73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
PunkZoli #71650 azért én csak nem venném biztosra a holnapi updatet, mivel a mutlicore még mindig bugos...
több és stabillab az fps mint multikórral, és mint a mostani csében ugyan -
Nekem 2,5 dízelem lesz, manuális.
Ilyenről még nem hallottam, hogy rángat. Lehet a kuplung szórakozik egy kicsit.
Na de elég az off-ból! :) -
Svx #71648 1. gen(sárgaindexbúrás), 2.0D, 4 seb hosszított váltó, alapfelszereltség(elegance ha jól tudom).
Amúgy az normális, hogy hirtelen gázadásnál/gázelvételnél rángat?
Meg akkor is ha szabályosan(minél gyorsabban, egy időben a gázelvétellel) nyomom ki a kuplungot?
Mert ilyen volt már mikor megvette, azt mondta nem gáz, mert már öreg, és valszeg motortartó bak. De az nemrég cserélve lett, és azt mondta még mindig, viszont ha nem engedi fel a gázd, amíg ki nem nyomta a kuplungot, akkor nem csinálja.
El akarja már adni amúgy, akar helyette egy kicsit újabbat, és TD-set, nem nagyon vették meg eddig, úgyhogy fogta és leültettette. Elég durván néz most ki :D -
Dio szerverén mondták! :)
Értek hozzá, de nem tudom mi lehet vele.
Amúgy milyen 124-ese van? Motor, váltó, ilyenek. -
SL #71646 akkor éjfélig fent leszek
-
Svx #71645 Forrás?
Amúgy meg haveromnak van egy 124-ese, múltkor elmentem vele izzót venni(jobb első H4), kicseréltük, de utána sem világított a tompított. 3 kábel van, a barna a test, az biztos jó mert az megy a helyzetjelzőbe is, és az meg jó. A távolsági is jó. Biztosítékot megnéztük, azzal nincs gond, átraktuk a balba az izzót, akkor világít, tehát az is jó. Nem tudod mi lehet a gond? Csak a logod meg az aláírásod miatt, hátha értesz is hozzá azon kívül, hogy a kedvenced :) -
Svx #71644 Amúgy betaban ha botokkal játszok(mert csak azzal tudok, mert nincs beta optinem, úgyhogy maradt a SourceMod-os trükk) akkor csak a botok miatt darabos a mozgásom? FPS-em az jó. Meg ha már halott sok bot, akkor megszűnik a rángatás. -
Holnap jön! -
Svx #71642 Jövőhétvanmár hol a CsodaUpdate©? -
iWild #71641 jó napot! :) -
ne magyar serverekre jársz , ha pedig magyarra mész akkor normálisra :) -
Zazu18 #71639 Hát köszi szépen a segítséget!!!
Erre akko majd szabadalmaztatok egy rendszert és meggazdagszom... :P
Ha találkozunk akkor nem csalok!!!! :)
Üdv:
Soma -
ha bannolnak, akkor még van esély hogy viszamenj, lehet nem örökre banolnak, csak 1nap/hét/hónap :D
Igazából bizonyítani úgy tudnád, ha áthívod őkjet, hogy megnézzék hogy játszol :D:D:D
Vagy mondod egy adminak, nézzen már 1 kicsit, hogy lássa nem csalsz. Azán innentől, már azon múlik hogy mennyire gyakorlott, a csalók kifigyelésében :)
Mindenkire azthiszi, hogy csal, vagy látja ha tényleg csalnak.
voteban-al banolásnál, nem permanent bant kapsz, nemtudom mi az alap nálunk 1 hét :D -
ne foglalkozz vele, általános ez hogy mindenfélét mondanak mindenkire. van rengeteg magyar server
aztán ha már mindenhonnan bannoltak mert minden admint lelőttél akkor az elsőn már lejárt a ban és mehetsz körbe újra :)
-
Zazu18 #71636 annyira nem szoktam vele jáccani... hetente egyszer-kétszer... ilyen klán meg nem tom milyen csapatokba meg nem akarok belépni, mert annyira tényleg nem érdekel...
csak jó lenne ha nem gondolnák rólam azt h csaló lagyok... -
ha már ilyen jó vagy akkor ideje csapatot keresni és mixelni meg warozni ahelyett hogy publicon pazarlod a tehetséged -
Zazu18 #71634 Üdv!!!
Olyanom van, hogy a játékosok azt hiszik, hogy csalok... Én tudom magamról, hogy nem... De ezt hogyan tudom bizonyítani a többi játékosnak???
És ha bannoltak akkor már nincs visszaút a serverre???
Kössz a segítséget!!!
Soma -
Nem css be gondolkodtam és igen ez volt az egyik tippem :D -
HWSW..........így érted? Nem kell mindig css-ben gondolkodni.
-
SW-n?
Amúgy ja most úgy néz ki egész nyáron Bp-n leszek és kellene valami netet intézni ha nem tudom lebeszélni a rendszergazdával hogy az én MAC címemre ne legyen proxy vagy olyan legyen ami engedi a STEAM-et meg az FTP-t.
HA nem sikerül akkor én nyáron eléggé kiesek a melóból, max webadminon keresztül amit lehet. -
Köszike. Láttam SWn, hogy nem lesz netted (mert upc az nem lesz :D) Ez csak átmeneti? Vagy szopás van?
Más: Mikor lesz ez a server mizéria előre láthatólag? Mert ugye nekem kell csinálni de dolgozni is nekem kell. :( -
Beállítás kérdése.
Eddig is lehetett ilyen ESC-s módszerrel csak nem használt senki. -
nekem az nemtetszik, hogy pl beírom hogy nominate vagy valamit amitől egy menü ugrik fel, esc-et kell nyomni, és ott van egy menü, nem úgy mint eddig :/ -
Hát még mi se tudjuk hogy gondolta a valve :D, ha cska simán ráfrissítünk úgy nagyon sok szemét fog maradni.
Mi a legrosszabbra számítunk azaz újratelepíteni a szervereket. Hiába ez a legidőigényesebb illetve szopatósabb de a legtisztább is sztem.
Pályák menni fognak azokkal nincs baj.
SM fut, a pluginok meg majd elválik, most is sokat látok már egyes szervereken de sztem jócskán hullani fognak. -
SG? Létezett olyan szerver?
-
Na a hülyeséget félretéve.
Tudtok már valamit, hogy az átállás mit fog takarni? A mapok mennek majd? A csapatcsere, bank meg ilyenek hogy lesznek? Újra kell rakni vagy maradnak? Vagy csak a szolgáltató változtat és próba cseresznye? -
Tudom hol laksz...............
Rád gyújtom a házat............
-
Nekem meg lesz betonbiztos kifogásom amivel lerázhatlak :D -
Svx #71622 Tényleg, most így mi a leg SG közelibb szerver? -
Ne nagyon örülj.....
Ha nem mennek a dolgok akkor téged foglak baszogatni. :-D -
az általam használt pluginok többségére gondolok :)
sourcemod biztos megy mert most voltam egy szerveren ahol az futott :) -
Többsége nem :D
Végre eltűnnek a süllyesztőben a nem frissített bugos szarok. -
remélem a pluginok többsége működni fog vele :) -
SL #71617 jónak ígérkezik ha már a hitboxra sem panaszkodnak :] -
Jöv hétvége.
És már Steam New listáján is ki van írva. -
SL #71615 amúgy a bétát mikor fogják alkalmazni normálisan? -
Lassan 6 év után illene:D -
PunkZoli #71613 :( köpönyegforgató :( -
MA megint játszottam a CSS betaval (legutóbbi óta volt 1-2 frissítés) és eléggé rácsodálkoztam. Hitboxok nagyon a helyén vannak, semmi laggeroskodás stb...
LEhet a végén mégis értelmes játékot kapunk :D -
Ez eddig stimm.
Csak nem mind1 hogy az engine váltás okozta bugokat min ki kellene javítaniuk.