73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
a hitbox az gecifosszar lett -
Nem értem a problémákat. Köztudottan nagy server guru vagyok, de ezzel az átállással nem volt semmi gondom. Lehet jó a szolgáltató? 
Van egy pár dolog ami nem müxik, de talán nem is kell. (bank...)
A server használható játszani lehet (nekem nem tetszik az új módi de ez egyéni), a változásokat meg majd megszokjuk vagy keresünk másik játékot.
-
Verseghy #71768 most kezdtem újra, kb 4 év után. van valami jó klánba felvétel?:D vagy már nincs klánozás? régen divat volt..:D -
csak nem mindegyik legál szerver legál játékosoknak... rengeteg a törtszerver. -
LOL ki az a hülye aki elhisz ilyet....INGYEN 
Mi van ingyen manapság...semmi! Majd pont egy ilyen sikeres, nem is olyan régi játék lesz ingyé....
-
bláá :D péntek este :D hagyjuk már :D game server bérbe adók total legalisak :) sose fognak csücsülni miért is ?:) legál játékosoknak kínálnak legál játéklehetőséget ?:O -
esélyt nem látok rá :D
Főleg arra, hogy a hostingnak keljen börtönbe mennie :)
Ők ki adják a szervert bérbe, azt viszont nem tudják figyelemmel követni, hogy ki mit csinál. -
most nagyon pörög a jogvédős cucc 1x a magyar forgalmazó talál egy kiskaput és mennek börtönbe a synhostingosok meg társaik -
és a tört szerókat is leszarják :D -
ez pont annyira illegális steames szemszögből mint a tört serverek, óvatosan -
vigyázat, megint csaló oldal :)
NewSale: Steam Came With A New Sale!
Free BFBC2 For 2 Days !!
Go To http://valvesecretpagebfbc2.99k.org/
And Get Your BFBC2 Today -
toarpad #71759 A progi innen származik ! -
toarpad #71758 Aki akar 100 tickrate a szerójára az töltse le ezt a plugint , és rakja be az addons mappájába , és ez aktiválni fogja a -tickrate indítási parancsot !
TickRate Enabler -
Nekem tetszik:)skillesebb lett meg nemtom jo a valtozas:D es adja:) -
lehetséges hogy kaptam egy vírust valvétól? -
PunkZoli #71755 Servers can turn off the grenade fire-in-the-hole radio spam with sv_ignoregrenaderadio 1 -
na újabb kedvenc bug-om van XD
17/16 playert ír a szerver, úgy hogy 18-an vagyunk a 16 slotos szerveren :D
Azt sem írja ki melyik mapon vagyunk... -
THX! -
Ja ott igen, de ezt sem értem miért nem úgy csinálták meg hogy a kliens állítsa magának be.
Mondjuk egy türkkös serveren ahol nagyon sok a gránát hajigálás oda azért hasznos :) -
ne mááá! ha kikapcsolod csak pisloghatsz, amikor beleszaladsz a tesó he vagy flash granyójába! szerintem fasság kikapcsolni, bááár fun szerón kicsit idegesítő amikor másodpercenként repül egy ganyó :D
war-on szerintem nagyon is hasznos dolog! -
Persze ezt szerver oldalon is engedélyezni kell :)
Amúgy amit végre beleraktak hogy egy egyszerű beállítással ki lehet kapcsolni a "fire in the hole" hangot. -
hangot skint stb-t ugyan úgy cserélhetsz mint régen! ....szerintem...nem hiszem hogy azt ne lehetne módosítani! kikeresed a régi hangját, vagy letöltöd valahonnan és csinálsz neki egy gcf-ben lévőhöz hasonló mappát a megfelelő helyre! .... szerintem! -
Húbazmeg... A granyó hangja az valami siralmas lett. Nem lehet visszatenni a régit valahogy? -
Jah, tán kicsit erős volt a hasonlat, de én látok összefüggést :D Mind1, lényeg, hogy az ilyen majmok, mint ez a szóke hülyegyerek, felidegesít, mert megmondja nekem, hogy mi a jó... Meg aszongya low, kispajtás, amikor én jászottam még simán lámáztak, te divatpatkány, te... :D Elmondtam a véleményem, aláírtam a petíciót, ennyi, egyet lehet érteni, vagy nem, de ne mond már meg mit hogy tegyek, ha meg nem én vagyok a szar :DD::D szánalom -
Ha ezt más is látja márpedig igen akkor rájön arra hogy kitérsz a konkrétumok elől és csak ködösítesz :)
De legyen lezárt a téma. -
Dave0092 #71745 Nem akarok belemenni a vitába. Több servert is mértem, mindegyik azt a szintet ütötte meg amit másoltam.
Szerintem inkább Te ne járasd le a hostingodat, ahol dolgozol, mert ezzel a viselkedéssel eléggé óvodás szintre emeli a rólatok alkotott képet a szememben, és ha ezt a csipkelődést más is látja, akkor más szemében is.
A témát lezártnak tekintem. -
Sztem ne járassátok jobban le magatokat.
"A másik, mi sohasem lopunk senkitől. Nem engedi meg a presztízsünk"
akarod mondani volt...
"nem hiszem hogy ez problémát jelent számotokra, hiszen Neki is van Nálunk szervere, azt csinál vele amit akar."
Nincs semmi amire szükségünk lenne tőletek ezért mi nem kérjük el.
Ja és tessék egy mérés.
Hirtelen ez volt a legrosszabb amit találtam:
http://fpsmeter.org/p,view;76404.html -
Dave0092 #71743 Hé ember.. nyugalom, csak az visít akinek a háza ég...
Én nem ilyen hangnemben viszonyultam hozzád, és nem is fröcsögni jöttem a synapseról.
Rozsi valóban Nálunk dolgozott, és jóban vagyunk. Még régebben amikor megismertem ezt az oldalt, akkor elkértem Tőle a saját RCON jelszavát, nem hiszem hogy ez problémát jelent számotokra, hiszen Neki is van Nálunk szervere, azt csinál vele amit akar.
A másik, mi sohasem lopunk senkitől. Nem engedi meg a presztízsünk. Való igaz, hogy kételkedtünk az új css 100 trjéről, nem is az volt az első dolgunk, hogy hogyan haxxoljuk szét a friss updatet. De amint kiderült hogy elő lehet csalni a 100Tr-t, csak utána néz az ember nem...? -
Frissítéssel kapcsolatba.
Amire vertétek magatokat a Content Server, az hol volt az Update idején?
Mert még a listákból is eltűnt hirtelen.
Már ha ennyire dicséred a rendszereteket. -
Most erre mit mondjak?
Olyan ember szerverét méretted aki nálatok dolgozott nem is olyan rég.
Rcon honnan volt ? ajándék?
Megint csak ugyanitt plugin_print + google és ezért késtetek.
Az is érdekes hogy éppen csak az a szerver produkált ilyen értékeket a többit ha mérjük 97-98 % osra jön ki.
Arról már nem is beszélve hogy fogadni merek le lett lopva az eddig elkészül cfg és mod is, mert arra lusták vagytok hogy magatok nézzetek utána és sajátot csináljatok...
Szánalom. -
Kössz.Meg is nézem gyorsan:] -
Dave0092 #71739 Azért látom a frissítés betett a rendszernek :)
TH: http://www.fpsmeter.org/p,view;76375.html (10-25 játékos)
Syn: http://www.fpsmeter.org/p,view;76369.html (0-5 játékos) -
Ha megnézed ugyanaz a hsz-szám, szal #71737 -
Kiütöttem valakit, írja újra. -
csak annyi hogy már leírtad ugyanezt nemrég. -
Te is benne vagy
-
Ami sosem késett :D
80.249.166.34:25000
Tessék solo
-
Történt valami míg nem voltam? -
fiúk a klubból? -
Végre vettétek a fáradságot és utánanéztetek a dolgoknak :)
Üdv a klubban :D