Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mozzanat
borg ha tudsz legyél már msnen

Mozzanat
lompikám szeretnél elsö lenni mi?<#awink>

Majd szólok ha végeztem. Pár perc.
Mozzanat
nem birok felmenni<#gunyos1>

Debiannal ökörködök, de nem veszi a gangot szegényem...
Mozzanat
igy van

Mozzanat
borg valami van a szerverell ,álandoan conect error

Na végre kijött egy ForceWare driver Vista alá, amivel tûrhetúen fut a CSS.
Már csak olyan 20-25%-al kevesebb az FPS, mint XP alatt.
Eddig olyan 35-40%-al volt kevesebb.
Szega kikerült, tényleg tanul éreccségire 😄

1. MorningStar 2.27692
2. ST200 2.20372
3. dimenzio harcos 2.04529
4. |̲̅R̲̲̲̅̅̅|â„¢ 2.04116 - õ ki?
5. sc3pt1c 2.03437 - és õ?
6. Crank 1.9797 - õt se tudom 😊
7. .#CrossFire | andris 1.962
8. sickness 1.76388
9. Promi 1.74286

amúgy az összesített magyarba az SG-sek nem állnak olyan jól 😞 nade ez csak a statlámákat érdekli mint én. 😊)

20nap.
De egyik se olyan jó, mint ez.
(Nem túlzás)
van még úgy 30-40 ezer másik szerver itt a földön

Azt hiszed kibírnék 1-2 hetet CSS nélkül? 😄
SCITEK
Ne jattsz a szerveren vagy ket hetig, es nullazodik. A pontos idot nem tudom.

46. Dodo55 0.84418

Ha január 1.-én lett volna egy stat nullázás, akkor olyan 1.20 körül lennék. Mert ebbe a 0.84-be benne van a szemptember-október is, amikor még elég szarul nyomtam.

Amúgy tudtok arról mondani valami infot, hogy akkor hosszabb lesz -e a nevem? 😊
OrioN the S
😄😄😄ddd

1.26571<#szomoru1>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SCITEK
.
.
.
16. TEK 1.3775
.
.
.
.
.
41. CSk! CsíteR™ 0.91139

<#mf1>

CheAteR88
:S
passz
majd szerveren leszünk megmondom😊

tek: -.- majd legközelebb😉

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mozzanat
tegnap aim map jo volt mi?<#beka3>

SCITEK
Neidegesits mar! Belottem mindenkit. Csak mikor megjelentel egybol 30 csokim volt folyamatosan. Es igy is jobb voltam nalad.

CheAteR88
ez akkor a mai estére nem vonatkozott?😊 GG

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SCITEK
TEK jol lo altalaban, nemkell felteni. Van eleg tapasztalata. Csak a keves jatekido meglattszik a teljesitmenyen.

Randelz
Esetleg még azt nézd meg hogy a strem> my Games menünél "100% ready" van-e írva a játéknál.

meg vettem elméletileg be is reggeltem mert ugye szervert tudok keresni meg accunt is van de amikor be akarok léni a szerverre akkor nem engedi
ugy hogy megveszed a gamet a szoftver boltban pl galaxisnet (www.galaxisnet.hu vagy 576.hu) felrakod, a kulcsot beregeled a steam accountodba, de amugy meg: FAQ YOU!!!!!

de hogyan tudok fel lépni a szerverrekre? mert a keresõ meg van de amikor be akarok lépni be ad valami szart hogy 9 dollár meg 24 dollár meg ilyen hülyeséget
jah ingyé!!!!

helló 1 nagyon fontos és komoly kérdésem lenne
ha én meg veszem a játékot(css) akkor azzal ingyen tudok játszani a neten?? mert meg csináltam az accuntot de nem tom hog kel szerverre kapcsolódni help valaki segítsen
stp4trick
akkor meg ne spamelj itt, hanem go go go

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

TEK, nem vagy egyedül. én is naab vagyok eléggé, láma meg minden... javaslom: CT ---> M4A1 ----> szembekerülsz valakivel rövid sorozatokat lõve a fejére célozva ----> heaadshooot

piranha ZzZ
jácccccccani akarooook !!!!

\"Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért!\" :P

Szega87
szerintem TEK akkor volt jó mikor még K4MU s volt <#vigyor4>

balvin
ja és néhány napon belül nekem is lesz kb 60 fpsem😛 tudom az sem elég, de már legalább nem löknek ki a sorból

balvin
nekem idõm az van bõven😄D

csapattársam aki még nem állt a mi oldalunkra 😊

Mozzanat
emlékszek régen ugy nyomtad a fejeseket ,hogy csak lestem

Nekem kettõ nincs meg a háromból, szal el is bújok az 1.67-emmel 😄
stp4trick
mert ha látom, az ellen árnyékát a fal tövében, akkor inkább másfelé megyek, vagy mi?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Szega87
Mindenki kérdezi msn en kell e szerintem tehetség a css-hez ? sztem ku*v*r* nem kell , szerintem csak 3 dolog kell , nagyon komoly gép , komoly sávszél meg idõ . Ha 3 ból vlmi nincs meg már nem vagy pro ...

Az meg nem buguser aki használja az eszét és kihasználja a pálya adottságait , egyébként minden versenyen a bugok kihasználása kizárással jár , ennyit errõl

HunnernesKonge
Az szép! Raul, Resist meg Kodiak a szerveren. De ki a 4. Az õ neve nem ismerõs...
publik tényleg elég fura, nincs csapatjáték, sõt egyszerûen semmi. plussz még ezzel is idegesíti magát az ember hogy nem adja 😊
pl. Anál awpvel nézem hosszút, röviden öt társam, 20 másodperc múlva oldalbalõnek társak sehol. az ilyenek miatt inkább én is lelépek :/

más: ma lõttem awmel egy 83in1 után köv golyó 67in1. ellen kapun át természetesen egybõl kifektetett egy 101in1el. de amúgy jó játék, szép a grafikája xDD

SCITEK
En ugy vettem eszre, hogy a jatekban leginkabb a reflexek dominalnak. Hiaba celzol pontosan, ha az ellen hamarabb rarant. Persze a faxmakker tunkereket sohasem ertettem.

Ja <#integet2>

Es ha netalan valakinek kedve van meg egy oracskat jaccani, sivesen varom.

OrioN the S
hjaja ilyen rántós téma nekem is volt.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hát tényleg van sok fura dolog a CSS-ben, de a sima CS még furább nekem most így utólag, hogy azzal mostmár alig játszok.

Sima CS-ben a célzás sokkal smoothtalanabb, mint CSS-ben.
Valahogy a CSS sokkal smoothosabban fut, tehát simábban.

Pár ilyen bugot már én is megtanultam kihasználgatni, igaz mikor játszom általában nem törekszek a kihasználásukra, de sokszor önkéntelenül kihasználom õket.

Ott van pl a leggyakoribb bug, a falon átjövõ árnyék.
Szinte felér egy wallhackkel.
Vagy ott van egy másik bug, ami miatt sokat mérgelõttem(amikor én haltam meg miatta), de ma annak köszönhetõen szereztem 1-2 killt: a hitbox késése a playermodellhez képest.
2 esetre is emlékszem ma, hogy lövök valakit, aki bemegy egy fal mögé, erre utána megyek, de csak a hullája van ott, felnézek a jobb felsõ sarokba, és látom, hogy kinyírtam.
Ennek a párja az, amikor engem lõnek, bemegyek a fal mögé, erre ránt egy kicsit a játék(visszaránt a fal mögûl), és halott vagyok.
SCITEK
Nem!
A gyenge teljesitmenyemet abban latom, hogy kevesebbet jatszom. Regebben gond nelkul fejrerantottam a celkeresztet es megfelelo idoben nyomtam a gombot. Igaz, azota a jatekosok mozgasa is valtozott; nehezebb kovetni oket, de megint a keves jatikidore fogom a reflexeim romlasat.
Emelkszem, en voltam az elso ember a szerveren, akinek szcreenshotot kellett kuldeni. Persze a screenshot az fps-config (leginkabb a mat_max_frame_latency 0) miatt az en szememmel nem volt tokeletes, (persze screenshot hiba) megis atmentem a teszten.
Azota a lista vegen szerepelek, es mindenki gond nelkul fejbemakkol.

pro=buguser

Tudják hogyan fordítsák hasznukra ezeket a "furcsaságokat".

Az ember minél többet nyomja, annál inkább gyúr ezekre a trükkökre. Publicon is.
SCITEK
Furcsa egy jatek az biztos. Regebben elhuztem a celkereszet a paciens fejemagassagaban, par klikk kisereteben es HS. Csitereztek is rendesen. Kaptam bant is. Mostmeg, beleszurom a mejjkasaba az ak csovet, ratatatata, 1 hit 12 dmg. De volt mar 2 dmg awp lovesem is. Fantasztikus ez a jatek. Sok mulik a szerencsen, bar a proknak mindig beaggya.
Igaz ritkabban jatszok mostanaban, ez meg is latszik a teljesitmenyemen, de azert nem adom fel. Hatha visszajonnek a regi szep idok, mikor a killek 2/3-a fejes volt.

szerencsés ember😄DD
Nekem meg most pont hogy nem szenvedésbõl 😄
Volt egy idõszak néhány hete, akkor elég szarul ment, idegeskedtem, meg minden.

Ma meg amúgy tök szarul vagyok 4x voltam ma WC-n a hasam szét megy úgy fáj, gondoltam ha felmegyek, majd csak szenvedek, mert nem lesz erõm normálisan játszani.
Na, de azért felmentem, a dolls ment, és pár perc alatt az elsõ lettem a csapaton belül, ilyen 3 körüli KD aránnyal 😄
És még a hasfájásom is elmúlt 😄

Ja és még Brigyut is láttam MOZGÁS KÖZBEN! 😄😄😄