Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
most ment az obi one day cup meccs azt nézem sourcetv-t erre ezt dobja ki eddig még életembe nem volt olyan , nem tuningolom a gépem , akkor hgy hibázik a gép?

Nemtom, de elég nagy (pillanatnyi) gebasz kellhet ahhoz, hogy a szerver és kliens tick aszinkronba kerüljön.
Zsoltika 007
Cpu hibázik? Tuning miatt vagy mi?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

A kliens a szerverrel szinkronizalja a tickjét, amikor belépsz.
100 tickes szerver = 100 tick kliens. Szal ha aszinkron lesz valamiért, kidobhat ilyennel, pl cpu hibazik stb.
Szega87

OMG!WTF?

Le is vannak véve, most minden ilyen map 2 percen van.
janos666
Multkor ezen gondolkodtam mikor icewordor 3d-n körbe-körbe járkáltam és vártam mikor bújik elõ a gyerek. Kérdeztem is tõle hogy ilyenkor ki nyer ha se bomba, se túsz és lejár az idõ, de nem írt vissza, hanme inkább elõjött (szerintem õ se tudta hogy sose jár le és beijjedt hogy én😊
Szerintem nagyon is jó ha attól még lentebbeveszed a köridõt, mert attól még lesz aki tartja magát hozzá, mert nem tudja hogy úgyis mindegy...
majd jön a takarítónéni és kitakarít.. -.-

HECCSÁT

awp/fy/aim mapokon felesleges görcsölni a timelimittel, mert goal hiányában úgyis addig mennek, amíg az egyik csapat ki nem halt.
janos666
Nah, akkor itt egy õj verzió a javasolt map/roundtime táblázatból. Van 1-2 custom map amit nem ismerek, úgyhogy oda csak saccoltam, kérem ha valaki nem ért egyet valamelyik custom map köridejével az jelezze. Továbbá várjuk még a javaslatot a valve de_ mapjainak alapértelmezett köridejére.
Köridõk v0.2
OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
<#rinya>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kandurex
Adjak neki pontot? <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Inkább a szerverre gyertek.
TAKARODJ!!4

OrioN the S
nem paszmek <#szomoru1>

nemvagycigány? román se? 😞((

OrioN the S
nem vok az ^.^

OrioN the S
😊

haha te kis feketemunkás!

OrioN the S
rohatt meló :@

janos666
Most 3:30 perc körül van SG-n a de_dust2, úgyhogy a 2.5 is csökkentés, rég csináltam ezt a listát, akkor közös megegyezés volt a 2.5, de így hogy mondjátok lehet tényleg le kéne faragni 2.0-ra. Publikon én nem tenném 1.5-re, olyankor az is kifut az idõbõl aki nem egy doboz mögött akarja lekempelni az életét, csak szimplán ráérõsen elõreengedi a többieket "hagy lövessék le magukat a gyalogok..." stílusban.
Bár igaz hogy mikor nemrég eszembejuttatta Borg ezt a listát akkor mikor csak ketten-hárman játszogattunk SG-n napközben és untam hogy 1v1-ben csak A-ra játszunk és mivel unja az ellenfél hogy mindíg õ veszít képes elmenni és B-n ülni a 3:30-bõl 2:30-at és utánna lelövetni magát akkor kézileg áttettem 1.75-re és mégse volt belõle gond, mikor lettünk 7-8-an is akkor is úgymaradt és ritkán telt le az idõ. Nameg az is igaz hogy többnyire ha arra áll a helyzet hogy letelik az idõ akkor egy 30mp-s hosszabbítás se mentené meg a T-ket, mert nem véletlenül nem sikerült eddig lerakniuk...

Ki mit szavaz arra hogy bombás mapokon 1.75, 2.0 vagy 2.5 legyen az alapértelmezett roundtime? (szerintem tesztként legyen 1.75 valve mapokra)
<#eljen><#taps>

k9duli
Teljesen eggyet értek, bár már nagyon rég nem játszottam cssel, de sg-én is emlékszek rá, hogy rá van szoktatva a ember a faszlengetésre,kempelgetésre, kommandózásra.Persze hogy felvan háborodva a player aki nincs már a körben, akit egyébkét a társa lõtt le véletlenûl hogy csak nézi az idióta kempet meg a kommandózást. Ezt mind waron kell alkalmazni, nem pubin.
Ettõl még nem lesz egy szerver deathmatch. Csak annyi lesz hogy a terror támad a ct védekezik, vagy fordítva, a pálya eredeti célja érvényesûl mert nincs idõ.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Ez a két map jó nagy állatság lett 😄 Még majdnem jobbak mint a dodgelaser..
Még valami:

he_ mapokhoz kikapcsoltam a friendlyfire-t, szal no more TK 😊
Sland
Én szerintem megyek!

Remélem a he_dust -tal kezdünk 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Map teszt 14:45kor.
Aki tud jöjjön.
Meglátjuk majd, ez a jelenlegi módosítás is több mint 1-3 perces rövidítést hoz a legtöbb mapon.
2 új mapunk lesz még ma:

he_tennis_2005 - Olyan mint a dodgelaser, csak laser nélkül 😊 És itt gombnyomásra lehet ilyen fali automatákból HE-t kapni

he_dust - Na nem a neve miatt, bár azzal eleve sikerre ítélt 😄 Ez olyan, hogy 2 oldal van, közötte pedig egy függõhíd + szakadék, ami viszont szétesik a gránátoktól. illetve, oldalanként 1db AK, és 1db Scout is el van rejtve. Jo kis fun map 😊
nekem szempont, én pl. egybõl a szerverkersõ után nyúlok ha vhol még 2 perc van és dobozok mögött bujkál pár player.

Én 1.75 alatt (d2) elmegyek középre, dedobok rövidre 1 flasht, bemegyek sötétbe, várok 15-30secet, b-re 1 gránát, aztán t kezdõn át kényelmesen átmegyünk A hosszúra.

Publicon egy irányba elindul az ember és ott bemegy, nem kerülgeti 3x a helyet, legfeljebb ha sok ideje van bebújik vmi gyökér helyre, ami szerintem nem hiányzik a CS játékmenetébe. ha a custom mapjeitek háromszor akkorák lennének mint a dust2, akkor is kényelmes lenne az 1.75ös köridõ egy támadásra. Próbáljátok ki, biztos nem lenne gond ha picit kevesebbet kommandózna az utolsó pár elõ player.
cs_ mapekrõl nics ötletem, azt nem játszom, de 3 perc biztos hogy oda is túlzás.

Az alapbeállításunk most 2.5 perc / round.

Annak a mapnak lesz cfg-je, ami ettõl eltér.

Az fy, aim, awp mapok 2 perc és mapidõ 16 perc, míg a többi map általában 2.0-3.5 között. Sok custom mapunk van, sõt, még az alap valvekon is pl a túszmentõsökön necces lenne a 2-2.5 perc.
Az meg nemigazán szempont, hogy aki lelöveti magát kör elején, mennyit kell várnia...
SCITEK
Szerintem is.

minden mapra 1.50 vagy 1.75 kell, aim/fun mapekre legfeljebb 30 sec (ha lehet annyi).
2 perc vagy afölött már nagyon gáz ha meghalsz a kör elején.

Na kérem, most lehet javaslatokat tenni egyes mapok köridejére, és egyéb EGYEDI, PER MAP beállításaira. Most irom a mapok cfg-it.

Janos listája, néhány régebbi maphoz

Természetesen nem csak köridõt, hanem bármilyen var-t lehet per map állítani (gravity, tk, ff, mapidõ stb)
balvin
igen közben megtaláltam

janos666
A mozgó logók többségét ulead gif animátorral szokás csinálni.
balvin
de mondjuk valami kérdést mindig föl kell tenni, különben meghal a topic<#nemtudom>

balvin
ok télleg bocs elõbb írtam ide mint a fórumkeresõbe<#banplz>

töröljétek nyugodtan

mike0013
ez télleg OFF! Ne itt kérdezz ilyet hanem inkább Photoshop topicban...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

balvin
off: ti ennyire értitek a photoshopot, vagy valami mással csináltok mozgó képeket avatarnak?

cz-hez jár cs1.6 is.

janos666
Amíg nem látja steamben addig nem lehet biztos hogy mi járna a CD-kulcsához.
balvin
dehogy 30 ropi😄 ha neked vagy szüledinek van dombornyomásos hitel- vagy bankkártyája, akkor ~5300Ft-ból megúszod neten át, vagy az 1.6-ot veszed meg. Szerintem érdemes mindkettõt mert nem olyan nagy összeg, és eldöntheted melyik megy jobban

(egyébként elvileg a dobozban van 1 papír (quick reference kard), aminek az aljára van nyomtatva utólag egy 5*5-ös kód.)
Csak condition zero-t adtak mellé? 1.6-ot nem? mert az a 2 ált. együtt van

mike0013
a CS:S az 8 rugó...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

a cs:source 30ropi?és ezért kell majd valamit pluszba csekkolni havi díj vagy valami?

vidd vissza a boltba.

veddmeg a szórszot vagy az 1.6ot sokkal jobban jársz vele 3ropi kb
de azért ha valaki tud 1 fasza mególdást az árulja el