Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
hja tré lenne me ígyis örülünk ha vannak : D sztem lehet ne úgy mint régen... jelszo: cshu

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SCITEK
Varom a jatekosokat a szerveren!
Ja, VIP szerver helyett dustonly szerver kellene nemgondolod? 😊

De csak azert, mert most inditottam ujra a szervert, némi buherálás után 😛
(some speed improvement - level1)
OrioN the S
nekem tök 8 ,hogy warmup vagy nem 😄 tegnap punkot fejbeszedtem shotival 😄 TK 4 EVA 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SCITEK
De csak azert, mert dust megy 😊

janos666
Attól hogy mekkora sebességgel olvassa a gép a winyód (mekkora fordulató, PATA-100--SATA-1-2 ; mennyire töredezettek rajta a játék filejai, stb...), mennyi és milyen gyors RAM-oda van (bár itt betöltésnél 1Gb és 330Mh-es DDR fölött mindegy, úgyis a winyó lesz lassabb), milyen gyors a CPU-d (bár betöltésnél ez is csak keveset befolyásol, de azért kell neki az is).
CheAteR88
akkor jössz MOST! lõnni az ellent?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SCITEK
Lehet, hogy teged nem zavar az, hogy lelonek azonnal es varnod kell masfel percet, de van akit igen. Nem erdekes, hogy beleszamit-e a statba vagy sem. En jattszani megyek fel a szerverre, nem spectalni! Nekem nincs kulombseg warmup es az eles menet kozott. Megyek es lovom az ellent.

CheAteR88
és akkor ez most mitõl szokott függeni

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

janos666
Nincs sok köze a belépési idõnek és a net sebességéhez, hacsak nem épp akkor töltesz le valami custom mapot.
CheAteR88
de én asszondom jo!
mert vkinek nincs 2v3 megás nemte és nemtud bejönni az elsõ kör elejére:S
én személyszerint inkább végigvárom a 80 mp-et mint a két és fél percet:S

janos666
Lehet hogy megszokásból még azzal is TK-znék már kezdõn 😊
A warmup hasztalan idõ, hülyeséggel kell eltölteni, hiába rakod le a bombát, sokszor elõbb jár le a számláló.
CheAteR88
visszakéne rakni a gránátos warmup-ot😛😊

CheAteR88
én csak 1.6-nál száltam be a körbe botokkal eggyüt😊

janos666
Szerinted 3-4 ember közt ha elkezdünk darálni a warmupra adott nagypapival akkor engem sose lõnek le? <#idiota>
Szerintem az m249-el megáldott warmup alatt nem is tehetsz jobbat mint hogy ferrezetime lejártakor mindenki elekzd sorozni akit csak talál.
Promi
En meg meg asszem a leg utolso beta cs vel kezdtem, aztan ahogy jottek sorban a frissitesek.De hat ki emlekszik mar erre van vagy 7-8 eve.😊
CheAteR88
hh?

janos666
Lehet, de én is sokkal jobban élveztem az 1.0-át (vagy nemistudom pontosan mi volt, de 0.9xx vagy 1.0xx, a legelsõ kiadott CS-k egyike, még kocsit is lehetett rajta vezetni 1-2 mapon ami a cs_ssaultra hasonlított, ilyen raktárféleség volt túszok nélkül) mikor hétvégente LAN-oztunk, mint most 18 évesen neten a Sourcet. (számold vissza hány éves voltam, talán 13...) Állítom még jobban is ment, pedig vegyes társaság volt (egy ismerõsöm révén beengedtek ilyen LAN-okra, javarész 18 és affölötti egyetemistákkal toltam, ilyen warstílusban nyomtuk hogy pont 10 gép volt és idõnként csapatostól csere...). A késõbbi 1.x-ekkel sose játszottam sehol, csak a Sourcet kezdtem el neten mikor kijött, de lehet nemsoká abbahagyom.
CheAteR88
dimenzi-t 3x letk-tam warmup-ban és kilépett szerverrõl:S
én ettõl kezdve visszafogom magam warmup-ban

sry dimenzio😊

CheAteR88
ez igy szokott müködni!
teggnap pl én nem basztam fel az agyamat hogyha párszor bemakkoltál engem😊

balvin
Azt ne mondd hogy téged nem zavar ha lelõnek😄DD ha te lõsz le vkit az mindjárt más

janos666
Én például rühellem a warmupot (elsõk közt szoktam beérkezni és végig kell várnom mind a 80mp-t), ezért szoktam mérgemben mindíg TK-zgatni alatta. Nem tudom miért téged pl. miért zavar ha lelõnek kezdõn, úgyis restart jön mikor vége a warmupnak és ezalatt még a rankolós statba se számolja be a deathot.
OrioN the S
:@

urbijoe
jolbeszélsz

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

balvin
Egyébként sem 18 év fölötti innen mindenki (na EZ a bátor próbálkozás)

balvin
neten elveszik a korhatár😊

urbijoe
mi olyan bonyolult?
amelyik mappát letöltötted ,annak a nevét keresd meg a játék könyvtárában és ird felül

balvin
Letöltöd a skint amit akarsz, abban a mappában lesznek különbözõ dolgok
Models
-players
-weapons
Sounds
-...
...
-...
Nemtommár pontosan. Lényeg az hogy az egészet betolod a Valve/steam/accneved/steamapps/counterstrike/cstrike mappába, és akkor elvileg mûködni fog. de mondom a készítõk mindig külön mappákba teszik a skinjeiket, amiket bepárosítasz a cstrikeon belüli mappákkal, és szépen kiosztogatod belõle a fájlokat (Érdemes eltenni amit betettél, hogy ha ki akarod szedni akkor könnyeben tudod h mi mi.)

OrioN the S
Bátor próbálkozás volt <#gonosz1>

Promi
14 evesen akarsz emberkedni?<#hehe>
A jatek nem 18+ -os veletlen?
balvin
Hallode én még csak 14 éves vagyok, viszont a szerverre mennék szívesen ugyh. légyszíves ugy szabd a korhatárt😊 meg különben is ha nem akkor szétbombázom a fórumot vírussal, képekkel (természetesen a kepfeltoltes.hu-ról), továbbá megkereslek és megcsaplak(többször) <#banplz><#banplz><#nevetes1> csak ennyit akartam😄

míí?
mivel nemértem ezért csak ak épeket tom nézni😊
Segíts légy ój kedves<#rolleyes>

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

balvin
ide le van írva, minek segítség?? meg amit letöltesz abban van readme plusz mappák szerint ki lehet osztani a fájlokat

OrioN the S
a spam

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

balvin
naná hogy borg beférkõzik a két összefüggõ üzenetem közé<#banplz><#falbav>
Mintha direkt csinálná😄D

balvin
elvileg akkor illegális ha nincs meg a source, de a neten mi nem illegális?😊

Csak halkan súgom meg, hogy van olyan map, amibe a warmup már majdnem letelik, mire be vagy joinolva. Pont ezért van, hogy ne az éles körök alatt szállingózzon csak be a nép. És van olyan, amin 2 kört is tudsz warmupolni. A többi meg e kettõ között.
Másrészt a stat, tkpunish, spawnprotection nem számol a warmup alatt, szal azt csinálsz amit akarsz.
balvin
Itt van a CS:S Experience 1. része,
itt a második, és
itt a harmadik. Elvileg van benne readme fájl ami leírja mit hova, ha nincs akkor mappák szerint megoldod, de ha nem, szólsz, segítek. Ettõl Sourceosan fog kinézni az 1.6 én ezt használtam, szerettem. A skins résznél fpsbananán még playerskineket megéri leszedni ami sourceos, mert az frissült a pack óta.

urbijoe
álltalában mappában van amit letöltesz azt meg oda rakod ahol ugyanaz a mappa van

jajó,közben megvan

urbijoe
de amugy mi értelme a Warmup-nak?

hi, amit letöltök Condition zeroba efgyvert azt hova kell betenni?

SCITEK
Ja, a sok gyikarc miatt malmozhatsz egy percen keresztul. Vissza kellene kapcsolni a buntiket, az elso golyo utan pusztulna is.

Promi
Jobb helyeken ez idore ki szoktak kapcsolni a csapattag sebzest(vagy tevedek).
a mapok elején a 60-70mp-es warmupokra mért van szüxég?
nem lenne elég 10-15mp?
igy egy csomó barom csak startkillezik/tékázik 2-3 warmup körön át 😞 (ugye cheater?)
Az SGTeamHQ css/nyílt szavazás részlegében indítottam egy új szavazást arról, hogy legyen-e VIP szerver a cssürhébõl.
Gondolkodjatok el rajta, vannak elõnyei, hátrányai is, aztán szavazzatok, hogy érdekelne-e titeket.
énott kibontottam, csak aszthittem nem kell kod, mondom jolvan, hatudtamvolna vissza vittem volna!

Athletic  Bilbo
bocsi erre tud vki vmit??????

STEAM certificate lenght error? 0/2048.
Ez mi lehet?

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
fy_iceworld3d POWA!!!!!!😄