Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nézd meg a cpl firet, vagy a cpl strike-ot. SZÉP mapok, fõleg utóbbi. Mert ha elég igényesek, akkor így is megtudják csinálni jó fps-re.
A contra egy szar port 1.6-ból, abszolut 0 idõt fordítottak rá.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
majd egyszer lehet nekifexem
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy meg ingyen volt, szóval örüljél 😉
elfelejtettem a wart és tök jót gammátunk a sima szerveren.
na mind1, maj daemot megnézem.
kérdés: lehet 2* 3* ugyanazt a mapot írni (a versenyben)
vagy mindig mást kell?
üdv!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
faziskeses
Szal én már elõrelátóan ujrainditom a gépet mindig, ha megint be akarok lépni...
Nem tudjátok véletlenül, hogy az miért van, hogy ha a játékot másodszor indítom el, akár úgy hogy elõtte normálisan kilépek, akár úgy hogy elõtte "szabálytalan mûveletet hajt" végre a köv. történik:
A szerverre csatlakozás után egyszercsak megáll a játék és 5-10mp-ig beakad a hang, a képpel együtt, a winyó kerreg. Aztán megy tovább és megint megáll az egész, a hang meg ismétlõdik...
Ram van elég, még1x: mindez csak a játék többszöri elindítása után jön elõ. Nem tudjátok mi lehet? Elég szar úgy jáccani, hogy állandóan restartolnom kell a gépet, ha többször akarok jáccani egy nap.
üdv,
DEx-
Nikásze peeri menó
Szokás szerint letöltés után nevezzétek át õket valami egyszerû névre, hogy lejátssza õket a css.
Dollson meg én voltam feszültebb, simán lesétáltam fent a peremrõl pl 😄DD zso meg jokis fejeseket osztott.
Az elején nagyon aláztatok minket hiddencityn, de a végére csak kihoztuk 15-9-re, és nyertünk 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
van rá mód, hogy a ma esti wart specbe nézzem?
naon megköszönném!
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360