Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

indujjunk!

OrioN the S
nemkell reklámozni <#hawaii> sztár vagyok

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
nem de kocsmába elmehetünk

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

rendszertervet tudsz-e helyettem csinálni? 😊

css topikból orion reklámtopik lett 😊

OrioN the S
<#pias>

Zsoltika 007
<#puszis>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
jólszétpasztuk <#gonosz1>

sry Bond! azé még szerecc? 😄

OrioN the S
<#kuss>

janos666
Akkor azért kapnak fényt? Igaz, ha vakok és nyomorékok lennének nem jönnének rá hogy a tesztelt gyógyszer nyírta-e ki. 😊
OrioN the S
a csibéket is egybõ tojásba hozzák nem a tyúkok tolják ki

OrioN the S
De amik ittvannak nem kerülnek asztalra max tû alá <#alien2>

janos666
Láttam már én is hogy tenyésztik az állatokat. Bedrogozott élõhalottak. De nem az a lényeg, csakhogy finom legyen mire az asztalra kerül. <#alien2>
OrioN the S
amúgy téllek kis heléyen vannak 😞([ fõleg a baromfik :c mek a tengerimalacok meg a többi

janos666
Jó, én meg mindíg kapok az alakalmon ha sirathatom magam és az országot. <#idiota>
OrioN the S
nem 😊 többségbe nekik is fejlesztenek gyógyszereket ,hogy ne purcanjanak meg...és hogy ne egyél betegséget terjesztõ csibefasírtot ^^

janos666
Dejó, az új csirkefajt tényésztik ami nemhogy elviseli ha egy sötét ketrecbe zárva nõ fel talplatnyi helyen hanem még mozogni se akar? De meghízik a táptól gyorsan mint a gomba, és mellett LSD alapanyagot hugyozik? <#idiota>
james69holden
kis naposcsibék <#wink>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

OrioN the S
nem spammolni akartam 😊 csak elmondani hogy nem mosogép meg hgy mi hogymi mere hö he !

OrioN the S
<#szomoru1>

OrioN the S
eztizs mi raktuk össze <#vigyor3>

janos666
Ha segítség kell hogy tovább spammolhass a munkádról elárulom hogy az ágazat amiben mi dolgozunk jelenleg (már nemsokáig, kinyír minket gyurcsány) több évezredes hagyományokra nyúlik vissza. A régi magyar neesek óta öröklõdik a földünk amit mûvelünk, kár lesz érte mikor árverésre kell vinni. Van itt eke, kultivátor, mûtrágyaszóró, permetezõgép, borona, rosta ... <#vigyor2>
OrioN the S
itt (is) dolgozok ha érdekel
A Ceva állatorvosi termékeket elõállító multinacionális gyógyszeripari vállalat. Önmagában is jelentõs múltra visszatekintõ magyarországi vállalata a közép- és kelet-európai regionális központ szerepét is betölti. Együttmûködésünk 1994 óta tart.

Ennek a testvércégéhez mentünk 2005.08.-ba Franciaországba... hát megérte 3 napra 80k... jo melo volt és élveztem is ^^

janos666
Calgon? <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe> Aki azért pénzt ad ........
OrioN the S
nem 😊 va negy labor ahol állatoknak fejlesztenek gyógyszereket (fõleg quakeseknek 😄 ) és van a pinyóba egy hõközpont ahol van egy elöregedett vílágyító... na szal a lényeg az ,hogy ipari vízlágyító .. nem volt kicsi...
és a régi helyére vettek egy újat és aztat ^^ De amúgy szedünk és szerelünk szét Lamináris boxokat , keltetõgépeket ,baszottnagy termosztátokat meg miden.. tavaly egy 17 tonnás gépt kellett bevinni és viaszpadlo volt... aszonnyá ka padlonak ne legyen baja ... mondom ok D:

Milyen az a vízlágyító gép? Mosógép + pár karton calgon vagy mi?
aha

OrioN the S
má voltam...
egy 200kg-s vízlágyító gépt vittünk le 1 emeletet...jovolt..majnem ottmaradta lábam :😄

mikormészmár dolgozni? necsak otthon basszad a napot!

OrioN the S
<#hawaii>

Zsoltika 007
Nem nyerõ belekötni a szpemkirályba. <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

balvin
vmi rosszat mondtam?😄<#banplz><#ravasz1>

OrioN the S
de--><#mf2>

penge élén táncolsz!
balvin
Te nemmersz megszólalni mert büntetõpontról van szó?😄DDD

balvin
eleinte én is sajnáltam rá a pénzt, de aztán megvettem a játékot, mert nagyon felb****a az agyamat, mert 1 hónapon át vacakoltam, mire egyáltalán elindult a source, és akkor sem tudtam se kreálni, se joinolni... meg olvastam hogy ha el is indul, akkor is max 1 hétig mert updatelik...😄 és azt a sokkot már nem bírtam volna ki. De tényleg borzalmas az ilyen update meg crackfix meg updatefix, meg dllfix, meg minden. De megérte megvenni, 6 hónapja nem játszottam mással😄D

BiG G
phszihiáter látott az elmúlt fél évben? 😉

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

autoszimulator
hûha megjelentek a lazasrácok akik neten keresztül olyat vandálkodnak... aztá közebn a szgép elõtt kis 12 éves, szemüveges, vasággyal együtt 40 kilós gyerekek, akiknek ha szól az anyukája, rohannak sirva... nembaj élvezzétek csak ki, az internet a tiétek is 😄

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
<#wow3>

És mi ellen jók a büntetõpontok? Bevonod a jogsim?<#vigyor> Azért kösz...
zoli122
ÉN ADNÉK 3-at IS<#boxer><#mf1><#mf2><#violent><#gun><#eplus2><#duma>

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
HONNAN VESZI HOGY NEKEM NEM EREDETI VAN?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

zoli122
Te míbõl gondolod hogy nekem nem eredeti?

janos666
Bocs, tudod hogy nem sértésnek szánom, de én kibaszottul adnék most neked ezért az ordibálásért vagy 2 büntipontot ha moderátor lennék. Olyan szabály is van hogy csak az moderálhat aki moderátor, nem kell túlzásokba esni...
CheAteR88
<#buck>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

akkor beperelnék õket és nem lenne több cs:S update 😊

RaSTaBaNDiTa
énis warezzal toltam aztán bejött a játék aztán megvettem, ha valakinek tetszik ugyis megveszi mert belefárad az örökös warezpatch meg serverkeresésbe ...

hûha.
azért vigyázz hogy infarktust ne kapj 😊

janos666
Tetszik ez az új bug a hivatalon listán:
"Using a specific method you can exploit the radar to show all users as if you were a spectator."
Megint van build-on wallhack a CS:S-ben, még az lenne érdekes ha nem fixálnák, hanem bannolna a VAC ha sorbaütsz egy pár konzolparncsot amit amúgy még cheatnek se minõsít.
balvin
csak 5 perc után jöttem rá hogy a medialjanos666 az te vagy😄D egyébként én soha nem láttam autót abban a kamerában... lehet hogy bennem van a hiba, pedig a képrejtvényeket egybõl megoldom xD