Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok sikert
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
faszom a steamba:SSS
cs-ni kell!!!!:''''''''''(((((((((
ha veszel újat, ne csalj, vagy ne mozogj úgy mint egy csaló.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
az a helyzet h. tegnap még tudtam játszani a játékkal, de ma már nem...
Be akarok jelentkezni a steambe de nem lép be, kírja h. írjam be a jelszót + felhasználónevet meg stb...beírom és utána kiír vmi üzit h. a steam most nem üzemel... Megpróbáltam a lost account résznél, de nem találja a felhasználónevet...Lehet h. bannolták a nevem?? Teljesen eredeti és még 1× sem cheateltem...szal nem értem..
Lécci segítsetek, sûrgõs!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Nem tudsz bejelentkezni az accountodba? Aggodalomra semmi ok, a világ más tájain is több százezer ember küzd hasonló problémával. Meg nem erõsített értesülések szerint áramszünet volt a Valve fõhadiszállásán, ez az oka annak, hogy nem tudunk játszani kedvenc játékainkkal. Sajnos arról ,hogy mikortól lehet újra használni a programot, arról nem szól a fáma.
Ítéletidõ tombol Seattle városában az óránként több mint 100 km/h-val süvítõ szél és a hírtelen leszakadt hatalmas és rekordmennyiségû (12 cm) esõ megbénította a város közlekedését és már halálos áldozatokat is követelt, adta hírül a Seattle Times. A városban a forgalom megbénult és az áramszolgáltatás több helyen szünetel így több mint 153 000 cégnél nincs elektromosáram, illetve helyenként az utcák is sötétségbe borultak. Az iskolások örülhetnek az idõjárásnak, hiszen a legtöbb helyen szünetel a tanítás. Az jelentések szerint a mai nap folyamán a vihar lassan elcsendesedik és helyre áll a rend"
Sztem jobb ha beszerzek 1 újat ! 😞
mi lehet a problema ha steamen uj accoutnot akarok csinalni es a kov. hibauzit dobja ki (erdeti jatek)
... failed with error 200 failed to find master authenticationserver
.: mobilize.hu :.
És vele milesszz?:S itt van minnyá kari😛
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
:S
Kb. mikor hozzák rendbe nem tudja senki??