Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
"1. Radar: Nagyon jó változtatás, a meglátom és megjelenik az ellenfél/bomba-t ki kéne venni ez igaz, de ennyi butításon kívül tökéletes lenne. Ugyanis profi csapat meg összeszokás ide vagy oda, ez nagyon buta érv. Egy meccs közben amikor a másodperc törtrésze alatt tudnod kell hol a társad és kb merre vannak az ellenfelek és ehez képest mit csinálj, nem érsz rá se te elmagyarázni a másiknak pl train-en, hogy a 6-os vonat T végén lévõ vagon közepénél járok se fordítva, csak "relatíve" pontatlanul tudod megadni. Én már évek óta játszom együtt a csapatomban lévõkkel ilyesmit mégsem tudunk megmondani megérzésre. Ez a taktikák és együttmozgások kivitelezésénél nagy segítség hisz _pontosan_ tudni fogod hol a társad, nem csak annyit, hogy rövid vagy közép, akármi. Nyílván meg lehetne határozni mindig a helyzeted pontosan ventrin de erre ált. nincs idõd vagy ha van akkor azzal hogy sokat beszélsz a másik észlelését zavarod, mert a hangokat nem hallja közben úgy ahogy kéne és ezzel más esetleg fontosabb infot veszít el, hogy pl. merre helyezkedik az ellen, vett fel fegyvert, teszi a bombát, bármi...szerintem.
2. Guggolás: Nagyon jó így, sokkal használhatóbb, szerintem a modell ugyanannyira "megy össze" guggoláskor mint eddig a változtatás csak annyi, hogy a szemperspektívád feljebb került, magyarul ha leguggolsz egy doboz mögé ahonnan eddig nem láttál ki de a fejed kilógott, onnan mostantól ki fogsz látni. Jó dolog.
3. Pályaváltoztatások: Ebben sosem lesz egyezség, valakinek tetszik valakinek nem, megszokás kérdése. Nuke-on is történt egy-két változás, a legfontosabb az, hogy az ajtók mostantól lassabban nyílnak és nem lehet õket becsukni, ha kinyitottad akkor egy bizonyos idõ után magától becsukódik. Ez pl egy fos változtatás, nem tudom miért csak ígytudták megoldani a bugos ajtókat, hogy ne ragadjanak be.
4. Nem tudom észrevette-e bárki más is, de mi tegnap este akik kipróbáltuk az udpate után a játékot mind arról számolhatunk be, hogy sokkal folyamatosabb lett a játék, részemrõl mérhetõen több fps-em van és sokkal ritkább az fps ingadozás, szinte nulla. Tegnap a 26 fõs telített külföldi szerveren átlag 60-70 pinggel sokkal folyamatosabb volt a játék mint azelõtt bármely kisebb magyar szerveren. Majd ha update-elik a magyar szervereket akkor ott is kipróbálom, de sztem mindenhol jobb a helyzet, vmit javíthattak a grafikai motoron.
5. A CS 1.6 is jó én azt is szeretem, de ezt is, ebben sem lesz soha egyetértés a felek között de nem is kell. Tény az hogy több energiát fordíthatnának a nyílvánvalóan zavaró és szar bugokra mint pl a használhatatlan SRCTV, vagy a falakon keresztül felszedhetõ bomba illetve pár beakadásos bug. Ezenkívül el lehetne takarítani a pályákról a szemetet mondjuk egy war_map formátumban. Így publikon lehetne élvezkedni a dobozok, flakonok, stb. lövöldözésével míg war-on ez sem csökkentené az fps-t fölöslegesen.
Asszem egyelõre ennyi."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pl. tegnap is cbble-n meg nuke-on "összeragadtunk" társammal...
én erre leTKzom, õ meg slayel és anyázik... kurva idegesítõ
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
amúgy de_yard-nak is annyi
megcsináltak 2 dolgot 1.5 év után olyanra mint már a cs1.3-ban is volt és még csak jegyzett bugfixek sincsenek mellette 😄
de_thematrix szintén halottak
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de_fortnox is KO
de_nukes-nek is lõttek...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
annek mi lehet az oka, h az utóbbi idõben egyre gyakrabban fordul elõ, h csatlakoznék egy szerverre,és "disconnect: timed out" feliratba futok, ill.mit lehet ezzel kezdeni?
a szerver még csak betölti, de amint player joinol segmentation fault
durr egy segmentation fault...
Megvan tehát az elsõ custom map áldozata az updatenek.
hiddencity, losttemple, inferno dark, highway ezek mennek eddig
Traint láttátok?
Nem gondoltam, hogy losttemplen van overview... de igy belegondolva asszem ahhoz is járt.
Megkéne nézni valami másik customot is...
Illetve egy dolgot csinálhattam volna, de túl hírtelen ért a csapás.... offlineba rakom a steamet és akkor megúszom.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK