Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem gondoltam hogy komolyan veszitek
bocsánat
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
minden Seattle-i ugorjon rá a kib@szott szobabiciklire, amire dinamo van kötve aztán tekerjetek mert már 1 napja nem cs-ztem vazzeg!
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ezt is szarjad ki létszives!!!<#mf1>#mf1><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
6. Rainbow Six - Vegas
leszorítottuk a sok rinyával<#gonosz1>#gonosz1>
neked müxik?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
na most azért törölte mentett beállításokat, mert nem tudott elöbb bejelentkezni, sz'al jól kitalálta ezt a valve 😄
Rinyáltak is ,hogy nem megy x850-nel 😊 meg is értem ,de ez van...
Ez olyan mint a paintball meg a kastély... ugye Bond 😊
ezt szokta de most vmiért nem
mert amikor leszedem a netet és elindítom a steamot kidobja hogy nemnem
úgy tûnik, hogy a szervereik már csatlakoztak az EU-hoz.
elõbb a frissítések, aztán majd a munkások... ;-)
.: mobilize.hu :.
A csét meg le se sz*rod majd. <#ravasz1>#ravasz1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
kicsit elkapott az ideg
mostmegmár unom széjjel agyam a semmitevésben😞
mellesleg nem azért vettem meg hogy törtszerveren játszak az elég volt amikor megvolt a luzifer es emporio fele paros meg a beta idejen.
Sega amilyen hangnembe tudsz szolni a szervereteken az se semmi , nem igazan csodalkozom , hogy nem olyan felfutott a szerver.
Persze nekem tetszik es szoktam is feljarni , de neha frankon idegesito stilusban beszelsz , es ehhez meg admin jog is jar...
Ahogyan olvasgatok,látom nemcsak nekem van problémám,ez egyrész jó😊
Szóbeszéd tárgyát képezi,ill olvastam,hogy állítolag fizetõs lesz a Steam remélem nem,hamár több mint 2-éve megvettem egyszer.A kérdésem a következõ:árúlja már el valaki mi történt?és kb mikor lehet nyomúlni mert szomorú vagyok hétvégén nem dolgozom nincs Counter rohattúl viszket az ujjam<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Fizettünk jázszani akarunk nem érdekel minket hogy hogyan!
Amúgy mért csak egy olyen központ van?!
LOL a NASA meg a PENTAGON biztos nem állt le 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
irány zülleni <#vigyor4>#vigyor4>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯