Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökmind1 nemfontos, nemkell átküldeni divxtopicba😄<#crazya>#crazya>
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
más: hogy nekem 4-5 mp re beakad a játék frankón! olyankor nem történik nálam semmi ,megfagy a kép,és ennyi ,szerverfüggetlen ,mindenhol elõfordul sajna!:S vki tud erre vmi megoldást?? friss a winem is 3-4 napos
xfire, gamespy, vagy online a game-monitor.com"
Erõsen ajánlom még a qtracker-t, a következõ update után lesz benne ország filter is, így válthatja az ASE-t.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
"az anti-terroristák nyertek. befellegzett a köcsög araboknak"
hát rohadt jó😄DDD
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Egyébként igen, feltaláltuk a menet közbeni a kernelforgatást, ezért tudtatok végig játszani a szerveren 😄
Van mikor nem kicsit!
😊
Csináld meg ezt LAN-on! - Mert ott sose sikerülne.
Csináld ezt LAN-on! - Mert ott mindíg kissebb a késés és tetszeni fog a játék.
Elsõre voksolnék, de azzal vitatkoznék, mert neten állandóan az idegesít hogy mást látok mint ami történik, LAN-on meg talán jobb a helyzet.
!
megtaláltam ezer szerver közül a CSSÜRHE szervert😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
de mikor játszani akarok elkezd vmit letölteni 86%-tol!
ez miért van??
upgradel?
<😄>😄>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Najó, ha már így belemegyünk akkor konkrétabban: Feszegettem hogy miért lusták írni pár dll-t hogy a Counter-Strike: Sourcet is lehessen használni a 64-bites enginejükkel. Aztán sokpostos emberkék odavágta hogy ez biztos nem ilyen egyszerû, ha az lenne már megcsinálták volna, stb. Én meg mondtam hogy szerintem csak pár sor egy dll-be, de várok valami kommentárt egy hozzáértõtõl, õk erre megint leoltottak, én meg mondtam, hogy "Csiáltassam meg egy régi anti-steam crackerrel azokat a dll-eleket hogy elhidjétek?" <#idiota>#idiota>
Végül is jogos is, de nem is, smile is volt mögötte, nyugodtan lehetett volna vicc. Nem vollottam be és nincs rá bizonyíték hogy bármi közöm lett volna a earzhoz, csak említettem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
?
De nem! A köcsögök bannolták a steampowered-fórumos accomat egy ártatlan elszólás miatt. Nem mintha nem tudnék újraregelni más néven, de attól még bekaphatják, nem megyek arra többet. <#idiota>#idiota>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May