73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Spészgószt
    Én ezt nem értem mi a gecinek sír mindenki 10 percel az update után...bazze várjatok már 1 napot vagy párat mire rendesen helyreáll az egész és futhat nyugodtan.....nem hiszem el hogy mindenki ekkora türelmetlen birka....minden gaménél ez van, nagy update...1hét sírás rívás, lag bug minden ami jöhet...aztán javító patch...pár hét és fut rendesen! De mit vártok báááz hogy a steam NEKED updateli aztán 1 perc múlva folytathatod ugyan ott a gamét ahol abbahagytad a többi ember meg le van szarva biztos mindenkinek ugyan abban a percben updatelte és utána zavartalanul megy minden tovább???!
    Nekem még elérni se lehetett a cs-t pedig 22.17 kor amikor írtam tegnap már uppolta, megnéztem most reggel...kár volt! Fasznak kell a configot is defaultolni...vagy legalábbis a gombok fele működik csak, van ami megmaradt van a mi nem. Pl a shift és a ctrl-t mostmár megkülömbözteti "jobb és bal" szerint!????
  • PunkZoli
    jó buta vagy
  • FSpofon
  • fook
    jézusom :D
  • toarpad
    VISSZA A RÉGI CSS-t !

HA NEKED SE TETSZIK AZ ÚJ CSS EZEN AZ OLDALON JELENTKEZZ FEL A PETÍCIÓRA HOGY MINÉL TÖBBEN LEGYÜNK ! KATT IDE KÉRLEK.. ALÚL CLICK HERE TO SIGN PETITION GOMBRA kaTT ÉS A SOROKAT TÖLTSD KI ! ELŐRE IS KÖSZI
  • solo
    +1
  • fook
    én már tudok menni, viszont nagyon nagyon laggos :D
  • Jamirofan89
    Pfejj srácok kész káosz ez a Steam update.Barátok többségének le se jött még.Szerók üresek.Csatlakozás > Invalid Steam key size.
    Ez aztán tényleg hiányzott...
  • kifli
    ja igen, egyes embereknek olyan problémájuk van, hogy az emberek, mikor meghalnak, lefekszenek és tarkóra teszik a kezüket, a vilolence parancsok mind 1-re vannak állítva náluk, -autoconfig sem segít. Nekem pl rendesen összeesnek.
  • kifli
    nekem magyarról jött le, meg még egy 3-4 ismerősnek is, csináltam gyors egy szervert, azt 5v15bot-al toltuk :D
  • Spészgószt
    Apuuuuuú! Kezdőőőődik!!!!
  • PunkZoli
    hja mostmár nekem is
  • Lacccca
    Játékok közül ismerősnek eltűnt a beta.

Aki a magyar szerverre állította a letöltés azt váltson vagy német vagy lengyelre mert valamiért elhalt a Totalos Content server.
  • kifli
    ezzaz, nem tudok fellépni 1 szerverre sem XD

ja és ezzaz, konfigolhatom újra a szerverünket :D:D
  • FSpofon
    jó lenne ha ez a team rajta maradna és állandóan frissítenék
    de úgyse :(
  • PunkZoli
    nálam a béta is fut még... nem lesz ez így jó :D frissíteni fogják még vagy 10szer a köv hónapokban
  • fdsag
    Köszi!
  • kifli
    na megkezdődött :D
    havernak frissít valami baszottnagy frissítést, nekem nem engedi elindítani a játékot, mert to busy a szerver hogy kezelje a kérésemet :D
  • Spészgószt
    forwardold magad a másikat meg korlátozd be, így tuti nem ránt le ha el kezd tölteni le/fel, inkább a fel a gáz...szerintem
  • kifli
    ront rajta egy keveset, de inkább csak akkor, ha más is használja a netet, és max sebességel tölt le, vagy ha valamit tölt fel. Feltöltés jobban érződik.
  • fdsag
    TP-LINK TL-WR1043ND-vel osztanám meg az internetem. Nem tudom, hogy a router mennyire ront a pingen?
  • kifli
    bhop 100-ason a legkönyebb, 66-on még lehet, 33-on meg lehetetlen :)

Van 100 és 66tr-es szerverünk is, és 66-oson sokkal nehezebb a bhop, bár ott csak deathrun mg meg ze/zm mapok mennek :)
  • Lacccca
    Nem szűnik itt meg semmi.
    Bhop, surf meg stb.. ugyanúgy lesz max azt írják nehezebb lesz (habár én mindig is úgy tudtam hogy 66-on könnyebb bhoppolni)
  • Spészgószt
    végre megszűnik az is! maga a bunnyzás szűnik meg vagy csak a szerverek???
  • kifli
    nemá, énmég kibunnyzom magam :D:D
  • Spészgószt
    mikor lesz má új cs????
  • Lacccca
    Sose volt értelme az FPS max nak :/
    Sztem.
  • Lacccca
    Szerver oldali FPS -hez nincs köze, azt továbbra is mi tudjuk szabályozni (persze ha normális minőségű szervert veszünk alapul).
    Erőforrás igényről meg annyit hogy mihez képest :) A régi motor 66 tic vel összehasonlítva nagyobb lesz biztos. A küldött/fogadott adat pedig sztem nem fog csökkenni.

De egyenlőre hülyeségeket nem szeretnék mondani mert jöhetnek még nagyobb változtatások ami miatt lehet nem éppen helytálló amit mondok.
  • kifli
    azzal hogy a max 100tr leesik 66-ra, a szerver erőforrás igénye alacsonyabb lesz? Kevesebb a küldött/fogadott adat, és kevesebb a szerveroldali fps is. Azért téged kérdezlek, mert azért te jobban értesz ehez a témához :)
  • kifli
    fps_max 67-nek van értelme 66 tick-nél? vagy 133? :D
  • Lacccca
    Én is sajnálom hogy megszűnik a 100 tic de én azt mondom ki kell próbálni hátha van legalább olyan jó az új netkód 66 tic -en mint egy minőségi 100tic a régi motorral.

Ha van legalább olyan jó akkor ez egyben azt is jelenti hogy kevesebbet fognak laggolni az emberek mert többnek képes kisajtolni magából a min 66 FPS-t mint a 100-at.
  • solo
    Majd elakadozunk 66 tick-el:C

Bár, remélem megmarad 1-2 tört a régiebbi kliensnél, és akkor van 100 tick:]
  • solo
    Kurvajó:C
  • kifli
    rendes szerverek eddig is 100tick-esek voltak :/
  • FSpofon
    legalább a 'rendes' serverek közt nem lesz így annyi eltérés, nem lesz mindenhol más a játék.
  • kifli
    háde nemá, milesz a bhop szerverekkel? esténként olyan jókat elszórakoztunk ott néha :/
  • kifli
    milesz a bhop szerókkal? :(
  • PunkZoli
    tickrate 66
  • Jim Morrison
    plz mondj egy normalisat :D
    jo lenne ha holnap jonne az update, ket hatom napig nem leszek, addigra kijavitjak remelhetoleg az update hibait.
  • Jim Morrison
    en is ritkan jatszok vele, kaptam is mult heten bant...ezert csak trikz szerokra jarok :D meg neha $2000$ mapra, csak ott mindig van cheater...