Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tehet róla az anyuka? 😊 Érted... vannak naiv emberek és lesznek is..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mondjuk meg is érdemli szerintem...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De akkor is ritka nagy csicskaság a serialt ellopni.. Akkor már tényleg az egészet lopnád, ugyis gerinctelen vagy..Úgy legalább más nem veheti meg a használt serialosat..
.: mobilize.hu :.
Azt toom a ps2 nél ha csipelt a ps csinálják...
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
akkor ezexerint így jártam? 😞
A minap kaptam az egyik haveromtól egy guest-passt, hogy kipróbáljam a játékot. Tegnap megvettem eredetiben a half life2-t (semmilyen episode, egy sima HL2), s a steam-et mikor elindítom, akkor a Source-ra ma már azt irja ki, hogy lejárt a guest pass. Próbáltam aktiválni, beírtam az eredeti key-t amit a hl2-höz kaptam, és azt az üzenetet dobja ki, hogy már aktiválva van, nem kell semmit csinálnom, csak indítsam el a játékot. viszont mikor indítanám, akkor meg azt mondja, hogy lejárt a guest pass, vegyem meg a játékot.
Valami tipp?<#help>#help>
Köszi!
a Northwood-ok meg ha jól tudom 2.4-es, (vagy 2.8-as) a legnagyobb, és természetesen azok már nem húzhatók.
általánosságban elmondható minél kisebb Northwood-od van, annál jobban húzható.
az Nw 1.6-osokat pl, mint régen a 300a-s celeronokat, 50%-kal is feljebb húzhattad, lmûködtek.
bár most ezt a 3.2-es preszkottot is kipróbáltam, 3.8-on ment semmi feszültség babrálás nem kellett hozzá, de eddig mindenhez elég a gyári 3.2 GHz.
Mondjuk a hõvezetõ dzsuva az nem eredeti, vettem ilyen fehér színût, ami állítólag a legjobb.
-Cheateltél, csak nem vallod be, mert úgy tudod, hogy a cheat amit használtál nem érzékelhetõ a VAC által.
-Tévedésbõl bannolt a VAC, volt már ilyen többször, hogy nagyon sok ember kapott VAC bant, ez esetben várj egy kicsit, hamarosan leveszik a bant. Már amennyiben ismét többszáz, vagy többezer ember kapott tévedésbõl. Ha egyedül csak te kaptál tényleg tévedésbõl, az szívás, nem hiszem, hogy levennék.
"vacos szerverrõl" admin bannolt vagy a vac?
Btw: Itt egy cikk a vga driverek helyzetérõl vista alatt. KATT
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ha a tied is Northwood, akkor szerintem az is elketyeg 2.2, v 2,4, v 2.6-on. Ha nem Northwood, akkor nem húzható annyira. Annak a nevére már nem emlékszem.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
és ha igen mennyivel szarabb mint xp-?
mármint a cs:
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5