Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ami a lol, hogy deltamillbõl már kinyomtak hónapokkal ezelõtt egy deltamill2-t, amin megjavították az eredeti bugjait, viszont a szerveren valamiért nem fut, mert ott nem jelenik meg egy csomó textúrája 😄D
Én teszteltem a mapot, mint ahogy az összes többi képrõl jónak tûnõt is szoktam 😊
Azon kívül, hogy leirta róla milyen remek map, remekül remeken lehet remek játékot játszani rajta, csak személyesen nem próbálta ki.
Ugyanis T spawntól rögtön balra belelõ a hordóba, máris kifagy az egész grabanc tõle. Egy csomó propnak nincs fizikai tulajdonsága a mapon, tehát egy bughegy az egész. Akármilyen remek is lenne, ha tényleg remek lenne.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.: mobilize.hu :.
Általában susogós melegítõbe jo ,farmerba kizárt... és az is zavar ha vmi nagy papírlap van az asztalon ami fehér me zavarja a szemem.
nemlehet hogy ezmind egy gyökerebbb videokari miatt...
nekem pl belõve+fáradtan elég jól megy. csak fáradtan vagy csak belõve nem ad be semmit 😊
:ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐdddddÐÐÐddDD
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Én egyelõre csak a szerver oldali változást látom, az annyiban kimerül nekem, hogy az eddigi stabil 496fps helyett most 460-560 között mászkál. Szal valamit tuti belenyúltak az engineba.
De ezek valami mást is updateltek, nem csak azt, ami le van irva...
<->-> September 12, 2006 (current release)
Changes/Additions
--------------------------------------------------------------------------------
Added zoom/scope to first person view in SourceTV
Bug fixes
--------------------------------------------------------------------------------
Fixed exploit to access full map overview while alive
Fixed exploit to bypass mp_forcecamera 1 restrictions
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
azér a fegyobeszerzõd nevét megadhatnád, mer kéne pár olcsó AK <#zavart2>#zavart2><#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.