Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Car-game on the spectator radar 😊
Merthát tényleg kaptunk egy autós játékot amivel spectálás alatt lehet csapatni ha már halott vagy. <#idiota>#idiota>
ike segítõkészvok
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a dancing meg hasonlít a cabaret-hez, ilyen diszkos, tuszmentos.
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
cs_dancing
elvileg már mûködnek ezek is, szal tesztelhetjük õket.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szerintem valami viccnek szánták, mert mikor meghalsz és specben röpködsz akkor van a radaron egy kocsi, alvázneonnal, fényszóróval, és lehet vele kocsikázni a térképen. Már csak annyi hiányzik hogy lásd a többi spectátort is és versenyezni lehessen velük. 😊
Ilyen stílusúra ott az fy_simpsons_h.
Tegnap feltettem próbaképp 2 új mapot a szerverre. Valahogy bennem volt az érzés, hogy ez a Valve suttyomban már megjavította a bugot, hogy linuxon nem mentek az új SDK-val összerakott mapok. (Aminek az oka egyébként az, hogy a Valve évek után végre egységesítette a linux és a windows platformot, tehát nincsenek már olyasmi különbségek, mint pl a fizikai modell, ahol a linux szerver eddig teljesen egyénit követelt meg a mapoktól. Tehát fordításkor az SDK eddig két különbözõ fizikai modellt fordított bele a mapokba. Az idióták viszont elõbb az SDK-ból szedték ki a linux modellt, és a linux szervert csak utána frissítették)
Na szal és mi történik? Simán futnak. Míg az elõzõ kb 3-4 hétben egyet se tudtam elindítani...
Szal a két új map:
awp_island
cs_graymill (ez sajnos egy kicsit lowfps, ahogy a szerveren a teszt megmutatta... viszont jól néz ki)
De jön még pár majd, mert vannak jók.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
de lehet hogy 735-öt is 😊
egyébként régebben szórakoztam vele, és érezhetõen lassabb volt a gép, ezért ki is kapcsoltam.
A buborék úgy tûnik el ha 91.45-öt vagy akkor inkább már 91.47-et tesz fel, mert egykét korábbi 91.xx-ben mindíg ottmarad bármit baszol neki, de ezt már javították azóta az újabbakban.
Én még gef2-höz is feltenném az újabb drivereket, mert nem is annyira a kártyát hajtják ki jobban, hanem a játékmotorok hülyeségihez igazodnak útólag hogy ne legyenek anyira inkompatibilisek mint sikerült már pl. a Hlaf-life 2 motort is elbaszni 2x is egy-egy updateben (igaz itt legalább jött utánna új javítás rá steamen).
most tervezem a közeljövõben egy mikrofonos fejhallgato beszerzését!
mit ajánlotok?
elsõsorban csére kell ,de monnyuk mindenre használni fogom zene,más 5.1 es gammák,szal sztem 5.1 alap, ár nem számít minden javaslatot elfogadok😄 segítsetek😛 ,ha bejönazélet ,akko megveszem 😄
nekem: nVidia Gigabyte 6600 Silent 256Mb, ForceWare 84.21 eddig hibátlan, semmi nincs húzva, csé eddig mindig újra indult (ha kellett).
megyek gamézni 😊
hogy volt fennt ugye az a 91.vmennyi driver...
na meggyõzõdésem hogy felesleges nekem 6800ra, és hogy mindig fleugrálgatott vmi nem quad sli bugyborék,mintha képregénybelennék induláskoror...
azt hogyakányába tüntessem el?
(bocsi,szeretlekazé😛)
Egy programmal (nvtray) amivel tényleg sok dolgot belõhetünk amit a kártyák ugyan támogat, de az nvidia control panelben se híre, se hanva (pl. a gamma conrrected AA, vagy még egy kazalnyi élsimításmód super és multisamplingal...)
OpenGL-ben ottvan:
Direkt3D-ben nyoma sincs:
Aztán egy programmal amivel szintén sok dolgot be lehet állítgatni és még meg is magyarázza mire jó (olvasd mit ír róla):

megnéztem a szín profilok alkamazáshoz való rendelését is. az csak akkor megy ha engedélyezem ezt az nview-s cuccot. ahhoz meg nincs kedvem, ne használja az amúgy is szûkös erõforrásokat.
mert alapbol Disable van kicsilagozva