Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tagadtam, hogy valszeg jól játszható. De pubon más kritériumok is vannak, minthogy jó FPS legyen, amiknek egyaránt teljesülnie kell. Fõleg úgy, hogy ekkora választék van custom mapokból.
Úristen, flashet akarsz gyógyítani felülre?😄D
Szega87
Már bocsi , de mínõségre szerintem meg pont hogy összehasonlítható . Ismétlem nem a szépsége miatt csináltál . Mit tartasz cpl_fire és cpl_strike ba szépnek? mind2 ronda szvsz vagy te a custom verziós cpl_strike ra gondolsz ami sg n is van ? A versenyek mappok meg mind fps ben gazdagok ez vitán felül áll . Lehet hogy a te gépeden csúnyának látod , de nálam nagyon xép a de_contra versenymappok közt . Ha 0 idõt forditottak volna rá nem lenne ott minden nemzetközi versenyen

Már bocsi, de minõségre még cpl millel sem összehasonlítható a contra. Pedig a mill se egy csicsa map.
De nézd meg a cpl firet, vagy a cpl strike-ot. SZÉP mapok, fõleg utóbbi. Mert ha elég igényesek, akkor így is megtudják csinálni jó fps-re.
A contra egy szar port 1.6-ból, abszolut 0 idõt fordítottak rá.
Szega87
a verseny pályákat nem szépségre és nem hangulara szerkesztik talán azért , látható is hogy contrán és cpl millen mennyi fps van és milyen jól betaktikolható bugmentes mappok

"nem túl szép" - és akkor igencsak enyhén fejezted ki magad... bár én hangulatot sem igazán láttam benne.
Máris szebb az egész 😊
A de_contra-t feltesszük majd a szerverre? Nem sok helyen láttam még fotva és nekem bejön, igaz nem túl szép a graf, de hangulatos. Szerintem 😄

M@TriX
na jó megnézem mit tehetek 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nincs ennek semmi baja, csak könyörgöm mentsd már át PNG-be 😊 Ez a jpg igénytelenül néz ki, ahogy bezavarosodik a betûk körül pl.
M@TriX
tudom, hogy régi már, deha nincs ihlet hát nincs ihlet 😉
majd egyszer lehet nekifexem

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nem tudnék ilyet se, csak már kicsit uncsi nekem, ennyi 😊 <örülmeingyenvolt>

M@TriX
lehet csinálni jobbat, írtam.
amúgy meg ingyen volt, szóval örüljél 😉

Hogyne lehetne. De ez a ti dolgotok.
Szega87
A kupával kapcsolatba meg annyit hogy serteperte soha nem ér rá , csallo , lompi meg én készen vagyunk , nem lehet vlmi megoldást találni ?

Szega87
hát ez szomorú , amúgy megnéztem nem tom minem tetszik ezen szerintem nagyon zsir eddig , de direkt szakad meg a jelenetsor train végén ? vagy csak szarul vágtad ???? Figy amúgy in eye demot csak akkor veszünk ha a verseny követeli , de pl obi kupán ott csak source tv kötelezõ , ergo ha nem kell nem vettünk , de majd figyelünk erre is , xépen oldottad mega vágásokat , átvezetõ efektezést , majd még küldöm az anyagot folyamatosan , bár holnap ugy is update 😊

gratul a nyerteseknek, majd okulunk a demóból..
elfelejtettem a wart és tök jót gammátunk a sima szerveren.
na mind1, maj daemot megnézem.

kérdés: lehet 2* 3* ugyanazt a mapot írni (a versenyben)
vagy mindig mást kell?

üdv!
OrioN the S
jo -.- megyek kicsapom a brét

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jolvan nyugi már mert ugyszálybavágok mindnekit h kiköpitek a heréteknek a golyóit!

OrioN the S
hja.. Borg hipnotizál :|

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Feljöttök warmupolni.....nyekkenni nem tuttatok D: Elkezdõdött war és fekália volt a nagyi palacsintájába \: Mind1 -.- jovolt csak 10 évet öregedtem alatta D:

Hozzá kell tennem utána waron megint szanaszét szedett mindenkit orion és sick... 😊

akkor mi már nem is jáccunk?

SCITEK
Nezd meg Szega, hogy mirol beszelek. A SourceTV messze nem adja azt mint a rendes ineye felvetel. A celkereszt nemmozog, a fegyver nem cibalja a kamerat, es az ellenseg meghal, mielott meg beceloztak volna.

faziskeses

mindig csodálkozom ezeken az anomáliákon amiket átéltek😄
Nekem egyszerûen a loading képernyõn lefagy, ha 2x indítom a gamet 😊
Szal én már elõrelátóan ujrainditom a gépet mindig, ha megint be akarok lépni...
Hi!

Nem tudjátok véletlenül, hogy az miért van, hogy ha a játékot másodszor indítom el, akár úgy hogy elõtte normálisan kilépek, akár úgy hogy elõtte "szabálytalan mûveletet hajt" végre a köv. történik:
A szerverre csatlakozás után egyszercsak megáll a játék és 5-10mp-ig beakad a hang, a képpel együtt, a winyó kerreg. Aztán megy tovább és megint megáll az egész, a hang meg ismétlõdik...

Ram van elég, még1x: mindez csak a játék többszöri elindítása után jön elõ. Nem tudjátok mi lehet? Elég szar úgy jáccani, hogy állandóan restartolnom kell a gépet, ha többször akarok jáccani egy nap.

üdv,
DEx-

Nikásze peeri menó

Ugyan nemtom mit szerettél volna megfogalmazni, de így igaz 😄
autoszimulator
lol? 😄
szép összetett mondat😄
megnéztem demot, jo war volt, grat!

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
debazmeg D::::: feljöttetek warmolni szanává repesztetgtünk war : onj és D::::::: :|megölöm magam by

Lompi73
gratula a gyõzelemhez

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Btw, kijött közben néhány igéretes map, szóval ha lesz idõm, akkor talán holnap este maptesztelhetünk egyet. (10-12 map, de még leválogatom õket..)
Mozzanat
kösz a meccset ,jok voltatok, én meg tök ideg voltam, a borg nincs akkor..........<#beka3>

A 2 demo (hiddencity és dolls) letölthetõek a css/letöltések részlegbõl.

Szokás szerint letöltés után nevezzétek át õket valami egyszerû névre, hogy lejátssza õket a css.
Rohatt feszültek voltunk, de fõleg zso 😊 Hiddencityn már azt hittem nem is fog fraggelni. De aztán az összevisszamegyünk "stratégia" bejött, be is kaptátok a csalit párszor 😊
Dollson meg én voltam feszültebb, simán lesétáltam fent a peremrõl pl 😄DD zso meg jokis fejeseket osztott.
OrioN the S
:@@@@@ kidobom széttöröm eladom D::::::Éaáéáéá

ugyanaz mint a szervereké, csak 27021 a portja. de ottvana team topikban
Köszi a meccset 😊
Az elején nagyon aláztatok minket hiddencityn, de a végére csak kihoztuk 15-9-re, és nyertünk 😊
SCITEK
mi is a tv ipcime?? <#idiota>

sourcetv
erre találták ki a tv-t😄 dikk
Zsoltika 007
Mód van. Lehetõség nincs! <#vigyor> Amúgy nemtom majd borg megmondja.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

urbijoe
jo lett ez SG stilusa

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

halihó,

van rá mód, hogy a ma esti wart specbe nézzem?
OrioN the S
😄

Lompi73
én nem értek a mókáhozde ha volna kedved egy ehez hasonlót csinálni?
naon megköszönném!

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

banner nemgyerebe annyira <#szomoru1>

Zsoltika 007
Na most már nem lehet mondani hogy nem feltûnõ a faq felirat..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

HunnernesKonge
Okok, csak a mostani nagyonnemjo. Emlékeztet a régi dizájnra.
Köszi, csak melóban nincs PS, szal késõbb akartam kitérni az új logo készítésére 😄