Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jött ki új mani binary, amivel állítólag már nem crashel a szerver annyit. Most toltam fel, nézzétek meg majd.
akinek van eladó CS:S avyg CS 1.6 accja , az írjon privit (nem kell HL2 stb...)
Árban megegyezünk , vayg tudok érte adni COD1/COD2 CD-KEYT

más ! hogy most nincs az az idegesitõ lassulás amikor több embert akarok ellõni! és beadja😛 3-4 et is ! gyönyörûû
stp4trick
vagy esetleg a Fusion pack nincs-e meg vkinek, vagy leszedhetõ-e még vhonnan, mert igen megszoktam, bár valszín nem mûködne úgysem már

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Promi
Kitorlod a hangokat, es az alap hangokat rakja be a *.gcf file-bol.
stp4trick
nem tudna valaki gyári hangokat küldeni, mert fusion pack volt felrakva és az updatevel a HUD-om is elment, meg a fele fegyó hangja

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Aminek van plusz nav fileja, azét töröld. A dollsnak sajnos a bsp-ben van benne a nav file, azzal nem tudunk mit kezdeni.
Megnézem.

Amúgy a cs_ custom mapok mûködnek a nav filelal együtt is (mert ezeknél ugye kell ahhoz, hogy kövessenek a túszok). Pontosabban nem fagy a map, de a túszok már nem követnek.
Ha ilyen mappal találkozik valaki szóljon, mert akkor egy hostolt szerveren lokálban új nav filet kell generáltatni annak a mapnak (megteheti maga is, aztán send me the file).
amúgy egyrejobban tetszik az update! vhogy folyamatosabb a mozgás
visznont killeknél CSAK a fegyvert látom,hogy ki kit azt nem:S erre vki consoleparancs? (me tom hogy régenvolt,mikor puccoltam a dolgokat a képernyõrõl)
tegnapeste elsõkéntpróbálhatttam ki az upolt cuccokat,rákerestem steam szörcsben vmi szerverre,és az SG! volt az elsõ ahol voltak! ergo hibanélkül upolt magától semmi probléma nemvolt, d2volt aztán dust cpg!
kipróbáltam volna a dollst, createben kiis próbáltam 😞 kifagyott!
nekem az összes indított (5-6) custom map kifagy ,gondolom lévén,hogy nincs overviewja!,és enyhén felbaszós...egyedül losttemple megy😛 meg a cpl mill
balvin
szerintem nem😄 az egyik rajzolt a másik igazi, vmi olyan fura az egészen

Pheaper
jó a banner

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

5w0rdf15h
összes letesztelve amit mondtál.
ja tod melyik maradt a de_yard azt meg lehet menteni? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
guggolva el lehet menni 😊 legalábbis régen el lehetett ha guggolva ugrottál egyet 😄

k9duli
Friends kicsit behülyült update óta😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

No, minden custom map fixed, kivéve a dolls.

Illetve, van amiket még nem is teszteltünk, szal ha valamelyiknél lehalna a szerver, szóljatok.
dust pcg
volaris
awp medieval

ezek is mûxenek újra
Megjött a szerelõ 😄

westwood works again 😊

dolls sajnos internal nav fileos, azt nemtom megjavítani...
Hm ugynézki egy fél workaround már van a custom mapokra.
Amelyiknek van külsõ nav fileja (és csak külsõ), azt törölnöm kell, és megjavul.
Amelyikbe viszont a bsp-be van integrálva, az nem fog menni.

Tesztként a westwoodét kitöröltem, és be is töltötte a szerver most. Be tud lépni valaki, hogy akkor kifagy e vagy sem?
Szega87
na ezaz nekem ott törött el a mécses , pedig segitettem volna szivesen tovább , de azaz 5millio dc betett , ha jól látom a custom szerverek lettek a legnagyobb vesztesei az updatenek , most jutott el az agyami hogy evolutionön gun game modos mappok vannak , alapmapp csak ha rváltunk , valszeg az a server is halott <#zavart2><#idiota><#szomoru1>

#42267 nagyarcú faszkalap , elvbõl nem olvasom amiket leír

stp4trick
elbaszta az egész HUDomat, egyes fegyverek tárcseréje nem hallattszik, és nem bebarangolni a pályát csak kamerákból figyelni, persze ez csak az elsõ két perc próba megállapítása

Na b*zmeg ilyet nem b*sztam még... Indítanám el a CS-t erre kiírja hogy Alkalmazás hibát észlelt... GG valve remélem észbekaptok vagy profik kezébe átadjátok az updateket mert ebben nagyon lamak vagytok... elõre is htx

Most mivan, mindenki gyászol, visszasírja az ezen update elõtti idõket, vagy mindenki a Smallán van ahonnan engem ledob a server? <#mf2><#buck>

Guggolni ugyanúgy guggol mint eddig, csak te érzed úgy hogy nem guggol annyira, mert benne volt a patch leírásában is hogy a szemmagasságot feljebbvitték guggolásnál.
Erre szerintem azért van szükség, mert ha pl. beguggolsz egy kuka mögé akkor azt hiszed hogy nem látszol ki, valójában pedig majdnem az egész fejed kilóg, és nézel nagyot mikor kilõnek a kuka mögül vagy kigránátoznak úgy hogy nem látsz senkit.
Elég hülyén néz ki az is, (és remélem erre is kitalálnak valamit) mikor csak a fejed búbja látszik ki a doboz mögül és úgy is simán kilõsz mögüle, még a fegyver is a doboz fölött van.
Ez így is van, nade õszintén, azért elég edzettek vagyunk már, hogy egy ilyen valve update ne kényszerítsen megfutamodásra.
souremm már megy, manit 70%-ban fixed + jön még update hozzá ma, a custom mapokra is csak lesz valami megoldás, ha mástnem az authornak ujra kell fordítani õket...
Ja hogy az újrafordításhoz meg az SDK broken, tehát utána linuxon nem fognak futni 😄DD lol
5w0rdf15h
2,6 MB az egész

Kandurex
Ezt tapsztaltam, volt, hogy az egész brigád skinje felcserélõdött, szal, T-ként, T-ket írtottunk, érdekes volt, de olyan is, hogy csak 1 ember volt ellenkezõ skinnel, õ volt a tégla 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsoltika 007
Amúgy azt hiszem Jamesholden írta hogy egymásba akadnak a játékosok. Nos tanúsíthatom 3x jártam így az elmúlt 1 hét alatt. Ebbõl 2x waron (szerencsére pont vége volt a körnek, de egy másikon ki kellett lépnie az egyik játékosnak). Eléggé buta és idegesítõ hiba. <#shakehead>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Lol ahogy olvasgatom steam fórumon néha a skinek is cserélõdnek (ct-t). Cool<#falbav>
Ez a kedvenc eddig: "To start with the Radar sux worse than any Steam update has ever sucked before."
Kicsit még szemezgetek:

"The radar is a minor issue. The more you play the more things you find wrong.
If you had a server and were an admin you would see a lot of things gone wrong.
Mani Admin will not function. The CSSDM (Deathmatch) addon will not work.
The SourceMM dll won't work. There are skin problems, lock up problems on custom maps. It endless and this has destroyed the a fun game. I just took my server offline and went back to Medal of Honor."

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mondom, jött ki gametypes a manihoz, ami a dolgok nagy részét fixálta most. És állítólag még ma, vagy holnap lesz binary frissítés is.
És hány mb volt? Mert 10 a max amit felenged.
Zsoltika 007
Lehet most egy kis ideig natúrban kéne futtatni a szervert. Nem lehet feltenni egy másik ded srvrt a gépre? És addig az menne amíg helyre nem ütnék a dolgokat.

5w0rdf15h
nem képek hanem mappát tömörítettem be mer van v 30 kép azt nem töltöm fel külön egyenként 😄

miket? ha képet raksz fel, miért tenné a letöltésekhez?
5w0rdf15h
feltöltöttem de nem rakta ki a letöltésekhez :S

BiG G
hehe loál 😊))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Nem tom én kipróbáltam a HL2: Deathmatchet, a DoD: Source-hoz már volt szerencsém. Ajánlom addig is idõtöltésnek amíg rendbe nem jönnek a serverek esetleg custom mapok

Nem, ezeket konkrétan a mani miatt dobja. (90%)
No, jött ki új gametypes.txt a manihoz, szal talán a crash-ek egy részét orvosolja.
minden custom cucc nélkül is? 😊

Ja, dobálja menet közben is a segmentation faultokat... Talán ennek kéne az elsõ patchnek lenni, amit a Valve kurvagyorsan visszahív...
Gunner
Hát... gugolni nem gugol már az emberke úgy, a térkép mindig elárulja h B-n v A-n van a bomba és a pontos helyét is elmondja igy nem lehet eldugni sem... tényleg elszarták csöppet, lúzereknek kedvez

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

balvin
R.I.P. CSSURHE PUBLIC CSS ... egyik pillanatban memphis láthatatlan lett, másikban kifagtyunk, harmadikban MEGINT kifagytunk amikor vki joinolt... a radar tetszik, de nagyon nem van ez így rendjén...

team hq
20 géprõl cheatelsz egyszerre hogy több kell egy estére 11000 szervernél?

LoL .zmeg, ez a patch elsz*rta az egész gamet na meg az ESGÉ servert... nem tudom, eddig találtam 24000 Servert most meg 11ezer servert? Azért már majdnem a fele lefrissítette a serverét. nyugalom 1-2 hét és minden jó lesz mint régen...

nagyon messze van még a megjelenés, biztos lesz több igazi gameplay videó is, ezek csak kedvcsinálók.

k9duli
Mindenképp kéne valami free weekend, mert ez a trailer kevés:S

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK