Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehetne mapteszt van nép
izé,azt belehet állítani hogy fun fun mapokon like dolls gravitáció legyen kisebb?😄 sztem mók
Lesz pár új mapunk:

de_ferrets_final - rats szerû funmap
de_deathcookin - ugyancsak
cs_assault_ds - egyszerû, de igényes verzió, jóval kevesebb kemplehetõséggel
cs_wolfenstein - van ez a beach assault mapunk... meg volt már régebben omaha beach is. Szal olyan, csak ez valami eszméletlen jól meg van csinálva.
de_crazytank_hq - Phys fun map nippertõl 😊 Azon kívül hogy tele van pakolva mozgatható, kilõhetõ stb ökörségekkel, egy jókis de map.
de_kismayo - amolyan féligmeddig dust szerû, de ötletes, tetõnmászkálós, jómap.

Ami lejön most:
china
dust4ever
evolve_tn
advance

Mapteszt valamikor este. Talán.
autoszimulator
A sablonokat is elfogadják az ilyesfajta oldalakon, csak akkor az tényleg a klánról szóljon. És egy phpBB sokkal jobban tud kinézni, mint egy képekbõl és táblázatokból igénytelenül összehányt weblap... A phpBB is moddolható, saját menüket lehet bele tenni.. És egy Clan-members menüpont még a legkeményebb kupa-admin szivét is megdobogtatná 😄D

Nekünk anno még a VWAR egy jól átszabott változatát is elfogadták a CB-n, mint hivatalos weblapot, mert tettem mellé szerverfigyelõt, meg rengeteg vwar addont, voltak hirek, stb..., ezenkivül mindezt egy szép, egyedi köntösbe bujtattam, igy olyan volt mint egy 3 hasábos portálrendszer. Csak elég sok munka van az ilyenekkel, mely ugye egy klánweblap esetén nem éppen megtérülõ, hisz a látogatók többségét nem érdekli maga a tartalom, kivéve ha játékosokról van szó... Õk pedig ugyis csak az eredményeket nézik...

.: mobilize.hu :.

itt lehet egyszerû oldalt regelni ami már jó a ligáknak.

janos666
Mondjuk igazat adok, én se értem hogy egy phpbb-bõl moddolt lap (vannak hozzá olyan összetett modok amikkel a fórum mellett blogokat, hírezõ rendszert, és még ezernyi faszságot lehet nyomatni akár egymás mellett, -vegyük példának a klánhonlapot, lehet hozzá saját warstatisztika adatbázisuk grafikonokkal, átlátható táblázatba rendezéssel...- szóval merõben összetettebb lesz mintha csak 5-6 html oldalt csináltál volna FrontPageben.). Attól hogy phpbb motor az alapja még nem lesz igénytelen lap. Fõleg nem annyira hogy visszahajítsák. De külömben sincs sok köze egy honlapnak egy klánhoz. Mi hírei vannak egy klánnak egy taglistán meg egy warokat logoló listán kívül? Szerintem semmi érdemleges. Minden más ami oda kikerülhet már csak egyéni pluszmunka aminek nem sok köze van ehhez az egészhez.
urbijoe
tegnap este nekem se ment

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Shep
haha mostmár megy

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szega87
csak neked <#eplus2>

Szega87
nem , vannak letölthetõ templatek a neten és ilyen sémákra épül aklánok 95% -a , szal mi vlmi olyat akarunk ami másnak még nincs , remélem érthetõen mondtam

Shep
csak nekem nem megy a steam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BiG G
azalatt hogy innovatív mit értesz? hogy még csak ötletek és tervek vannak? 😛

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szega87
innovativ honlapon dolgozunk 3 hete de még csak ötletek és tervek vannak

BiG G
*delphi

BiG G
szvsz egy magára valamit is adó klánnak van weboldala, ahol információkat tud közölni. A fórum merõben más, ott információ-cserérõl van szó. És nem kell ehhez informatikai suliba járni, vagy érdeklõdni hozzá, ez a szükséges minimum szerintem egy komolyabb célokkal rendelkezõ klánnál...

és ha már valaki aktívan csézik, akkor nem lehet teljesen analfabéta a számítógép iránt, tehát kis gyakorlással simán össze lehet dobni szebb darabokat is, vagy kér külsõ segítséget. Nem delpi programozásról beszélünk, ráadásul ma már reneteg program megkönnyíti a webmesterek dolgát, nem notepad-ban kell lefirkantani a html/css/php kódokat.
persze ráérõsebbeknek ott is lehet^^

písz

Köszi!
Szega87
nem mindenki kárörvendõ , de vannak páran
nem mindenki jár info jellegû suliba , de sokan járnak
nem mindenkit izgat a honlapszerkesztés , de tény hogy érdekes

stb , stb , lapozzunk ...

Illetve nem minden klán olyan igénytelen, hogy egy honlapja se legyen 😄
OrioN the S
:😄 értem hogy érted ,hogy én értem hogy õk értik

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
nem minden klánba van olyan akit érdekel a honlapszerkesztés

stp4trick
ja télleg:

ÉRTED?
Nem érted,nem is értem vagy õ érte hanem

ÉRTED??????????

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
ezt

MIKROHULLÁMÚ TERRORTEKNÕSNEK

neveztem el

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
Aha. Értem. THX!

<érti>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem tartják elég komolynak azon klánokat, akik csak egy sima php-s template fórumot lõttek fel, klán weboldalként.
OrioN the S
Fúú nekem naonsok gyöngyszemem van szkrínsátbó 😄

OrioN the S
Ez mit jelent? 😊 Így kb. tudom. De plz d^^.b Csak kiváncsi vok 😊

Azt látom ,hogy aszonnya ,hogy nem klánwebszájt a zoldal hanem forum és nemteccik nekie.

stp4trick
Egy kis gyöngyszem:

Végülis jó módszer arra, hogy a szervezetlen, newbie klánok jelentkezését kiszûrjék.
Zsoltika 007
Clanbase-el is volt már ilyen tapasztalat.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87

Szega87
az eggyik kupára akartam benevezni tegnap azt clan home page egy olyat adtam meg amin php bb alalpu forummotorja kiegészitve taglistával , erre ma ez a válasz jött :

ENEMY DOWN - CLAN REJECTED

Sorry, your clan application was unsuccessful.

The following reason was given:
� Your website is a forum, not a clan website. You must have a clan website which complies with all the details as listed in the "Register New Clan" section of the Enemy Down website.

If you would like to try again, please make sure
you meet the requirements before applying.

Enemy Down Admin.
www.enemydown.co.uk

LOL???

stp4trick
ha más már végképp nem lesz, végsõ megoldásnak hagytam

töröld le az egész cstrike mappát, csak a pályákat mentsd ki elõtte

stp4trick
azt hol?

M@TriX
a fegyverek konfig fájljait is törölted?, mert egyes fegyver addonok, mivel más a fegyverújratöltési ütem ahhoz is hozzányúltak és/vagy más hangfájlt használnak ami a konfigban benne van, de te már törölted. => így nem szólal meg.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

stp4trick
ja, aha, majdnem
csak 1-2nek nincs újratöltõhangja sehogyan sem, még gcf-bõl sem tölti vissza az eredetit, illetve játék során nem szólaltatja meg, ilyen a P90 meg az xm1014-es

A loss csak a netedtõl lehet, szal igen.
OrioN the S
asszem rakott be fegyóhangot és el van cseszõdve néki vagy nem jön be amit berakott vagy a régi nem jön vissza nemtom D:

Szega87
<#kerdes>

stp4trick
vagy 300 hsz-el lejjeb volt egy parancs, vmi cl_radar vmi azt kell 1-re rakni és akkor csak a pöttyök látszanak, nem takarja be a bal felsõ szegmenst

(szerk) szóval amit PZ ír alattam<#taps><#banplz>

mellesleg nekem most már bejött az új radar, csak a kurva
FEGYVERHANGOK IS VISSZAJÖHETNÉNEK
már

ennyit tudsz tenni: cl_radaralpha 0
otto13
kb addig tart,néha fel-fel ugrik jéték közbe is10-15-re.😞(.de ma kezdödött. elötte soha nem volt ijjjjjjen gondom.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

A radart tényleg nem lehet kikapcsolni?Engem nagyon idegesít.

hidehud 1
Can't use cheat cvar hidehud in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
OrioN the S
skynet

autoszimulator
nekem játék közben is 40-50 csoki, német és magyar szervereken is, de nem döntögetek semmit, szimplán váltogatom a netszolgáltatót, míg meg nem találom a nagy Õ-t <#nevetes1>

.: mobilize.hu :.

Szega87
kör elején meddig tart? mert ha freeze time , buytime + 4-5 sec az nem gond ...

otto13
HI!
loss:1-5 choke:álltalába 0 de minden kör kezdetekör felugrik 40-50-re.😞(
mehetek asztalt borogatni a szolgáltatohoz?<#boxer><#eplus2>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Szega87
de_inferno_pro 1.1

cs2huról lelehet tölteni , egy próbát megérne

janos666
Annakidején az én szolgáltatóm is az ország legjobbjai közt volt, alig telt bele 1 év hogy nekem is be volt kötve (ismerõsöknek korábban már 3 éve is õk is mondták hogy ez kurva jó...) és azóta minden karácsony környékén (sok új bekötés) és nyár közepén (biztos sok szünidõs diák is otthon nyúzza a netet éjjel-nappal...) be-beszarik, de úgy hogy pl. 1 hétig folyamatosan megvan halva az egész rendszerük (a modem lát ki-bejövõ signalt, de IP-t már nem kap)mire rászánják és basznak neki valamit hogy megint menjen félévig (semmi többet nem tesznek csak átkonfigolják a központot hogy a településeken belüli vonalakra több sévszél jusson meg talán kicserélnek 1-2 régebbi elosztódobozt nagyobbra hogy elbírja). Szóval a hírnevekre nem mindíg lehet alapozni.
A legújabb.