Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacccca
TH sok is ezt kérdik tõlünk :D

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

úgy mellesleg jegyzem meg, hogy azért lesz fixálva 66tickre mert bugos a 100on a mostani csé :D
kifli
éspedig hogyan? :)
Lacccca
Úgy mellesleg megjegyzem 100tic es szervereket is futtatunk :)

fook
<#eljen>:)+1

Spészgószt
LOL évek óta mindenki azért rinyál mert nincs UPDATE, nincs fejlesztés! Mikor megkapják, egybõl jön a sírás rívás, hogy mi nem ezt kértük, meg én nem akartam....
Így van dobd ki a gecibe és menjél vissza 1.6-ozni (1 picsongóval kevesebb) vagy tudod mit az is egy szar minek adták ki, menj 1.5 re az volt az igazi nagy jó cs! Én is azon nõttem fel és 1.6-ot meg se próbáltam ME AZ EGY SZAR VOLT (inkább cz) és az is maradt!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Lacccca
Mindig lesz 1-2 picsogó akinek nem fog tetszeni mert így is low de még alkalmazkodni sem képes ergo még low-abb lesz és ez nem tetszik neki.

Na akkor rakjuk össze ezt a történetet.

X cég példa nélküli szeretetcsomagot mellékel egy lassan 6 éves, havidíjmentes játékhoz.
Y ember alig 24 órával a megjelenés után már el is dönti, hogy ez sz*r és fúj és miért és megy vissza 1.6-ozni.
Z ember jelzésértékûen megjegyzi, hogy ha Y ember így is érez, annyit játszott már a játékkal, amennyiért simán megérte az árát, szóval ha számára tényleg ennyire zsigerileg utálatos a szeretetcsomag, akkor se legyenek ellenérzései X céggel szemben....

...és akkor jön a hidegzuhany, Y ember közli, hogy Z ember véleménye miatt tart ott az ország, ahol.

Nem vagy Te egy kissé radikális (nem, nem politikai értelemben)? :D
kifli
ja igen, a kedvenc bugom kihagytam :D
Néhet a ct-knek t skinjük van :D
Aztán meghallnak, és ct skinjük lesz XD
FSpofon
majd ha mind a 10 millióan az essgé fórumán elégedetlenkednek egy amerikai cég döntése miatt akkor tökéletes lesz a hazánk!

Arab money

rTp
Jóvan, nem szóltam, ezért tart itt az ország is, ahol...

|_O_|

Szerintem arra utalt, hogy ha szerinted így már sz*r, akkor lapott, ne játssz vele többet és így is többet kaptál a valve-tõl, mint kábé bermelyik más játékgyártótól.
Ha nem erre gondoltál, akkor elnézést... :)
rTp
Igen, leszûrted a lényeget, gratulálok....

|_O_|

hány évig játszottál vele? más játékkal hány évig játszottál amiért pénzt adtál?
rTp
Több mint 10 éve cs-zek, hobbiból, megvettem az alapot is, a source-ot is, ez az update egy szar, nem kell achievement rendszer, megvoltunk anélkül is, tele van buggal, amit javíthatnak, de akkor se lesz a régi... Mindig megadták a lehetõséget eddig, hogy maradj a réginél, most miért nem? Én nem kértem, hogy változtassák meg a játékot... Akkor adják vissza a pénzem, azt megyek vissza 1.6ra. Lehet okoskodni, hogy majd, meg mitudom én, de ez ránézésre se lesz sose olyan mint volt....

|_O_|

Lacccca
Errõl beszélnek HLDS levlistán.
Amit én is írtam elõbb.
Ezek mind beta-bugok, ezeknek el kellet volna tûnniük.

kifli
hmm, edig nem rosz, bár van egy pár bug:

néhány ember pl nem látja, hogy ki beszél, és ezeket az embereket mikor beszélnek senki nem látja (kis csík beszéd közbe nincs)

sok embernek bugos a halál, nem meghalnak, hanem lefekszenek a földre, és ez kliensoldali, mert ha single játszanak akkor is ez van.

még az is zavaró, hogy adminmenü, vagy szavazás kb 3mp alatt eltûnik, ha nem nyomok semmit. Ez egy mapszavazásnál zavaró, hogy olvasom végig a mapokat, aztán már el is tûnik a lista, és akkor oda váltunk ami a legelsõ volt, és valami bot, aki leszarja mi az 1-est nyom dönti el mi lesz a köv map. Ezt nem lehet állítani valahol?
Lacccca
Úgy néz ki valami gixer van a Linux serverekkel, mégpedig az hogy nem teljesen friss fájlokat kapták meg.

Egyenlõre dolgoznak az ügyön a valve emberei.

Sickness
mongyon' fel

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Narxis
Ahh...pedig már szépen megfogalmaztam a petíciót.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kifli
várjak az új metamodra?
Mert az utolsó 1.8.2, csak a beta cs-t támogatja, vagy teljesen jó, az újhoz is?
milyen ratek optimálisak most?
kifli
ide már lehet jönni az új cs-vel: 84.2.39.209:27045
nemsokára felkerülnek rá a modok, egyenlõre alap cs, mert a frissítés így történt: létrehoztak egy css.old mappát, az új szerver, pedig teljesen natúr formában került egy új css mapába :)
Ezt akkor írja ki, amikor olyan serverhez akarsz csatlakozni, amin még a régi CS megy. Keress egy másikat.

Ha második vagy, te vagy az elsõ, aki veszít.

Szevasztok!

A hiba Nekem is az "invalid steam key size". Nálam a config-ban csak a célkereszt mérete van átállítva.
Mit kell tenni, hogy tudjak csatlakozni egy szerverhez?

Elõre is köszönöm a segítségetek!
jah, okes.
Közben a hangra rájöttem, hogy mi volt vele a gond, kiszedtem a creative alchemybõl a source-t, utána volt hangom:)

Spészgószt
ezzel ne foglalkozz! azért írja ki mert a configod tele van "oda nem illõ" dolgokkal van egy csomó olyan parancs amit "már" nem enged...azért error...de ettõl játszhatsz nyugodtan....max nem mûködik a hax config<#idiota>
jah reggel én is benéztem a face szerverre simán ment, csak az irányítás configom keveredett meg! A mozgás maradt a nyilakon az ugrás gugolást meg átrakta a baloldali shift ctrl re <#csodalk> meg a vásárlásból is visszakerült egy két dolog defaultra.....<#bdead>

Az a petíció egy fasság! Modok meg úgyis frissülnek, amik értek valamit!
ragdoll...lol cl_ragdoll_physics_disable (vagy valami ilyesmi) azt se tudom hogy nézett ki eddig egy meghaló ember, max az árnyéka maradt a földön <#hehe> meg a vére <#bdead>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Srácok, van valakinek ötlete arra hogy az új CSS-ben miért nincs semmi hangom?:\
Másrészt meg miért írja ki ezt ,amikor elindítom a játékot?

Lacccca
A tegnapi laggolás meg lehetett attól is hogy a Steam Cloud rendszere túlterhelõdött.

Lacccca
Nálunk már az este megtörtént az átállás :)
Csak a usereken múlik mikor frissítik le a szervereiket.
Amit nem értek hogy sok non-steam es bérlõ nem akarja pedig jól tudja hogy akkor a steam-esek közül senki nem fog rácsatlakozni a szerverére.

Én láttam, hogy tegnap este kijött, de tudom jól, hogy ilyenkor mi a helyzet, úgyhogy türelmetlenkedés helyett aludni mentem.
Reggel még volt egy kis dolgom, most hazaértem, bekapcsoltam a steamet és teljes sebességgel (ami nálam másfél megabájt másodpercenként) szed, 2 perc és lent is van az egész, szóvla most már simán megy a letöltés, csak az elsõ néhány órában volt halott a roham miatt.
Viszont TF2bõl kiindulva 1-2 napig eltart, míg a szerverek átállnak, ennyi türelem még legyen szerintem mindenkiben, mielõtt petíciókat ír alá.
Spészgószt
Én ezt nem értem mi a gecinek sír mindenki 10 percel az update után...bazze várjatok már 1 napot vagy párat mire rendesen helyreáll az egész és futhat nyugodtan.....nem hiszem el hogy mindenki ekkora türelmetlen birka....minden gaménél ez van, nagy update...1hét sírás rívás, lag bug minden ami jöhet...aztán javító patch...pár hét és fut rendesen! De mit vártok báááz hogy a steam NEKED updateli aztán 1 perc múlva folytathatod ugyan ott a gamét ahol abbahagytad a többi ember meg le van szarva biztos mindenkinek ugyan abban a percben updatelte és utána zavartalanul megy minden tovább???! <#zavart2>
Nekem még elérni se lehetett a cs-t pedig 22.17 kor amikor írtam tegnap már uppolta, megnéztem most reggel...kár volt! Fasznak kell a configot is defaultolni...vagy legalábbis a gombok fele mûködik csak, van ami megmaradt van a mi nem. Pl a shift és a ctrl-t mostmár megkülömbözteti "jobb és bal" szerint!????

jó buta vagy
FSpofon

Arab money

fook
jézusom :D

VISSZA A RÉGI CSS-t !

HA NEKED SE TETSZIK AZ ÚJ CSS EZEN AZ OLDALON JELENTKEZZ FEL A PETÍCIÓRA HOGY MINÉL TÖBBEN LEGYÜNK ! KATT IDE KÉRLEK.. ALÚL CLICK HERE TO SIGN PETITION GOMBRA kaTT ÉS A SOROKAT TÖLTSD KI ! ELÕRE IS KÖSZI

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

solo
+1

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

fook
én már tudok menni, viszont nagyon nagyon laggos :D

Jamirofan89
Pfejj srácok kész káosz ez a Steam update.Barátok többségének le se jött még.Szerók üresek.Csatlakozás > Invalid Steam key size.
Ez aztán tényleg hiányzott...

kifli
ja igen, egyes embereknek olyan problémájuk van, hogy az emberek, mikor meghalnak, lefekszenek és tarkóra teszik a kezüket, a vilolence parancsok mind 1-re vannak állítva náluk, -autoconfig sem segít. Nekem pl rendesen összeesnek.
kifli
nekem magyarról jött le, meg még egy 3-4 ismerõsnek is, csináltam gyors egy szervert, azt 5v15bot-al toltuk :D
Spészgószt
Apuuuuuú! Kezdõõõõdik!!!!
<#buck><#worship>

hja mostmár nekem is
Lacccca
Játékok közül ismerõsnek eltûnt a beta.

Aki a magyar szerverre állította a letöltés azt váltson vagy német vagy lengyelre mert valamiért elhalt a Totalos Content server.

kifli
ezzaz, nem tudok fellépni 1 szerverre sem XD

ja és ezzaz, konfigolhatom újra a szerverünket :D:D
FSpofon
jó lenne ha ez a team rajta maradna és állandóan frissítenék
de úgyse :(

Arab money

nálam a béta is fut még... nem lesz ez így jó :D frissíteni fogják még vagy 10szer a köv hónapokban
Köszi!
kifli
na megkezdõdött :D
havernak frissít valami baszottnagy frissítést, nekem nem engedi elindítani a játékot, mert to busy a szerver hogy kezelje a kérésemet :D
Spészgószt
forwardold magad a másikat meg korlátozd be, így tuti nem ránt le ha el kezd tölteni le/fel, inkább a fel a gáz...szerintem

kifli
ront rajta egy keveset, de inkább csak akkor, ha más is használja a netet, és max sebességel tölt le, vagy ha valamit tölt fel. Feltöltés jobban érzõdik.