Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
elhiszem hogy laggolsz, nekem az van pár szerveren (sg-n is), hogy fekete lesz a képernyõ 1-2 másodpercre, aztán visszábbkerülök oda ahol kb. 5 másodperce álltam, és ugy csinál mintha minden fegyveremet most vettem volna fel/meg ez nagyon bosszantó fõleg amikor 1 ellenséggel szemben történik, gondolom neki is, hogy eltûnök hirtelen és mire megtörli a szemét, megint ottvagyok... Iccsenem Iccsenem mi lehet az oka? <#fejvakaras>

balvin
nekem nem indul el a videód pedig fentvannak a codecjeim abszolútjól:S
tökmind1 nemfontos, nemkell átküldeni divxtopicba😄<#crazya>

de aztán iceworld-ön Lompi bekapott vmi pirulát és úgy megtáltosodott hogy ketten 2vs1-ben, ketten nem bírtunk vele.

nem csak nálad jelentkezik ez. szerintem valami hálózati gond lehet. tegnap lamason volt nagyon sokszor. elõször azt hittem csak nekem, mert álltam kb fél percet mozdulatlanul, közben nézegettem serverbrowserben a szerverket és egyik se válaszolt. amikor újra el tudtam indulni, akkor meg már mindenki nagyban írtott, õk tudtak játszani, amíg én laggoltam. viszont a játék alatt több embert is kidobott connection timeouttal (Dimenzió is panaszkodott), szóval valami nem volt teljesen kóser.

Le hát! Végén kicsit már visszább vettem mert elakart menni, de jött serte barátunk onnantól õt lövöldöztem 😄

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

CheAteR88
csak egy tipp volt😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

azzal nemhiszem hogy gondlenne régen is azthasználtam mostis, sosenemvolt eleddig ilyentén probléma
CheAteR88
vga driver?:$

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

sztem ugyanolyan mint volt! nekem az office 2 õvel van bajom,ami épp volt ,nagyobbterekes map kéne like westwood,ott többmindne kiderül
más: hogy nekem 4-5 mp re beakad a játék frankón! olyankor nem történik nálam semmi ,megfagy a kép,és ennyi ,szerverfüggetlen ,mindenhol elõfordul sajna!:S vki tud erre vmi megoldást?? friss a winem is 3-4 napos
"Nem nálad van a gond, az all-seeing eye fejlesztését felfüggesztették, már nem tartják karban a scanner szervereit, így napról-napra kevesebb szervert talál meg. Talán egyszer megcsinálják, de addig mást kell használni.
xfire, gamespy, vagy online a game-monitor.com"

Erõsen ajánlom még a qtracker-t, a következõ update után lesz benne ország filter is, így válthatja az ASE-t.

Na, nép, kotlás be a szerverre, fent az uj kernel.
vagy csak valami hasonló

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

a qu·@ jó
"az anti-terroristák nyertek. befellegzett a köcsög araboknak"
hát rohadt jó😄DDD

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

CheAteR88
megaláztad?😄

Fú gyerekek ez a szerverbaállitás kegyelen jó! Lompi tud róla mesélni 😛

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

2-õn bocsi😊

na kipróbáltam a játékot, az tény hogy szuper, csak a dust3õn kicsit azért laggolok😞

hi, tud valaki abban segiteni ,hogy reinstalláltam a gépet mindent,és azota az ase csak pár magyar servert lát.. mi lehet a gond? már probálgattam állitgatni de semmi..

Biztos jo, csak valami kodeket hiányol.

Egyébként igen, feltaláltuk a menet közbeni a kernelforgatást, ezért tudtatok végig játszani a szerveren 😄
CheAteR88
update!

SCITEK
Remelem sikerult kijavitanod a lagg problemeat, mert en folyamatosan laggolok.
Van mikor nem kicsit!
😊

janos666
Ha ilyen idegen szólás-mondás vagy szállóige kifelyezésekkel, meg rövidítésekkel élsz sose értem mit akarsz. <#idiota>
Csináld meg ezt LAN-on! - Mert ott sose sikerülne.
Csináld ezt LAN-on! - Mert ott mindíg kissebb a késés és tetszeni fog a játék.
Elsõre voksolnék, de azzal vitatkoznék, mert neten állandóan az idegesít hogy mást látok mint ami történik, LAN-on meg talán jobb a helyzet.
do it on lan
!

nembaj az, de unalmamba valamit csinálni kell, ha már fél órája upgradel..<#sniffles>

Micsoda teljesítmény. A szomszéd topikban a playre kattintasz, és még keresni se kellett volna...
lololol😄
megtaláltam ezer szerver közül a CSSÜRHE szervert😄

ja már látom, upgradel, de kikacsoltam akkor mért nem insul?

mike0013
igen... és ez elfog tartani egy darabig...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

y, na ma kicserélrék nekem a DVD és adták hozzá key-t😄
de mikor játszani akarok elkezd vmit letölteni 86%-tol!
ez miért van??
upgradel?

CheAteR88
na van még1 pro😞

<😄>

janos666
Egy szujektív vélemény arról hogy tetszik így a szerver hogy visszaraktad az interp-forcet 0.01-re:
,
Nagyon ritkán volt laghoz hasonló eset. Talán késõbb prodigy-n, de az ugye favoritlagger.
janos666
Na ezt a rövidítést nem ismerem.

Najó, ha már így belemegyünk akkor konkrétabban: Feszegettem hogy miért lusták írni pár dll-t hogy a Counter-Strike: Sourcet is lehessen használni a 64-bites enginejükkel. Aztán sokpostos emberkék odavágta hogy ez biztos nem ilyen egyszerû, ha az lenne már megcsinálták volna, stb. Én meg mondtam hogy szerintem csak pár sor egy dll-be, de várok valami kommentárt egy hozzáértõtõl, õk erre megint leoltottak, én meg mondtam, hogy "Csiáltassam meg egy régi anti-steam crackerrel azokat a dll-eleket hogy elhidjétek?" <#idiota>

Végül is jogos is, de nem is, smile is volt mögötte, nyugodtan lehetett volna vicc. Nem vollottam be és nincs rá bizonyíték hogy bármi közöm lett volna a earzhoz, csak említettem.
pwnt

Zsoltika 007
Hát akkor ne csodálkozz. <#vigyor1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Szó volt errõr arról egy témában (amit én nyitottam, de nem errõl szólt amiért bannoltak), én meg véletlen hozzáfûtem egy hsz-hez valamit azzal kapcsolatban hogy régen volt valami közöm a no-steam (warez) közösséghez. 2 nap múlva meg this account disabled, meg az admin mailcíme, írtam nekik de azóta sincs semmi válasz (lassan lesz az vagy fél éve)
Mozzanat
meg már rég akartam mondani hiányolom az aim mapokat pedig van belöle egy rakat

Mozzanat
amugy zso- vagyok

Zsoltika 007
Nem tudok róla hogy kickeltelek volna.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mozzanat
csá bond mondmár meg multkor mijért kikeltetek e westwudrol

Zsoltika 007
Megosztanád velünk mi volt az az "ártatlan" szólás? <#hehe>

Randelz
megtudja valaki mondani hogy mikor tudok felugrani egy hórdóra mert van amikor fellehet de néha csak úgy elnyom a hordó
?

Aki esetleg tud menjen pubra játszani, állogattam ezt azt, amit még a kernel forgatás elõtt jó lenne megnézni, hogy van e hatása a lagra.
janos666
Jut eszembe írok már errõl a steamsupport fórumba is, hátha javítják egyszer.
De nem! A köcsögök bannolták a steampowered-fórumos accomat egy ártatlan elszólás miatt. Nem mintha nem tudnék újraregelni más néven, de attól még bekaphatják, nem megyek arra többet. <#idiota>
És mennyire meg is érdemled majd 😊
balvin
Csak így mondjuk a csóró fegyvernélküli pisztolyos bajtársak elszaladnak elõttem és már viszik is a coltom😄DD publicon hiába üvöltök rá h addvisszacigány, megy és meghal vele

balvin
*m

balvin
kööööösz😄DD ezt nagyon hiányoltam sourceból, 1.6ban megszoktam a görgõfel-katt-görgõle-katt-ot😄 ,azzal kb fél mp alatt rajta volt a hangtompító, akkor ost megtanulom mesterire ezt is 😊

mike0013
1024×768 mint mondtam fullon

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

janos666
Tudom hogy nem egy nagy érdem, de ma rájöttem hogy lehet megkerülni azt hogy a hangtompító felrakásakor meg kelljen várni míg teljesen fel nem tekeri a csõ végére: Megnyomod a jobb gombot, azonnal elhajítod a fegyvert, és mikor felveszed már rajta is van. Ha eldobáskor lefelé néztél akkor nyertél vele egy kis idõt. <#vigyor2>
Sziasztok! Holnap hozza a futár bácsi 😊 Asszem lesz itt ne mulass, meg terrorist win <#beka2><#vigyor5>