73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Jim Morrison
    :D
  • Jim Morrison
    a fizetést felvehetem, de a tobbire nem vallalom/nem felelek megká... :/
  • kifli
    ok, sry :)
    Meglesem a dolgot, ha nem jo küldök privátot :)
  • SzocsA

• Kandurex
  • Sickness
    tudom, most engedélyeztem.
  • Kandurex
    jah, látom,...hm, az előbb nem engedett oda írni :(
  • Sickness
    Library jobbklikk csére properties setlaunch op. és oda beírod hogy -console
  • Kandurex
    Értve,

A konzolt, hogy kell engedélyezni? Valami advenced user -ről pofázik, ha az indítási opciókba akarok bele írni :(
  • Falkon
    Nem!
    Diomond a szerver neve, normális környezet, változatos pályák, kulturált viselkedés.

Ip, ha kell: 94.247.88.82:27017
  • Lacccca
    Töröld az egész material mappádat és utána frissítsd le a szervert.
    Régi telepítési bug :) amit már kijavítottunk.
    (CFG ket mentsd le :D előtte )

Egyébként ha ha ilyeket tapasztalsz nyugodtan írd meg melyik mappába illetve almappába hogy tudjuk mit kell engedélyezni :)

De ez továbbra is SG CSS forum nem SH helpdesk :D
    Inkáb PÜ-ben küld.
  • FSpofon
    minden only d2
  • Kandurex
    Dio? Az mi? Az is only D2?
  • Kandurex
    thx,
  • Falkon
    Bad boys már nincs. Én is ott toltam, mostmár csak Dio.
  • xHeDex
    hozd létre te azt a mappát?
  • kifli
    ööööö syhnostingnál azt a problémát hogy oldom meg, hogy leszedtem egy mapot, amihez vannak matrerial filok, de feltölteni nem tudom őket, mert nem hoizza létre a materials mapában azt a mappát amiben benne kellene lenniük :D
  • Sickness
    Wanteds: 80.249.166.40:27080 - ez általában fullon van.
    SW: 80.249.166.36:27120 - ez általában üres.
    Vidámpark DM: - 80.249.166.40:27120 - ez általában DM.
  • Kandurex
    hali,

Szeretnék picit megint CS -zni...kezdem unni a melót, szervert tudtok ajánlani párat? Bad Boys -ok még mennek?
  • Spészgószt
    most nem webes kókányolásról beszélek!
    Programozó VÉGZETTSÉGŰ és SZÁMLAKÉPES ember kell komoly referenciákkal, rendes, fizetős munkára, valszeg tartósan!
  • Spészgószt
    NAGYON!
    már elvérzett egy-kettő és csak a képnézegető igényt kellett volna megoldani!
    (tényleg komolyak az igények, nem egy szutyok oldal elkészítése a cél)
  • Jim Morrison
    mennyire profi?
  • Sickness
    akkor lopj!
  • armageddon666
    Há' tegnap végeztem flesssben a béjonszé új klippjéve', de nem tudom nagydobra verjem-e merhát szegény srác is hogymegjárta már :\

(HTML suxx, CSS a jó, ahhoz viszont nem nagyon értek... már a <div> tagek is kifognak rajtam :( float meg clear meg ilyen szutykok... flash meg... az sem megy)
  • Spészgószt
    Éljen a magyar média!
    Médiáról jut eszembe!
    Van itt PROFI webes programozó magas html és flash tudással számlaképesen????
  • kifli
    JAJJ fájt mikor ezt elolvastam :D
    Mitérezhet a tag mikor ilyeneket talál ki?

YT csatornája, grat neki mert sikerült feltörnie egy aimot, és fel is teszi a profiljába...
  • armageddon666
    ! akart lenni a ? ... csak elírtam. Így talán érthetőbb... :$
  • Lacccca
    ????
  • armageddon666
    fő a pontosság? :DDD
  • Lacccca
    Arra figyelj hogy updatek után felülíródnak a cfg- fájlok így lehet a 66 ot a server állítja be maga mint max értéket.
  • Lacccca
    Akkor úgy mondom a lehetőség megvolt eddig is mindenféle extra cucc nélkül :)
  • kifli
    ok megnézem, csak 66-os ratet írt több map váltása után is egyes embereknek, dblocker is, meg feltettem ezért egy sm plugint is is.
  • armageddon666
    "2007 óta állítja a jól konfigolt szerver"

there i fixed it

sajnos láttam olyanokat amik nem állították 2007 után, igaz ilyen noname utolsó szarok voltak :)
  • armageddon666
    Ezt nem mondtam, csak azt, hogy a #72096-97 olyan "vótmá'" érzést vont maga után...
  • Lacccca
    Plugin sose fogja neked 100% re megmondani mik a ratek egyes embereknél.

Annyit tudok mondani ha be van irva rendesen, akkor állítsd át magadnak másra pl 10/10/10000 re lépj fel szerverre és írd be ezt a sort:
    rate;cl_cmdrate;cl_updaterate

És ki fogja irni mi van neked a konfigba illetve azt is hogy mi a tényleges érték.

Emberek 2010 et írunk le kellene már szokni erről a rates baromságról, 2007 óta állítja a szerver csak a mani admin emg az egyéb szar plugin megtévesztette az embereket és hülyeségeket mutat nekik.
  • kifli
    az miért van, hogy hiába van beállítva server.cfg-be mik a jó ratek, de ha megnézem db_netinfo-val, egy csomo embernek 66-os az update meg cmdrateje.
  • kifli
    persze, ez értelemszerű :)
    Csak azt mondom, hogy multkor nem jöttünk rá.
  • Lacccca
    Nem tudhatok mindent :) főleg úgy hogy nem tudom mi van bekapcsolva az adott pluginba és mi nincs.

Általában okkal vannak kikapcsolva dolgok alapból a pluginokba mert teszt fázis vagy nem teljesen stabil és hasonló jelenségeket okozhat :)
  • kifli
    mikor legutóbb probléma volt dblockerel nálunk, akkor szőke nem tudta mi a gond.
  • Lacccca
    Az az egyik css update után volt rossz a flash. Ezt a plugin okozza.
    De elviekbe már ki van javítva csak várni kell hogy kiadja a frissítést a fejlesztő.