Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

17:30-kor szerintem letesztelhetjük a nightfever finalt, meg a cabinet8-at a szerveren.
Sland
na most úgy tûnik semm gond nincs de nem akarom elkiabálni

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Ha már a hibázás szintjéig eljut a melegedés, akkor nem kizárt a maradandó károsodás sem.
nekem is amiatt melegedett túl a videokarim nemis olyan régen :S ,most pont ma elkezdte ujra csinálni ,igaz csak egy félpercre, de semmi melegedés nem volt:S ,csak a hiba a képernyõn😞
Sland
na kipucoltam a gépet. ennyi port már rég láttam... vastagon állt a ventikben a szösz...
na majd kipróbálom hogy most mit csinál cs alatt...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Azok majd utólag mennek fel, mert még nincsenek készen.
Szega87
nekem tápegységhiba miatt csinálta ( 5 éves volt szegéyn)

Szega87
zsir , direkt hagytad le a kisképes ajánlot balra?

Sland
nem merek cszni mert félek hogy meghal a gép. régebben az volt hogy játszottam és újraindult a gép. vagy pedig bejött egy kék képernyõ.... aztán felraktam sp2-t és minden oké volt. most meg megint elkezdte ezt csinálni. de csak cs-nél 😞

Amúgy a ma délután folyamán folyamatosan frissül a hq custom map szekciója, minden kikerül ami a szerveren fentvan jelenleg. Képek, letöltés, leirás, stb. Egy 5-6 új már kint is van.
Sland
köszi

autoszimulator
letöltöd az erre a célra szolgáló kitömöritõ progitinnen.

.: mobilize.hu :.

Sland
Na letöltöttem de valami *.7z a kietjesztése. avval mit kell csinálni?

Lompi73
Nem célzásnak szántam.
Csak mint felmrülõ probléma,jeleztem

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Az admin jog téma tervbe van véve, csak még nem volt idõm rá.
A filet frissítették csak.
Lompi73
Szerintem az se elhanyagolandó tény, hogy kevés embernek van ADMIN joga!
És közülük se mindíg van fennt vki. Akik meg fennt vannak azok meg nem tudnak semmit se tenni, mapváltás, szavaztatás, kick...stb
Erre is kéne gondolni sztem.
<#nezze><#wilting>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Sland
én fps bananan nem is találam...

de ez nem a régi?

Sland
Adsz linket???

janos666
Néha én is használom az auto és fõleg a re-buy gombokat, de ahhoz is tudni kell hogy mit fut ki a pénzed (pl. ha épp egy m4 + ammo amit fut mehet az autobuy, illetve ha sok a pénz akkor a rebuy, de ha kevesebb akkor kézzel kell mert az automata képes SMG helyett pisztolygolyót és minden faszságot venni míg 0$ marad és ott álsz alapstukival, illetve hasonlóan okosan elbaszin a pénzt a semmire a rebuy ami megveszi a gránátokat, stb. csak épp puskára nem marad...)
akárhova ahol a szervezõk meg tudják oldani, gondolom nem lenne nagy pénzkiesés ha pl. a mammutban nyílt új helyre befizetnék a 3 legjobb csapatot 2-2 órára és kérnének mellé egy sourcetvt.

az nem normális, hogy egy netes amatõr versenyért pénzt adjanak akárkinek, ez lealacsonyítja a cs-t és az esportot.

a nagyon tehetséges cs:s scene nagy része ugyis autobuy-al vásárol d:

Szega87
nem a helyrajzilag melyik városba hanem melyik játékterembe?

budapesten?

OrioN the S
holvagyok D: segiccsetek <#zavart2><#wow3><#guluszem1><#bdead><#help>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

vigyükis fel 64re a szervert😄
Kijött a nightfever final 😊

emoved the last dark spots
elevator works more fluid
fixed the last bugs
terrarium got a resident
minor eye candy added
64 player spawns
overview works with new radar
place painted .nav by BarnDoor
new file size 44 MB (bspzip = 22 M😎
balvin
nem fél napig, max 15-30 mpig😄

janos666
Na fasza, a következõ CS:S updateben megvariálják a fegyverek árait. Ez kb olyan érzés lesz mint ha végre bevezetik majd itthon is az eurót. (ugye bele van már vésõdve az emberbe hogy ha ránéz mennyi pénze van már tudja is mire költse el, de így sokszor félre fog vásárolni egy darabig az ember vagy fél napig kezdõn áll és számolgat)
Mozzanat
valaki nem jön játszani???

janos666
Régen jártam ide mert nagyon hihetetlen módon adott be mindent, de aztán lenyomtátok vagy 2 hétre és mire újra megtaláltam mindíg csak 4 bot kergette egymást.
Szega87
köszi , mostmár elég sok munkám van bennne és végre elértük hogy minden nap menjenek rá anélkül hogy nekünk fel kéne járni <#ravasz1>

Többiek is bátran nézzék meg : **HUN--Evolution** a neve
80.77.120.52:27017 az IP cime

urbijoe
szia <#integet2>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Mozzanat
jo reggelt urbi zso-

urbijoe
Szega
jok a szervereden a map-ok <#eljen>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
már látom magam elõtt mikor beverik a döntõ nethigh gyõztesét a a netlow lanpro 9 évesek :d

Szega87
te hol rendeznél netes kupának lan döntöt MO.n?

lan döntõt vagy szar

Szega87

A mai napon lezárult a nevezés az õszi idényre, így hamarosan kezdetét veheti a játék. A jelentkezett 52 csapatból. 14 már biztosan ott lesz a 32 induló között, míg a többiek a selejtezõkörbõl kvalifikálhatják be magukat. A 14 „kiváltságos” csapatot az alábbiak szerint válogattuk ki.

-Két elsõ helyen kiemelt csapat: Ancients, Dalay Lamas,
-Hat második helyen kiemelt csapat: akarmi, BMCT, d2t, FrienDs, X-plosiv, ,
-Hat honorált csapat, akik a 2005-ös idényben is részt vettek (és azóta nem bomlottak fel): bcsz, grade.source, IP, SuicidE, uTs, Wikings,

A többi jelentkezõt sorsolás útján párosítottuk össze. A selejtezõ körben a mérkõzések két nyert pályáig tartanak (1-1 választott map, melyeket elõre NEM kell leadni). A meccset késkörrel kezdik a csapatok, ahol a gyõztes fél választ elsõként pályát és oldalt is (a második pályán nincs késkör, mindenki az elõzõ map kezdéséhez képest ellentétesen oldalon áll fel). A késkört elvesztõ csapatnak az elsõ pálya lejátszását követõen kell elárulnia a választott pályáját. Amennyiben a nyert pályák aránya 1-1, úgy egy döntõ, harmadik pálya következik a KPE (Kizárásos Pályaválasztási Elv) szerint. Ekkor a klánok felváltva választanak 1-1 pályát, amelyiken NEM kívánnak játszani. Ezt addig folytatják, míg végül egy pálya marad, amin a döntõ mérkõzést játszzák (itt az oldalválasztást ismét késkörrel döntik el). A selejtezõ kört szeptember 16-ig kell lejátszani. Minden lebeszélt mérkõzést két nappal az idõpont elõtt le kell adni e-mail-ben a [email protected] címre és jelezni kell egy adminnak is a kupa IRC csatornáján.

A csoportbeosztásokat szeptember 17-én sorsoljuk ki."

Selejtezõ párosítás »

taigetos-positive vs iNcentive` Norbulusz Multigaming Clan
Damage Over Times vs hYstEAM
frag-guild vs Knock Out Stars
Get The Feeling vs LOG
Hardcore Gamers vs FoD
vs freeZe.gam!ng
UM¡Skill.css vs BETYÁROK
P.A.N.I.C.S. vs STeAM-Source
Instructors vs Prophets
Missonarys Clan vs escape
ETAlon.css*BarossNET vs Demons of Silent Death
Prev!sion vs anXiety
reVolution vs Rw4Rð
rs- red stars vs not-ready
deep cover vs jarheads
Exp vs Headshot Givers
thuGs.GaminG vs SoNs Of Acapulco
Senatus Popolusque Romanus vs i am
Vajaskyfli vs HDFV

Szega87
szavaztam

Aki volt mapteszten, az menjen szavazni a HQ-ra, hogy melyik mapok kerüljenek a cyclebe.
cstrike/maps könyvtáradat kell kimenteni.
De sok mapnak még vannak egyéb filejai is elszórva, materials, meg soundsban pl. Ezeket nehéz kiválogatni. Szal elég ha a mapsot kimented, a többit már nem téma lehuzatni vele, mikor belépsz a szerveren a mapra.
Mozzanat
A letöltött mapokat hogy tudom kimenteni, hogy az ujratelepitésnél ne keljen ujbol várni rá

partivan a szerveren!
stp4trick
akkor ezt hol tudom törölni?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
most!!!4444négyöthat

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Na, akkor legyen most mapteszt. 19:00kor.
Admin indíthat votet rá.