Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez természetesen csak vicc akart lenni
nem gondoltam hogy komolyan veszitek
bocsánat

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

CheAteR88
vki aki jobban ért hozzá mint én az monnyamár el nekem hogy ebben a failban hova menti a connecteket? ClientRegistry.blob

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Matthewpamer
bazze mi lesz veled túléled? ^^

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Seeeeeaaaaaattleeeeee fuck yo momma man!
minden Seattle-i ugorjon rá a kib@szott szobabiciklire, amire dinamo van kötve aztán tekerjetek mert már 1 napja nem cs-ztem vazzeg!

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

OrioN the S
#46996 Mert PunkZoli is szarik ám rendesen offline módba

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sharamboy18
😊

I LOVE DEEP

geri777
De akkor néhány embernek miért megy :SSSSS?????????????????????

Ezt is szarjad ki létszives!!!<#mf1><#violent><#boxer>

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

OrioN the S
fosok a tékre

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
ték😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
5. Counter-Strike:Source
6. Rainbow Six - Vegas

leszorítottuk a sok rinyával<#gonosz1>

CheAteR88
FASSÁG!
neked müxik?

Gunner
nem hiszem, updatolni fog, szerintem vegyel meg 3 masik source jatekot és szivjál azokkal is 😊<#eljen><#hehe>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

net kikapcs,steam bekapcs ,ennyi..lárvák
geri777
En letötöltem es telepitetem csodát várva de semi 😄DDDDD wes most emg nem Updatel 😄DDDD ha helyreáll az áramszünet akkor lefog updatelni???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Gunner
OFF: én má aszondom h Gears of Wart is odaveri a graff, csak a vas drágább alá 😛

Gunner
"offline mode is unaviable, because no login data storaged on this computer" meg az apád! 😄

na most azért törölte mentett beállításokat, mert nem tudott elöbb bejelentkezni, sz'al jól kitalálta ezt a valve 😄

OrioN the S
Hát gépigény szempontjából szvsz ki lehetett volna hozni vmi lájtosabbat hasonló graffal. De jön a ram és jolesz ^^

Rinyáltak is ,hogy nem megy x850-nel 😊 meg is értem ,de ez van...
Ez olyan mint a paintball meg a kastély... ugye Bond 😊

CheAteR88
az a baj hogy nekem nem😞
ezt szokta de most vmiért nem

balvin
balvin
nekem ha nemvagyok neten és indítom steamet akkor megkérdezi h kilépek, vagy offline steam, és offline steamre password nélkül felmegy

CheAteR88
nemenyímég jáccani inkább segícs a népnek

CheAteR88
der hogy indítom offline modban a steamot?
mert amikor leszedem a netet és elindítom a steamot kidobja hogy nemnem

balvin
Próbáljátok meg h leléptek netrõl, offlineba indítjátok steamet, felmentek netre, beléptek az offline CS-be és felmentek a netes serverekre... Nekem sikerült, és baromi boldog vok😄DD offline steam-normal CS😄DD

CheAteR88
én nem így hallotam hanem úgy hogy kell még ram

CheAteR88
else indul:S

Szega87
Orion azt mondta nekem multkor hogy nagyon ratyi

állat játék😛 tanusíthatom😊 ma ezzel tengetem lengetem😄 holnap viszont metróhányás alap😄
mostanában nekem valami román szerverrõl jönnek a frissítések.
úgy tûnik, hogy a szervereik már csatlakoztak az EU-hoz.
elõbb a frissítések, aztán majd a munkások... ;-)
autoszimulator
majd az uccso pályákon ugy megutálod h élvezet lesz megnyomni a shift+del kombináciot <#tapasztalat> <#shakehead>

.: mobilize.hu :.

Zsoltika 007
Rainbow Six Vegas
A csét meg le se sz*rod majd. <#ravasz1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ti itt egyre inkább ugyanolyan genyák kezdtek lenni, mint én :-)
CheAteR88
nekem tegnap este minden k volt de ma hazaértem és puty pu putty nemmegy
kicsit elkapott az ideg
mostmegmár unom széjjel agyam a semmitevésben😞

Gunner
Pedig szép elõjelek is voltak, nagyon lagzott már tegnap este is a Steam 😛

CheAteR88
ejólenne ha lenne steam:o

quad
akkor elnézést , pedig õ szokott ilyeneket nyomni 😄
meg hogy cbble t pálya 😄

Szega87
én nem Sega vagyok az másik játékos , én szoktam idegesitõ stílusba beszélni , és továbbra sincs admin jogom <#pias>

quad
tudod akinek van egy kis esze az nem nyom ilyen hangnembe szöveget.
mellesleg nem azért vettem meg hogy törtszerveren játszak az elég volt amikor megvolt a luzifer es emporio fele paros meg a beta idejen.

Sega amilyen hangnembe tudsz szolni a szervereteken az se semmi , nem igazan csodalkozom , hogy nem olyan felfutott a szerver.
Persze nekem tetszik es szoktam is feljarni , de neha frankon idegesito stilusban beszelsz , es ehhez meg admin jog is jar...

ÁÁÁÁÁÁÁÁ elnézést kérek az elõbbi baklövésért mostmár minden világos Sorry<#ijedt>
OrioN the S

Segítsetek hogyan kell tört sarveren...
Jó estét Uraim!
Ahogyan olvasgatok,látom nemcsak nekem van problémám,ez egyrész jó😊
Szóbeszéd tárgyát képezi,ill olvastam,hogy állítolag fizetõs lesz a Steam remélem nem,hamár több mint 2-éve megvettem egyszer.A kérdésem a következõ:árúlja már el valaki mi történt?és kb mikor lehet nyomúlni mert szomorú vagyok hétvégén nem dolgozom nincs Counter rohattúl viszket az ujjam<#vigyor2><#vigyor2>
Szega87
tudod akinek van 1 kis esze mint nekem meg pár embernek itt ventrin az törtszerveren ott osztja a frageket 😄

Pereljünk fogjon össze a világ CS társadalma!
Fizettünk jázszani akarunk nem érdekel minket hogy hogyan!
Amúgy mért csak egy olyen központ van?!
LOL a NASA meg a PENTAGON biztos nem állt le 😄
quad
oh ertem , es a masik kerdes? hogy egyeseknek mier megy? 😊

Szega87
az update a steam countent szerverrõl jön , ami a lakhely legközelebb állo helyrõl jön , pl MO n az Obinet

OrioN the S
<#wow2> suicide rulz

quad
sracok azt mondjatok mar meg , hogy nehany embernek miert megy? ha ledownoltak a szerverek akkor nekik se kene menni. Egyik haverom meg ujrarakta a steamet , es updatelt is azt meg szinten nem lehet server nelkul szal valaki magyarazza mar meg a szitut

Zsoltika 007
<#wink>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kandurex
Nézegetem itt a külföldi hírportálokat, hááát, itt sok jóra nem szabad számítani, több napig nem lesz elérhetõ az áram jó pár helyen, ha csak nem a VALVE be nem állít valami generátort <#pardon1>

irány zülleni <#vigyor4>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
...Olyan sok van, és mind kong...<#vigyor3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯