Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzazzz😄 Rettegjetek, lassan meglesz az új gép is, fps is lesz😄
Mostanában nemjött ki valami jó fragmovie?
egy azon képkockán esel öszze :...ez nekem igy megy má régen😄 senki nem hitte el
1:össze esek, 2:meglátom. álltalába valami mást lö akko má miko látom a köv kép kockát😞 kezdem megszokni hehehe "de reszkessetek me jön valve ajndéka nemsoká"<#hehe>#hehe>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
hoy ehh
ak47 - CV-47
scout - Schmidt Scout
sg552 - Krieg 552
awp - Magnum Sniper Rifle
g3sg1 - D3/AU1
famas - Clarion 5.56
m4a1 - Maverick M4A1 Carbine
aug - Bullpup
sg550 - Krieg 550 Commando
glock - 9x19mm Sidearm
usp - KM .45 Tacticalgalil - IDF Defender
p228 - 228 Compact
deagle - Night Hawk .50C
elite - .40 Dual Elites
fiveseven - ES Five-Seven
m3 - Leone 12 Gauge Super
xm1014 - Leone YG1265 Auto Shotgun
mac10 - Ingram MAC-10
tmp - Schmidt Machine Pistol
mp5navy - KM Sub-Machine Gun
ump45 - KM UMP45galil - IDF Defender
p90 - ES C90
m249 - M249
primammo - Primary Ammo
secammo - Secondary Ammo
vest - Kevlar
vesthelm - Kevlar+Helmet
flashbang - Flashbang
hegrenade - HE Grenade
smokegrenade - Smoke Grenade
nvgs - Nightvision
defuser - Defusal Kit
Itt egy példa,hogy kell beírni egy scriptet :
bind "del" "buy m4a1;buy ak47;buy primammo"
cs2hu -n megtalálsz mindent amúgy 😛
nem csinal semmi:S kiírja,h bind <key> <...> mit kéne csinalni,de nemmegy
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
pl
nem lehet a fegyverek vásárlását vmi módon meggyorsítani? CODban mindent lehetett bindelni, itt nem?
Hány HZ-en fut a game?
"Az egész azzal kezdõdött... hogy pár emberke az SG fórumán... egy hihetetlen nagy tévedésben élt, mely szerint a Half-Life engine-je a Quake2- re épül. (egyébként jó, hogy ez így kijött, mert ezáltal közösen lázas keresgélésbe kezdtünk, és mindannyian okosabbak lettünk. Ezúton is köszönet nekik)."
"A Half-Life engine a Quake1 motorjára, illetve annak egy erõsen módosított változatára épül."
Nade ez az a rész ami igazán viszi a pálmát, az ellentmondás amiért tetszett a cikk:
1 "Tény, hogy nagyon sok külföldi újság is annak írja, akár a legnevesebb oldalak: pl. a planethalflife.com, és ehhez mérhetõ kaliberû oldalak."
2 "A történethez tartozik, hogy csak Magyarországon ilyen siralmas a helyzet. A külföldiek, akik foglalkoznak a HL-el, a HL2-vel, vágják a témát."
"
Másrészt meg úgy utálom akinek nincs jobb dolga mint szidni magyarországot, aztán gondolom a hülye fasz leszavazott is arra akit most utóljára megválasztottak.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
msot kezdtem CS S el játszani, FAQban nem találtam választ.
Az normális,h ASE kb 20 magyar szervert lát? ha nem, hol találok maygar srvket?
Na most kicsit ideges vagyok mert az elõbb játszottam fél órát a szerveren de szavakkal nem lehet leírni mi ment ott. Nem én voltam béna, annyira meg biztos nem mint ahogy mentek a dolgok, mert egy kezdõ 13 éves nyomorákot nehezebb lelõni mint ma engem volt. Olyan boldogok voltak akik lelõttek hogy milyen jól megy nekeik, de bazdmeg, egyszerûen annyit láttam a játékból hogy egyazon képkockán kezdek összesni mint amelyiken meglátom hogy kilépett az ellenfél, ráadásul másfelé néz... Vártam, tûrtem, hátha rendbejön, de attól csak ideges lettem. Pedig az FPS is megvolt, dust és office mapokon 60 és 100 közt mindenhol, ping 10 és 20 közt, 0 choke meg loss.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mi van a valvével?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
hoy ehh
1 bölcselet tõlem neked : 2 féleképpen lehet vlmit csinálni *jól* és *rosszul*
Benézek a szerverre, hátha van valami nem olyan jó HE tenniszes map ... <#szomoru1>#szomoru1>
"Senki nem tett még megjegyzést a sexuális érdeklödésemre " "3betû"
/anglba "gay"~ meleg 3 betû , de magyarul "buzi" vagy "homokos " ami nem 3 betû/