Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de_ferrets_final - rats szerû funmap
de_deathcookin - ugyancsak
cs_assault_ds - egyszerû, de igényes verzió, jóval kevesebb kemplehetõséggel
cs_wolfenstein - van ez a beach assault mapunk... meg volt már régebben omaha beach is. Szal olyan, csak ez valami eszméletlen jól meg van csinálva.
de_crazytank_hq - Phys fun map nippertõl 😊 Azon kívül hogy tele van pakolva mozgatható, kilõhetõ stb ökörségekkel, egy jókis de map.
de_kismayo - amolyan féligmeddig dust szerû, de ötletes, tetõnmászkálós, jómap.
Ami lejön most:
china
dust4ever
evolve_tn
advance
Mapteszt valamikor este. Talán.
Nekünk anno még a VWAR egy jól átszabott változatát is elfogadták a CB-n, mint hivatalos weblapot, mert tettem mellé szerverfigyelõt, meg rengeteg vwar addont, voltak hirek, stb..., ezenkivül mindezt egy szép, egyedi köntösbe bujtattam, igy olyan volt mint egy 3 hasábos portálrendszer. Csak elég sok munka van az ilyenekkel, mely ugye egy klánweblap esetén nem éppen megtérülõ, hisz a látogatók többségét nem érdekli maga a tartalom, kivéve ha játékosokról van szó... Õk pedig ugyis csak az eredményeket nézik...
.: mobilize.hu :.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
és ha már valaki aktívan csézik, akkor nem lehet teljesen analfabéta a számítógép iránt, tehát kis gyakorlással simán össze lehet dobni szebb darabokat is, vagy kér külsõ segítséget. Nem delpi programozásról beszélünk, ráadásul ma már reneteg program megkönnyíti a webmesterek dolgát, nem notepad-ban kell lefirkantani a html/css/php kódokat.
persze ráérõsebbeknek ott is lehet^^
písz
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
nem mindenki jár info jellegû suliba , de sokan járnak
nem mindenkit izgat a honlapszerkesztés , de tény hogy érdekes
stb , stb , lapozzunk ...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ÉRTED?
Nem érted,nem is értem vagy õ érte hanem
ÉRTED??????????
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MIKROHULLÁMÚ TERRORTEKNÕSNEK
neveztem el
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
<érti>érti>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azt látom ,hogy aszonnya ,hogy nem klánwebszájt a zoldal hanem forum és nemteccik nekie.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ENEMY DOWN - CLAN REJECTED
Sorry, your clan application was unsuccessful.
The following reason was given:
� Your website is a forum, not a clan website. You must have a clan website which complies with all the details as listed in the "Register New Clan" section of the Enemy Down website.
If you would like to try again, please make sure
you meet the requirements before applying.
Enemy Down Admin.
www.enemydown.co.uk
LOL???
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
csak 1-2nek nincs újratöltõhangja sehogyan sem, még gcf-bõl sem tölti vissza az eredetit, illetve játék során nem szólaltatja meg, ilyen a P90 meg az xm1014-es
(szerk) szóval amit PZ ír alattam<#taps>#taps><#banplz>#banplz>
mellesleg nekem most már bejött az új radar, csak a kurva
FEGYVERHANGOK IS VISSZAJÖHETNÉNEK
már
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
hidehud 1
Can't use cheat cvar hidehud in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
.: mobilize.hu :.
loss:1-5 choke:álltalába 0 de minden kör kezdetekör felugrik 40-50-re.😞(
mehetek asztalt borogatni a szolgáltatohoz?<#boxer>#boxer><#eplus2>#eplus2>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)