Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Lol úgy látom más is erre gondolt 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

janos666
Úgy érzem ezt az új regem is bannoltatni fogom a steam fórumról. <#vigyor2>
Car-game on the spectator radar 😊
janos666
Azért annyira már ismerhetnétek hogy rájövök hogy nem a valve gyakoroltatja fejlesztõit a CS:S radarának készítésével egy késõbbre tervezett autós játékukra készülve, csak úgy adom elõ a dolgot mintha elhinném a hülyeséget amit beszélek. <#vigyor2>
Merthát tényleg kaptunk egy autós játékot amivel spectálás alatt lehet csapatni ha már halott vagy. <#idiota>
OrioN the S
azhogykilép

ike segítõkészvok

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zoli122
Sziaszok! Ez nem ide tartozik ez 1.6-os próbléma (1.6 topik ki halt) nah szóval az lenne a problémám hogy mikor jaccok a szerveren es a szerver mapot vált akkor ki lép a gaméból de ha jaccok egy szerveren és át megyek egy masikba akkor is ki lép a gameból nem tudjátok mi lehet a próbléma és már nagyon idegesít!!! jah lehetõleg Priviben válaszoljatok mert mire innen ki bogarászom... nah köszönöm elõre is

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Most értek csak fel a fileok. Mostmár jöhettek be.
OrioN the S
"diszkos túszölõs"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

urbijoe
nekem valamiért nem tölti le

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

a midnight egy szimpla, highfps iceworld.
a dancing meg hasonlít a cabaret-hez, ilyen diszkos, tuszmentos.
zoli122
Sziaszok! Ez nem ide tartozik ez 1.6-os próbléma (1.6 topik ki halt) nah szóval az lenne a problémám hogy mikor jaccok a szerveren es a szerver mapot vált akkor ki lép a gaméból de ha jaccok egy szerveren és át megyek egy masikba akkor is ki lép a gameból nem tudjátok mi lehet a próbléma és már nagyon idegesít!!! jah lehetõleg Priviben válaszoljatok mert mire innen ki bogarászom... nah köszönöm elõre is

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

OrioN the S
ezek joak? 😄 dancing :o midnight? :o

fy_iceworld_midnight
cs_dancing

elvileg már mûködnek ezek is, szal tesztelhetjük õket.
OrioN the S
nemtudtad

jövök minnyá, csak feltöltök egy mapot még
OrioN the S
valaki mennyen má fel jáccani

Mozzanat
valaki jöjön már fel játszani

Zsoltika 007
Lol! Akkor nem csak én hülyültem azzal. (Bár én tudtam hogy az a kamera.)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nos, az egy kamera.
janos666
Ma játszottam 10 percet, és egyszerûen nem bírok betelni az új radarral.
Szerintem valami viccnek szánták, mert mikor meghalsz és specben röpködsz akkor van a radaron egy kocsi, alvázneonnal, fényszóróval, és lehet vele kocsikázni a térképen. Már csak annyi hiányzik hogy lásd a többi spectátort is és versenyezni lehessen velük. 😊
Hm, nem is tudtam, hogy van már de_deltamill2. Azt irják ugyanaz mint a miénk, csak egy csomó bugfix.
janos666
Ezt mondtam neked elõre hogy majd a Linux szervert igazítják hozzá utólag, de akkor már a radaros updatevel együtt...
Van egy ilyen nuke a szerveren, úgy hívják hogy de_nukes.
balvin
pedig jó az😊 akkor legalább 1 oldszkúl núkot <#rinya>

majdnem 😊

Ezt meg minek? Elég ocsmány map 😊
Ilyen stílusúra ott az fy_simpsons_h.
Ja, lol. Még nem is meséltem.

Tegnap feltettem próbaképp 2 új mapot a szerverre. Valahogy bennem volt az érzés, hogy ez a Valve suttyomban már megjavította a bugot, hogy linuxon nem mentek az új SDK-val összerakott mapok. (Aminek az oka egyébként az, hogy a Valve évek után végre egységesítette a linux és a windows platformot, tehát nincsenek már olyasmi különbségek, mint pl a fizikai modell, ahol a linux szerver eddig teljesen egyénit követelt meg a mapoktól. Tehát fordításkor az SDK eddig két különbözõ fizikai modellt fordított bele a mapokba. Az idióták viszont elõbb az SDK-ból szedték ki a linux modellt, és a linux szervert csak utána frissítették)

Na szal és mi történik? Simán futnak. Míg az elõzõ kb 3-4 hétben egyet se tudtam elindítani...

Szal a két új map:
awp_island
cs_graymill (ez sajnos egy kicsit lowfps, ahogy a szerveren a teszt megmutatta... viszont jól néz ki)
De jön még pár majd, mert vannak jók.
balvin
Ha szabad kérni mapot, akkor ezt tedd már be a szerverre plz<#papakacsint>

urbijoe
mér milyen géped van ? P2-es 😄

urbijoe

simán
de lehet hogy 735-öt is 😊
egyébként régebben szórakoztam vele, és érezhetõen lassabb volt a gép, ezért ki is kapcsoltam.

balvin
nekem meg olyan kérdésem van hogy ma belépek 1 szerverre (de_dust) és az egész pályán mindenhonnan világított a homok meg a fal, a játékosokat alig láttam, pedig a hdr nem is volt bekapcsolva (azt se tudom igazán hogy mi az, csak hogy valami fényeffekt:S) lejjebbvettem az AA-t, és akkor már jó volt... mivel a cs mindig recommendedre teszi az optoinsomet, és eddig ilyen gond nem volt, ezért nem tudom mi volt ez...:S

janos666
Most ha így belemegyünk én holnap meg is csinálom aztán lefényképezem valami idiótán. <#idiota>
Zsoltika 007
És még olcsóbb. Ráadásul ha az egyik beadja a derekát még marad backup. <#banplz>

janos666
Veszel 3 darab 300 forintos fülhallgatót és felhúzod körben egy drótra amit a fejed köré tekersz, bedugdosod a hangkártyába és 5.1 <#vigyor2>
janos666
Húzáshoz vagy a beépített overlock fület a driverben (coolbits-el jön elõ ami egy pár sornyi registry bejegyzés), vagy ha szarrá akarja húzni (vagy nem talán coolbitset mert sose lehet tudni mit nem tud a google) akkor Rivatuner 2.0 RC16-ot.

A buborék úgy tûnik el ha 91.45-öt vagy akkor inkább már 91.47-et tesz fel, mert egykét korábbi 91.xx-ben mindíg ottmarad bármit baszol neki, de ezt már javították azóta az újabbakban.

Én még gef2-höz is feltenném az újabb drivereket, mert nem is annyira a kártyát hajtják ki jobban, hanem a játékmotorok hülyeségihez igazodnak útólag hogy ne legyenek anyira inkompatibilisek mint sikerült már pl. a Hlaf-life 2 motort is elbaszni 2x is egy-egy updateben (igaz itt legalább jött utánna új javítás rá steamen).
természetesen ez még mindig nem off bond!<#ejnye1><#idiota>
most tervezem a közeljövõben egy mikrofonos fejhallgato beszerzését!
mit ajánlotok?
elsõsorban csére kell ,de monnyuk mindenre használni fogom zene,más 5.1 es gammák,szal sztem 5.1 alap, ár nem számít minden javaslatot elfogadok😄 segítsetek😛 ,ha bejönazélet ,akko megveszem 😄
csak mert láttam téma lett:
nekem: nVidia Gigabyte 6600 Silent 256Mb, ForceWare 84.21 eddig hibátlan, semmi nincs húzva, csé eddig mindig újra indult (ha kellett).

megyek gamézni 😊
amúgy haveromnak is 6800a van(akinek a csé ökánt kell😉 és nekikellell, meg más-érdemes feltenni a powerstripet húzásra,vagy mit használnátok?
fú egydolgot mondjatok meg akko ,hamár ittjárunk
hogy volt fennt ugye az a 91.vmennyi driver...
na meggyõzõdésem hogy felesleges nekem 6800ra, és hogy mindig fleugrálgatott vmi nem quad sli bugyborék,mintha képregénybelennék induláskoror...
azt hogyakányába tüntessem el?
jani talált megin egy témát amibe belelovallhatja magát😛
(bocsi,szeretlekazé😛)
janos666
Még megenne 730Kb-nyi memóriát a kis szemét, mi? (de lehet akkor sokat mondtam) 😊
janos666
Na kicsit utánnanéztem. Tényleg létezik Triple buffering, de driver control panelbõl nem lehet erõltetni nvidia kártyákon, csak a játékból.

Egy programmal (nvtray) amivel tényleg sok dolgot belõhetünk amit a kártyák ugyan támogat, de az nvidia control panelben se híre, se hanva (pl. a gamma conrrected AA, vagy még egy kazalnyi élsimításmód super és multisamplingal...)

OpenGL-ben ottvan:

Direkt3D-ben nyoma sincs:

Aztán egy programmal amivel szintén sok dolgot be lehet állítgatni és még meg is magyarázza mire jó (olvasd mit ír róla):

na megnéztem, 77.77 van fent nekem is nvidia driver-bõl.
megnéztem a szín profilok alkamazáshoz való rendelését is. az csak akkor megy ha engedélyezem ezt az nview-s cuccot. ahhoz meg nincs kedvem, ne használja az amúgy is szûkös erõforrásokat.

urbijoe
de annyit tud,hogy valoban nem csikozodik

DirectX-ben is van. Szimplán a driverben be lehet lõni.
Neked TFT-vel úgysem tud mit kezdeni a VSYNC.
janos666
Mindenkinek kikapcsolja alapból, hogy aki nem tudja hogy az FPS esés nem azért következik be mert megzabálja a gépet ez az opció, hanem azért mert olyan felesleges képkockákat kerül el amik csak csíkozzák a gépet az csak annyit lát hogy ez a hülye játék mindíg 50 FPS-el meg ha V-sync on, és 78-al ha off. Nameg okoz 1-2 képkockányi késést is mikor nagyot ugrik lefelé az FPS. (de az interpoláció meg mittoméni mégtöbbet okoz, szóval szerintem bõven megéri)
urbijoe
akinek 6600GT-je van be van kapcsolva a VSYNC ?
mert alapbol Disable van kicsilagozva

janos666
Én úgy tudom tripla pufferelés csak OpenGL-ben van. Milyen konzol parancsot láttál errõl?
De ez csak az uj driverrel van nekem. Valami ujat beleraktak volna?