73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Spészgószt
    lol a 100 tick nem segít a lámaságon!
    a 66 is csak arra jó legyen mire fogni.....
  • Dave0092
    TH-tól adminisztrátor :)
  • solo
    És ő kicsodA?:D
  • Dave0092
    Ami késik nem múlik... ;) 84.2.39.206:27045

TotalHosting
  • solo
    Okés, értem, hát reméljük, hogy jó lesz, és ti is úgy találjátok, hogy van értelme pub ra 100 ticket rakni.

Am kösz, néztem azt az ip-t, de nem volt kiírva, hgoy 100 tick, azthittem, hogy van még 1 szerver.

De akkor ok.Várjuk a fejleményeket.
  • Lacccca
    Pub nem 100 tic en fut.
    Pár szerverre testként próbáltuk ki majd meglátjuk hogy érdemes e rendszeresíteni.

A mi Pub unk itt van: 80.249.166.38:27015
  • solo
    Akkor megint megyek boldogítani titeket:DD

Tegnap fél órát toltem valami fos magyar 66 tick es szerveren, hát rég voltam ennyire ideges:D

Okés, hogy alap szerver volt kb, de bazd, alap szerveren szabad olyat csinálni a játéknak, hogy megyek, (nincs fps lag,ping, csók, loss semmi) egyszercsak megáll az ember egy bizonyos mozdulat közbe, előre csúszik 3 métert, vissza 3 mat, és pukk, le is lőttek.

Nemtudom, nekem valahogy beta állapotban jobban bejött:D Ott nem voltak ilyen idióta bug ok.

Szőke, ip?: D

• Lacccca
    És igen pont azt mondják bugnak ahogy eddig működtek a dolgok....
    Ez egy tessék lássék megoldás a bugok javítására.
  • PunkZoli
    "Tickrate has a host of side effects on network code, weapon firing speeds, force impulses (like throwing weapons), and physics, and this will help us create a more consistent experience for Counter-Strike."

a közönséged lehet nem veszi észre? O.o

nem bántásnak írom, leszarom a jóindulatot, kíméljük meg egymást a felesleges köröktől

E!
  • Lacccca
    Kb annyira mint a régi.
    Ahhoz képest elég jó véleménnyel voltak az emberek akik kipróbálták :)
  • Lacccca
    TH sok is ezt kérdik tőlünk :D
  • PunkZoli
    úgy mellesleg jegyzem meg, hogy azért lesz fixálva 66tickre mert bugos a 100on a mostani csé :D
  • kifli
    éspedig hogyan? :)
  • Lacccca
    Úgy mellesleg megjegyzem 100tic es szervereket is futtatunk :)
  • fook
    :)+1
  • Spészgószt
    LOL évek óta mindenki azért rinyál mert nincs UPDATE, nincs fejlesztés! Mikor megkapják, egyből jön a sírás rívás, hogy mi nem ezt kértük, meg én nem akartam....
    Így van dobd ki a gecibe és menjél vissza 1.6-ozni (1 picsongóval kevesebb) vagy tudod mit az is egy szar minek adták ki, menj 1.5 re az volt az igazi nagy jó cs! Én is azon nőttem fel és 1.6-ot meg se próbáltam ME AZ EGY SZAR VOLT (inkább cz) és az is maradt!
  • Lacccca
    Mindig lesz 1-2 picsogó akinek nem fog tetszeni mert így is low de még alkalmazkodni sem képes ergo még low-abb lesz és ez nem tetszik neki.
  • Pio
    Na akkor rakjuk össze ezt a történetet.

X cég példa nélküli szeretetcsomagot mellékel egy lassan 6 éves, havidíjmentes játékhoz.
    Y ember alig 24 órával a megjelenés után már el is dönti, hogy ez sz*r és fúj és miért és megy vissza 1.6-ozni.
    Z ember jelzésértékűen megjegyzi, hogy ha Y ember így is érez, annyit játszott már a játékkal, amennyiért simán megérte az árát, szóval ha számára tényleg ennyire zsigerileg utálatos a szeretetcsomag, akkor se legyenek ellenérzései X céggel szemben....

...és akkor jön a hidegzuhany, Y ember közli, hogy Z ember véleménye miatt tart ott az ország, ahol.

Nem vagy Te egy kissé radikális (nem, nem politikai értelemben)? :D
  • kifli
    ja igen, a kedvenc bugom kihagytam :D
    Néhet a ct-knek t skinjük van :D
    Aztán meghallnak, és ct skinjük lesz XD
  • FSpofon
    majd ha mind a 10 millióan az essgé fórumán elégedetlenkednek egy amerikai cég döntése miatt akkor tökéletes lesz a hazánk!
  • rTp
    Jóvan, nem szóltam, ezért tart itt az ország is, ahol...
  • Pio
    Szerintem arra utalt, hogy ha szerinted így már sz*r, akkor lapott, ne játssz vele többet és így is többet kaptál a valve-től, mint kábé bermelyik más játékgyártótól.
    Ha nem erre gondoltál, akkor elnézést... :)
  • rTp
    Igen, leszűrted a lényeget, gratulálok....
  • PunkZoli
    hány évig játszottál vele? más játékkal hány évig játszottál amiért pénzt adtál?
  • rTp
    Több mint 10 éve cs-zek, hobbiból, megvettem az alapot is, a source-ot is, ez az update egy szar, nem kell achievement rendszer, megvoltunk anélkül is, tele van buggal, amit javíthatnak, de akkor se lesz a régi... Mindig megadták a lehetőséget eddig, hogy maradj a réginél, most miért nem? Én nem kértem, hogy változtassák meg a játékot... Akkor adják vissza a pénzem, azt megyek vissza 1.6ra. Lehet okoskodni, hogy majd, meg mitudom én, de ez ránézésre se lesz sose olyan mint volt....
  • Lacccca
    Erről beszélnek HLDS levlistán.
    Amit én is írtam előbb.
    Ezek mind beta-bugok, ezeknek el kellet volna tűnniük.
  • kifli
    hmm, edig nem rosz, bár van egy pár bug:

néhány ember pl nem látja, hogy ki beszél, és ezeket az embereket mikor beszélnek senki nem látja (kis csík beszéd közbe nincs)

sok embernek bugos a halál, nem meghalnak, hanem lefekszenek a földre, és ez kliensoldali, mert ha single játszanak akkor is ez van.

még az is zavaró, hogy adminmenü, vagy szavazás kb 3mp alatt eltűnik, ha nem nyomok semmit. Ez egy mapszavazásnál zavaró, hogy olvasom végig a mapokat, aztán már el is tűnik a lista, és akkor oda váltunk ami a legelső volt, és valami bot, aki leszarja mi az 1-est nyom dönti el mi lesz a köv map. Ezt nem lehet állítani valahol?
  • Lacccca
    Úgy néz ki valami gixer van a Linux serverekkel, mégpedig az hogy nem teljesen friss fájlokat kapták meg.

Egyenlőre dolgoznak az ügyön a valve emberei.

• Sickness
    mongyon' fel
  • Narxis
    Ahh...pedig már szépen megfogalmaztam a petíciót.
  • kifli
    várjak az új metamodra?
    Mert az utolsó 1.8.2, csak a beta cs-t támogatja, vagy teljesen jó, az újhoz is?
    milyen ratek optimálisak most?
  • kifli
    ide már lehet jönni az új cs-vel: 84.2.39.209:27045
    nemsokára felkerülnek rá a modok, egyenlőre alap cs, mert a frissítés így történt: létrehoztak egy css.old mappát, az új szerver, pedig teljesen natúr formában került egy új css mapába :)
  • Lacko86
    Ezt akkor írja ki, amikor olyan serverhez akarsz csatlakozni, amin még a régi CS megy. Keress egy másikat.
  • oZ Zlatovsky
    Szevasztok!

A hiba Nekem is az "invalid steam key size". Nálam a config-ban csak a célkereszt mérete van átállítva.
    Mit kell tenni, hogy tudjak csatlakozni egy szerverhez?

Előre is köszönöm a segítségetek!
  • Lacko86
    jah, okes.
    Közben a hangra rájöttem, hogy mi volt vele a gond, kiszedtem a creative alchemyből a source-t, utána volt hangom:)
  • Spészgószt
    ezzel ne foglalkozz! azért írja ki mert a configod tele van "oda nem illő" dolgokkal van egy csomó olyan parancs amit "már" nem enged...azért error...de ettől játszhatsz nyugodtan....max nem működik a hax config
    jah reggel én is benéztem a face szerverre simán ment, csak az irányítás configom keveredett meg! A mozgás maradt a nyilakon az ugrás gugolást meg átrakta a baloldali shift ctrl re meg a vásárlásból is visszakerült egy két dolog defaultra.....

Az a petíció egy fasság! Modok meg úgyis frissülnek, amik értek valamit!
    ragdoll...lol cl_ragdoll_physics_disable (vagy valami ilyesmi) azt se tudom hogy nézett ki eddig egy meghaló ember, max az árnyéka maradt a földön meg a vére
  • Lacko86
    Srácok, van valakinek ötlete arra hogy az új CSS-ben miért nincs semmi hangom?:\
    Másrészt meg miért írja ki ezt ,amikor elindítom a játékot?
  • Lacccca
    A tegnapi laggolás meg lehetett attól is hogy a Steam Cloud rendszere túlterhelődött.
  • Lacccca
    Nálunk már az este megtörtént az átállás :)
    Csak a usereken múlik mikor frissítik le a szervereiket.
    Amit nem értek hogy sok non-steam es bérlő nem akarja pedig jól tudja hogy akkor a steam-esek közül senki nem fog rácsatlakozni a szerverére.
  • Pio
    Én láttam, hogy tegnap este kijött, de tudom jól, hogy ilyenkor mi a helyzet, úgyhogy türelmetlenkedés helyett aludni mentem.
    Reggel még volt egy kis dolgom, most hazaértem, bekapcsoltam a steamet és teljes sebességgel (ami nálam másfél megabájt másodpercenként) szed, 2 perc és lent is van az egész, szóvla most már simán megy a letöltés, csak az első néhány órában volt halott a roham miatt.
    Viszont TF2ből kiindulva 1-2 napig eltart, míg a szerverek átállnak, ennyi türelem még legyen szerintem mindenkiben, mielőtt petíciókat ír alá.