Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Igazából funból használta, mert jó szopatni a népet, de csak törtön, mert félti az accját, meg mert a törtösök amúgyis megérdemlik alapon :) ha meg használta is eredetin, nem eleget, eléggé low :D

@

Spészgószt
Ha az egér görgõjével kattintasz rá (mouse3) párszor akkor sokkal jobb!
<#hehe><#idiota>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
X22..... Nesze Klikk ide itt egy link hozzá! Ez mûködik is! <#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

kifli
leszedek egy tört cs-t és azzal szórakozok, hogy retryzek :D

Ha meg is kell halni hozzá, akk itt egy script :)

bind "mouse1" "kill; retry"

:D
Lacccca
AntiRejoin be van kapcsolva :)
És mivel a nonsteameseknek nincs ID jük vagyis van de mindenke 0:0:0 így azt hiszi a rendszer hogy a 0:0:0 játékos ugyanabban a körben már többször is játszott.
Plugin beállítás kérdése.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

HTS s3rg1nh00
nem nézted te jól meg azt a letöltési linket...<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szega87
nem értem, hogy egy több ezres napi látogatottsággal rendelkezõ portál hogy süllyedhet le ilyen szintre

a valamelyik oldalon írtak róla egy cikket most néztem van videó is a cikk végén ott van a letöltési linkje és jó is! nos ehhez no comment!
már tudom mitõl nem vakulnak !!!!
Szega87
egy rendkívül elmés nem nevezem meg szerzõ nem nevezem meg css közösségi oldalán cikkezett több alkalommal errõl a cheat programmal, csak azon nem gondolkodott el, hogy ezzel reklámozza, de lehet ez volt a célja? azóta meg belevésõdött a köztudatba. Holott emberek 99,9% nem látta, nem tudja mi az. Persze ez személyes vélemény

mi az az X22 õ mindenki arról beszél? hogy azt használom!
CheAteR88
néha csinál a szerver egy olyat hogy a nonsteamosokat megöli:D kb vagyunk vagy 6-an a 20 fõbõl akik életben maradunk.. kicsit nevetséges...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
Csiterek miatt berágott Yoda és eredetire váltott, kb. 1 hétig volt eredetis a szerver, senki nem játszott rajta... :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lacccca
Természetesen csak tört játéknál használtad és akkor is csak azért mert a többiek is használták és ezért tkp belehajszoltak hogy használd, de steames accounton sose használtad természetesen.

Szega87
te már csak tudod

solo
bhop script ért nem ad bant a vac, mivel az csak egy folyamatos script sorozatot küld be a játéknak, semmit se módosít rajta.
kb olyan mint a memóriába beíródo cheat-ek, azok sose lesznek detected-ek, de sose lesznek olyan jók mint az x22 vagy akármi más ami módosítja a játék egyes file-jait.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

kifli
Énis erre gondoltam, és mondtam is neki hogy azért biztos nem kapta :D

Lacccca
Azért nem osztogatnak.
Ez tudod úgy megy hogy miután megkapja a bannt akkor eleinte tagad majd keresi a kifogásokat.
Ennyi.
Akit a VAC bannolt az jogos és nem pitiáner dolgokért kapja.

kifli
énis voltam fent multkor, engem csubakka akart bannolni, csak most nincsen neki adminja me ellopták az accját. :D

Egy kérdés: egy gyerek azt mondja nekem, hogy bhop script miatt kapott vac bant. Namármost szerintem ilyen nem lehet :D
Abba sima wait meg +jump lef-right parancsok vannak, azért nemhiszem hogy bannolták volna. Vagy mégis?
Mozzanat
idióta egy szerver,ha nem tört lenne már rég a súlyésztõben lenne

CheAteR88
az meredek:DDD
sg annyiból volt jó hogy hq-n legalább megnézhetted hogy ki miért menyire bannolt:D
jo igaz a végén már sok volt a mert indok:D

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

nyomtam én is ma 2 órát star warson.
abból kb 1 órát fent volt Doki és TySoon.
lehet tippelgetni hány ban volt az alatt az egy óra alatt :)
de úgy vettem észre egyébként akik odajárnak azok rutinosak és ban után rögtön jönnek fel újra, Dokiéknak meg fel se tûnik. azt sem tudják észben tartani már már hogy kit bannoltak és kit nem :)
az se tûnt fel nekik egy percig se, hogy engem is bannoltak... (5 év source-ozás után fel kellett raknom az eredeti mellé még egy törtet :)

Narxis
80.249.166.36:27120

mi az IP címe annak a szerónak?

a badboyson is volt vagy 15 admin más nem tudtak csinálni mint bannolgatni! de a szerót normálisan megcsinálni azt nem 50 es choke lagg!
akkor beállították 40 ms re a pinglimitet nem lehetett felmenni úgy hogy ki ne dobott volna egyszer magas ping miatt!
most meg van 20 loss! érdekes hogy sokan úgy is tudnak jól játszani!
ahogy 40 megkapta az admin jogot aznap kibaszott egy hétre
Narxis
pfff, szánalmas az az ember. Nem igaz, hogy nem tûnik fel Han Solonak vagy Yoda-nak, hogy elûzi az embereket.

leszarom!
De Deathmach szerverrõl permával kibaszni! és a másik hogy volt egy aimos gyerek aki már egy hete itt játszik nem tudom milyen aimmal, de majd március végén kiderûl, csak nem remeg a kép és közelrõl ránt a fejre! és mindig ugyanúgy mozog a célkeresztje 3 embert fejbe lõtt úgy hogy felugrott a levegõbe, és õt baszik kibaszni!

amúgy meg tört szerver csak dinamikus IP cím kell és bannolgathat a f@ kalapja majd megsz patom

5w0rdf15h
Doki bannolt engem is mert lemertem lõni :)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

CheAteR88
szerintem ezt nem itt kéne és kurvárade nem így:S.........

Narxis
SW régen jó volt, Csubbakka volt egy kicsit idegesítõ, de õ se bannolt asszem nem is tudott.. :D Viszont van az a Doki vagy ki, felnõtt ember de ha lelövik mindig kommentál és van admin joga is sajnos. Én 2-szer lelõttem, már éreztem, hogy 3. ban lesz és ezért eredetibõl kiléptem és felléptem törttel, azt bannolhatja. Nem-nem csitelek, szerintem én vagyok az egyik leglámább játékos CS-ben. De egyszerûen utálom ha jogtalanul bannolnak, alapvetõen pedig jó a hangulat SW-n.

5w0rdf15h
:DD valami hasonló módon jártam most én is...felmentem SW-re, belövöm az admint, erre 2 óra ban :) szánalmasok az adminok arrafelé (is)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Narxis
<#wow1><#ejnye1>

CheAteR88
így már le is esett:DDD

armageddon666
Te kérdezted mi az, ki másnak szánta volna? :D

Töredezettségmentesítés egybe - grammar nazi was here :)

@

CheAteR88
ezt nekem szántad?:D

Lacccca
Töredezettség mentesítés. :)
Néha nem árt.
Igaz a beépített windowsos nem éppen a topp.
Én ezt ajánlom:
http://www.piriform.com/defraggler

Illetve ugyanitt vna eg elég jó kis rendszer tisztító is:
http://www.piriform.com/ccleaner

Gyorsak és hatásosak. AZ tisztítónál állítsd majd be a kedvenc böngészõdnél hogy ne törölje a mentett ûrlapokat és sütiket mert úgy a beírt jelszavakat kitörli.

CheAteR88
nah felmentem erre az ominózus szerverre amit sertével beszéltünk...
hát mit mondjak adni adja csak hát sok a HITETLEN:D

végülis élvezheto, csak ha nem megy a szerver akkor télleg veszek majd egy ujat. Azért kösz a gyors segitséget :)
kifli
az mx verzió csak dx7-et tud, a ti 8.1-et. Ajánlott egy új vga beszerzése, márcsak azért ismert nemhiszem hogy élvezhetõ sebességel futna a játék :/
Sziasztok, tudtok segitséget is adni, vagy csak Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzésével foglalkoztok? ha tudtok, akkor az lenne a problémám, , hogy nem tudok csatlakozni szerverhez, mert kiirja azt hogy kicked by console. Utána olvasgattam, kaptam tanácsot, de nem müködik. Gforce mx440-es videokarim van, ami dx9-es, mármint fel van rá telepitve, de a játék ugy veszi, mintha 7-es lenne. Ha beirom a consoleba azt, hogy mat_ dexlevel 80 ezt irja ki:
] mat_dxlevel 80
Error: Material "debug/debuglightmap" uses unknown shader "LightmappedGeneric_dx8"
telepitve van a videokártyám, szoval mi a baj? Kösz a válaszotokat!! :)
CheAteR88
vki ondja már el ire jó ez a "run defrag"? sose nyomtam még

Lacccca
Megbeszéljük.
Steamen vegyél fel.
Zsonak úgyis megvagyok, Csoki kollégánk kedvéért most Lila néven szereplek a listákban :)

Lacccca
Némítgasd ,de ne agyba fõbe feleslegesen.
Igazából nekem nem az nem tetszett hogy lenémítasz mindenkit mert kb nem érdekel, hanem ezt nagy fellegzõsen ki is jelented meg még utána beszélsz mikibe hogy "hiába beszélsz úgyse hallak stb.."

Sickness
adj admin jogot

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Szega87
van már regisztrációs jegyed? [ na jó nem szemtelenkedem ]

GaBenc
Engem meg azért baszogattál, hogy elnémítom az embereket. <#nevetes1> Most akkor mi is van? Persze tudom ne menjek olyan serverre amit nem szeretek. <#papakacsint>

Bocs de nem bírtam kihagyni.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

HTS s3rg1nh00
nem,viszont marha jól döntött,mert gyökkettõvel cammogott át...ha már nekem van elsõbbségem,vagy tépjen át 100-zal,vagy álljon meg,ha meglát...de lehet csak én vagyok ilyen hülye,hogy így gondolom<#rolleyes>

Szega87
legalább álló helyzetbe volt ? <#idiota>

HTS s3rg1nh00
egyszerûbb egy szervert leszarozni,mint kattintani kettõt.
meg egyszerûbb azt mondani,milyen gyorsan jöttem(50-el),mint észrevenni a stoptáblát ami neki ficcen be.(tegnap oldalba kaptam egy mentõt:\)

Lacccca
Akkor meg?
Szard le, némítsd azt csá.
Többiek attól még jófejek voltak és jó volt a régiekkel játszani végre.

otto13
Nem a beszólás :))(hozzá szoktam ) a stílus és az ,hogy komolyan is gondolta.Hidd el nem vagyok olyan érzékeny :))

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Lacccca
Pont ott voltam, és sztem kicsit túl érzékenyre vetted a figurát az a helyzet.
De ilyen mód az összes szerverrõl disconectálj sírva mert beszóltak...