Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bad Boys : : Clan Pub SerVer új címe: 195.56.111.187:27015
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pedig az interp 0.01-rõl 0.1-re rakása is enyhített egy adagot a lagon, de észrevehetõ a különbség a lövések beadásában. Najó, csak bizonyos esetekben, de akkor is.
A baj az, hogy leginkább a valve tudna segíteni a dolgon, ha jobban rendberaknák az srcds-t, ami a 100 ticket illeti. Mert nagyon látszik, hogy nem erre lett kitalálva, és nem is tökéletes vele. Mindamellett, hogy a lövések beadása meg igy a legjobb.
2.6.18_rc kernellel meg van aki már 800-1000 köré tudta emelni, de a 496 az fix.
Ez megvan a mostanival is nekünk, a kernellel csak azért szórakozunk, hogy lehetõlet ezt a maradék kis lagolást is ki tudjuk iktatni. Valószínûsíthetõen azonban teljesen nem fog sikerülni, egyszerûen a 100 tick nem alkalmas 18+ slot pubszerverhez teljesen.
Persze hozzá kell tenni, hogy a néha elõjövõ apró mozgáslag ellenére még mindig a 100tick+max fps+interp 0.01 kombó az, amivel a legjobban adja a szerver a dolgokat. Ha ezt a lagot teljesen ki akarjuk iktatni, mindképp ennek a rovására fog menni (pl 66 tickra vissza).
Én személy szerint teljesen elviselhetõnek tartom ezt a kis lagot idõnként (fõleg azért cserébe, amilyen jól adja a szerver dolgokat), de ha a mezei playerrel ezt nem lehet megértetni, õ csak annyit lát hogy "lag van basszájba", akkor úgyis visszább kell vegyünk...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ati
Ati
Ati
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ati
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
anno sokat csapattam😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Jó kis spray-nek való 😊
ez mitöl lehet? lehet hogy a Force Ware 91.31-es driver-töl
most raktam ujra a WIN-t meg a CS:S-t is és ugyan az van
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
cl_interp 0.1 és 0.01 közt ahol neked jó és amiért nem kickelnek (33-as tickehz 0.1, 100-ashoz 0.01, 66-hoz meg 0.05)
valaki esetleg meg tudná mondani, hogy mirt kickel néhány szerver interpolate para miatt? <#idiota>#idiota>
configom semmi errevonatkozó haxx nincs.. <#idiota>#idiota>
Egyáltalán ezek mekkorák legyenek? gondolok itt a cl_interp és a cl_interpolate-re.. köcce
.: mobilize.hu :.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ez az a fajta :
elmész a boltba megveszed felteszed és jáccasz vele
De nem jó a csak 1 mapos szerver, még pár custom map is elfér, csak talán sok van.
Fárasztó beírkálni a cshu jelszót. 😊