Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy másik fórumon békítõ szerepet játszottál, okítottál, erre tessék, most te kerültél kellemetlen szituációba. Fura az élet mi?<#kuss>
FSpofon
"szükségem lenne egy kis segítségre, még pedig cs1.6hoz.
tudom hogy ez nem az a topic, de a többi látogatva sincs."

csak tudnék olvasni ha már elmúltam volna ötödikes, vénfaszreg ^^

Arab money

armageddon666
hogy linux és mac-kompatibilis legyen.

@

életed elsõ hozzászólását írod ide és nagyon okosan, mert fel sem merült benned, hogy irónikus kommentet írtam, mint ahogy azoknak akik ismernek itt...
SOURCE topik, nem megy neki a game, opengl miatt, ami egyértelmüen a tört játékkal való szenvedésre utal. Betenni dll-t? meg mindenféle baszást? Vagy tört vagy csít. Így miért ne basszuk át, és nevessünk egy jót rajta?

De megmondtad, keményen odaszóltál, most anyu is egy kanállal több tejbepapit sóz a tányérodra.
(sajnálom, be kellett bizonyítanom, hogy okosabb vagyok egy ötödikesnél, újreg 😄)
kifli
és sourcnál mi értelme az opengl-nek?
FSpofon
Ezen a hozzáértésen elgondolkoznék a helyedben. A régi CS-t nem lehet másban játszani mint opengl, egyszerûen csak abban lehet jól lõni és mozogni, hátrányban van aki mást választ. Alapból az engine arra íródott, csak a kompatibilitás miatt csaptak hozzá d3d támogatást késõbb, a korabeli kártyagyártók (s3, matrox) bénázása miatt.

Neki meg feltehetõen azért nemmegy mert az új ati driverek nem ütnek már a régi agp-s kártyákkal, mindenféle hotfixekkel kell szarakodni és nincs rendesen megcsinálva az ogl támogatás.

Arab money

Spészgószt
jah! Az irodai gépen is az alaplapi integrált szar volt, simán átraktam d3d-be és futott mint a szél 😄 alapból 50 fps fölé nem mentsoha, aztán beírtam a titkos parancsot <#idiota> fps_max 300 és 99re beállt nemtom mé oda de elég volt hozzá ott is maradt 😄 gondolom valami 1.6 alap, nem értek hozzá ezek csak a tapasztalatok amiket csináltam és lettek 😄
monjuk az sem elhanyagolható, hogy a szutyok alaplap mellett 2,4G c2d és 1G memória volt 😊 (buzi irodai gépek) bár a mostaniba már sikerült egy GF 7200GS-t (512) szerválni 😄 még a végén a source is elfutkos 😊 csak a szerveren nem tudok túljutni....erre nincs valakinek 5lete hogy tudnék netre kijutni 😄 (lanban simán nyomjuk két külön területi egységbõl is akár)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Narxis
Ez a divat most. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#wow3><#wow3><#wow3>
kifli
és méjó az hogy opengl-be megy? 😄
Lacccca
Ez hülyeség.
Win 7 alatt játszottam vele ogl-be meg anno még XP alatt is.
Én is szenvedtem vele egy sort mire belátta hogy ogl be kellene futnia 😊
De egy pont után feladta és magától megjavult.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

kifli
de
SL
takarodhatsz

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat engem pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY! Steamen RIZZO. - Mostmár a teljes neve is elegendõ!
persze mert azt csak linuxon tudja

ha nagyon játszani akarsz vele tegyél fel egy debiant!

nem igaz már hogy itt páran nem értenek hozzá, és hülyeséget magyaráznak, nem véletlen ,hogy eddig nem sikerült
CheAteR88
ehez nem adnak😊😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ÁjjLe BoBBi
most megtettem én is...semmi változás, ugyanúgy váltáskor kidobja hogy nem tudja az opengl-t :S

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

kifli
mikor veszel egy játékot általában kapsz hozzá 1-2 vengégkártyát (guestpass), amit elküldhetsz valakinek, akinek küldöd az tud játszani a játékkal valameddig (pár nap vagy egy hét kb) de ezek ha nem használod fel általában lejárnak. De olyan is lehet hogy valami ünnepkor, vagy valami akcióban kapsz egyet (bár ilyet még nem tapasztaltam) Ez amolyan vevõcsalogató, hogy kipróbálja a játékot és megvegye 😊
SL
én betettem az ati-ét és az opengl dlljét is

ÁjjLe BoBBi
igen de csak egyet kellett

öö bocs a hülye kérdésért, de mi az a vendégkártya?

Jaka923
Sziasztok!

Ha valakinek lenne a játékhoz felesleges vendégkártya, akkor megköszönném, ha elküldené nekem!
E-mail: [email protected]

SL
A system32-bõl másoltad ki a .dll fájlokat és beletetted a "gldrv" mappába?

ÁjjLe BoBBi
na mindegy már ez sem jó-.-
szal ezt írja:
The specified video mode is not supported.
The game will now run in softwere mode.

azt nem értem hogy hol hibáztam ebben az esetben...

ÁjjLe BoBBi
nálam valami nem okés.
megcsinálom pontról pontra amit ír, belépek játékba, átállítom opengl-re és ezután kapom az alábbi üzenetet.
ati 1950prom van 8.12es catalystel

SL
ÁjjLe BoBBi
csokiropi!

szükségem lenne egy kis segítségre, még pedig cs1.6hoz.
tudom hogy ez nem az a topic, de a többi látogatva sincs...😊
4 év után próbáltam újra elindítani a fent említett verziót és el is indult!!! 😊
a probléma az hogy kb 40fps-em van. ha szofterbe van 640x480ba vagy ha d3d 1280x1024 (openglt nem támogatja a vgam) teljesen mindegy, akkor sem kapok 40fpsnél többet.
kötve hiszem hogy ennek a száz éves játéknak akkora lenne a gépigénye hogy felfalja az ugyancsak száz éves pcm, ami ugyan elég öregecske, de biztos vagyok benne hogy nem kevés neki.
ötletek instrukciók kellenének hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbölni.
elõre is htxvm^^

Jamirofan89
Elõre is bocsi ha volt már,de ez nagyon komoly<#pias>

CheAteR88
és miért nem ír ip-t?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

játszani akar veletek basszátok meg!
CheAteR88
akkor nem csak nekem fursca😊
ennek örülök!

Spészgószt
Te kit keresel amúgy? Vagy csak én nem értem miket írogatsz...!
vagy volt egy törölt HSZ ? <#kuss>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

nah m1
Utána írtam nekik, hogy a kódomat regeljék hozzá az eredeti accomhoz, sikerült is. Nem folytatom...

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Én csak kihasználtam a hibájukat.
VAC banolt? Soha sem csalnék.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

minek kell space?😄
lol még mindig senki?
GaBenc
Minek kell kocsma? Elég a koleszes szoba is annak a 3-4 embernek. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Spészgószt
Na tessék van még itt önkéntes jelentkezõ!

Danesz, kell a címed is....nálad gyûlünk össze elsõnek! <#vigyor1>

csõ majd ha lesz vki irjonaddig is<#email>
Lacccca
Na ez már a tipikus csaló esete.
Mármint a 2. acc 😊
Tovább szerintem ne is mond mert felesleg.
Lassan csinálhatnák egy NEM CSALÓK klubbot és össze is jöhetnénk valmai kocsmában, ugyis elférnénk.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

armageddon666
Ha VAC banolt -> nem lehet tisztázni
Egyébként meg zárolják/törlik az accot...

@

Nekem amikor törölték a csét az acc-ból hamachi miatt,amikor sikerült tisztázni az ügyet, akkor vissza rakták a csét az acc-ba. Utána gondoltam egy új acc-ba beregelem a kódot, hátha hülyék, és nem azt adták oda. És sikerült, beírtam a kódot, kaptam egy csét. 2 acc a hibájukból.

bannolják a faszba gondolom, vagy leszedik róla a gamet, mint lopott kulcs...
de így is jobban jár vele, mert azzal ugye nem tud mit kezdeni.
Amúgy meg az is simán járható, hogy a ticketen csak a korábbi kulcsot és , hogy nem emlékszik se erre se arra, viszont van kép a cdkeyrõl jelenti be, mint ahogy azt narxis, mr zonealarm írta.
CheAteR88
és a régivel mi lessz?

bejelented használt kulcsnak , és kapsz másikat
Narxis
Én is elfelejtettem a régi accom nevét és jelszavát sõt még az e-mail címet is de volt egy dobozos hl1-em és annak a kulcsa alapján visszaadták.

Steam supportnak írj.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CheAteR88
😄...

fixon
ezaz...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

armageddon666
a gond annyi hogy az accnévre sem emlékszik...

@