Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtoom.. melyikre menjek?

nekem is megy. melyik szerverre mész?

CheAteR88
legyen úgy
sok sikert

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
LOOOOOOOOOL😄DDD

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

inkabb jaccok botok ellen htx

CheAteR88
akko verd a segged a földhöz😞(((((((((((((((((

Kandurex
Nem is lesz CS már soha! <#vigyor1> A VALVE szerverei, mind kisültek villámcsapásba.-..vége...vége! <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nekem most is jó.. bár szar h üresek a szerverek..

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDddddddddddd hihetetlenek vagytok

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

CheAteR88
10. Counter-Strike:Source😛

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
faszom a steamba:SSS
cs-ni kell!!!!:''''''''''(((((((((

Mozzanat
még mindig nem tudok játszani talán januárba , addig gyurok ,<#beka2>hogy lompit földbetaposam ,borgot meg aszimiláljam még mindig külföldön vagyok ,további jo játékot mindenkinek és kellemes ünnepeket.zso-

balvin
szerintem beígérhetnétek egy féláras VIPjegyet annak akinek elsõre sikerül beírnia hogy mûködik😄

balvin
Ha néha véletlenül csalok az baj?

csináltak egy új szûrési algoritmust csiterekre, ami sokkal jobb arányban megfogja a csítereket. valószínû ezen akadtál most fent.
ha veszel újat, ne csalj, vagy ne mozogj úgy mint egy csaló.

OrioN the S
:ðdddddddddD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

stp4trick
Na irány a hangulatkarbantartóhelyiség, mert játék az nemlesz ma úgy látom, baszik bejelentkezni

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
észrevettem, hogy jól tolja, csak még nem jöttem rá, hogy mitõl, abban viszont biztos voltam, hogy van neki rendes neve is:-)))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

examinee
Ezt ne már bazzeg olvassatok már vissza!

le kell szedni egy programot.. borg tudja, megadom majd az MSN címét!

Bannoltak igen, sry. Újat kell venned.
atenza
Sziasztok, remélem tudtok segíteni:
az a helyzet h. tegnap még tudtam játszani a játékkal, de ma már nem...
Be akarok jelentkezni a steambe de nem lép be, kírja h. írjam be a jelszót + felhasználónevet meg stb...beírom és utána kiír vmi üzit h. a steam most nem üzemel... Megpróbáltam a lost account résznél, de nem találja a felhasználónevet...Lehet h. bannolták a nevem?? Teljesen eredeti és még 1× sem cheateltem...szal nem értem..
Lécci segítsetek, sûrgõs!!

OrioN the S
alkesz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
én meg <#pias> akarok és este fogok is ! <#buck>

quad
ocsem.............

cszni akarok...........

Sil3nt
koszi a valaszt, akkor varok

Szega87
rakom is ki cs2hu ra 😄

Szega87
dikk mire hazajövök suliból meg vezetésrõl ez fogad :
"Nem tudsz bejelentkezni az accountodba? Aggodalomra semmi ok, a világ más tájain is több százezer ember küzd hasonló problémával. Meg nem erõsített értesülések szerint áramszünet volt a Valve fõhadiszállásán, ez az oka annak, hogy nem tudunk játszani kedvenc játékainkkal. Sajnos arról ,hogy mikortól lehet újra használni a programot, arról nem szól a fáma.

Ítéletidõ tombol Seattle városában az óránként több mint 100 km/h-val süvítõ szél és a hírtelen leszakadt hatalmas és rekordmennyiségû (12 cm) esõ megbénította a város közlekedését és már halálos áldozatokat is követelt, adta hírül a Seattle Times. A városban a forgalom megbénult és az áramszolgáltatás több helyen szünetel így több mint 153 000 cégnél nincs elektromosáram, illetve helyenként az utcák is sötétségbe borultak. Az iskolások örülhetnek az idõjárásnak, hiszen a legtöbb helyen szünetel a tanítás. Az jelentések szerint a mai nap folyamán a vihar lassan elcsendesedik és helyre áll a rend"

Szega87
y2k az eggyik haveré , becsületes neve "Blackout | Effy " asszem O$G szerveren top1 gondolom azért kérdezed 😄 Jól tolja és nem csiter mielõtt rákérdezel

Nah mind1

Sztem jobb ha beszerzek 1 újat ! 😞
De meg tok csak azt hittem vki lenyúlta mer pl 1-ik haverom account-jával ez történt
légy türelemmel! pontk ifogtad a nagy világvégét amiban! nemmegy a központi szerver! holnap próbáld meg,110%hogy meni fog
mire ébredtem?😄 hát errre 😊 tudtamén mé voltam kiütve ma,:hát az idõjárás😊
Sil3nt
sziasztok
mi lehet a problema ha steamen uj accoutnot akarok csinalni es a kov. hibauzit dobja ki (erdeti jatek)
... failed with error 200 failed to find master authenticationserver

autoszimulator
használj papirt meg ceruzát, ha már ennyire kicsi az agyad kapacitása hogy nem tudsz megjegyezni egy nevet meg jelszot <#wow3>

.: mobilize.hu :.

Remélem nem, de ha majd újra be lehet jelentkezni PLZ szóljatok mer akkor +próbálom hátha 😞
Szerintem már a 2. után kitiltottak.
Jó jó de ha 3-szor új jelszót kértem se gond biztos?????
gondoltam ez annyira abszurd hogy vigyorgó jel nélkül is lejön hogy poén 😊

Nem próbélgattam a jelszavam hanem kéregettem újat meg kerestem a régi accountom-at! 😞
CheAteR88
megadod?

CheAteR88
majd ha lessz áramn steamnál betesztelhetjük
És vele milesszz?:S itt van minnyá kari😛

Istencsászár
Hogy törölnék?:d bárki elkezdhet szórikázni azzal hogy az én akkom jelszavát próbálgassa... vagy akár a tiedet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vazz remélem nem mer sztem max 3-szor próbáltam :S
:S

Kb. mikor hozzák rendbe nem tudja senki??
most már cseszheted. sok jelszókérõs próbálkozás után azt gondolják hogy vki fel akarta törni az accod, 5 próbálkozás után törlik.

Kapaszkodás...

... de_wanda released!
Nem nem nem !!!!! Mégse akkor nem lopta el senki akkor csak nekem is e miatt az áramkimaradás miatt nincs accountom !!!!! De 1-et kérdeznék. Én többször is mentem arra h keresse meg a régi felhasználói nevemet + ilyenek és többször írta h az e-mail címemre küldenek 1 ús jelszót!! Akkor most ha helyreáll a rendszer minden okés lesz és a régi jelszavammal jelentkezhetek be v mi lesz?????
Valaki tudna nekem segíteni h mit csináljak mert valamelyik paraszt ************************* ellopta az accountomat!!!! Tudna nekem segíteni valaki h hogyan szerezzem visssza???? PLZ help me!!!!!!