Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Kérték tõlem, íme:

Bad Boys : : Clan Pub SerVer új címe: 195.56.111.187:27015

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
Ja, csak tudod hogy az interp semmit nem baszik a szervernek, ha van szerverlag akkor az interpoláció kipótolhatja a hibákat és folyamatosnak láthatod otthon, de hiába lõsz rá a hamis képre, ha a szerver meg nem oda gondolta az embert és nem számolta el. Ilyenkor jobb ha recésen látod mozogni az embert és látod mikor lõttél rá, meg hova is lõjj pontosan. De még ha nem is lösz bele többet, akkor is jobb ha azt látod hogy apró lag volt, és azért, nem pedig te vagy hülye hogy mást látsz mint ami történik és esküdni mernél hogy márpedig te ezt meg azt láttál, aztán mégse úgy történt.
Látod.
Pedig az interp 0.01-rõl 0.1-re rakása is enyhített egy adagot a lagon, de észrevehetõ a különbség a lövések beadásában. Najó, csak bizonyos esetekben, de akkor is.
A baj az, hogy leginkább a valve tudna segíteni a dolgon, ha jobban rendberaknák az srcds-t, ami a 100 ticket illeti. Mert nagyon látszik, hogy nem erre lett kitalálva, és nem is tökéletes vele. Mindamellett, hogy a lövések beadása meg igy a legjobb.
janos666
Én meg szinte sose láttam lagot (elhiszzm hogy más gyakrabban, néha nekem is feltûnt). De az tuti hogy mikor itt kértem és beraktad 0.01-re az interpet és fix100-ra a rateket kurva jól lehetett játszani SG-n. Most hogy visszazúztad 0.1-re egyenesen kiabrándító. Már nem azért hogy most szar lenne, de fájdalmas lehet a szinte tökéletesbõl átmenni jóba is...
Windows alatt 300-400 szerver fps-t lehet max elérni, még a dual xeonon is 😊
2.6.18_rc kernellel meg van aki már 800-1000 köré tudta emelni, de a 496 az fix.
Ez megvan a mostanival is nekünk, a kernellel csak azért szórakozunk, hogy lehetõlet ezt a maradék kis lagolást is ki tudjuk iktatni. Valószínûsíthetõen azonban teljesen nem fog sikerülni, egyszerûen a 100 tick nem alkalmas 18+ slot pubszerverhez teljesen.

Persze hozzá kell tenni, hogy a néha elõjövõ apró mozgáslag ellenére még mindig a 100tick+max fps+interp 0.01 kombó az, amivel a legjobban adja a szerver a dolgokat. Ha ezt a lagot teljesen ki akarjuk iktatni, mindképp ennek a rovására fog menni (pl 66 tickra vissza).
Én személy szerint teljesen elviselhetõnek tartom ezt a kis lagot idõnként (fõleg azért cserébe, amilyen jól adja a szerver dolgokat), de ha a mezei playerrel ezt nem lehet megértetni, õ csak annyit lát hogy "lag van basszájba", akkor úgyis visszább kell vegyünk...
janos666
Ja, felraknak helyette egy Windows Server 2003-at. <#idiota>
Szega87
<#gonosz1>

lesz valami jó kis csít?

Ma este várhatóan üzemkimaradás lesz a cssürhe szerveren, megpróbálunk még egy kicsit bûvészkedni a linux kernelekkel.
és mekkora felbontásban? 640*480? 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

mike0013
nekem meg ATi 9600 Pro 256 MB-al és 1 giga RAM-mal max grafikán (minden felvéve a legmagasabbra) akadásmentesen fut😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Pedig simán megy. Elég ha én tudom<#wink> Csak a betöltés kicsit lassú az elején a kevés ram miatt.

Ati

Szega87
amig nem hangzott el addig én se akartam mondani , de énse hiszem el neki 256 MB rammal ...

énmeg nem hiszek neked😄 monnyuk nekem 60fps alatt nem engedelmeskedik a játék ,lehet neked megy...
Hát nekem gef4 mx em van és simán akadásmentesen fut ugy hogy mindem médiumon. Ráadásul 256mb ramom van.

Ati

a celeron és az mx nagyon gyenge neki :S
Dejó, hogy nem mentem fel Pestre. Utolsó pillanatban gondoltam meg magam. Úristen milessz ha fent vagyok.

Ati

OrioN the S
Hivatalosan meg nem erõsített információink szerint két halálos áldozata is van a tûzijáték alatt kitört viharnak. A Batthyany téren ledölt a délután légiversenyre épített média-tribün, a Clark Ádám téren egy fa dõlt a tömegre. Információink szerint mindkét helyszínen egy-egy halálos áldozata és több sebesültje volt a szerencsétlenségeknek

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Pesten szép kis tüzijáték volt. Legalább 2-en meghaltak.

Ati

5w0rdf15h
felbontást és beállításokat húzd le pl elõször

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
natessék

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
ugyanilyen vga-m van és nem akad...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
monnyuk attó még lehet ,hogy neki akad mert...............sok oka lehet

OrioN the S
én gf2-vel is jácottam <#bohoc> szal az még nem annyira para és énis kb ien konfiggal kezdtem

CheAteR88
vga

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
pedig most írtad le

kissadamvikt
Hi all! Nagyon akad a CS:S-om! Gépem: Intel Celeron CPU 2.60GHz 256MB RAM(MOST CSERÉLEM 1G-RA)nVIDIA GeForce 4 mx 440-es. Nemtudom mibaja van!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

OrioN the S
ha valaki jönne lõni akkor az jelezzen mán! HE!

OrioN the S
ááh 😄 dehölyekutya 😄 ideraktam billhez erre felmászik az asztalra le is adtam faternak õ meg kirakta 😞 a házába

autoszimulator
<#banplz>

.: mobilize.hu :.

janos666
Fogadok vagy 3x nehezebb végigvinni mint a Hl2-t.
OrioN the S
juhúúúú 😄 behoztam a kutyámat is ... de mosmá itt ül mellettem és nézzük ahogy eláznak az emberek a tüzijateknál :d halkan mondtam kutyámnak - ne röhögj kocsog te is kinn ázná 😄

CheAteR88
jo játék!!😄
anno sokat csapattam😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

janos666
Én bevallom hogy meghaltam már az elsõ pályán és nem volt quicksave hogy újrakezdjem. <#idiota>

Jó kis spray-nek való 😊
Szega87
Codename Gordon a legjobb , bár még soha nem vittem végig <#vigyor0>

OrioN the S
nm

autoszimulator
ezer kösssssz <#worship>

balvin
Nemtom de engem is érdekel...

urbijoe
nekem mostanában sürün kifagy a játék,a kép megáll és semmi nem történik,ujra kell inditanom a gépet
ez mitöl lehet? lehet hogy a Force Ware 91.31-es driver-töl
most raktam ujra a WIN-t meg a CS:S-t is és ugyan az van

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

janos666
cl_interpolate 1.0
cl_interp 0.1 és 0.01 közt ahol neked jó és amiért nem kickelnek (33-as tickehz 0.1, 100-ashoz 0.01, 66-hoz meg 0.05)
autoszimulator
hahó
valaki esetleg meg tudná mondani, hogy mirt kickel néhány szerver interpolate para miatt? <#idiota>
configom semmi errevonatkozó haxx nincs.. <#idiota>
Egyáltalán ezek mekkorák legyenek? gondolok itt a cl_interp és a cl_interpolate-re.. köcce

OrioN the S
az má szóismétlés lenne :c

OrioN the S
bernát

CheAteR88
...mivel megveszed😊

OrioN the S
"elmész a boltba megveszed felteszed és jáccasz vele"+idõnként szidod meg anyázol le akarod törölni abba akarod hagyni de nem teszed

CheAteR88
nem:S
ez az a fajta :
elmész a boltba megveszed felteszed és jáccasz vele

John Cena
ez a Régi fajta cs amit onlineon lehet tolni???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

CheAteR88
dust2 only?😄

#41844 -ra senki?

janos666
A dust1-et majdhogynem utálom (talán azért mert a 2 szubjektíven is jobb lett, vagy mert rengeteget játszottunk rajta mikor még csak azt az egyetlen mapot adták ki sourcehoz), a 2 sokkal jobb ha már dust.
De nem jó a csak 1 mapos szerver, még pár custom map is elfér, csak talán sok van.
Fárasztó beírkálni a cshu jelszót. 😊