Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ja, VIP szerver helyett dustonly szerver kellene nemgondolod? 😊
(some speed improvement - level1)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mert vkinek nincs 2v3 megás nemte és nemtud bejönni az elsõ kör elejére:S
én személyszerint inkább végigvárom a 80 mp-et mint a két és fél percet:S
A warmup hasztalan idõ, hülyeséggel kell eltölteni, hiába rakod le a bombát, sokszor elõbb jár le a számláló.
Szerintem az m249-el megáldott warmup alatt nem is tehetsz jobbat mint hogy ferrezetime lejártakor mindenki elekzd sorozni akit csak talál.
én ettõl kezdve visszafogom magam warmup-ban
sry dimenzio😊
teggnap pl én nem basztam fel az agyamat hogyha párszor bemakkoltál engem😊
amelyik mappát letöltötted ,annak a nevét keresd meg a játék könyvtárában és ird felül
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Models
-players
-weapons
Sounds
-...
...
-...
Nemtommár pontosan. Lényeg az hogy az egészet betolod a Valve/steam/accneved/steamapps/counterstrike/cstrike mappába, és akkor elvileg mûködni fog. de mondom a készítõk mindig külön mappákba teszik a skinjeiket, amiket bepárosítasz a cstrikeon belüli mappákkal, és szépen kiosztogatod belõle a fájlokat (Érdemes eltenni amit betettél, hogy ha ki akarod szedni akkor könnyeben tudod h mi mi.)
mivel nemértem ezért csak ak épeket tom nézni😊
Segíts légy ój kedves<#rolleyes>#rolleyes>
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Mintha direkt csinálná😄D
Másrészt a stat, tkpunish, spawnprotection nem számol a warmup alatt, szal azt csinálsz amit akarsz.
itt a második, és
itt a harmadik. Elvileg van benne readme fájl ami leírja mit hova, ha nincs akkor mappák szerint megoldod, de ha nem, szólsz, segítek. Ettõl Sourceosan fog kinézni az 1.6 én ezt használtam, szerettem. A skins résznél fpsbananán még playerskineket megéri leszedni ami sourceos, mert az frissült a pack óta.
nem lenne elég 10-15mp?
igy egy csomó barom csak startkillezik/tékázik 2-3 warmup körön át 😞 (ugye cheater?)
Gondolkodjatok el rajta, vannak elõnyei, hátrányai is, aztán szavazzatok, hogy érdekelne-e titeket.
STEAM certificate lenght error? 0/2048.
Ez mi lehet?
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.