Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval egyszerre 1 mozgást engedélyez.
Ha megállok akkor tudok mozogni az egérrel...😞
Ha meg megyek akkor se léppked hanem egy bill nyomásra megy 10 métert.
nektek crossing modban van célkereszt a csben??? mert én felnyaltam de neméppen van.😄
aztán hogy a jelenlegi pontos LU-juk mi azt nem tom
szerintem : Hardstyle - Peza - NTR - Millah - Flegby
Arról nem beszélve hogy legerõsebb játékosok általába ott bukkanak fel 😊
ennek ellenére nem szeretem mert laggol mint a picsa , 66 tick ellenére sok a tunkerköcsög meg még az arc is mindenkinél odabasz meg autoswap 10 körönként se az esetem ...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ott van a beépített serverbrowser, azzal lehet találni sok magyar szervert, de én ritkán játszok más szervereken, amikor van player, és szabad slot, akkor mindig az SGTeam szerveren nyomom, mert szerintem a legjobb magyar szerver. Ez nem túlzás, tényleg a legjobb. Nagyon jók a pingek, jó mapok vannak, jó pluginek vannak, az adminok rendesek, nincsenek rohadt redirectek, mint mondjuk a smalla-n, ahol ha csak 4 vagy kevesebb szabad slot van, akkor biztos átdob a másik szerverre.
De komolyan, nem tudom miért játszanak sokan a smalla-n.
A pingek is óriásiak ott, nincs bet, nincs korlátozva az awp.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Lényeg az hogy ujból kezdenék játszani de olvasom hogy az ALL SEEING EYE-al már nem lehet magyar szervereket keresni. Tud valaki más programokat am agyar szerverek megtalálására? tudok egy netes oldalas listáról de nekem 1 progi kéne nem ez: http://www.game-monitor.com
elõre is köszi, heccsát !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Hopp vkit kiütöttem sry!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ekkor ha megint akarsz játszani normálisan, akkor kell csinálnod egy új accountot, és újra megvenni a CSS-t ahhoz az accounthoz.
Ezt csak azért írtam, mert az, hogyha cheatelsz, akkor kell fizetned utána, ez akár úgy is értelmezhetõ, hogy pénzért lehet cheateket használni.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de nem tom hogy ahoz hogy játszak vele neten kell e fizetni valaki el mondaná nekem?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nekem akkor csak spectatorba volt és csak ha egy éppen meghaló emberrõl váltottam el egy másikra akkor maradt így a kép😄
de restart és jo
ha nem akko megint-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ja kilép-belép megoldotta, de most gondolkodhatok, vajon miért is történhetett...remélem játékhiba
\"Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért!\" :P
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
De asszem ha elolvastad a bannert akkor nem kérdeznél iet....