Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
#42413 Jah tényleg. Thx! <#lama>#lama>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
MÉg prgram is van ré, drivercleaner a neve.
Pl elinditod meg kilépsz 10x egymás után css-bõl, akkor mindig csont nélkül eljutsz a menüig?
Fogás érdekes kérdés, én megszoktam, de ránézésre nem lesz jobb ez az MS hibrid se. Talán jobb is, mert ezt úgy fogom hogy csak a csuklóm ér az egérpadhoz, a régi egerem ugyan ilyen magas volt, de úgy esett a fogás (kényelmesebb volt) hogy a hüvejk újammal is húztam a padot, így meg talán könnyebb nagyot rántani hogy nem tehenkedik le a két szélsõ újjam is.
Pont azért mert quad-SLI-hez készült fõként teljesítményre van optimalizálva a rekorderek kedvére (régebbi kártyákon is jó ahol nem a
leg-legjobb képminõséget akarja elérni az ember hanem valami jó állapotot teljesítmény és minõség közt...).
Emellett kifejezett extra hogy eddig az egyetlen (de legújabb, az igaz, nem tudni késõbb hogy lesz) driver amiben Gef6-ra is megcsinálták az eddig csak Gef7-eken mûködõ transparency antialisinget (élsimaítás átlátszó felületekre is, mint víz, füst, köd...)
A custom mapookért meg valahogy nagyon nem tudok aggódni, mindíg lesznek újak is (de van ami megy)...
De szerintem sem a driver amiatt fagy induláskor. Teszem hozzá nekem még sose csinált ilyet hogy minden 2. indulás után lefagyott a játék, az valami mástól lesz. (amúgy sem fagy gyakran, hetente egyszer talán mikor kurva meleg van, de az géphiba, de induláskor sose)
A steam supporton ugye irják, hogy a loading képernyõn akkor fagy a game, ha a tûzfalon nincs engedélyezve a hl2.exe. Nálam nincs is engedélyezve, mert nincs is fent tûzfalam... szal ez nem lehet gond 😛
Node akkor mi a pénisznek fagy minden 2. indításra a loading képernyõn? Úgy befagy, hogy az egér is beáll, meg még sipol is ha valami gombot nyomok. Csak reset segít.
Azt hittem a 77.77 driver miatt van, de ha nem, akkor eszem ágában sincs lecserélni, minekután minden más jól megy vele. Meg ha egyszer elindult, akkor css-ben is fasza.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A többi játékban (van vagy 2 még a gépemen 😄), meg programban meg semmi baja...
Mostmár egyre inkább gondolkodok Janos 91.45 driverén. Nem mintha nagy gond lenne a 77.77-el (jól megy, no bug), csak tökre idegesít, hogy gép indításonként csak 1x tudom elindítani a css-t. Másodikra ugyanis a loading képernyõn menetrendszerû a teljes fagyi. Tehát mindig a gépet is újra kell indítanom, ha újra be akarok lépni...
Érdemes böngészgetni. Néhány napja úgy állítottam be, hogy mindenkitõl kérjen mapratingot néhány kör után. Pontosabban csak azoktól, akik az aktuális mapra még nem szavaztak egyszer se. Igy lényegében minden mapunkról minden player véleményt mond (szavaz) egy idõ után.
Szerintem ha ilyen ütemben fejlõdik a stat, egy hét múlva elkezdhetjük ez alapján szortírozni a mapokat.
PS: A szavazatát mindenkinek joga van módosítani, egyszerûen amikor az a map fut, ird be say-be, hogy "ratemap". Minden emberhez 1 szavazati jog tartozik, tehát csak az utolsó értékelést menti el a rendszer.
nektek ez be van kapcsolva?
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
swap után ott maradt egy ct a t kezdõn (1fragggel indultam rögtön:-)))
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha ilyen gondod van, be kell irni a konzolba a cl_minmodels 0/1 parancsot, és elvileg visszaáll minden skin jóra.
Lehet, hogy nálam volt vmi textúra gond, de elég fura volt, hogy ugyanolyan ruhája volt, mint nekem (T), de ha rátettem a célkeresztet, kékkel (CT-ként) írta ki a nevét, mielõtt lelõtt 😊 És mindig volt 1-2 CT, aki T ruhába rohangált. Hol öltözhettek át?! 😊
Nektek nem volt ilyesmi?
üdv Siófokról (ahol esik az esõ):
dimenzio