Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoy ehh
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
u: gl fg 4 pgcc 😊
Ha megakad akkor megjelenik a preloader ablaka, es addig tolt, hogy akadasmentesen le tudja jattszani.
2db 1.6-os fragmovie-val indítunk, de folyamatosan másznak fel az újjabbak 😊
De ha van telefonod, akkor veszel 1000-ert egy modemet, es helyi hivas araert lehet neted. Nem valami gyors, de a jatekot igy mukodesre tudod birni, ha neha becsatlakozol.
Nezz utana, tonline meg a freestart-nak is van ilyen szolgaltatasa.
Két kérdésem lenne:
1., A CS: Source csomagban mindhárom játékhoz (HL deathmatch + Day of Defeat is) van bot-támogatás? (pár honapig van már csak netem)
2., Úgy hallottam, csak netes regisztráció után megy a játék. Mi van akkor, ha nekem már nincs netem, de a bot-ok ellen azért szeretnék játszani? Megoldható? (természetesen a kérdéseim legális játékra vonatkoznak)
pedig régen sikerült átéátszo hátterü spray-t csinállni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lehet képet plz?!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
és ha serveren játszom akkor nem az a fegyver lesz benn nekem amit lecseréltem?<#conf>#conf>
köszi
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
a "kbit" azt meg kilobitnek ?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
elõször is énvagyok a fasz,me beteszem a sok pénzt kiveszem a sok pénzt és felfegyverzem a csapatom... jojo ez egyéni szocprob,de én ha van akkor szivesen adok ,mégha agyvérzés is a vége😄 me nem lõnek vele😄
2. az aki ugye ismeri a szerverünkön a bank rendszert,az már törzsmókusnak mondható ,és itt kúszik be az ,hogy aki törzs az jobban játszik,ergo a jóaknak több lesz a gyengébb plájáknak meg soha nem lesz versenyképes fegyverük...
3. pályaorientált ugye hogy milyen fegyvert vesztek... az is hogy ha pl egy támadó csapatnak nem telik,és ugyancsak a jobb játékosok vannak egy rakáson, akkor baromira eltudja venni a kedvét szegényeknek...(ez egy szórakoztató jázék😊
4. custommap...nem elég hogy ismeretlen pálya még a bankkal is zsonglõrködni😊 ,nemarról van szó ,hogy nelenne pénzem...mert ismertek^^ csak egy ráss mapon ahpl ,kb eldõl félpillanat alatt minden(lásd yacer) nem kellemes pluszban
5. és talán a legnyomósabb,hogy bugos...
több mapon pisztolykörnél elõfordult pl hogy akat vagy bármimást tudtam venni,holott másoknak blokkolta...vicaversa elõfordult
vagy warmup...O.o ugye...bank a warmupban loál
Egyszómint száz ,sztem nincsen erre szükség😊 az ötlet alapvetõen jó,csak nem a jelenlegi közönség mellett😄
A kb az a kilobyte rövidítése.
1kbyte/s = 8 kbit/s
112kbit/s = 14kbyte/s.
A mi 100 tickes szerverünkbõl kiindulva, ez forgalmaz full szerver esetén akár 25kbyte/s-al is. Lehet számolni, hogy mekkora nettel megy el biztosan jól. (segítek: 256/256-os net kell min.)
És ne csak a lefelét nézzétek, hanem a felfelé sávszélt is. Az 512/96 ugyanúgy nem lesz elég, mert a 96kbit/s az csak 12kb/s. Egy alap 33 tickeshez talán.