Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legyen keddd.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Te vagy az eggyetlen a forumozók közül aki, tisztában van a számítógépes ismereteimmel. Ebbõl kifolyólag nem tûröm el a velem szembeni vádjaidat és hangnemet!
Ha ezt nem látod be mer rossz napod vagy cslánra pisáltál viseld a következményeket!!!
Én mint a testvéred szólok, fejezd be légyszives.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az LaserTeam vs SerialKillers SGkupa meccs kitûzött idõpontja: 2006. november 22. szerda, 20:00.
Mivel eddig csesztetek megszervezni a fordulótokat, ezáért ez az idõpont fix, és mindkét csapat megjelenése követelmény. Ha valaki nem lesz ott, akkor a kupa ide vonatkozó szabályai lesznek érvényesítve.
A szerver jelszót PÜ-ben, illetve MSN-en kérhetitek tõlem, mostantól.
Ez viszont orvosolható, ugyanis ha a vote elméleti megjelenése (tehát 3 perccel a map vége elõtt) után beirjátok, hogy vote, akkor elõadja a szavazó ablakot.
Ez is az új változó miatt van, nem engedi, hogy a kliensnél a szerver elõhozzon amx stlye menüket <#rolleyes>#rolleyes>
Tehát, amikor ezt látod kiirva "Voting not allowed at this time", ird be a say-be hogy "vote", és máris megjelenik neked is a szavazás.
Aki nem teszi meg, az meg kick, nincs más megoldás.
A hlds linux levlisten pl már bejelentette 1-2 nagyobb amerikai szolgáltató, hogy mivel a cvarblockról pl nem akarnak lemondani, és ezért az update óta üresek a szervereik ugye (senki nem tud bemenni, akik nem állítják ezt át), valszeg le fogják állítani az összes szerverüket, ha a valve nem csinálja vissza ezt.
mégha meg is kérem hogy állítsa már be a ratejeit (amit meg is tesz) a másik meg megkérdi mi az a konzol? na most ezzel mit kezdjek?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Amin zblock, vagy hasonló plugin van, az ki fog bannolni pl.
A többin meg a scriptek nem tudnak neked ratet állítani, plusz a fele admin plugin funkció sem alkalmazható rád, így pl TK punishmentek se. Meg még ki tudja mi minden nem jo, pl bet, bounty, mugmod stb.
anélkül is megy
Na ez szerintem iszonyat gagyi.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
1. OBI
2. dalay lamas
3. ancients
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?