Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
mikorra várható a weaponpack.exe ?😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mert nem találok
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
most felraktam a regcleaner-t ,az többet megtalál ,de nem jol müködik ,csak minden 4-edik inditásra indul
Ezt használom és jó
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Erre gondoltam. Majd közelítve nézzétek meg a fantasztikus árakat!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ez sem kicsi lehet 😄
.: mobilize.hu :.
Innet mindent torolhetsz, az alap mapok akkor is megmaradnak.
Valamiért nem tudom megnyitni a FAQ-ot sem Explorer, sem Maxthon alól.. Úgyhogy zavarnálak benneteket egy kérdéssel. Lassan 14 Giga a Valve mappám a cs miatt, és kéne egy kis hely a vinyómon..😊 Miket szabad onnan kitörölni, hogy a cs ne hulljon szét?
Elõre is kösz!
Gergõ
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ebben a sorrendben 😊
én próbáltam xfire-t... de az se az igazi...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nektek mukodik rendesen az all seein eye?
Nekem nem mutatja a zaszlokat es igy igen nehez magyar szervereket keresni , pedig teljes verziom van!😞
ez nem garrymod fórum, annak is megvan a helye...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!