Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 óra alatt fenn van.
Próbáltam kapcsolatba lépni már jó pár napja egyik magyar ilyen témával foglalkozó oldallal, de még válaszra se méltattak.
Elõre is köszi, ha tudtok segíteni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mert akko engem naon átbasztak😞
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nem? Akkor jó.
És szerintem mondd meg a haverodnak hogy vegye meg õ is, a havidíjat adja neked oda te meg majd utalod mindkettõtökét <#nevetes1>#nevetes1>
ALien
ALien
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
<#smile>#smile>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
addig nem tudsz kûdeni-
De tényleg jó kis map, úgyhogy ha sikerül kijavítanom, akkor szerintem is mehetne fel.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyszer én is próbálkoztam a portolásával, de minden boltív konkáv volt.
Azt pedig utálja a source engine. A decompiler hibázhatott, vagy a goldsrc megeszi a konkávokat, és ezért az eredeti CS mapokon tényleg voltak konkáv brushok?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
3 darab meghívód van (a következõhöz még 8.05 GB-ot kell feltöltened)
4 hónapos reg után Tagoknak havi 1, Felhasználóknak 2 havonta 1 (továbbra is feltöltés alapján, az új kitétel a felhasználhatóságra vonatkozik)
Csak olyan embert hívj meg akit ismersz, különben kénytelenek leszünk az oldalt bezárni!
A meghívó felelõsséggel tartozik a meghivottért!
Címzett neve
Email címe
Meghívás szünetel.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Most, hogy fel van oldva mindenkinek napok óta a korlát, a chello BIX ága kb 50%-os terheltségen áll. Egyébként olyan 40-45%-on szokott lenni.
Ilyenre nem emlékszem, hogy lett volna, hogy december utolsó 1 hetére nincs korlátozás.
Szerintem ez egy terhelésteszt, és ha nem lesz haszálhatalan ebben az 1 hétben a chello, akkor eltörlik a korlátot.
Ha használhatatlan lesz, akkor csak emelik egy kicsit, de valami lesz az biztos, mert néztem a t-online emeléseit, és elég durvák. Persze tudom, hogy a távolság ott nagyon fontos, de akkor is erre lépnie kell a Chellonak.
Errõl, hogy a classic 6 megásra emelkedne nem hallottam. Amúgy most a plus 6 megás.
Én olyanról hallottam, hogy korlát törlés+upload duplázás.
Én örülnék az upload duplázásnak, mert sokat töltök fel saját dolgokat.
nekem az ADSL is korlátlan ,és be is baszna ha korlátos lenne
Mert a Tcom ad jó gyors adsl-t, csak a sok csirkeagyú nem fogja fel, hogy már a mostani sávszél is csak bizonyos távolságig tud menni a központoktól, nemhogy a 2-3x ekkora. Majd aki a központok 1km-es körzetében lakik, annak lesz jo netje, és a többi?
A chello meg jelenleg is befullad, ha eltörlik a korlátot. Érezhetõen romlik a teljesítmény akkor is, ha csak igy karácsonyra feloldják a korlátot, nemhogy akkor, ha mindneki dupla sávszéllel, korlát nélkül tölthetne. Mert ugye chellonál nem csak a központ x km-es körzetében lesz nagy sávszél ha lesz, hanem mindenhol. Azt meg nem birja el és kész.
Jó nagy szopás lesz belõle, ha elmennek a marketinggel az eszetlen sávszélemelés irányába, mert a pingek meg majd jól az égbeszöknek, õk meg jól szétteszik a kezüket, hogyhát az bizony nincs garantálva sehol...