Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
100 tickes szerver = 100 tick kliens. Szal ha aszinkron lesz valamiért, kidobhat ilyennel, pl cpu hibazik stb.
Szerintem nagyon is jó ha attól még lentebbeveszed a köridõt, mert attól még lesz aki tartja magát hozzá, mert nem tudja hogy úgyis mindegy...
Köridõk v0.2

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár igaz hogy mikor nemrég eszembejuttatta Borg ezt a listát akkor mikor csak ketten-hárman játszogattunk SG-n napközben és untam hogy 1v1-ben csak A-ra játszunk és mivel unja az ellenfél hogy mindíg õ veszít képes elmenni és B-n ülni a 3:30-bõl 2:30-at és utánna lelövetni magát akkor kézileg áttettem 1.75-re és mégse volt belõle gond, mikor lettünk 7-8-an is akkor is úgymaradt és ritkán telt le az idõ. Nameg az is igaz hogy többnyire ha arra áll a helyzet hogy letelik az idõ akkor egy 30mp-s hosszabbítás se mentené meg a T-ket, mert nem véletlenül nem sikerült eddig lerakniuk...
Ki mit szavaz arra hogy bombás mapokon 1.75, 2.0 vagy 2.5 legyen az alapértelmezett roundtime? (szerintem tesztként legyen 1.75 valve mapokra)
Ettõl még nem lesz egy szerver deathmatch. Csak annyi lesz hogy a terror támad a ct védekezik, vagy fordítva, a pálya eredeti célja érvényesûl mert nincs idõ.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
he_ mapokhoz kikapcsoltam a friendlyfire-t, szal no more TK 😊
Remélem a he_dust -tal kezdünk 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki tud jöjjön.
he_tennis_2005 - Olyan mint a dodgelaser, csak laser nélkül 😊 És itt gombnyomásra lehet ilyen fali automatákból HE-t kapni
he_dust - Na nem a neve miatt, bár azzal eleve sikerre ítélt 😄 Ez olyan, hogy 2 oldal van, közötte pedig egy függõhíd + szakadék, ami viszont szétesik a gránátoktól. illetve, oldalanként 1db AK, és 1db Scout is el van rejtve. Jo kis fun map 😊
Én 1.75 alatt (d2) elmegyek középre, dedobok rövidre 1 flasht, bemegyek sötétbe, várok 15-30secet, b-re 1 gránát, aztán t kezdõn át kényelmesen átmegyünk A hosszúra.
Publicon egy irányba elindul az ember és ott bemegy, nem kerülgeti 3x a helyet, legfeljebb ha sok ideje van bebújik vmi gyökér helyre, ami szerintem nem hiányzik a CS játékmenetébe. ha a custom mapjeitek háromszor akkorák lennének mint a dust2, akkor is kényelmes lenne az 1.75ös köridõ egy támadásra. Próbáljátok ki, biztos nem lenne gond ha picit kevesebbet kommandózna az utolsó pár elõ player.
cs_ mapekrõl nics ötletem, azt nem játszom, de 3 perc biztos hogy oda is túlzás.
Annak a mapnak lesz cfg-je, ami ettõl eltér.
Az fy, aim, awp mapok 2 perc és mapidõ 16 perc, míg a többi map általában 2.0-3.5 között. Sok custom mapunk van, sõt, még az alap valvekon is pl a túszmentõsökön necces lenne a 2-2.5 perc.
Az meg nemigazán szempont, hogy aki lelöveti magát kör elején, mennyit kell várnia...
2 perc vagy afölött már nagyon gáz ha meghalsz a kör elején.
Janos listája, néhány régebbi maphoz
Természetesen nem csak köridõt, hanem bármilyen var-t lehet per map állítani (gravity, tk, ff, mapidõ stb)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
(egyébként elvileg a dobozban van 1 papír (quick reference kard), aminek az aljára van nyomtatva utólag egy 5*5-ös kód.)
Csak condition zero-t adtak mellé? 1.6-ot nem? mert az a 2 ált. együtt van
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May