Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom hogy ez nem az a topic, de a többi látogatva sincs."
csak tudnék olvasni ha már elmúltam volna ötödikes, vénfaszreg ^^
Arab money
SOURCE topik, nem megy neki a game, opengl miatt, ami egyértelmüen a tört játékkal való szenvedésre utal. Betenni dll-t? meg mindenféle baszást? Vagy tört vagy csít. Így miért ne basszuk át, és nevessünk egy jót rajta?
De megmondtad, keményen odaszóltál, most anyu is egy kanállal több tejbepapit sóz a tányérodra.
(sajnálom, be kellett bizonyítanom, hogy okosabb vagyok egy ötödikesnél, újreg 😄)
Neki meg feltehetõen azért nemmegy mert az új ati driverek nem ütnek már a régi agp-s kártyákkal, mindenféle hotfixekkel kell szarakodni és nincs rendesen megcsinálva az ogl támogatás.
Arab money
monjuk az sem elhanyagolható, hogy a szutyok alaplap mellett 2,4G c2d és 1G memória volt 😊 (buzi irodai gépek) bár a mostaniba már sikerült egy GF 7200GS-t (512) szerválni 😄 még a végén a source is elfutkos 😊 csak a szerveren nem tudok túljutni....erre nincs valakinek 5lete hogy tudnék netre kijutni 😄 (lanban simán nyomjuk két külön területi egységbõl is akár)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Win 7 alatt játszottam vele ogl-be meg anno még XP alatt is.
Én is szenvedtem vele egy sort mire belátta hogy ogl be kellene futnia 😊
De egy pont után feladta és magától megjavult.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
ha nagyon játszani akarsz vele tegyél fel egy debiant!
nem igaz már hogy itt páran nem értenek hozzá, és hülyeséget magyaráznak, nem véletlen ,hogy eddig nem sikerült
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Ha valakinek lenne a játékhoz felesleges vendégkártya, akkor megköszönném, ha elküldené nekem!
E-mail: [email protected]
szal ezt írja:
The specified video mode is not supported.
The game will now run in softwere mode.
azt nem értem hogy hol hibáztam ebben az esetben...
megcsinálom pontról pontra amit ír, belépek játékba, átállítom opengl-re és ezután kapom az alábbi üzenetet.
ati 1950prom van 8.12es catalystel
szükségem lenne egy kis segítségre, még pedig cs1.6hoz.
tudom hogy ez nem az a topic, de a többi látogatva sincs...😊
4 év után próbáltam újra elindítani a fent említett verziót és el is indult!!! 😊
a probléma az hogy kb 40fps-em van. ha szofterbe van 640x480ba vagy ha d3d 1280x1024 (openglt nem támogatja a vgam) teljesen mindegy, akkor sem kapok 40fpsnél többet.
kötve hiszem hogy ennek a száz éves játéknak akkora lenne a gépigénye hogy felfalja az ugyancsak száz éves pcm, ami ugyan elég öregecske, de biztos vagyok benne hogy nem kevés neki.
ötletek instrukciók kellenének hogyan tudnám ezt a problémát kiküszöbölni.
elõre is htxvm^^
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ennek örülök!
vagy volt egy törölt HSZ ? <#kuss>#kuss>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
VAC banolt? Soha sem csalnék.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Danesz, kell a címed is....nálad gyûlünk össze elsõnek! <#vigyor1>#vigyor1>
Mármint a 2. acc 😊
Tovább szerintem ne is mond mert felesleg.
Lassan csinálhatnák egy NEM CSALÓK klubbot és össze is jöhetnénk valmai kocsmában, ugyis elférnénk.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
de így is jobban jár vele, mert azzal ugye nem tud mit kezdeni.
Amúgy meg az is simán járható, hogy a ticketen csak a korábbi kulcsot és , hogy nem emlékszik se erre se arra, viszont van kép a cdkeyrõl jelenti be, mint ahogy azt narxis, mr zonealarm írta.
Steam supportnak írj.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-