Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
ha bennevagy a css mappájába akkor megnyitod a cfg mappát, ott csinálsz egy txt fájlt, beleírod, és autoexec.cfg néven mented. ennyi.

awak3n
bocsi a lámaságért, de enm találom, megnéztem minden almappát, beírtam keresõbe is,de nincs meg

balvin
én nem akarlak hergelni, de muszáj😊 "A fenébe is, még senki nem tett nyégybetûs megjegyzést a szexuális érdeklõdésemre." olvasd át, szóról szóra, hátha rájössz mire célzok. Ha elsõre nem látod, olvasd át mégegyszer... Valami itt nem klappol<#nezze>

Promi
bind "del" "buy m4a1;buy ak47;buy primammo"

Ezt tedd bele az autoexec.cfg -be.
awak3n
hát én ezt nem értem.beirtam CFG be is, consoleban probáltam raktaszor, sokféleképpen..,de nem megy,nem csinál semmit

Nah végre újra van Source-m.
Ezzazzz😄 Rettegjetek, lassan meglesz az új gép is, fps is lesz😄
Mostanában nemjött ki valami jó fragmovie?

megnyerõ a cikk stílusa, engem teljesen meggyõzött 😊

otto13
HI!
egy azon képkockán esel öszze :...ez nekem igy megy má régen😄 senki nem hitte el
1:össze esek, 2:meglátom. álltalába valami mást lö akko má miko látom a köv kép kockát😞 kezdem megszokni hehehe "de reszkessetek me jön valve ajndéka nemsoká"<#hehe>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Szega87
pedig ha tudnád <#rolleyes>

Köszi, majd megpróbálom... <#worship>

hoy ehh

Fido4life
De hogy a halálba csinálják a mimikát, hogy a kezüket is felemeljék ? 😄

balvin
surfölni az A, és a D gombokkal kell, SOHA ne nyomj elõrét vagy hátrát miközben szörfözöl. a rámpával ellentétes irányba kell nyomni a játékost, akkor megy rajta elõre. Ezt igazából leírni nem lehet, ezt ki kell tapasztalni. Fegyverek meg a pályákon mindenfelé vannak...

SCITEK
galil - IDF Defender
ak47 - CV-47
scout - Schmidt Scout
sg552 - Krieg 552
awp - Magnum Sniper Rifle
g3sg1 - D3/AU1
famas - Clarion 5.56
m4a1 - Maverick M4A1 Carbine
aug - Bullpup
sg550 - Krieg 550 Commando
glock - 9x19mm Sidearm
usp - KM .45 Tacticalgalil - IDF Defender
p228 - 228 Compact
deagle - Night Hawk .50C
elite - .40 Dual Elites
fiveseven - ES Five-Seven
m3 - Leone 12 Gauge Super
xm1014 - Leone YG1265 Auto Shotgun
mac10 - Ingram MAC-10
tmp - Schmidt Machine Pistol
mp5navy - KM Sub-Machine Gun
ump45 - KM UMP45galil - IDF Defender
p90 - ES C90
m249 - M249
primammo - Primary Ammo
secammo - Secondary Ammo
vest - Kevlar
vesthelm - Kevlar+Helmet
flashbang - Flashbang
hegrenade - HE Grenade
smokegrenade - Smoke Grenade
nvgs - Nightvision
defuser - Defusal Kit

Itt egy példa,hogy kell beírni egy scriptet :

bind "del" "buy m4a1;buy ak47;buy primammo"

de a pontos neve kell,lehet nemis igyhiják😄 ahogy meg irtam,azzal elfogadja
csinálsz egy autoexec.cfg -t ,és abba monnyuk, de lehet a consolba is megjegyzi
cs2hu -n megtalálsz mindent amúgy 😛
awak3n
beírom,hogy bind j buy cv-47
nem csinal semmi:S kiírja,h bind <key> <...> mit kéne csinalni,de nemmegy

Zsoltika 007
Hiába.. A szar reklám is jó reklám. <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Most ezt szúrtam ki, de lehet beleolvasok még valamibe, szórakoztató. 😊
Nem akaram ennyire bõven kifejteni a dolgot, de a szinvonalukat elnézve szerintem azt a napi 5 látogatót is már csak a domain nevük hozza 😄
bind "home" "buy hegrenade"
pl
awak3n
köszi,még 2 kérdés
nem lehet a fegyverek vásárlását vmi módon meggyorsítani? CODban mindent lehetett bindelni, itt nem?

Hány HZ-en fut a game?

janos666
Ellenben van egy érdekes cikkük a hlaf-life.hu-saknak: Half-Life engine

"Az egész azzal kezdõdött... hogy pár emberke az SG fórumán... egy hihetetlen nagy tévedésben élt, mely szerint a Half-Life engine-je a Quake2- re épül. (egyébként jó, hogy ez így kijött, mert ezáltal közösen lázas keresgélésbe kezdtünk, és mindannyian okosabbak lettünk. Ezúton is köszönet nekik)."

"A Half-Life engine a Quake1 motorjára, illetve annak egy erõsen módosított változatára épül."

Nade ez az a rész ami igazán viszi a pálmát, az ellentmondás amiért tetszett a cikk:

1 "Tény, hogy nagyon sok külföldi újság is annak írja, akár a legnevesebb oldalak: pl. a planethalflife.com, és ehhez mérhetõ kaliberû oldalak."

2 "A történethez tartozik, hogy csak Magyarországon ilyen siralmas a helyzet. A külföldiek, akik foglalkoznak a HL-el, a HL2-vel, vágják a témát."
"
Másrészt meg úgy utálom akinek nincs jobb dolga mint szidni magyarországot, aztán gondolom a hülye fasz leszavazott is arra akit most utóljára megválasztottak.
😄D
OrioN the S
<#szomoru1> next generation

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

matthias92
ez az a játék, amiben tesómat hálóban darabokra nyírtam <#eljen>késsel<#idiota>

janos666
Most jöttem le, de egy darabig vissza nem megyek.
OrioN the S
szerverre snecóájok

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
Lehaltak a VAC szerverek? Karbantartás? Netgond?
awak3n
hy!
msot kezdtem CS S el játszani, FAQban nem találtam választ.
Az normális,h ASE kb 20 magyar szervert lát? ha nem, hol találok maygar srvket?

janos666
Tudnál hozzá direkt linket adni? Így elsõ nekifutásra nem találtam a half-life.hu-n ilyet. Regelni kell hozzá?

Na most kicsit ideges vagyok mert az elõbb játszottam fél órát a szerveren de szavakkal nem lehet leírni mi ment ott. Nem én voltam béna, annyira meg biztos nem mint ahogy mentek a dolgok, mert egy kezdõ 13 éves nyomorákot nehezebb lelõni mint ma engem volt. Olyan boldogok voltak akik lelõttek hogy milyen jól megy nekeik, de bazdmeg, egyszerûen annyit láttam a játékból hogy egyazon képkockán kezdek összesni mint amelyiken meglátom hogy kilépett az ellenfél, ráadásul másfelé néz... Vártam, tûrtem, hátha rendbejön, de attól csak ideges lettem. Pedig az FPS is megvolt, dust és office mapokon 60 és 100 közt mindenhol, ping 10 és 20 közt, 0 choke meg loss.
Kandurex
Source TV -n van esély, hogy FPS nézetbe nézem a közvetítéseket? Mert így elég lehangoló automata kamerával..😞

OrioN the S
partiznak

CheAteR88
nincs vac, friends!!!!
mi van a valvével?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Valaki plz magyarázza el a Surf mod-ot, hogy hogyan kell szörfölni, hol lehet fegyvert kapni, stb. ! <#help>

hoy ehh

semmi.. mi lenne
BiG G
? Mi a baj a Half-life.hu-val?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

hehe, half-life.hu ...
Szega87
figy te vállatad , amugy veled párhuzamosan a half-life.hu sok csinálják a forditást

1 bölcselet tõlem neked : 2 féleképpen lehet vlmit csinálni *jól* és *rosszul*

janos666
Nem véletlenül a 112-est szúrtam be, nem a 111-est, szerintem ez jobb:
janos666
Sebaj, kijavítom 4 betûre, kösz hogy szóltál. De szerinted egy 180 oldalas kép átrajzolgatásakor van idõm minden ilyen apróságot végigondolni ha nem évekig akarom csinálni? Már így is kezd a tököm kilenni vele.
Szega87
én is ezt mondom , mind2 témára <#eljen><#vigyor3>

Szega: az egész PC-det le kell cserélned ez azt jelenti. Télleg. <#eplus2>

Benézek a szerverre, hátha van valami nem olyan jó HE tenniszes map ... <#szomoru1>
Szega87
jól elbasztad , látszik hogy szószerint forditod

"Senki nem tett még megjegyzést a sexuális érdeklödésemre " "3betû"

/anglba "gay"~ meleg 3 betû , de magyarul "buzi" vagy "homokos " ami nem 3 betû/

ezaz, néha rakjatok be egy kis reklámot mert elfelejtem. meg mások se árt ha tudnak róla.

Kandurex

janos666
Á, nagyon hasznos dolgok jönnek ennek a hl2 komédiának a következõ részeiben, nem is annyira paródia mint építõ kritika a Counter-Strike-ra nézve. Klikk ide és majd tanul az elkövetkezendõ pár részbõl hogy viselkedjünk counter-strikeban. <#idiota><#idiota>
Szega87
mondjuk kritikán aluliak ma az obinet szerverek minden résztvevõ csak gunyosan irja a lag-ra , powered by Obinet <#eplus2>

vagy a sourcetv szar 😛

Nem csak a tuningtol hibazhat. De más miatt is lehet ilyen hiba, többen irtak dlink, meg linksys routerekkel hogy ilyen hibat dob, meg még akár listen servernél is (mikor magadnál hostolsz).