Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mozzanat
dik

bertino
ez riszpekt, de ez nem is jutott eszembe 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

OrioN the S
Gyerek kér az anyukájától cs-t.. ok anyu bemegy látja ottvan.. berakja a kosárba ,hazaviszi és a gyerek lekéseli az anyját ,mert használt a cd-key.

Tehet róla az anyuka? 😊 Érted... vannak naiv emberek és lesznek is..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bertino
igen
mondjuk meg is érdemli szerintem...

OrioN the S
az ok. de látod milyen emberek vannak.. 20-ból 2 tuti benézi és megveszi a bontottat

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

autoszimulator
Neked ez a természetes? Aztán ha te veszel egy játékot 12 ezerért, hazaviszed, majd mikor mennél netre játszani, hoppá a serial már használva van... Aztán mehetsz vissza a tescoba akkormár.. Másik kérdés hogy tescoban nem túl okos dolog ilyet venni.
De akkor is ritka nagy csicskaság a serialt ellopni.. Akkor már tényleg az egészet lopnád, ugyis gerinctelen vagy..Úgy legalább más nem veheti meg a használt serialosat..

.: mobilize.hu :.

bertino
ezért kell olyat venni, ami sértetlen 😊

OrioN the S
lopás ,mert aki megkapaja a havi fizetését bemegy a boltba.. megveszi ,hazamegy és használt a cd-key.. és miért? mert vmi kis ánusz szemölcs behúzta a kódot..

hát ha neked az lopás hogy bemegyek abba szar tescoba és leirom a serialt akkor ásd el magad.. és ezt tuti mások is megcsináljak lehet azok még a dvdt is ellopják...<#kocsog>

OrioN the S
<#gonosz1>

Inkább halj már meg csendben, nem elég hogy cheatelsz, még lopsz is...
Szega87
nemár , akkor nem lenne elég ha mindig uj accot veszek <#vigyor5>

OrioN the S
pl:Mohaa->EA

Jaja, eddig kinél van az???

Azt toom a ps2 nél ha csipelt a ps csinálják...

OrioN the S
remélem arra is global bant kapsz.... eskü be kéne vezetni a valvenál is a hardveres bant...

Na látod, az ilyen te félék miatt vett a haverom 3 x szar QRC -s source -ot a 2tecsóba"!!!

szóval csaltál

otto13
<#ejnye1>😄

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

na mind1.. leszedem a cst ugy ahogy van majd max elmegek a tescoba kibontom valamelyiket(mert kamerák ugysincsenek XD) és leirom a kodját 😄

otto13
más VAC-os szerverre betudsz lépni?mert ha igen, akkor ne foglalkozz vele.persze ezt ís írtdad"(ez az account bannolva van a vacos szerverekröl.. )"nem min1! anglis-,nemet szerveren én is kaptam má bant<#vigyor3>de kit érdekel

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

pontosan nemtudom melyikröl bannoltak.. deathmatch norge volt a neve..

öö..Le tood tölteni, és tudsz ezzel a keyyel jáccani, de még ki kell csengetnek asszem ~10 dolcsit + ba a gammáért.

Sáska
jaja, csak a boltban direkt rákérdeztem, és azt mondták, hogy bár nincs benne a cs:source, de ha letöltöm, akkor tudok játszani vele ennek a kulcsával.
akkor ezexerint így jártam? 😞

Szerintem nem szerepel a HL2 dobozán, hogy járna hozzá a cs:source.

Sáska
Sziasztok,

A minap kaptam az egyik haveromtól egy guest-passt, hogy kipróbáljam a játékot. Tegnap megvettem eredetiben a half life2-t (semmilyen episode, egy sima HL2), s a steam-et mikor elindítom, akkor a Source-ra ma már azt irja ki, hogy lejárt a guest pass. Próbáltam aktiválni, beírtam az eredeti key-t amit a hl2-höz kaptam, és azt az üzenetet dobja ki, hogy már aktiválva van, nem kell semmit csinálnom, csak indítsam el a játékot. viszont mikor indítanám, akkor meg azt mondja, hogy lejárt a guest pass, vegyem meg a játékot.
Valami tipp?<#help>

Köszi!

meik szerver is az?

a Northwood-ok meg ha jól tudom 2.4-es, (vagy 2.8-as) a legnagyobb, és természetesen azok már nem húzhatók.
általánosságban elmondható minél kisebb Northwood-od van, annál jobban húzható.
az Nw 1.6-osokat pl, mint régen a 300a-s celeronokat, 50%-kal is feljebb húzhattad, lmûködtek.
bár most ezt a 3.2-es preszkottot is kipróbáltam, 3.8-on ment semmi feszültség babrálás nem kellett hozzá, de eddig mindenhez elég a gyári 3.2 GHz.
nem csitelésért.. mondom, és haveromat is bannolták ö is azon a szerveren játszott föleg (mostanába volt ez vele) ugyhogy remélem majd leveszik<#vigyor4>

Húzásról annyit, hogy ami nagyon jól húzható P4, az a Prescott 2M. Tehát a 6x0 széria. Szinte alig van olyan darab, ami nem húzható 1-2vel jobb modell órajelére. Az én 640-em, ami 3.2-es, 3.8-ra van húzva, és atomstabil. Ráadásul gyári hûtõvel, és terhelve nem megy 62°C fölé...
Mondjuk a hõvezetõ dzsuva az nem eredeti, vettem ilyen fehér színût, ami állítólag a legjobb.
2 lehetõség van:
-Cheateltél, csak nem vallod be, mert úgy tudod, hogy a cheat amit használtál nem érzékelhetõ a VAC által.
-Tévedésbõl bannolt a VAC, volt már ilyen többször, hogy nagyon sok ember kapott VAC bant, ez esetben várj egy kicsit, hamarosan leveszik a bant. Már amennyiben ismét többszáz, vagy többezer ember kapott tévedésbõl. Ha egyedül csak te kaptál tényleg tévedésbõl, az szívás, nem hiszem, hogy levennék.
Szal akkor a VAC bannolt, mert cheateltél.
hát nemtudom :S játszottam egy dm szerveren kiléptem.. ki volt kapcsolva a gép és amikor hazajöttem beléptem a setambe ki volt irva hogy ez meg ez az account bannolva van a vacos szerverekröl..

a vac bannolt, vagy admin?
Mozzanat
kiváncsi vagyok

énvagyokavac!
OrioN the S
<#gonosz1>

"vacos szerverrõl" admin bannolt vagy a vac?

bannoltak vacos szerverröl és télleg semmit nem csináltam(nem csalásért bannoltak mert nem is használtam..), ilyenkor mit lehet tenni? ujra venni a cs-t??<#wow2>

27-ére igérik a "fullos" whql nvidia drivert. Kiváncsi leszek.
Zsoltika 007
Anno az én 2.4-es northwood procim még a 2.6-ot se bírta szóval nem törvényszerû hogy mindegyiknek bírnia kellene.

Btw: Itt egy cikk a vga driverek helyzetérõl vista alatt. KATT

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem az 1.6-os P4 Northwood 2.4-en rendesen ment.
Ha a tied is Northwood, akkor szerintem az is elketyeg 2.2, v 2,4, v 2.6-on. Ha nem Northwood, akkor nem húzható annyira. Annak a nevére már nem emlékszem.
SCITEK
Meg a TerraTec.

Gondoltam , hogy legalább te melletem állsz apám <#smile>

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Zsoltika 007
Meg az ati.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Minden megvan rá, csak az nvidia szarakodik egyedül.
Mozzanat
ez igaz én is gondolkodtam rajta, de még várok

Mozzanat
csak okosan fiam ,amugy nem csiter biztositok mindenkit.

Szega87
teljesen felesleges a vista amig nincsenek mög alapdriverek ös programok ät<rva rä

Zsoltika 007
Az új driver állítólag már egész jó. De még mindíg nagyon gyenge az xp-hez mérten. És ha jól olvastam ez az elsõ kernel szintû driver (a többi nem ilyen volt) így gyorsabb de igen instabil. És ha valami nem jön össze akkor fagy vele az egész rendszer.

urbijoe
valaki játszik vista-n?
és ha igen mennyivel szarabb mint xp-?
mármint a cs:

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

http://video.google.com/videouploadform

Szega87
google video ra hol lehet feltölteni ?