73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
SL #72178

-
SimonCar #72177 szekondó ar5mnado
egy medve :O -
Lebowski #72176 Engine hunk overflow
Ezzel a hibaüzenettel találkozott már valaki? -
mx1000 a legjobb vicc a világon,ha nem mozgatod,kikapcsol a lézerszenzor,mire visszakapcsol még én is ledarálok bárkit(lanon teszteltük,haver kölcsön is kérte gyorsan az mx500-at,pedig már akkor se volt egy friss egér...)
egyébként meg ha jól emlékszem,van tán a razernek olyan egere,ami működik wireless és vezetékes módban is,azt kéne keresni...
-
wireless átviteli sebessége a büdös életbe nem lesz olyan gyors mint egy fasza kábelé!
A késés meg főleg az áramellátás/lemerülésnél a legfőbb probléma!
Hameg sok a kábel az sosem baj
-
Logitech mx1000
ms sidewinder x8
Az logitecet már próbáltam, és nem volt késés -
Akkor megpróbálkozom a kábelvezető módszerrel.köszi -
1-1,2 m közti kéne neki.
190 cm zsinór az 1,9 m.
vagyis neki többlete van. vagy hülyén fogalmaz.
mondjuk kábeltöbblet sosem gond szvsz... fel lehet csavarni, vannak kábelelvezetők, etc... -
ezzel jobban jársz mint egy wireless egérrel -
Igazad van.Ennyi erővel 360 kontrollerrel is tolhatnám,mert még azzal is többet lehetne rántani 30 foknál,mint jelen esetben.
A zsinór 190cm hosszú.1 m 1,2m közti lenne jó ahogy számolgattam.. -
Úúúúú te még egérrel célzol? Én gamepaddel szlalomozok a pályán és autoaim céloz nekem
-
Vezeték nélküli egér NEM CSZNI VALÓ!!! Mit akarsz az ágyból hasonfekve cszni a TV-n??? LOL 
Sehova nem jó ahol a gép és az egér érzékelője közti kommunikációs idő számít! Vezeték nélküli egér fényévekkel később reagál mint azt ahogy szeretnéd! Ha elfogadod hogy a rántást és a gyors pontos célzást elfelejted, akkor használhatsz wireless egeret!
De mivel a CSnek ezek az alapkövetelményei....így marad a vezeték!
Vezeték nélkül csak a baj van...állandóan tölteni/elemet cserélni, lassú, pontatlan! (de ennyi erővel buzi kontrollerel is tolhatnád...)! -
megint lesz vele riport?
-
Masakari #72165 előbb inkább főbe lövöm magam!:D -
Ha ez nem fake (amit kétlek) akkor kapcsolatba léphetsz a mesterrel. 
+Ha már írok ide akkor annyit szeretnék kérdezni tőletek,hogy milyen vezeték nélküli egeret tudnátok ajánlani játékhoz? Ez a zsinóros csak bosszúságot okoz és perpill nincs is annyi hely,hogy vagy 2 méterrel arréb rakjam a gépet,olyan hosszú a kábel.
-
Masakari #72163 Üdv valaki nem tudja Vezekényi László steam-jét? szeretnék tőle megtanulni Sourceozni akkora király a gyerek hisz már 2szeres világbajnok! -
Oké Köszi !! -
Szia, a steamen belül van szerverkereső, azzal -
Hogyan tudnék szervert találni ? Most kezdem a gamet. :)
Vagy játszani másokkal ? Xfire vagy valami ? Pls help ! -
a legjobb az, hogy meg se mozduljanak kezdőről :D -
Sztem arra gondol hogy te magad külön meg tudod e csinálni.
Ha erre akkor igen csinálsz magadnak kegy DM szervert és mehet a lövöldözés botok ellen akiknek 1 hp-ja van meg csak késelnek :D vagy még azt se ha pluginnal tiltod a kést :) -
én aszem tudom miröl beszél :)
Van server plugin, amivel lehet csinálni saját achikat, és gondolom arra gondol, hogy az müködik-e akkor, ha ki van kapcsolva az achivement a szerveren. -
most nem tudom kipróbálni, de updatelve van a játékom 100% -
aha értem... akkor nem nálam van gond
köszi szépen! -
PunkZoli #72154 nem tudjuk és nem is értjük mit mondasz:D
a lényeg, tabot nyomsz és ha jobbra fent stats enabled van akkor csinálod az acsívmenteket és kész -
SzocsA #72153 de gondolom már tudjátok! -
SzocsA #72152 dm szerón lehet activementeket csinálni vagy csak olyanon amin engedélyezve van?
mert rájöttem hogy kell ha nem engedélyezett! -
Ez a gond ezzel a szerverrel: Protocol 7
Azaz nem frissített szerver, így eredetivel nem fogsz tuni csatlakozni rá.
Ajánlom figyelmedbe hogy ha game monitoron keresel szervereket magadnak akkor a filterhez a változóhoz írd ezt: version értékéhez pedig 1.0.0.47 (ez később változhat de amelyik szervert eddig frissítették azt ezután is fogják)
De segítek is:
http://www.game-monitor.com/search.php?vars=version=1.0.0.47&game=cstrike2&location=HU -
80.249.166.40:27040
ide ha fel tudsz menni akkor updatelve van a játékod -
na közben gamemonitoron megnéztem az ip -t
itt van pl az egyik ami nem enged fel:
[HUN]||0p!Um| PUB|WAR szervere | Powered by skyhosting.hu
IP: 80.249.165.73:27318 -
most épp átjöttem a notebookhoz, fejből nemtom az ip -ket, majd délután pasztolok 1-2 -őt amire nem enged fel
a frissítős dolog meg nem lehetséges, mert az előbb töröltem le az egész steamet, meg cs -t, és újra felraktam... megvolt minden update, nem nyúltam még a beállításokhoz sem, és próbáltam csatlakozni az egyik serverre, de ugyanazt dobta vissza -
Csak 10 servert néztem végig és fel tudtam lépni rájuk.
Bcw dobhatnál legalább 1-2 IP-t hogy mikre nem tudsz felmenni.
De ha 1-2 oldalt visszaolvasol voltak itt dobálva IP címek.
Illetve nem szeretném magunkat reklámozni de ha a keresőhöz a tag-be beírod hogy synhosting akkor legalább 20 nem jelszavas servert fogsz találni amire fel tudsz biztos lépni.
Másik probléma amire még gondolni tudok hogy régóta nem játszottál a CSS-el és az automatikus frissítést is kikapcsoltad így nem tudta lefrissíteni magát az új OB motorra. -
miért ne mondanék igazat... rohadt régi a steam accom, 1.6 és source is eredeti, soha nem is próbálkoztam tört megoldásokkal, lassan 5-6 éve megvan már a steam accom
#72144:
külföldi serveren játsszak? a magyarokon is elég nagy a pingem, külföldi serveren nem nagyon tudnék normálisan játszani
akkor így jártam? de miezmár, hogy eredeti játékkal nem tudok felmenni a serverekre... -
Vagy te nem mondtál igazat a játék eredetiségéről.
Vagy olyan szerverre próbálsz csatlakozni ami nem OB updates. -
menj eredeti serverre (ne magyart keress nemsokvan :D) -
Hai!
Eredeti cs szorszom van, és egy csomó serverhez nem tudok kapcsolódni. Invalid steam key size hibaüzeneted dob a konzol.
Ötlet? :) -
Sourcemod az időleges bannokat azt hiszem memóriába menti és így resinél elvésznek. -
valaki nemtudja miért van az hogy nem müködik rendesen a ban sourcemodnál? 1.3.4 van fent, és van hogy kibanolok valakit 1 hétre másnap már játszik.
A bonokat hova menti a szerver? -
Hehe :D Látom itt is ömlik a szenny 
Ha volt már akkor elnézést!
Lacika -
:DDDD