Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemhiába a freg múvik tömkelegének a zenéje.....<#idiota>#idiota>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ellenben függ attól hogy neked hogy megy, vagy az ellenfélnek, illetve az ellenfelek szintje.
Felesleges a szerverekre fogni kb 20-30% ban befolyásolhatja játék kimeneteléét a maradék 80-70 emberi hibák/tudás.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
NE RINYÁLJÁL, JÁTSZÁL, HA NEM TETSZIK...menjé játszál MÁSSAL! <#lama>#lama>
BB meg téleg ganyédomb!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
egyébként meg úgy fordul el,hogy van reflexe,és képzeld ha elfordul akkor sokkal rövidebb ideig vakul.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
régen a smallán játszottam de ott most nincs senki meg néha a diomondon
amúgy meg nemcsak ezzel játszok hanem a Battlefieldel cod 2 vel néha 4 el is és még mással is!
be kéne állítani úgy az egérérzékenységet hogy minden játékban egyforma legyen de nem lehet! egy kicsit gáz ez
de a BBn 50 es a choke amúgy az micsoda? néha meg 100as és sokszor remeg a karakterek kezében a fegyó!
kerestem egy másik szervert a biscuitot onnan meg kidobnak
és hogy fordulsz el a flastõl a mi a fejed fölé jön? szerintem foroghatsz körbe körbe akkor is vakulsz!
azt meg honnan tudod hogy nem fordul el miközben dobod a flasht?
és mivan akkor hogyha alapból rossz helyre dobod?
szerinted nem lehet elfordulni a flash elõl? én ha látom hogy dobják reflexbõl fordulok 180°-ot és csak minimálisan vakulok be.
@Szõke amúgy szerókkal tuti van valami. haver 1# warszeróján alig érem el a 80 fps-t és nem tudok szinte fraget se lõni, haver 2# szeróján pedig minden 3. körben ace (kis túlzással) <#idiota>#idiota>
Minek erõlteted ami nem megy?
Az meg hogy a szerverekre fogod az már téged is minõsít :), fõleg akkor ha a choke/tick/loss is rendben van.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ez mi ha nem csalás? elõnyhöz jut, ettõl jobb a játék meg az a sok köcsökg aki feljön aimozni meg Whzik mitõl jöbb így a játék? így mi értelme van játszani?
mert õk a prok...
ha meg jól játszok kapom a bant mert csalok mert WHzok, fejbelövöm az admint, kibannol!
külföldi szervereken jobban aja simán fejes mikor fejére húzom a célkeresztet.
csak itthon az olyan embereket nem lehet belõni mint a salalala ki se néz már fejbelõ! és a .:HD:. aki nem vakul!
de külföldi szeron nem bírt lelõni 10 szer találkoztam vele és csak egyszer lõtt fejbe mikor flasht akartam dobni! érted? simán fejbelöttem a kis köcsögöt! egybõl beadta nem szarozott a szerver!
az olyan emberketet akikenk kisseb a KDR jük õket simán beadja pedig ugyanúgy mozognak.
Bre bemész két flashel az egyiket nekidobod a doboznak a másikat a kocsi elé 2 CT áll ott az az ember vakuk meg aki elõtt áll a másik CT õ pedig nem vakul meg még csak el sem fordul érted ez a szánalom!
nem az aki megpróbál tisztességesen játszani! mégis miért lesznek annyian csalók mert megunják hogy nemv akulnak hogy kamu hiteket kapnak!
HA MAJD LESZ OLYAN GÉPEM AMIVEL FIX 300 FPSEM LESZ FULL BEÁLLÍTÁSOK MELLETT ÉS HA AKKRO SEM ADJA
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
ha annyira szar a játék, minek játszol vele? menjél inkább tört cod4-gyel játszani
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
nem is látom az embert de õ fejbe lõ! ez micsoda? vissza mozdulok a fedezék mögé akkor kapok hitet amikor már elbújtam és nem látom az ellenséget!
ennyire szarul mozog ez a kurva hitbox hogy az már meseszép!
az 1.6 meg nem is említsem hát az aztán kész!
ja és ugyanolyan távolságról desertel fejbe lövöm 79 in 1 és õ is desertel fejbe lõ ugyanolyan távolságról 104 in 1 úgy hogy sisak van rajtam
és a vakulás, hosszún jönnek a tk nem megyek le gödörbe, látom bejött, fal sarkánál állok szembe a falnak dobok egyet é mégegyet középre a földre a kockarakással egyvonalban. amitn elvillant kinézek, a T jön velem szembe ott volt a kockarakás elõtt és fejbelõ, el sem fordult és nem is a doboz mgött volt megkapta mind a két flashemet és semmi!
rövidre ledobon a flasht a lépcsõ melletti lyukba én közben a kockarakás mögött vagyok és vakulok 1-2 másodpercre ez megint mi beesik a lyukba úgy hogy nem látom és bevakít?????
a COD 4 ben nincs ilyen gond a vakítóval ott mindenki vakul! és ráadásul le is lassul
A UPC egy ganyé! Fölösleges ölni az idegeidet a GÉPEDET meg fõleg! Egyszerûen SZAR a kiszolgálód!!!! Ennyi! Bármivel próbálkozhatsz, de az csak woodoo!
Erre mit mond a UPC...kisebb ping kell, gyorsabb net! Vegyél nagyobb csomagot fizess többet!<#boxer>#boxer>
Szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy ez csak rosszabb lehet, vagy fizess többet!
egyszerûen nem kell menni olyan helyre ahol ilyen fogyatékos adminok vannak
ülnek a paneldiginetjükön és örülnek a 0 pingnek, aztán sírnak ha vkit nem lehet úgy lelõni mint lanon
játsszanak csak magukban
// _Net performance
cl_smoothtime 0.01 // Determines how many times per second cl_smooth occurs
cl_cmdrate 101 // Lower for low bandwidth internet
cl_interp 0.01
cl_interp_ratio 0.01 // zBlocked
cl_interpolate 0 // zBlocked
cl_lagcomp_errorcheck 0 // Change if having problems with registration
cl_lagcompensation 1 // Change if having problems with registration
cl_smooth 1 // Change if having problems with registration
cl_updaterate 101 // Lower for low bandwidth internet
cl_resend 3
rate 30000 // Lower for low bandwidth internet
Itt a link.
Legalul van.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Szóval: a ping csökkentésének összes létezõ módszerére kíváncsi lennék.
Tûzfal kikapcs,semmi msn,vírusírtó 'deaktiválva'(Avira).
25-ös v annál nagyobb ping magyar szervereken.
Eleinte nem zavart,de múltkor egy admin figyelmeztetett hogy csökkentsem valahogy,mert különben kivág a szeróról.
Regedit-et is próbáltam. Semmi<#falbav>#falbav>
30/3-as upc netem van.
Valamit esetleg konzolba kell beírni? help! elõre is köszi!
TDU nick: HUN_Matt_92
Weapon View Alias - This toggles your viewable weapon on and off. Try it if you need fps.
alias wpnview "wpnoff"
alias wpnoff "r_drawviewmodel 0; alias wpnview wpnon"
alias wpnon "r_drawviewmodel 1; alias wpnview wpnoff"
bind "=" "wpnview"
u.i.: SRY tripla <#alien2>#alien2>
Bazze bind "mittoménmi" "lefthand 1"
bind " másik valami" "lefthand 0"
vagy alias-al megcsinálod egy gombra! :P
és az van a bal kezedben amit csak akarsz utána meg visszanyomod!
Mifél nyomorék katona az amelyiknek minden fegyver más más kezében van!
Miért jó az ha az m4 a jobbkezedben a mp5 meg a balban van???
jobbkéz balkéz állítgatót meg találsz szintén configokban fõleg a snipákhoz szokták alkalmazni placebóból hogy ha jobbról nézel ki a sarkon akkor a balkézbe teszi, ha balról akkor meg a másik oldalra...mintha nem lenne mind1
<#idiota>#idiota>
Van arra parancs hogy eltüntesse használja azt.
Asszem bármelyik a netten fellelhetõ FPS konfigokba benne van.
@
próbáld ki...
folyamat 100-as tr, ritkán esik 93 körülire, choke max 5-6. Ahogy nézegettem, a mi szerverünkön még nincs is sok plugin.
<#idiota>#idiota>
Detocs,VBAC felesleg ott van a KAC
Get Tickrate is felesleges ott van a kliens oldalon a net_graph 3 parancs abból is látod.
Permamute-al meg valami van nézz rá.