.
hûtés?

OrioN the S
Új Hitman is szaggat... meg San Andreas is....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😊 oké

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

rossz játékban nézed

OrioN the S
wááááááá

Mé van az ,hogy akármienre rako ma grafikát mindíg 20-30 fps -em van D:

2.0 Penya 768DDR 400mhz, GF6600 256DDR

janos666
Nekem ma ugyanezt csinálta, és a clientregistry.blob törlése rendberakta.
HunnernesKonge
Steampowered
Magyarul töröld ki a Steam.dll,a SteamUI.dll,és a Clientregistry.blob fileokat.
urbijoe
nem csak mondtam

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

OrioN the S
ménem szótá...kiosztottam vóúna <#gonosz1>

Tegnap éjjel környékén kidobott egy szerverrõl (Error veryfing user steam ID Ticket problémával a végén egy 35 számmal) Újraíndítottam a steamet és ugyanaz történt. Ma is megpróbáltam de nem jó. Vki tudna rá gyógymódot ? THanKS

Jo is hogy említetted ezt. Már egy ideje terveztem, hogy csökkentem a ping limitet.
Szal mostantól 120 helyett már 80 ping felett kickeli azt, akinek legalább 1 percen át meghaladja ezt a pingje.
stp4trick
a múltkor hasonló, saját serveren szóvá tettem, hogy fogja vissza magát, mert kicsit "furcsán" játszott, erre a válasz: "speck englis noob"😊)))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

janos666
Az még nem, engem akkor basznak fel mikor nemhogy meghúzná magát egy német vagy francia a 86-os pingjével, hanem kéri hogy beszéljünk már németül, merthogy õ nem érti... Magyarázza neki az ember hogy bocs, ez magyar szerver (németül nem tudok de ilyen egyszerû mondatot illene érteni angolul), az meg csak írkál tovább németül...
Ez most gond, vagy mi?😊
urbijoe
tök idegen emberek játszanak a szerveren akiket még sose láttam
ilyen népszerü a szerver?

bicyclezel?

Az assault tactik kicsit lagos volt 10 player felett, szal az is kikerül a cyclebõl.
janos666
Hát ha az új SDK-val készült mapok hibásak az mit tud csinálni a régi mapokkal? Esetleg ha késõbb azt mondják hogy nem az SDK-t javítjuk ki hanem a játékot igazítjuk a hibához...
Na, akkor bananabarn, és snow_v2 lehúzva.
Gondolom az sdk update miatt nem futnak linuxon, több mappernek is gondja van ezzel most. Remélem a régi mapok közül nincs ilyen gond egyikkel se.
Szega87
<#eplus2>

bananbarnt nem szeresse a linux, szal most pár perc mig ujraélesztem 😊
Most vannak 5-en bent, szal egy 10-15 perc múlva megnézhetjük az új mapokat.
urbijoe
mindegy mert ugyis csak 7 ora felé érek rá

CheAteR88
<#mf1><#buck><#buck><#buck>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ elsõ jo ötleted :o😮

OrioN the S
lehet agyérfeszületet kapnék egy ienbe <#vigyor3><#levele>

CheAteR88
legyen 10 és maradunk reggelig😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sland
én is tudok jönni akkor

#41566 KÖSZ!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

james69holden
mostanság már a tanga a menõ <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Délután valamikor. Este 9-ig aligha várunk ezzel. Majd szólok elõtte.
balvin
a teszt este legyen 9 felé akkor tudok jönni én is... plz

balvin
consolba changelevel "mapname" (" nékül) asszem

5w0rdf15h
hihetetlen mekkora egy hülye vagy <#banplz><#banplz><#vigyor3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
nemtom de mosteste vmié nem boxert vettem fel hanem fecskét és má zsibbad a herém

urbijoe
mikor van a teszt?

Sland
OKés köszi!
Akkor ha a szerveren lesznek többen is, akkor én is megyek.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!