Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akiket megkérdeztem 4bõl 3 eladó megkérdezte, hogy nem jó e a régebbi CS<#mf1>#mf1>
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
fetvozsé shift+f2
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de lol hogy kielemeztétek a szobáját😄
TESVÉRLÉLEK :dad:as:dasd: Azt a gitárt rakd el messzire.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ott az a szigszalag, ragaszd vele a kezed az egérhez, és akkor csak a gombot kell nyomkodnod.
Bár látom az egéren is van, esetleg ezt próbáltad? 😊
fura kérdés de lécci segiccsetek ha lehet!
szal nem lehet vhogy megoldani h vki ne tudjon felmenni egy szerverre?
szal van egy szerver ahol jatszom es azt akarom h az ocsem ne tudjon felmenni oda. ezt meg lehet vhogy oldani?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az a dmod vagy mi, az HL2-höz való.
Szóval szerintem kell neki HL2.
Ami meg nekem nincs 😞
Szted? 😄