Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondoltam felmegyek egyet játszani...
látom updatel a source és most egyetlen egy szerverre sem enged fel
"Server is out of date" pff
másnál is?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
hoy ehh
<->-> September 12, 2006 (current release)
Changes/Additions
--------------------------------------------------------------------------------
Added zoom/scope to first person view in SourceTV
Bug fixes
--------------------------------------------------------------------------------
Fixed exploit to access full map overview while alive
Fixed exploit to bypass mp_forcecamera 1 restrictions
hoy ehh
hoy ehh
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hoy ehh
hoy ehh
TV: 195.228.155.223:27040
frag-guild KO.s* 2006-09-13 20:00 de_dust2 Pigstick OBiNet+GLT Kupa #3
TV: 195.228.155.154:27020
15 fps-el javult a game
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
de igaza van amennyit szendvecc vele azóta má rég ujratehetted volan😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Egyébként ha valakit érdekel csak nyugodtan, megbízható emberke.
Amúgy prohardwaren is probáld meg ha még esetleg nem...
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Angol/Francia szervereken is 50-70 ping 20000/100/100.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
(sry ,hogy helyette válaszoltam,de most vagy kötekedni akartaál vagy vmi baj van .#veled)
e-mail:[email protected]
msn:[email protected]
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
(<#szomoru1>#szomoru1> )
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Megkezdõdött a CAL Euro Open 2006-os õszi szezonjának regisztrációs idõszaka. A nevezésre egészen szeptember 30-ig van lehetõség, ezután Szeptember 25-én veszi kezdetét a nulladik és október 2-án az elsõ játékhét. A teljes szezon hét hétbõl fog állni, mely alatt nyolc mérkõzést kell lejátszani. A részleteket hamarosan nyilvánosságra hozzák, de a szervezõk addig is figyelmünkbe ajánlják a hivatalos fórumot, ahol lehetõség nyílik a különbözõ ötletek felvetésére és megvitatására.
http://www.caleague.com
regisztrációs tutorial
Stormführer 4eva!
( <#mf2>#mf2> )
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
obikupán haverom karijával nyomom majd ,de egy ideig nem láttok majd sztem játszani :S
szal bájbáj
(aleggecibb dolog hogy nemtom hogy miapicsa baja van,mert játszokjátszok,kb 20percet és megin vertexnyúlásbágzás,és kifagy a kép..jo restart...aztán már DOS-os felület csíkos//nincsköze ugye driverhez// és bejelenkezõképernyõ szintén...majd a winben halál,nemtölti be//ugye az a driveres rész//...
na nekiesek csökevénymódnak, lebaszomadrivert hogy haddszóljon,visszamegyek ,és driver nélkül megy a win katonáásan!! tok csetelni meg minden ,csak szûzvinem van:S...játékra alkalmatlan😛,na ígyjártam ,játszátokkkimagatokat míg nem vagyok😄