Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl fix kamerákat nem lehet baállítani? és aki ott elfut max azt látják.. pl de_dust2-n a CT spawnhoz vagy nemtom.. mégiscsak izgibb 😄
.: mobilize.hu :.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
persze csak akkor ha rossz szobába mennek....<#crazya>#crazya>
Na jóvan ne nyomjuk szét a topikot.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
külömben senki nem jáccik?
AKKÓ GYERÜNK!!!!!<#gun>#gun>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
mi az a dvp?
<#wilting>#wilting>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
(waron ugyse lesz)
Ati
A D csoport amúgy holnap este játszik.
Az A csoportnak van ideje jövö hét hétfõig kitalálni mikor akarnak, és kivel, hétfõn este viszont én adok egy idõpontot nekik, és aki ottlesz, ottlesz.
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
én tényleg csak a vasárnapot tudom mondani hogy jó, utánna megint nagyon bizonytalan, hogy mikor jutok géphez.
továbbra is keresek valakit magam helyett csíterhez. valaki?
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
többiek?
vki játszani most?