Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Árban megegyezünk , vayg tudok érte adni COD1/COD2 CD-KEYT
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Amúgy a cs_ custom mapok mûködnek a nav filelal együtt is (mert ezeknél ugye kell ahhoz, hogy kövessenek a túszok). Pontosabban nem fagy a map, de a túszok már nem követnek.
Ha ilyen mappal találkozik valaki szóljon, mert akkor egy hostolt szerveren lokálban új nav filet kell generáltatni annak a mapnak (megteheti maga is, aztán send me the file).
visznont killeknél CSAK a fegyvert látom,hogy ki kit azt nem:S erre vki consoleparancs? (me tom hogy régenvolt,mikor puccoltam a dolgokat a képernyõrõl)
kipróbáltam volna a dollst, createben kiis próbáltam 😞 kifagyott!
nekem az összes indított (5-6) custom map kifagy ,gondolom lévén,hogy nincs overviewja!,és enyhén felbaszós...egyedül losttemple megy😛 meg a cpl mill
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ja tod melyik maradt a de_yard azt meg lehet menteni? 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Illetve, van amiket még nem is teszteltünk, szal ha valamelyiknél lehalna a szerver, szóljatok.
volaris
awp medieval
ezek is mûxenek újra
dolls sajnos internal nav fileos, azt nemtom megjavítani...
Amelyiknek van külsõ nav fileja (és csak külsõ), azt törölnöm kell, és megjavul.
Amelyikbe viszont a bsp-be van integrálva, az nem fog menni.
Tesztként a westwoodét kitöröltem, és be is töltötte a szerver most. Be tud lépni valaki, hogy akkor kifagy e vagy sem?
#42267 nagyarcú faszkalap , elvbõl nem olvasom amiket leír
Erre szerintem azért van szükség, mert ha pl. beguggolsz egy kuka mögé akkor azt hiszed hogy nem látszol ki, valójában pedig majdnem az egész fejed kilóg, és nézel nagyot mikor kilõnek a kuka mögül vagy kigránátoznak úgy hogy nem látsz senkit.
Elég hülyén néz ki az is, (és remélem erre is kitalálnak valamit) mikor csak a fejed búbja látszik ki a doboz mögül és úgy is simán kilõsz mögüle, még a fegyver is a doboz fölött van.
souremm már megy, manit 70%-ban fixed + jön még update hozzá ma, a custom mapokra is csak lesz valami megoldás, ha mástnem az authornak ujra kell fordítani õket...
Ja hogy az újrafordításhoz meg az SDK broken, tehát utána linuxon nem fognak futni 😄DD lol
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ez a kedvenc eddig: "To start with the Radar sux worse than any Steam update has ever sucked before."
Kicsit még szemezgetek:
"The radar is a minor issue. The more you play the more things you find wrong.
If you had a server and were an admin you would see a lot of things gone wrong.
Mani Admin will not function. The CSSDM (Deathmatch) addon will not work.
The SourceMM dll won't work. There are skin problems, lock up problems on custom maps. It endless and this has destroyed the a fun game. I just took my server offline and went back to Medal of Honor."
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |